Eşimi nasıl yatağa çekebilirim?

8 senelik evliyim, her geçen sene eşimle seks hayatımız daha da monotonlaşıyor. Bu normal olabilir ama bu kadar erken olması moralimi bozuyor. 3 sene önce terapiste bile gittik, reçetemize yazılanları uyguladık ama sonuç ta bir değişiklik olmadı. Eşimi hala çekici buluyorum, bende her açıdan ortalamanın üstündeyim ve hala kadınların dikkatini çekiyorum ama anlaşılan karım için bu geçerli değil. İlk adım hep benden geliyor, bunun da 10 da 9 unda red ediliyorum, malum bahaneler! Ortalamamız neredeyse ayda 1. Zannediyorum arada bir yaptığımız cinsel faaliyetimizi de ZORUNLU HİZMET(dini açıdan koca'ya karşı görevler) olarak görüyor! O da olmasa bitmişiz. Zaten ben yaklaşmasam hiç şikayetçi olacağını zannetmiyorum. Bir kere denedim 3 ay gitti. Tabi ben duvarlara tırmandım bu süre zarfında.Evlilik öncesi cinsel hayatımız da oldu, o günlere bakarak hiç bunları tahmin edemezdim. Böyle özel durumları paylaşmak da hiç adetim değildir ama kimseye anlatıp soramıyorum, en azından içimi dökmüş oldum. Tavsiyeleriniz varsa duymak isterim, şimdiden teşekkürler...
Eşimi nasıl yatağa çekebilirim?