8 senelik evliyim, her geçen sene eşimle seks hayatımız daha da monotonlaşıyor. Bu normal olabilir ama bu kadar erken olması moralimi bozuyor. 3 sene önce terapiste bile gittik, reçetemize yazılanları uyguladık ama sonuç ta bir değişiklik olmadı. Eşimi hala çekici buluyorum, bende her açıdan ortalamanın üstündeyim ve hala kadınların dikkatini çekiyorum ama anlaşılan karım için bu geçerli değil. İlk adım hep benden geliyor, bunun da 10 da 9 unda red ediliyorum, malum bahaneler! Ortalamamız neredeyse ayda 1. Zannediyorum arada bir yaptığımız cinsel faaliyetimizi de ZORUNLU HİZMET(dini açıdan koca'ya karşı görevler) olarak görüyor! O da olmasa bitmişiz. Zaten ben yaklaşmasam hiç şikayetçi olacağını zannetmiyorum. Bir kere denedim 3 ay gitti. Tabi ben duvarlara tırmandım bu süre zarfında.Evlilik öncesi cinsel hayatımız da oldu, o günlere bakarak hiç bunları tahmin edemezdim. Böyle özel durumları paylaşmak da hiç adetim değildir ama kimseye anlatıp soramıyorum, en azından içimi dökmüş oldum. Tavsiyeleriniz varsa duymak isterim, şimdiden teşekkürler...
Cevabın nedir?
+1 yılule yarama tuz bastiniz tipa tip ayni sorun bendede var,eger esinin damarina gir sana diyecegi sey senden sogudum icimden sevmek gelmiyor yaklasamiyorum diyecektir,simdiye kadar dememis olmasindaki sebep ayrilacagindan korkmasidir,aynisini ben yasadim halada kurtulamadim ayrilmak istedim ayrilacagimiz yere niye evlendik deyip gecistiriyor,doktor ya da ikna cabalari bos bence,esinizin üzerinde büyük ihtimalle önceden yapilmis büyü musallati var,git hocalara sor kesin bunu diyeceklerdir,onunda calismasi yapilmadan büyü ortadan kalkmaz.su an ben bu calismalarin icindeyim,daha detayli bilgi almak istersen özelden bana mail yaz sana bazi hocalarin adres telini verebilirim,unutma hoca dediklerim medyum falan degil,medyumlarinda cok cesitleri var,mevlam huzur versin
00 Yorumla
valla abicim bravo 8 senenin üzerine hala gözün eşindeyse ki başkası olsa eşim beni anlamıyor hadi başkasını bulim der senlik bir sorun yok. Dolaylı yollardan eşine kıskandırmak için hani bak biz bunu düzeltemezsek gzüm dışarı kayar izlenimi versne belki yangını başlatmak için bir kıvılcım olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın cinsellikten tatmin olmuyorsa, sexten soğur ve bunu bir süre sonra külfet olarak görmeye başlar. Ve onun tatmin olup olmadığını asla gözlemleyerek anlayamazsınız. Tatmin oluyorsa zaten sizin onu yönlendirmenize gerek kalmaz o zaten her zaman isteyen taraf olur.. ama tatmin olmuyorsa çok tutkulu bir kadın bile olsa cinsellikten vaz geçer..
Bazı şeylere basit mantıkla yaklaşmak gerekir. İnsanları her zaman harekete geçiren ve heyecanlandıran şey, onların dürtüleri ve adrenalindir.
Sexi bir süre unutun ve baştan başlayın.. Yani dürtülerden..10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. Malum yaş 20 benim kafa basmaz pek bu şeylere fakat ona daha çok romantik açıdan yaklaşabilirsin. Ne biliyim romantik bir akşam yemeği vs. Mutlaka her insanın zaafları vardır onunkini sanırım daha keşfedemedin ilişkide nelerden çok daha fazla hoşlandığını inceleyebilirsin.
"Bir kere denedim 3 ay gitti. Tabi ben duvarlara tırmandım bu süre zarfında." Allah korusun bu seni başka birlikteliklere yönlendirebilir. Ona değişik sürprizler yap hala olmuyorsa oturun ona nedenini sormaya çalış. Çabala yani en azından ben çabaladım olmadı dersin.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende 6 yıllık evliyim ve senin eşinin durumundaydım eşimden kacıyordum 3-4 ay birlikte olmadıgımız oluyordu.. ama bunun sebebi eşimin erken boşalması ve beni tatmın etmemsiydi..büğyük sıkıntılar atlattık 1 ay ayrı kaldık ondan sonra yeni defter actık kendimize bunda cinsellıkde dahıl artık bende ona karşı azgın bir eş olmaya calısıyorum oda beni tatmin etmeye calısıyor... demek istedigim şu mutlaka birşeyinden dolayı ona karşı yaptıgın seyden kacıyordur yoksa durduk yere cinsellikden sogmaz bı bayan...
