Bir erkek bu durumda kıza numarasını ısrarla sildiğini söyleyip aslında niye silmez, lütfen yardım?

Biz lise arkadaşıydık o zamandan bu yana bişiler olacak aramızda ama olmamıştı. Ben aşıktım biliyordu, playboy tarzı bir çocuk zaten, neyse yıllar geçti ben başkasına aşık oldum ama karşılıksızdı bunu duydu sonra kıymete bindim onun için sanırım. Bir yıl sonra da konuşmaya başladık. Kalbimin çok kırıldığını söyledim, sonra dedi ki açık konuşayım ben kimseyle sevgili olmak istemiyorum ama öyle aşık olmadan takılalım gezelim tozalım eğlenelim dersen olur dedi. Yani diyorki ciddi düşünmüyorum ben bu yaşta, bağlanmayacaksan, evlenelim demeyeceksen olur. Açıkcası beni düşünüp bu şekilde açık olabilmesi onun için çok zor çünkü gerçekten henüz çok toy ve bu inceliği yapamazdı normalde, ilgimi suistimal etmek isteyebilirdi. Kalbimi diğer adam fazlasıyla kırdığı için vicdan yaptı diye düşünüyorum. Bunun üzerine ben de numaramı silmesini bir daha konuşmamamızı söyledim. Ama silmedi buna eminim defalarca denedim başkalarının vatsapından da. Onlarda foto ve son görülme görünmezken bende görünüyor. Ona bunu söylediğimde ise sildiğini, herkese görünebildiğini söyledi. Ama bu yalan, silmedi. Peki ama niçin?
Bir erkek bu durumda kıza numarasını ısrarla sildiğini söyleyip aslında niye silmez, lütfen yardım?