kız arkadaşım benden ayrıldı 2 hafta sonra durup dururken bu mesajı attı bu ne demek tamam üzülmüş anlıyorum da vicdanını rahatlatmaya çalışıyor belki ben şimdi ne cevap veriyim?
Kız arkadaşım benden ayrıldı 2 hafta sonra bu mesajı attı?
bu ben birleselim diye demiyorum uzuluyorum senin icin filan dedi sonra bunun instagramda 8bin takipcisi olmuş sinirlendim git 2 paylaşım yap o takipcilerin 2 yorum yapar 2 begenir keyfin yerine gelir hadi işine bak yazdım oda tamam dedi.
aglamadim ben kimse icin aglamamda birzz direndim dogal olarak durup durirken neden ayriliyoruz diye artik sevmiyorum demişti zaten vicdan yapiyor kesin ama ne yaziyim
cvp verme kudursun. Kadınlar zor erkeklere aşık olur içi içini yesin 1-2 hafta bekle tekrar mesaj atar atmazsa o zaman düşünürsün ne yazacağını :) ama bişey yazıcaksanda ağırdan al kendini
ben çok çabaladim biseyde yapmadim ayrilmak istedi ayrıldı artik sevmiyorum demisti simdi durup dururken bunlari yaziyo aci ceksin ya da donsun sonra ben terkediyim istiyorum ne yapmam lazim ne yaziyim
Boşver kardeşim sen yinede hakkını helal et Çünkü ölümlü dünyadayız kimin ne kadar ömrü kalmış bilemeyiz belki yarın öldü gitti, vicdan azabı yine çeken sen olursun.
sevgi değil artik konu benimle cok oynadi sonra tekmeyi bastı. intikam istiyorum kendime baglayip bende pat diye birakiyim ama ne desem baglarim belkide oylesine yazdi vicdani rahatlasind iye
En İyi Cevaplar