AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
227Cevap
:))) ya dert ettiginiz seye bakin. soz yuzunu taktiginizda anlasikir o
Yok evde kaldığımı herhangi birisiyle sözlendigimi düşünecek küçük düşürdi
onun ne dusundugu onemlimi
Erkek arkadaşlara da küçük düşürüyor beni
erkek arkadaslarin ne dusundugu onemlimi eger siz onu bu kadar buyuk gormezseniz hicbirsey hissetmezsiniz... ama uc yillik bit iliskiniz varken beni esinin arkadaslari ile tanistir dedi iseniz ozaman isler kotu
İlişkimiz bitmişti ayrılmistk bana yalan söylediği için
birsey yapmana gerek yok ama o kadin olmadigi bir anda diger erkekler var iken hayirlisi ise bu yaz insallah dugunume gelirsiniz valla oynamazsaniz karismam diye neseli bir laf atin
Ya sözlenemezsek nasip iste
yani nasip hayirlisi ise diyin... acik kapi olsun iliskiniz olabilir tabiki bu normal illa evlenecek degilsiniz ya
O zamn onun dediğini doğrular gibi olurum
Kimseye söylemeyin bosverin o sizi uzdugunu sansin aldirmayin
Aldırmıyorum ama uzuluyorm küçük düştüm erkek arkadaşlara da sanki bunalımdayım da onun için kavga ettim gibi
Siz birlikte adım atacaginiz erkeği düşünün gerisini bosverin onlar bugün var yarın yok
Evet müdürlüğü kazandılar gidecekler zaten
Gitsinler :)
Üzüyor beni
bakma sen onlara
madem evlilik cok iyi sey sana oyle davranmazlar kendi hayatlarina bakarlardi
hic umrunda olmasin
https://vocaroo.com/i/s1fQVMl9LLKL
Aynen bir bayan en fazla 24 ünde evlenmeli belli bir yaştan sonra cinsel yaşamda bitiyor
Belki de
Geç kalmışlığın sebebi bayanlardaki menapoz sorunu aslında sönmesinden dolayı
Olabilir
Tabiki hayır ne zaman istersen o zaman evlenirsin :)
Yaşım 30 olmuş kiminle evleNe çekmişim çocuğum olmazmış belirli yaştan sonra olmazmis
Tabiki çocuğun olur. 40 yaşında da olur. Ne kadar kötü hissettiğini anlıyorum ama :(
İnşallah sağ ol
Kimseyi ilgilendirmez senin ne zaman evleneceğin.
29 Geç değil evlenmek için.
Dogru ama insanın enerjisi düşüyor
Onlar öyle dediğinde sen de gülümse karşılarında :) O zaman onların enerjisi düşer.
Kimsenin seni üzmesine müsaade etme. Kimseyi ilgilendirmez özel hayatın ;)
Teşekkür ederm sağ ol
Rica ederim, kimsenin ne dediğine bakma :)
Tamm
Hayır tabiki. Bu devirdeki en ideal evlenme yasi bence 28 29.
İlk defa böyle diyen birisi sevindim
Gercekten mi? Gerci normaldir. Ülkemizde maalesef evlilik anlayisi okul biter bitmez evlenilmesidir. Ya da işe baslar baslamaz evlenilmesidir. İnsan evlenmek icin yasamiyorki. Şahsen bende bu yaşlarda evlenmeyi dusunuyorum. Parami kazanip doya doya hayatimi yasayip daha sonra evlenip bir sorumluluk almak istiyorum. Evlilik kolay birsey degil. Birazda kısmet tabi.
Dogru teşekkür ederm
cok alternatifli cevaplanacak bir soru pas diyorum
Niye ya
cevap seçeneği çok tek bişeye bağlanmaz uzun mevzu yani
karşına senin gibi düşünen anlayışlı birisi çıkar umarım, Bu işler nasip işidir, küçük yerlerde anlattığın problem maalesef hep olur,
İnşallah
tuzu biberi ama senin birazcık alttan Alman lazım 😉
Nedrn
gelinsin çünkü
Daha gelin bile olmadım ki
işte her erkeğin annesi yani senin kaynanan olacak olan kişi senin evlenmeden önceki hal ve hareketlerine çok dikkat ederler bu genel bir şey dir bir tek sana özgü değil yani ha böyle kendini ezdirecek gibi değilde o benim büyüğüm sevdiğim adamın annesi olarak düşün ve birazcık alttan al herşey yoluna girecektir 😉
Kasım ayında geldiler kandilde aradım sonra üzere daha aradım annesi aramadı bile kendimi küçük düşmüş hissediyorum
bunlar için kendini kırma mutlu olmaya bak takılma ufak şeylere mutlu olmanın sırrı küçük şeylere takılmamak tır aramasın boşver
Uzuluyirm işte ne olacsk boyke bilmiyirm
Niye arasin kadin seni ve anneni? Ortada evlilik karari mi var?