10 Yorumla
+1 yılişin zor abicim mekan deişikliği yapın aksiyon olcak bişey ne bileyim yakalanma korkusu oldugu bir yerde ya da misafrlikte.bunlr tekrar heyecanı yerine getirmez mi
12 Yorumla- +1 yıl
Haklisinn istersen cocuklri babanneye falan yollyin.esini aktif yap.istdiklerni yapsn yani hakimiyt onda olsn.belki bu istegini artirir
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Allah yardimcin olsun diyecegim esini al karsina konus isteklerini söyle , böyle devam etmesini istemedigini söyle , böyle giderse evliligimiz cikmaza girerde ikimizde üzülürüz de falan filan iste
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılOna kendini nasil hissettiriyorsun? Bence bu önemli.
12 Yorumla- +1 yıl
Seksi söz konusu etmeden ona ne kadar güzel oldugunu söyle, kiyafetinin ne kadar yakistigini, onu ne kadar sevdigini, deger verdigini kücük sürprizlerle göster.. ve bunu sadece seks icin degil kadinin kendini degerli hissetmesi icin..
eşine yeni iç çamaşırları al :) yatak odasını kırmızıya boyayın :) kaliteli parfüm kullan yatmadan önce dişlerini fırçala
00 YorumlaEvli olanların yazması daha doğru olacaktır ama eşinin bahanesi ne bu konuda onu söylememişsin. Neden istemiyorsunun cevabı ne ola ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnun icin vardir elbet bir nedeni cunki hicte normal degil bu ayda birkrz birlikte olmak... Neden boyle davrandigini sor ona...
Yada ona surekli nekadar guzel ve cekici oldugunu soyle ufak hefiyeler al ... Seksi kiyafetler alabilirsin...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi hep aynı yerde sevişiyorsanız bu monotonlaştırır bir de şu var sen eskisi kadar çekici misin eşin için buna hiç baktın mı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçocuk var mı genelde doğm sonrası cinsellik istenmiyor kadnlarda yaşadm bunu kendini zorlasa bile istek olmuyabilir birbirinizi özlemeyi deneyebilirsiniz
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldoğm sonrası vücut deforme oluyo kendini beğenmiyosa bu bir etken kesinlikle nedenini bilmiyorm ama istek arzu hissetmeyebilir yaşayanlar var birde doğm sonrası ve öncezi çok az ilişki yaşanır sonra girilen ilişkide acı hissedilir buda psikolojil olarak uzaklaştırabilir
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle acı çekiyosa nasıl istemesini bekliyorsn ki psikolojik olarak acıya odaklanması zevk almasını engeller ve görev gibi yaşar cinselliği kendini güzel hissettir birde bu durumda zor ama tahrik edip bırakmayı dene ama tahrik olması zor
- Cinsel Yaşam konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılKadın azdırıcı damla kullan ve suyun içine dök 1 saate kucagına atlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşin senden soğumuş gibi acı gerçek bu.. bisüre daha devam et ısrar etmeye çalış eğer hala durum aynıysa ne yazıkki ilişki bitmiş demektir sana olan sevgisi bitmiş olabilir kardeşim...
01 Yorumla- +1 yıl
sevgisi bitmis diye karar vermek cok erken olur,sevgi biterse o kisi ayrilmayi göze almistir,yukardada belirttigim gibi birinde gözü olan o kisiye dogrudan ya da dolayli yoldan büyü cin musallati yaptirabiliyor,büyü direk kisinin beynindeki iradeye saldiri demek yani artik o kisi büyünün verecegi istikamette ilerliyor yönlendiriliyor.bu arkadasimizada onu hatirlattim,ayni durumu bende yasiyorum ,yüzlerce kez ayrilalim dedigimde ayrilacagimiz yere niye evlendik diyor,o halde baska sebepler var
+1 yılişin zor abi valla zorla falan mı evlendın sevdigi biri varmıydı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhacı geçmiş olsun imzayı attırıp sana kapağı atmış durumun vahim benimkide böyleydi boşadım gitti
00 YorumlaOna iltifat ediyor musun?
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım