Durduramadim kendimi :( ?

1 snelk sevgilm vardi oncdn arkds idik 3 senedir tanisiyoruz ayni yerde oturuyoruz dukkani hemen bizim alt katimizda. Ben bu cocukla cok guzel seyler yasadimm ben babasiz buyumus bir kizim ama o bana babasizligi hic hissetirmedi bile birbirimize cok sahip ciktik cok sevdikyada ben oyle saniyrdm ona cok guvendigim icin ozel seyler yasadik eminim ki Şu an bu sitedekiler hepsi benden buyuktur ben daha 18 yasindayim. 3 aydir ayriyiz ama yinede kopamadim ondan bazen konusurduk ve bana 3 gun once whatsapptan basim belada konusamam istanbulu terk ediyorum diye mesaj atti engelledi. Bende cok meraknettim haliyle onada ulasamadim mecbhr arkadaslarina mesaj attim haberiniz var mi diye bunu ogrendigi zaman hemen arkdslrna yavsamisim kotu bisey sylemsm gibi bana o.. spu olmussun falan dedi baga konustuk. Islettigi yer internet cafeydi benimde orada acil isim vardi internet ile girdim ama yine kavga ettik oranin ortagida vardi. Oraya gittim diye dovdu kulagimi kanatti tehditler yagdirdi yerlerdensurukledigini bile hatirliyorum bu olayda tam 3 saat once oluyor. Fikir almak degilde icimi dokmek istedim cunku burdan baska anlaticak kimsem yok ilk sevgilim, ilk opusum, ilk sarilisim, ilk asik oldugum, Beceremiyorum aklimdan cikarmayi yapamiyorum bir zamanlar sevdigim adamin boyle yapmasi benim cok zoruma gidiyor. Ben onu 5 parasiz oldugu zamanlar bile kabul ettim 1 ay disari cikamadik eyvallah dedim. Basina bisey geldi ilk ben yaninda oldum ailevi sorunlari oldu gittim ben yardim etmeye calistim manevi olarak hic bir yanlisimda olmadi ne derse yaptim. Artik bana oyle bir nefretle bakiyorki. Bazen dusunuorum babam olsaydi bir erkegin ilgisine bu kadar muhtac olur muydum die. Sadece ask degil her konudan derdi olan bir kisiyim daha bu yasta. 18'im ama 50 yasinda ki kadinin yasadiklarini yasamisim gibi butun her sey ustume geliyor aglayamiyorum bogazim dugumleniyor yutkunamiyorum yinede sesim cikmiyor. Nereye kadar boyle surecek bilmiyorum ama Insallah Ölür giderim bu hayattan Iyi gecele
Durduramadim kendimi :( ?