AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
195Cevap
Sevgilimle birbirlerimizin dillerini bile bilmezken aşık olduk. Ben Türk O bir Alman'dı. aile faktörü sınıfsal gibi şeyleri geç. dillerimizi bile bilmezken 2 ay bakışacak anlaştık. ahhh benm kardesım aşkta imkansızlık hiç ama hiç yoktur
imkansiz olan aşk guzeldir; kavusup evlendikten sonra bir anlami kalmaz bence imkansiz da yer adami ikiside b*k 😃
-Ne kadar yer edinebilirim ki senin ömründe ben?
-Belki bir dizede konaklamaya bile çekinirken sen, şimdi tamamen şiir oldun!
Özgür Gümüşsoy
herkez kavustgunun nankörüdür cünkü evet kavusamazsan ask olur
gerçek aşk; annenin evladına duyduğu aşktır, gerisi halüsinasyondur. kişinin kendini kandırmasıdır.
İmkansız olan karşılıklı olup evlenemeyen insanın aşkı bnce asktir
Herşeyin en güzeli olmayandır olamadıkça daha çok istersin.
İmkansızın adı aşk oluyo #MUŞ 🙄 🤐
Ben istemem kalsın o zaman aşk kötü birşey 😏
aşk karşılıklı olur imkansızlasırsa daha artabilir tek taraflı olursa platonik olur
Mecnun da dağları deldi yine ulaşamadı ama aşkları SONSUZ dillere destan hâlâ. ..
Hayır insan ulasamadiginin delisi olur dogru ama bu farklı bir konu
ask sonlu bir süreçtir eger bu serüci tamamlamadan ayrı kalırsan o süreçte sıkısır kendini hep aşık sayarsın
gerçek ask uykularinin kactigini, yüreğinin tersten carptigini hissettiğinde gelir imkansiz olduğunda değil
Yürek nasıl ters çarpıyo amudamı kalkıyo anlamadım güldürdü :Djahash
canim kardeşim neden somut şeylere takiliyorsun gerçek aşktan bahsedyoruz sen gercekten asik olduğunda anlarsin dediğimi şimdilik gülmeye devam et 😂👍
Ben gerçekten oldum kardeşim ama yine bir komik geldi :Dadwgqg benimce gerçek aşk kalbinin çifttelli attığını hissettiğin andır :)
birincisi kardeşim diyemeyeceğin kadar büyüğüm senden ikincisi gerçek aski herkes farklı yorumlar bu normal 👍
Peki aramızdaki hiyerarşiye önem vermek lazım ben okumamışım ordaki yaş yerini kusura bakma abi :)
sorun yok ✋😀
ahh be ya ben asik olmusum zamaninda hacilar :(
@bggjdnd ne zamanlar o zamanlar reyiss :)
abi sorma ya lisede cok fena tutuldum sevmiyordu beni aklima geliyor
uyuyamiyordum onu dusununce gelen heyecandan
vaz gecemiyordum her gordugumde deli gibi atan kalbimden
aglayamiyordum. cektigim acidan
@bggjdnd şimdi nerde kız reyiss? :)
daha ne diyim gozumun onunde baska kizlarla gezdi el ele tutustu yatirdi kucagina sevdi
ne kizi erkekti
kadinlarda asik olur bunu unutmayin...
@bggjdnd he ben yeni üyeyimde unutumyom pembeyi görmemişim :D biz sanki aşık olmuyo dedik bir zamanlar benim kızda bana aşıktı hala aşıkmı bilmiyorum :D en son insan ilk aşkını unutamıyormuş diyip sarılıp ağlamıştı sonrası muallak :)
@bggjdnd neyse noldu canoya başka bir kente mi gitti?
evet memleketime gitti
imkansiz di benimkisi
birinin sana asik olup olmadigini anlayamazsin
@bggjdnd memleketi-me ne galiba o hmm.. geçici bir süre değil galiba temelli yazdıklarına bakılırsa :) ee bişeyler yaptın mı aşkını gözüne sokmak için :D
gozune sokmadim onu uzaktan kahrolarak sevdim
belli ettim tabiki basta
@bggjdnd bro wp gel dertleşek dicem sabaha kadarda numara falan işi olmucak.. burda yazılarn kesik kesik geliyo neyse yinede idare edek :D sen yanlış uapmışın reyiss bende öyle yaptım çünkü bugün olsa kafa göz dalardım dokundurmazdım ona kimsenin elini yanağına el sürdürmezdim biraz kendinde olman lazım tamam bu aşk meşk işleri insanı biraz bozuyo kendini bitiriyo ama seviyosanda bazı şeyleri elinde tutmalısın bu benim demeliydin. Namusum :D kara toprahım. Neyse kaybedenler kulübü olmaktan bıktım ben öyle izlemek.. vakit kaybıymış. Yıllarca sadece arka sıradan izlemek sanki ulaşılmaz gibi ama basbaya önünde sevişiyolar :( bu biraz ağırdır belkide bazılarına ama doğru. O değilde şimdi ayrıldılar herkes kendi yoluna gitti senin hala bir yolun yoksa ortada kalmışsın gibi :D çok komik
mesaj at
@bggjdnd 2 seviye ol diyo mesaj için dur bişeler bulcam
@bggjdnd http s://chat. wha tsapp. co m/LOKUeNtxH6KK2Po3tbdg57 grup gel ordan buluşuruz
bosver be bro
@bggjdnd lan o kadar grup açtım hiç bilmediğim yerlere girip bağlantı adresi buldm :D yani erkeğim falan diye bir ön yargın varsa sen bilicen saçmalık zaten iki medeni kaybeden kulübü üyelik olarak dertleşcektik.. bende benim kızı anlatıcam zaten :D maksat karşı cins gözüncen bide olaya bakmak :) geliceksen boşlukları sil linkte link için bile 2. Seviye istiyolar :D yoksa iyi geceler :)
evet imkansız ise o gerçek aşktır ama bide karşılıklı olursa emin olun çok daha güzeldir aşk ama bazen karşılık bulamıyosun
Platonikte; karşı tarafı kusursuz görür ve içinde öyle büyütüp söylemezsen imkansıza çevirirsin. Gerçeğe dökmediğin içinde bu sana kusursuz ve imkansız gelir.
O bazı imkansız aşklar aslında bır cehennemdır farkında degıl kızlar yazık
Kavuşunca aşk biter sevgi olur kavusamayinca sevgiye dönüşmesine fırsat olmaz...
Zaten aşklar hep yalan dolan sonu hep sızı hüsran
Aşk faso fiso
Bence öyle değil, imkansız olunca acılı olur; olunca zaten aşk sevgiye dönmüş yeşermiştir
Aşkı Aşk yapan acı çekmek ise evet... Mutlu olmak ise değil mi yAni. Kafam karıştı benim 😝
Yok o aşk öyle olmuyor ben inanmıyorum aşkın iki insan arasına sığabilecek kadar küçük olduğunu
Ask denen zerzavat i cozen banada anlatsin
:)))
aşk yaşındayken kıymetini bilmediğin. ayrılınca da çok isteyip de kavuşamadığındır bence
Bence degil reelde deli gibi asik birlikte insanlar var
Kavusamazsan gerçekten aşk olur
çok doğru.. katılıyorum. :)
benim için kıyamet alameti
imkansiz daha cekici olur uzun ömürlü olur
Kime kavuşamasan o bir farklı oluyor tarifi anlatılmaz yaşanır yaşayan çok kişi vardır benim gibi çok acılı birşey üstelik her iki tarafta sevince malesef herkez kavuşamıyor
Bence hayır. İmkansız olunca adı acı çekmek oluyor.
Aşk gecici sevi kalıcıdır. bunu bilir bunu söylerim :)
imkansız olursa aşk olmaz aşk yaşandıkça anlam kazanır
Ask diye bisey yasiyorum. Ne tek tarafli demeye dilim var. nede karsilikli olduguna ispatim
Bunca sevdaya dair şiir boşuna yazılmıyor :)
Aşkı hiyake yapan imkansızlıktır.
imkanı olunca aşk olmuyor zaten acı aşkı körükler
Ask diye bir sey yok.
En güzell aaaşkk zor olandıırr..
Hayır imkanlı olursa daha güzel.
Aşkın adı var kendi yok bu devirde.
imkansız bence gerçek aşktir
Platonik aşk gibi gerçeğini görmedik.
imkansızlık aşkın sınavıdır
Gerçekten de öyle. Yaşamayan bilemez.
🤔 "şüyuu vukuundan beter" gibi bişey
Evet kavustugun an ask gider yerine sevgi kalir.
Kalbimden geçenleri anlatmışsın resmen..
Kavuşamadık ama adı hep aşktı. Öyle de kalacak.
İmkansız olan her şey insana daha çekici gelir
yooo iki tarafta sewdimi aşk oluyo zatennnn
aşk yaratana nebiye olursa aşk olur
ewttt savaşmk tatlıdr
Hayır aşk beraber yaşanırsa aşk olur bence...
evet öyle olursa aşk olur
Imkansiz olursa ask olur yasadigm icin
sen onun buun dedigine bakma
Bilmem, ben pek anlamam bu aşk denen duygudan..
Bence aşk, bazı insanların acı kaderidir.
Evet öyle olur
aşk ve sevgiyi ayiran var mi?