Yok o değildi kova kova nereye kadar mış
Hiç "Kova" kadınıyla birlikte olan "Kova" erkeği var mı aranızda? "Kova" erkeğiyle birlikte olan "Kova" kadını var mı?
Yok o değildi kova kova nereye kadar mış

Benimle anlaşamayacak kadın kendi ile de anlaşamıyor demektir.. Çünkü istatislikler en iyi sevgili ve eşlerin kova erkeği olduğunu söylüyor.
Bu mudur budur. Teşekkürler güzel yorum tam da Kova erkeğine göre. Ve kesinlikle saf gerçek.
kova yapasım geldi mk
Alakasız ama süper oldu bu :) şimdi ben de istedim birlikte çekerdik süper ya eig budur :)
Afiyet bal şeker
:D Kova burcuyum... Kovalar anlaşamaz kimle iyi anlaşırız çözemedim ikizler diyorlar ama değil galiba çünkü bunaltırlar sevgiden ilgiden :D
Kova erkeğinin en iyi anlaştığı burç ilk sırada YAY burcu var. Kendimden biliyorum bildigin tencere kapak misali. 2. Ve 3. Sırada koç ve terazi. Tabi bu yükseleninede bağlı birazda
uyum mümkun ayni kisiliklere sahip olduklari icin ya cok mukemmel olurlar ya da cok kotu ama ikisinin ortasi olamaz
sanırım sadece yorum yani tecrübeye dayanmıyor
İyiymiş bir şey yakaladık. Senin tecrübe patladı mı olumlu süper mi gitti?
Cevap
14Cevap
.
Ya o ne ki? Ben, Eşim ve meyvemiz hepimiz KOVA burcundayız.
Hatta evlilik günümüzde KOVA burcu içinde.
.
Bence süper.
.
Artı bir şey daha birimiz 14 Şubat Doğumlu.
Evlilik Yıldönümü, Eşimin, Benim, Çocuğumuzun doğum günü ve 14 Şubat hepsi bir arada kutlama yapılabiliyor.
Gerçi
Benim için uyandığım her gün, eşim ve çocuğumu gördüğüm her gün Allah'ın bir lütfu o açıdan bakınca her gün aynı sevinç var.
çok sevindim adına
Ben Kova burcuyum. Bir Kova erkeğiyle anlaşamayacağımı düşünüyorum... Gelmesin o yüzden. Bir Oğlak burcuna aşığım 😍😍😍
Kova burcuyum ama hiç kova burcundan sevgilim olmadı. Burçlar fikir verebilir ama son sözü insan söyler. O yüzden kişisine bağlıdır.
ben kova burcuyum ve bütün özelliklerini taşıyorum resmen 😊 ama aynı burçla olan ilişki zor olur 😊 oğlak burcunu aldım ben😍
Kovayı bilmem de benim annem de babam da balık burcu ve çok iyi anlasirlar 😊
Ben kovayım ama karsımdaki de kova olmaz ya :D olmuyor yani
Özgürüz biraz kısıtlanmaya gelemiyoruz en azından ben
Kova terlik televizyon masallarına inanma
Tam olarak kastın nedir? Biraz anlatır mısın?
Burclara inanma hurafe şeylere inanma. .
bu berbat oldu işte. Metafizikten biraz farklı olduğunu düşünüyorum bu olayın hem karakter analizi olarak düşün sadece kahve falı gibi bakma olaya. Kova ile alakalı yazılan tüm özellikleri fazlasıyla taşıyorum mesela. Hem anlayış iyidir :)
Balık burcuyum ama burclarını sormak hiç aklıma gelmedi
Kova burcuyum kova kadınları ile anlasamadim daha hiç.
Iki cambaz bir iptr oynamaz
kova bayan arkadaşım var iş arkdaşı inan çok degerli bazen eşiminde kova olmasını isterdimm
burçları fazla takılma bence yaşa gör tecrübe etmek en güzeli
kova mı yaptın sen :D
Bir de bu ama ilki seçilecek mecburen
Burçlar din masallarından daha doğrudur
Kova kadını sevgilim oldu dengesizler sen onun peşinden koşarsan sıkılıyorlar
Onun seni özleyip gelmesi daha önemli
teşekkürler yorumlar için
Severim kova manyaklığını
Kovayım kova çıkmadı karşıma
Ben..
yorum yorum biraz olaylar nasıl gelişi anlat hele
Kovalar daha gerçekçi mantıklıdır akılcıdır oysa sen en aptalına denk gelmişsin herhalde.
Peki senin favorin ne?
Ben daha önce de söylemedim akreplerin gazabı harici pek fazla sorun bilemiyorum
hahaha bence o da yalan :)))
Çok zor kova ve kova
Sebep? Bilgiye tecrübeye mi dayanıyor yoksa tahmin mi bu arada?
Onu anlayabildim de yani böyle bir şey yaşadın mı sadece yorum mu anlamında sordum
Kova kadını can, balık kadını canandır 😊
Yes. Anlasiyorlar
Bir kovanın üstesinden sadece bir kova gelebilir😊
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar