Tabiki de uzun kız olmak isterdim. Kendim şahsen aşırı minyon bir kızım. Yaşım 15 ama boy 144 cm 😔 arkadaşlar ve tanıdıklar bana 'sen minyon değil, cücesin 😂' falan diyolar.. Böyle ağızlarının üzerine vurasım geliyo 😜😂 tabi biraz balık etliyim. Amma aşırıda değil 😉 ne kadar kendi boyumu sevmesemde insanlar tarafından her zaman beyenilen biri oldum söylemesi ayıp güzel bir fiziğe sahibim. Hatta yaşımı 12 gösteriyorum 😄 . Amma kız arkadaşlarım her zaman derlrr ki 'küçük olduğun için tatlı. Minnoş. Sempatiksin' 😍 saçlardan belden aşağı olduğu için daha küçük görünüyorum malesef 😔 ama yinede uzun olmak isterdim. Mesela-175-180 falan. Çünki erkekler bildiyim kadarıyla öyle kızları seviyolar 😉 ama böyle bakınca da cüce olduğum için gurur duyuyorum 😊☺️ Cüce aşktır 😍😜
:D bacaklari kadar boyum var nasil gorsunler ustume basmadiklari icin sukur ediyorum 😂 Eskiden lisede genc bir hocam vardi o baya uzun biriydi yani deveyle cuce gibiydik bizi yan yana goren gulerdi o yuzden konusmaz yanina gitmek istemezdim 😂 Birgun birsey lazim oldu gittim yanina kapiyi tiklattim baska hoca acti dedim bu hoca lazim cagirin cagirdi adami adamda gicikligina yukari bakti dedi "hani kimse yok" Bende iste dedim ben burdayim bu bu lazim hocam dedim. O da "Aa birimi konusuyor ya sanki sinek vizildadi" dedi 😂 neyse iste sinir oldum tam gidecekken gel gel dedi guldu ruhhastasi :D bukadar neden anlattim bilmiyorum ama canim cok skıldi herhalde ondan olsa gerek 😂
Sanki çıkma teklifi etmissinde kabul etmemişim gibi ya da kendini bana göstermek istemissinde görmemişim gibi Yani bir insan sen puan verme gibi Serzenişlere niye girer Seni sevmemişim gibi Yani sizler çok matahsınız İnsanlardan hep bişiler bekliyosunuzda Siz hiç bir gayret göstermiyorsunuz Buda sizi aşırı itici biri yapıyor Geyiklerin sevmedigi bir ot çeşidi vardır İstisnasız hiç biri sevmez o otu Kaderin cilvesine bakki dier bütün etçil hayvanlarda sever o otu
Bence esas görünmeyenler boyu fazla uzun olanlar. Şahsen ben görüyorum ve beğeniyorum da çoğu erkek beğenmez, yanında durmaz o kadınlar millet ne der korkusuyla. Minyonlarda bir sorun yok, yoktan mağduriyet çıkarmayın kendinize gecenin bir vakti.
Canım yaaaa olur mu öyle şey minyon kızlar her zaman genç kalır, çok uzun boylular daha çabuk çöker bak etrafına. sen her halinle güzelsin adın bile güzel minnak seviyoruz biz seni :-)
@Kızıl_Sonya Kız seni niye yereyim benim dediğim çok aşırı uzun insanlar kamburlaşıyor ya o, kadın erkek farketmez yani, bu bir gerçektir, hem senin yaşın daha kaç kuzum hele dur ne çökmesi :-)
Hep minyon kızlara talip oldum, hep de onlarca reddedildim. Benim boyumda veya benden uzun boylu kızlarca sevildim ve onlardan gördüğüm ilgiyi minyonlardan görmedim. Bence minyon kızların çekincesi daha çok oluyor. Reddetmeye daha meyilli oluyorlar.
@Kızıl_Sonya Senin boyun uzun ve boyunla dalga geçilmesinden şikayetçisin sanırım. Ortokulda benden epey uzun boylu bir kız vardı. Ona atakule der, takılırdım. Beni sevmezdi ama verdiği cevap "sus be" olurdu. Aslında o da bana cüce diye takılabilirdi. Ama yapmazdı. İyi biriydi. Güzeldi de. Siz kızlar iyisiniz ya. Ona atakule diye takılıp sinir ettiğim için şimdi pişmanım biliyor musun? Helallik almak isterdim doğrusu. Bunu neden anlattım biliyor musun? Seninle dalga geçenler belki sana gıpta ediyorlar. Bu kuvvetle mümkün. Ben o zamanlar kıza gıpta etmezdim. Ama şimdi anlıyorum ki gıpta edilecek bir hususmuş aslında.
En İyi Cevaplar