Gecmisimden korkuyorum?

Merhaba arkadaslr ben 1.5 senedir nişanlı bir bayanım bundan 2 sene önce hatalar yaptım yanlış bir arkadas edindim ve sürekli aksam gezmelrmz sabahlarmz oldu bir ton insan tanıdım çoğunda da eve gdmdgmzden kaldık sabahladk arada sevglm olanlar da oldu ama bekartmi hiçbir zaman kaybetmedim büyük boyutlu birşey yasamadim hiçbiri ile nisanlim aksine bakır değil o kizlarla beraber olmuş ama ben erkeğim diye düşünen insanlardan geçmiş muhbtleri çok takıyor ben gecmisimi ona uzun bir süre solemedim sonradan vicdan yapıp döktüm üstü kapalı biraz sorun yaşadık ama sonra duzeldik ayrintiya girmedim tabiki ama simdi ilerde bir gün karşıma çıkıp nisanlimi huzursuz ederlermı diye korkuyorum evet biliyor çoğu şeyi ama bilmesi yetmiyor kavga çıkar bişi olur diye terk eder diye korkuyorum 1.5 senedir hiç rahatsız eden arayan soran olmadı ama ileride olursa ben napcam bir genç kızın yapmamsi gereken hatalardi bunlar hergün tövbe ediyorum ama gecmisi geçmişte birakamiyorum kendimi öldürmeyi bole düşünuyorum?
Gecmisimden korkuyorum?