Bikere tanışmaya geldiler sevgilimin babası yurtdışına gitti çalışmak için bir ay içinde gekecek dediler ama sözleşmesi uzadı babasının nezamn geleceği belli değil ailemde soruyir alamadılar gelmediler bir açıklama bile yapmadılar
Cok sacma. Adam evlenme teklif eder kabul edersi aileler tanisir haftasina isteme olur ve söz Nisan kesilir sacma sapan is yapmissiniz. Madem uzatacakti tanistirmasaydin hic
Zaten 4 yıllık ilişkimiz var isi yoktu bekledim yaşım 29 oldu
tırnaklarını gösterki saldirmaya hazır kedi gibi bir geri dursunlar korksunlar
Ne yapıyım mesela
yuzlerine gül arkalarından kuyularini kaz kiiz hic bilmiyosun işi
yine sen git ziyarete iyi davran laflarida al agizlarindan az az sonra konuyu ac ay anneee tam nispetlik fotoğraf olmuslar falan diye ;)
Ne yapıyım mesela bir örnek verir misn kendi kendimi yiyorm canm bir bilsen
Teyze diyorm çok mesafeli bir kadın
yaklasacaksin caniiim
sinsi sinsi saf ayagina yatip biraz yalakalik yap yaklas sonra yavas yavas eline al bunları
Domuz gibi ya ben yakın davrandıkça o kendini getiren çekiyor canım konuşturmuyir bike telde söyleyeceğini söylüyor kapatıyor
olsun sen diren sagdan gir soldan gir yeterki gir yani
Tamm canm da kendimi küçük düşüruyor gibiyim
Hayır canim simdiden isini sağlama al
Tamm canm
kader desek yeridir. bende 25 yaşında evlendim yaşım 30 ayrıldım. eşim beni başka bir erkekle aldattı.
Hic kafaya takma tam okumadim gerci ama yuz yuze sevgilinle konusma firsati yakala aile buyuklerinizi alin babaniz yapsin bu konusmayi niyetiniz yoksa bitsin var sa da en kisa zamanda bir soz Nisan ya da evlilik neyse gereken o yapilsin olucaksa olsun olmicaksa yollarinizi ayirin
Annemle babam ayrı yaşıyor babam konuşmaz kesinlikle annem aradı özür dilemiş brklettikleti için olacsk ben kızınızı seviyorm demiş ama annemde inanmadım erteliyor oyalıyor dedi
Erteliyor oyaliyorsa onune bak
Daha 29 yasindasim cik gez eve ne kapatiyosun kendini yok mu adam illa onlarmi gelicek gozune guvenilir sana hitap eden birisini bulursun pesinden kosturursun en kotu ilk adimi sen atarsin
Annemde öyle düşünüyor bende on diye bişey var mı ki artk yaşım 29 oldu
Çevremde kimse yok ailem şimdi teyzelere gitti ben gidemedim laf sokuyorlar evlilik için halimi düşün artk
Dertlesmek istersen iletisime gecebilirsin konusabiliriz rahatlarsin biraz
Burdan yazalım sağ ol
Fake bir insta hesabi ac istersen ordan konusuruz varsa anlatmak istediklerin onun haricinde pek fazla yardimci olabilcegim konu yok sanirim
Sağ ol gerek yok hesaba
belki de böyle yaparak uzaklaşmak istiyordur seni kırmadan
Onu da sordum ayrılmak mı istiyorsn benmle görüşmek isteyen var yeter bıktım dedim hayır dedi
ben bu durumu bizzat yaşadım sonuç eks yani bitti
Bana da oyke geliyor
o bitirmeden sen bitir ben ce
Haklısın
arkana bile bakma o senin peşinden koşsun hergele
Beni kandırıyormus zaten
kim dedi
Annesini aradım babası nezamn gekecek diye bu hafta içinde belli olacak ya da oturma izni alacaklar bir yıl da kalabilir dedi
senin sevgili polis yalan oldu yani hemi
Sevgilim polis zaten de babasi yurt dışına gitmişti gekecek dedi bana ama şirket oturma izni alacakmış
bence sen polise yol ver
Yaşım 29 oldu 4 yıl bekledim sonucuna bak
bugün resmiyette nır şey yokken yalan söyleyen yarın evlenince daha büyük yalan söyler
nerelisin
Sürekli erteliyor oyalıyor öğrenim borcum var bitsin diyir babasının geleceği tarihi soylemiyur saklıyor benden
memleket neresi sizin
seni saf bulmuş ne verirsem yiyo diyo yalanlar kol gibi
Memleketi nedrn sordun
merak ettim sadece
Himm
1 haftadır aramayıp evleneceğim mi diyor? enteresanmış
mesaj atıyor sadece ne yapıyım
Yani şunu yap bunu yap demem doğru olmaz ama durumun normal olmadığı belli insan seviyorum dediği birinin sesini özlemez mi ya
Özledim diyor ama ben sinirli olunca aramak istemiyor morelin daha çok bozuluyor mus onun yüzünden üzüldüğüm icin
iyide zaten sinirlendiğinde seni sakinleştirmesi gereken taraf o değil mi? aksine arayıp seni ikna edici konuşması lazım
Evet öyle ama yapmıyor işte
Yapmıyorsa ilişkide çatlaklık vardır bu durumdan rahatsız olduğunu belirtmen gerekir çünkü evliliğe giden bir dönem sorunlarınızı bugün çözmesseniz yarın geç olabilir
Bende aramayı düşünmüyorum msjlarina da cvp vermesem belki anlar beni
Aynen doğrusunu yaparsın cevap vermemezlik değilde geç cevap ver sorduğunda işlerim vardı diye aynı şekilde dönersin.
Himm 8mm tamm
Ağır davran brak biraz da o mesaj atsın kaç kovalan
Ben atınca atıyor ama işine gelmeyen konularda takmıyor geç cvp veriyor ozamn da ben kavga ediyorm
Bak açık konuşayım başka sehirdeyse çok zor işiniz. Bu ara biseylerden etkilenmiş olabilir işle alakalı veya yüzyüze gördüğü bir kız kafasını karıştırmıştır. Olur bunlar o sana yanlış yapmayacağını anlar ve eskisi gibi olursunuz. Ama biraz rahat bırak seni ozlemesini sağla elinin altında olduğunu hissettirme ona
Tamm oyke yapıyım da günde 12 mesaj bikac günde yarım saat telde konuşuyorz hepsi bu tartışınca hiç mesaj konuşma olmuyor daha kötü olmaz mı en fazla kaç gün konuşmayalım
Konuş konuşma demiyorum😊 sadece ilk mesajı o yazsın. Bakalım nezaman yazacak. Aynı gün içinde napiyosun diye yazarsa aklindasin demektir ama sen yazma yarın hiç o da sana yazmazsa ve bir günden fazla süre geçerse geçmiş olsun temiz bir ayrılık kapıda :/
Sordum ayrılalım dedim boyke olmaz dedim ayrılmak istemiyur
Her gün başka biriyle gez eğlen. Evlenip de erkek çorabı mı yıkayacaksın
Oyke olmuyor
Sen bilirsin. Evlilik çok sıkıcı.
Sen evli misin
Evlendim boşandım.
utanıyordur ailesinin yanında saygıdan canım li cicim li konuşamaz , e sana soğukta konuşmak istemez, rahat bir ortamda konuşmak daha sağlıklı olur..
Ailesi ya da arkadslari bikac gun kalıyor bazen sevgilim de ona rağmen konuşmuyorz
sıkılmış senden..
Arkadslari olmayınca gece 12 de bile üsten gelince arıyor uyumazsan konuşalım diyir anlamadım gitti
yaşlar Ka.
Ben 29 o 27
çok yüz vermişsin , sıkılmışm
işten gelince geç oluyor , uyumadiysan konuşalım diyor, uyuduğunu biliyor , ya da uyumasanda konuşacağıniz 10dk felan sonra gec oldu yoruldum uyuyalim gibi muhabbetler dönuuyo dimi. zaten bugün gün pek umursamiyorum bari 5 10 dk konuşalım da sıkıntı çıkmasın kafasında senin manita
Gece 12 de uyumazsan konuşalım diyir ama
yazdım bak yukarıda
Him yok trip atmıyorum artk o konuşmak istiyor özledim diyor
çok safsınız
Nasıl yani
fazla detaya giremem 😀
Niye oyke dedin ozamn
öyle çünkü, erkekleri anlatmaya kalkarsam kendimden açık veririm şimdi
Anlat lütfen
Endişe duyuyordur. Sakın sevmediğini veya değer vermediğini düşünme. Onu cesaretlendirmeye bak :)
Neden endişeleniyor anlamıyorum
Ona Sor. Mantıklı bir cevap iste :)
Müsait değildim duymadım tel sarjdaydi diyir bahane yani
Kişiliğine de bağlı olabilir. Hani bazı insanlar çoğu vaktini konuşmaya harcamaz. Aşklarını yıpratmak istemezler. Sanıyorumki biraz karşıdan fazla şey bekliyorsun. Cevabını bekliyorum
Gece işten geliyor bazen 12 de uyumazsan konuşalım diyir ama
Hım. Bence ortada ciddi bir sorun yok. Beklentilerini biraz hafifletmelisin. Umarım kayda değer bir gelişme olmuştur adına. Mutluluklar :)
Sağ ol
Rica ederim.
Ya sogudu istemiyor seni ya da işin ciddiyete binmesinden dolayi icinde tuhaf bir korku var
Nasıl bir korku anlamadım
Erkekler evlenmekten korkarlar
Of bende korkuyorum
Sat, ölmüşlerinin hayrina fakir fukaraya bizzat elinle ver...
Bana yakışmaz
Hayr yapacan, niye yakismaz?
Küçük ilçeyse durum biraz zor arkadaş çevren yok mu böyle sizi tanıştırıp arkadaş olabileceginiz kimseler yok mu. Bu arada Eski sevgilinizde şerefsizin tekiymis sizi yıllarca oyalamış adi herif
Oyke
29 yasindasin gormussun bazi seyleri artik saf olmaman lazim mantikli olan neyse onu yap
Çok sevdim çok emek verdim bu ilişkiye ne yapacağımı bilmiyirm
Emeğe saygı yoksa yapacağın şey belli
Ne yapacağımı bilmiyirm kafam çok karışık çıkmazlardaym intihar etmeyi bile düşünüyorm
İntihar etmekte nedir basit olma. Hayat devam ediyor haklısın belki cok emek vermissin sonucta ama ikinizde ayni durumdasiniz sonuctabonun da emekleri var olmayinca bazi seyler olmuyor kotu bir kizmisin baskalari hic mi olmayacak saniyosun bence yanlis seyler dusunme intihar hic bir zaman cozum degil ne olursa olsun bir insan yuzunden intihar etmemelisin o kisi en sevdigin biri olsada
Onun yüzünden değil ki aileme karşı çok mahcup oldum zor durumda kaldım yıllardır onu bekledim onun bana yaptığına bak arıyorm açmıyor bile herkes evde kalmışım gibi davranıyor çok zoruma gidiyor
Evde kalmak kötü birşey değilki :) herkes evlenecek diye birşey yok.. Erkekler bile evde kaliyor sadece bayanlar değil 😏 bence bu kadar sıkma canını sıkılmasına izin verme güler yüzlü ol hakkında hayırlısını dile hergün dua et iyi geliyor valla gece duaları. Neyseb bak bide soyle durum var evlenipte ayrilsan daha kotu degilmi o yuzdenbevlenmek marifet degildir. Dogru kisi bulamassan evlenmiceksin arayisada girmiceksin gonlu ferah tutacaksin
Etrafımda okadar kişi vardı ki kimseye kafamı kaldırıp bakmadım o ise şimdi arıyorm açmıyor bile , ben bunu haketmefim ki namaz kılıyorm genelde yoksa psikolojik olarak kendimi çok kötü hissediyorum
Namaz haricinde dua et.. gönlünden olsun gece yatmadan evvel insan bildigin dertlesiyor superboluyor denemeni tavsiye ederim. Sen hali duzgun bir kizsin zaten konusmandan belli ama o cocuk seni haketmiyor. Ha bak bide namaz kilan birisin kotu seylerde dusunme olurmu :)
şu an özel nedenlerden dolayı kılamıyorum onun için kötüyüm ;okadar zormuş ki insanın dengini bulması
Tabiki zor çok zor hemde. İlk önce uyumluluga bakmak gerek aslinda yeri gelcek anlayisla karsilayacak yeri gelecek kizacak ne bilim tek bir duyguya takilmak olmuyor insan olacak yani ilk once neyse simdi burda felsefe yapmim :) Hakkında hayırlı olsun inşallah gönlüne göre biri ile evlenirsin :)
Amin sağ olun
Sizde sağ olun hayat dwvam ediyor 😊
Oyke devam ediyor keşke bitse de gitsek aryk
Böyle konuşma ya birşeye bagli kalma hayati tum benligi ile sevki yasamanin bir anlami olsun yoksa hayat cekilmez ki
Senin uzun bir dertlesmeye ihtiyacin var
Tamm oyke yapıyım bide o yarın yine hiçbirsey olmamış gibi günaydın aşkım yazar sözlenmek konusunu açmaz kavga etmemişiz gibi davranır ben ne yapıyım peki
İlk önce konuş biraz daha sonra deki adi neyse ciddi bir sekilde yaz Mert mesela biz arrik ciddi bir iliski boyutundayiz farkindamisin de ama artik gunaydin askim ya da naber falan demekle olmuyor biz normal bir arkadas degiliz artik evimizi kurmamizin zamani geldi de ne zaman söz yapacagiz ne zaman nisanlancaz ne zaman evlencez bublari konusmak istiyorum de senin ile bana hergün hiç birşey yokmuş gibi konuşmaya devam edeceksen ona göre davranim bende de.
çok yanlış fikirlerde dolaşıyorsun öyle bişey yok:)
Neden peki aramıyor arasam da açmıyor
ona bişey diyemeyeceğim dönemsel sıkılmalar normaldir
Gece 12de işten geliyor uyumazsan konuşalım diyir ama
izin alamadıysa onun suçu değil ki müdürüne trip at adama yazık ya
3 haftadır aynı şey oldu duş alıyormuş üstümü giyiniyorum sabah oluyor adkim gelemiyorum diyir sinirlerim bozuldu bende internetten beğendiğin alyansın resmi gönderdim sen al ozamn dedim
Söylemeye değecek kimse yoksa çevrende söylememek en doğrusu sonra ayırmak için ellerinden geleni yaparlar öyle insanlarda var...
Dogru
Sen kendin hayatina baksana etraftan gelen yorumlari bu kadar onemsiyorsun neden yıllarca onlari dinleyip evlenmedin
Dogru oldugunu düşünüyorm geç kaldım gibi
Yanlış bir kişiyle yıllarını kaybedeceğine doğru kişiyi geç bul önemli değil kazanan sen olursun
Amin inşallah
Buluncada kiymetini bol gereksiz kaprisler kurallar duvarlar örme
Yok öyle birisi değilim
Tüm kadınlar senin gibi der ancak erkeklere sorsan hepsi kadınların sınırlarından şikayetçi bu yüzdendir türk erkeğinin rus meraki
Daha öncede böyle bir soru soruldu sanırsam o da sendin uğraşma bence oyalanmaktan başka birşey deği bu
Evet ben sordum
Niye kendini üzüyosun sen ya
Çok seviyorm çünkü
O seni demekki malesef sevmiyo
Demek ki
Keşke senin gibi bir sevdiğim olsaydı sadık ölürdün onun için
Üzme kendini bir kadının erkek için üzüldüğünü bilmek beni çok üzüyor
Çok üstüne gitmemelisin babası gelince herşey yoluna girer aramamasıda senin vereceğin tepkiden korktuğu için olabilir...
O da oyke dedi ama annesini aradım konuştk babadi oturma izni alabilirsin yani bir yil sonra da gelebilir mis
Öyle bişey olursa oturma izni alırda uzun süre kalma ihtimali olursa ozaman daha ciddi konuşursunuz sonuçta sizinde yaşınız geçiyor ve yarın olmaz bu iş dediği zaman siz ortada kalırsınız ama yinede hayra yoralım hayırlı olsun...
Oturma izni alacaklar büyük bir ihtimalle ne yapacağım ya
Babası olmadan düğün yapamıyormu?
Söz bile yapmiyir babası olmadan olmazmış
Zor bir durum ama Allah büyük yaşam devam ettikçe umut vardır herzaman siz umudunuzu kaybetmeyin olmayacak demiyor biraz daha zaman istiyor umarım bu zaman boşa çıkmaz...
Nasıl davraniyum peki
Ona yanında olduğunu hissetirmelisin daha evlenmeden sorunlar çıkarsa aranız soğuyabilir daha sıcak davran herşey yoluna girecektir...
Sıcak davranırsan umursamıyor rahat gevşek davranıyor
Ozaman onun sana yaptığı politikayı sende onda uygula mesajlarına geç yanıt ver biraz merak etsin belki yola gelir...
Tamm oyke yapıyım diyorm ama soğuyorz işte ilişkimiz için kötü oluyor ya da hiç mi cvp vermesem
Arada cevap vermelisin arayı çok açmamalısın...
Ne kadar sürede meselav
2 günü geçmesin...
Tamm
ülke zor zamanlar geçiriyor polise yoğun mesai canı burnunda çalışıyor olabilir bence sende üzerine gitme
Belki de ama işine gelen şeylere hemn cvp veriyor yoksa geç cvp yapıyor ozamn da ben kavga ediyorm
Hangi konularda geç cevap veriyor? bizim gibi insanların öncelik sıraları var belki daha sonra hallederim deyip geç dönüyordur sana
Sevgilim istihbaratta çok mu yoğun oluyor, sevgilimin babası yurt dışına gitti babadi geldiğinde sözlenecegz ama nezamn geleceği belli değil bende hergün sürekli soruyorm o da gelmedi diyir bu yaz evleneceğz zaten ben seninle evlenmek istiyorm faln diyor ama babasının nezamn geleceği belli değilmis sürekli onu sorunca da geçiştiriyor bende ayrılmak istiyorsan soyke daha fazla beklemek istemiyorm dedim o da sana mahcup oluyorm diyecek bişey yok babam gelsin hemn sözlenecegz zaten diyir
istihbarat tabiki yoğun çalışır olaylar olmadan önlemek için bilgi toplama çalışmaları yoğun bir şekilde devam eder her zaman. .. Babası konusunu açıklığa kavuşturamaması bir soru işareti tabiki ama seni babası tanıyor mu?
Babasıyla tanışmadık ama annesi ve Halasi bize geldiler annemle tanıstilar, warsapta resmimiz var birlikte babası görüyor resmimizi
babası herhangi bir şeyden dolayı senle olmasını onaylamıyor olabilir mi? hangi maksatla yurdışına çıktı biliyormusun
İş için gitti sözleşme yapmıştı şimdi sözleşmesi uzamış, babası değil de annesi istemiyor gibi bana acele etme oğlum önce biraz kendi ayakları üzerinde dursun dedi sevgilim bikac önce ise başladı para için dedi sanki
Tam düşündüğüm gibi ailesi tarafından bir soğutma işlemine tabi kalıyor olabilirsin Sana düşen ona sahip çık tabiki kaybetmek istemiyorsan
bence fazla sıkma 4 yillik bir iliski diyosun merak etme o seni seviyodur ve baskasinda gozu olmaz sal kendi haline biraz takilsin 😄
Ben atamayınca o da aramıyor mesaj attı sadece bitane bende cvp vermedim sonra tekrar cvp verdim özür diledi ama yine ayni ilgisiz
dedim ya insan sıkılıyor dogal olarak hergun hergun be annem babamla konusmuyorum
fazla sıkma yani merak etme korkucak bisey yoktur 😊
yan yana olunca gozlerinin icine bakinca anlarsin zaten sevdigini 😄
hata yapma simdi uzaktayken
Umarım ama sevgilim çok yakışıklı çevresinde çok kız var
takma kafana onu sende ona gore guzelsindir 😊
Yani ama o benden bir tık daha iyi
oyle dudunme iyi dusun 😊
Tamm sağol
eyw 😄
Geri vermelisin.. ulastirmalisin.. sende kalması yanlış..
Bende oyke düşünüyorm da nasıl yapayım
Ortak arkadas ile gonder is yerine
Sevgilim polis bazen dışardaa oluyir farkli şehirdeyz ortak arkadaşımız askerde
Posta ile gondereceksin o halde.. çünkü kendisine ulasmali o yüzük.. adres iste barii
Telde konuşarak mi işteyim mesaj mi atayım
Konusuyorsaniz hala.. arayarak istemen normal olan.. aksi durumda mesaj at tabiki
Konuşmuyorz ne yazayım
Ne yazacağını bilememen ilginç ama kardeşim.. mevzuunuz ne ise bunu yazacaksin..
Tamm sağol
akıllı ol evlenme kardeş... uzak dur... nasibini bekle o gelsin seni bulsun...
Sevgilimi seviyorm zaten
aman çok sev kaçmasın :)
Bide o olunsiz olmasın
belli olmaz ;)
Nasip işte
Yok be hazır hissediyorsan eğer moral bozmaya hiç gerek yok bakma sen onlara ;)
Gec kalmis degilsin baskalarina gore yasamayi birak daha mutlu olursun
Tamm sağol
bence şu zamanda en mantıklı yaş 30-35 arası evlilik için
Herkes eğleniyor erken yaşta
evlensin sen herkesmisin
Herkes değilim ama uzuluyorm işte bilerek evlilik çocuk konusunu açıyorlar
üzülecek bişey yok ki önce insanın hazır olması lazım kolay gibi görünsede zor bir iştir evlilik
Benedrn 5 yaş kucuk kuzenlerim evli çocuğu var yengem erim akrabalar Nisbet yapiyir
bak bunun nispet yapılacak bişeyi yok bu bizim ülkemizde genel olan bişey toplum baskısı bu baskıyla hareket edip hata yapan bir çok insan var seni başkalarının hayatı ilgilendiriyomu ilgilendirmez senin hayatında baskalarını ilgilendirmez evlilikle nasıl bir nispet yapılır ki anlamış degilim
Mutlu çocukları var hava atıyorlar
mutluluk anlık bişeydir sen bekar oldugun halde mutlu değilmisin
Mutlu değilim
neden nispet yapıyolar diye mi
Evet canımı yakıyorlar bilerek isteyerek üzülüyorm
kendini boşa üzüyosun inan buna sende evleneceksin belki sen evlenirken şu an mutlu olan insanlar ciddi anlamada hayatlarında bir mutsuzluk baslasak mutluluk gelip gecen bir duygudur unutma
Ben kimse mutsuz olsun istenen ama benm mutsuzluğumdan da kimse mutlu olmasin
onlara bu fırsatı da sen veriyosun ama farkındamısın
Neden ben veriyorm
onların bu saçma düşüncesini umursadıgını göstererek
Ne yapıyım peki
umursamayacaksın ve hayatında etkisi olmayan insanların söyledikleri için kendini mutsuz etmeyi bırakacaksın
Tamm sağol
sende saol biraz olsun rahatlatabildiysek ne mutlu
Allah mesut etsin onları takma kardeşim. Evlenip boşananlardan çok daha iyi bir yerdesin
Boşanmak kötü biliyorm annemle babam boşandı
Bazen hayırlı da olabiliyor ama zor. Benim de halam orta yaşlarında boşandı
Çok zor çok kötü oluyor eyraftskilerdr moralimi bozuyor iste
Çevreni değiştiremiyorsan duyma. Veya sevgilinden bahset
Adım çıkar duyulur sözlenince herkes bilsin istiyorm
O zaman bu yazdıklarını sevgiline ilet :)
Söylüyorm yazın olacak diyor
Nikahı da öbür yaza mı atacakmış hiç gerek yok bence beklemenize
Yok tam evlenilecek yaş 27 28 29. Kafaya takmaya gerek yok
Gerçekten mi herkes evde kalmışım gibi davranıyor
Evet gayet normal. İnsanların dediklerini boşver. Senin hayatın sonuçta istediğin zaman evlenirsin. Ayrıca nasip diye birşey de var
Dogru ama düğünümde bile mirelim bozulacak biliyorm
Öyleyse sende onlara benim tercihim benim hayatım ben şimdi evleniyorum kimseyi ilgilendirmez de. Hoşuna gitmediğini soyle bu dediklerinin
Nezamn çocuğun olacsk geç kaldın artk belirli yaştan sonra evlilik olmaz diyorlar
Onlara ne sanki onların hayatı? Niye evlilik olmasın evleniyorsun işte olur evlilik 29 yaşta ne var. Takma onları
Sağ olun
bence keyfin ne zaman yeterse evlen cevredekilerle evlenmiceksin sen sonuç ta
Kimse oyke davranmıyor uzuluyirm
takma bence
İnan düğün olacsk yaza ama hevesim kalmadı
mutlu olmaya bak
Tamm sağol
😍😍
evlilik maddi olarak zor.. ama ondan önce bu zorluğa değecek birini bulmak daha zor? 3 5 yillik da olsa insanlar böyle
Al nüfus cüzdanını vesikalığını gel giresuna evlenmeyen ne olsun :D
Biraz karmaşık anlatmışsın ama ömür boyu bu kadın cekilmez
Annesi nispet yapar gibi davranıyor uzuluyorm sevgilimle tanışıyormusnz annen neden onemsemiyur beni aramiyir bile diyorm tartışıyoruz yani
Hmm anneler oğullarını kıskanırlar Allah sabır versin
Amin canm sağ ol ama uzuluyorm biraz fazla çileden çıkarıyor beni
Herkes aynı dertte evlendikten sonra bir ortanızda yatmadığı kalıyor umarım erkek arkadaşın seni ayaklar altına aldırmaz :/
Evlendikten sonra takmam ki sevgilimin izni az oluyir ben de çalışıyorm kamuda gitmem bile bayramdan bayrama
bu soruyu bir kere daha sormuştun kızım güzelsen seni alırım huyunda iyiyse :D harbi evlenmek istiyorum ama işte işin şakası umarım bulursun. umarım karşılaşırız.
işi yoğundur canim ondandir o. konuşmak istemedigi vs degil evlencem demis aranızı bozmayın annesine soylesin nişanı yapalım diye
Annesini aradım konuşmak istemefi 4 dakika konuştk babası seneye gelebilir mis
Kayınvalidenle konuş ona sor annesi sonuçta biliyordur bir şeyler kendisinden laf alamazsan ikinci seçeneğin bu olsun
Aramizin kötü olduğunu ona söylemek istemiyorm
En azından babasının ne zaman geleceğini öğren
Aradım 1 yıl surebikirmis
Peki bu sence oyalamamı yoksa gerçekten bu kadar uzun bir süreç mi? canım birde haklısın Bunu ona sürekli dile getirmekte ama bu soru erkek arkadaşını çok bunaltabilir
Çok bunaldı belli zaten aramıyor biliyor annesini aradım babası oturma izni alacakmış bir yılda sürebilirmis
Bu durumu buraya yazman yeterli. Eminim birçok talip çıkacaktır. :) ben bile talip olabilirim.
Bence akışına bırak boş bir ilişki yaşamak hiç yasamamakdan iyidir elbet ruh ikizin cikar
Foto degişmeden önce konusuyp muydunuz peki? Küslük var mıydı
Herkes kalabalıkta rahat konuşamaz, hele de erkekler. KAlkıp bundan dolayı böylesi ikileme düşmen kadar aptalca bir düşünce olamaz
Bana değer vermiyor önemsemiyor arkadaşı bile yengeyi ara diyor düşün yani okadar ilgisiz
Bu ilgisizlik değil, reklam malzemesi yapmama düşüncesidir bu. O arkadaşı yanında konuşulanları bir şekilde ağzına sakız edip dalga geçmek için kullanır. Sen onun özelisin, özel olduğun için kimsenin duyup ağzına sakız olmasını istemiyor. Sevdiği için iç güdüsel olarak herkesten koruyor. Birde bu açıdan değerlendir bakalım
Ailesi de arkadslari da bende dahil beni sevmediğini düşünüyorm artk bu kadar da olmaz ki ama
Bence sen o çocuğu hak etmiyorsun, bu kadar saçma bir sebeple bu sonucu çıkartacak kadar ergen biriyle hayatını karartma çocuğun, ayrıl ondan gerçekten hayatını zindan etme, senden daha iyisine layık
Ben onu 4 yıl bekledim işi olmadığı halde benm. isim vardı onu o olduğu için sevdim o bana değer vermiyor
Ha işte yazık etmiş kendisine. Sırf başkalarının yanında rahat konuşamadığı için aramana cevap vermedi diye 4 yıl sonrasında bu şekilde düşünen bir kız, zavallanın hayatından 4 yıl çalmış. Daha fazla rencide etme ve çık git çocuğun hayatında, daha iyisini bulur mutlu olur
Ben arıyorm o açmıyor
Topluluk içerisinde telefonla konuşmayı sevmiyor olabilir
Evet ama ben sevgilisiyle yakında esi olacağım arkadslari bütün gün yanında onda kalacaklar hiç konuşmadık bile
ufak şeyleri büyütmeye gerek yok sende söylüyorsun yakında eşi olacağım diye hem aradığını unutup dönmemezlik de yapmıyormuş daha ne
4 defa aradım açmadı arkadaşlarının ailesinin yanında
canım insanlar evlenmemiş kız görünce acıyan gözlerle bakıyorlar. Sanki evlenmemek çok kötü bir şeymiş gibi boşver umursama.
Aynen ya niye oyke davranıyorlar
Türk kadınlarının en büyük hedefi yaşı geldiğinde kocaya gitmek o yüzden.
bende bunu anlamıyorum bir dünya evlenmek isteyen kız var ve bir dünya evlenmek isteyen erkek var ama neden hala insanlar bekar hadi başkasını geçtim ben niye bekarım arkadaş :)
Bilemeyiz.. arkadaslarınn yannda telde konusmuyosa karakter mevzusu bu.. sevmiyodur. bende sevmiyorum mesela
O da oyke diyordn ama ben esi olacağım yakında boyke davranmamali
Ya hadi bir yuru git ya slkmsn nesin sesin telefondan erkekler duyuyo ister istemez senin sesini dinliyor millet slkmsn ln sen byinsiz. adam seni dusunuyo
aslinda sizi sevmemis
sizin aslında kismetiniz baglanmamamis şimdiki zamanın insanlari malesef evlilikten ziyade zaman geçirmeyi seviyorlar
mutlaka bir kısmetim çıkar.
