Bazı erkekler ojeden nefret edermiş diye duydum , bakalım site ne diyor?
Kırmızı ve tonları
French manikür
Koyu renkler
Açık renkler
Ojeden nefret ediyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kırmızı, pembe, beyaz, mor, siyah... Farklı renklerde ojeler ruh halimizi yansıtır. Kırmızı oje; hem iddialı hem de tutkulu bir renktir. Uzun tırnakta seksi, kısa tırnakta çocuksu durur. Eğer siz de oje sürmeyi seviyor ancak kurumasını beklemek için çok vakit harcıyorsanız ya da ojeler tırnak uçlarından hemen çıkıyorsa; oje sürmenin Püf Noktalarını mutlaka okumalısınız.
Çok kalın sürülen ojenin kuruması zaman alır. Bu yüzden ojenin fırçasını tırnağınıza sürerken mümkün olduğu kadar az oje bulunmasına dikkat edin.
Ojeyi önce tırnağınızın ortasına sonra iki kenarına uygulayın.
Tırnak kenarlarından taşan ojeyi temizlemek için kulak temizleyicisini asetona batırın ya törpünüzün ucundan yararlanın.
Bu sezon koyu renkler moda olduğu için, koyu renk oje sürmeden önce tırnağına bir kat parlatıcı uygulayın. Böylece ojenizini temizledikten sonra tırnaklarınızda ojenin koyu renkleri kalmayacaktır.
kızın parmak şekli, ten rengi, sigara içmesi bile etkiliyor.
french manikürden nefret ediyorum :) almanya'da yaşayan zeka gelişiminden nasibini alamayan türk kızlarını hatırlatıyor. ya da zevksiz amerikan kadınları.
kırmızı ve tonları en güzeli:) güzel parmaklara +1... ;)))))))
Tek çamur rengini seven ben miyim bilmiyorum ama nude tonlar ve çamur tonları gibi renkler hoşuma gidiyor. Ama oje delisi olarak, her rengi ayrı severim. Mürdüm tonlarına bayılırım, koyu yeşili tarz bulurum, açık maviyi ise enerjimi yükseltir :D
Ama erkekler kesinlikle kırmızı, hadi olmadı pembe olsun modundadır çoğunlukla.
Bu arada, french her iki tarafında ortak beğenisini kazanır çoğu zaman.
kırmızıyı çok severim..ama genelde kıyafetimle uyumlu aklına gelebilecek her rengi sürerim :D renkli bi kişilğim sanırım :D
bende de aynısı var , illa kıyafetimin renginde olacak =)
Cevap
17Cevap
french genelde tercihimdir.hem eli çok bakımlı gösteriyor bu bi gerçek kırmızı da kullandgm bi renkti ama yaz geldi ve yeni oje renkleri keşfettim ve bayıldım uzun süredir ne kırmızı ne de french yapıyorum...flormar süper neon çolr serisindeki pemve mavi gbiiiii muhteşmelr ayrca bayan ne kadar bakımlı olursa olsun ojesiz tırnakları bana çok itici geliyor...
siyah ve kırmızı oje sürmeyi çok seviyorum ama siyah oje sürmemi istemiyor sevgilim sanatinst gibi oluyo diyo ne alakaysa :D bi de çk beyaz tenli olduğumdan sanırım. french manikürüde severim.
Bordo ya da french. Diğerleri de ok, ojesiz çok hoşuma gitmiyor.
Bordo renk oje, lacivert renk oje ve kırmızı renk oje en çok bunlar güzel duruyor ama her renk oje güzeldir😊
giydigim seylere ve o an nasil hissettigme gore cok degisir oje rengim ama en cok french manikur kulaniyorum sade ve herseye uyumlu olmasi bakimindan
genelde french manikür kullanıyorum. erkek arkadaşım siyah oje sürmemi istiyor.
bakımlı olsun yeter ama illede oje ise ya parlatıcı ya açık ton.
Pembe ve tonlarını severim daha çok.Kırmızı da güzel tırnaklara çok yakışıyo..
Kırmızı, Siyah, Mor vb Renkler Olmadığı Sürece ve Ojenin Rengi Ben Burdayım Diye Haykırmadığı Sürece Bi Sorun yok. Ama Sürmemesini Tercih Ederim
kırmızı daha hoş duruyor ama nadir ürüyorum okuldur vs.. zaman olmuyor
oje kullanmak tırnakların sağlıgı ve bakımı için önemli
renk olarak kırmızı, açık renkler, siyah
oje ve makyaj ürünlerini kullanan kızlar hoşuma gitmiyor malesef e şıkkı
ojeden nefret ediyorum^^u severek ve isteyerek oyladım
Kırmızı oje sürek kızlar hakkında yalnış düşünüyorum. O yüzden french iyidir
Kırmızı ve tonları (+ .
Kırmızıya karşı bir sempatim vaar <3 .
French manikür ,tek geçerim :)
Frenchi hepsi sever herhalde
kırmızı renk -kısa tırnak.
acik rengler pembe mor ve siyaha bayilirim
siyah gzl duruyo kızlarda
ojeden nefret ediyorum haklısın
Kırmızı ve french den başka bir şey süremiyorum.
chanel 505
zevk süpermiş
parlatıcı kullanmak daha güzel
mor ve siyah.
siyah ve bordo
Beyaz
ofcourse black
Yesss😉😂
platin renkler.
açık renkler yani , krem ,bej ve türevleri
kkEvet, Kadınlar için süslenirler!
Evet, Kadınlar için süslenirler!