Bende senin yaşadığın durumu yaşadım?
Soğumuş büyük ihtimal, her zaman dediğim gibi ilişkiler fazla uzun tutulmamalı.
Sat kendine bir şeyler al sonra da ziyafet çek :D
Bana yakışmaz
Bağış yap löseve o zaman
Kendisine vermeyim mi
Ne yapıcak yüzüğü seninle ilişkisi yok artık ben olsam senin yerinde gider bozardım bağışlardım o parayı löseve
Bana yakışmaz kardeşim
İyi nasıl bliyosan öyle yap madem
Yoo ben bile 33 oldum sen geç kaldıysan ben ne yapayım evlenip boşanayım hemen :DDDDD
Himm
bnce ipini gevsek birakma ayri yerlerde insanoglu ne yapacgi belli olmz
Ne yapıyım ki farklı sehirkerdeyz 3 saatlik mesafe var beni de ailesini görmeye gelemedi polis sevgilim sence ne yapıyım
bnmde nisanlim uzman oldu ama knsmamzda bisi degsmedi bir taraflari kalkms olmasn ama ayrilsanz bile seni kaybettgi icn o pisman olr simdi sen ara hep neden aramadn deme hep gzl konus birisi mi var felan deme bir erkek huzur bulamadgi kizdan kacar istemez hicbisi sen bunlari yaptgnda hala ayniysa orda kafasini karistiran bir kiz blmstr bacim
Ben öyle iyi davranınca farklı oluyor iyo davranıyor ben alttan almak istemiyorm
alttan almazsan bu iliski biter istemiyosan alma ama zararli sen cikarsn ona gore
Babası belki de bir yıl sonra gelebilirmis
bir yil fazla degl mi yasina
Aynen çok uzuluyorm sevgilimde aramıyor tartışıyoruz zaten yaşım 29 oldu
bnce sen net bir seklde kns ya istemeye gelrsn ya da bn evlencem artk yasim geciyo sen napiyosn de senin de hakkin cocuk sevmk zaten baya gec kalmssn
Onun yüzünden geç kaldım 4 yıldır bekliyurm işi yoktu işi oldu şimdi de babasi yok yurt dışına gitti ne yapacağımı şaşırdım
Arıyorm. Açmıyor bir haftadır konuşmuyorz mesaj atıyor sadece mesaj da da beni sevdiğini özlediğini söylüyor yaza eylülde düğünümüz olacsk diyir
bnce otur kns yani kolay degl baya beklemissn zaten bahane yapiyo belki de
Bencede bıktım aryk beklemekten ailem sürekli soruyir zor durumda kalıyorm, nasıl konuşacağım polis sevgilim 3 saatlik mesafede calisiyir 2 aydır gelmiyor bile ailesini de beni de görmedi
ailesyle tanstn mi
Annesiyle ve Halasi bizim eve geldiler annemle benmle tanistilar
e bunun derdi ne o zmn annesyle kns o zmn
Annesiyle konuştum bugün aradım annesi soğuk davrandı esi yurt dışına gitti nezamn geleceği belli değil oturma izni alırsa 1 yıl gelemeyebilir hayırlısı nasip dedi misafirim gelecek ben şimdi kapatmak zorundayım dedi
sen bu cocugu unut bosvr bnce evlenmene yuvani kurmaya bak bacim bu cocuk baskasni alr
Çevremde de kimse yok şimdilik herkesi onun yüzünden reddettim ne yapıyım ben şimdi ya
istemeye gelenleri degerlendr yuvani kur allahn izniyle bu cocuk oyaliyo seni ordan birini getirir belki de annesine de coktan demstr orda birini buldysa ondan da soguk davranablr annesi
Face instagram şifreleri var warsapta resmimiz de var sanki ailesi istemiyur gibi
face de ve inst da da var mi fotolarnz
Face de ilişkisi var yazıyor
bnce dikkate et sosyal medyaya
Ne yapıyım peki dikkatli ol derken
ordan baskasyla knsablr her seklde tedbrni al
Himm polis sevgilim üstelik istihbaratçı hepsi erkek bayan yok yani , sence beni mi aldatıyor
cocugn islerinin yogunlugndan dolayi vakit ayiramiyo desem ailesi de istemiyo diyosn ama yasin geciyo bnce elinicabuk tut
Başkasıyla mi görüşeyim
ilkonce sevglnle kns istemeye yanasmiyosa bn evlencem de baskasna bak
Ben seni seviyorm diyor babamın gelmesini bekliyurm diyor sözlenmek için
allah yardm etsn bacim ama bir yil daha beklersen ilerde cocugn sana teyze der
Biliyorm canm farkındayım hatta çocuğum bile olmayabilir ya da evlenemeyebilirm
aynen onda bosver ddm cunku her kiz cocugu olmasni ister
Tamm canm. Sağ ol nasıl bir kısmet bulacaksm artk
gelir mutlaka beklemede kal 😉
İnşallah canm ya