Bu haftasonu büyük ihtimal bu şekilde biriyle görüşcem. Nasıl davranmalıyım kendim olacağım tabiki ama neler sorayım. Zaten utanıyorum. Bu şekilde görüşerek varsa tavsiye verebilir misiniz?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. gergin olmamaya çalış seni rahatlatacak bir hareket tarzı benimse eğer ilk adımı atamıyorsan bunu karşıya pas edebilirsin nede olsa kadınlar bu konuda genelde topu erkeklere atar ama karşı tarafı etki altına alma bırak o sana ilk adımı atsın sürüklesin gidişatı aklına gelen soruları sormaktan çekinme ya da sadece zaman geçir akışına bırak
09 Yorumla
Soran+1 yılYanımızda birileri de olacak
Soran+1 yıl1 kere görüştüm bu şeklide ama adam susmadı ki soru sormaya pek fırsatım olmadı. Zaten bu da çok konuşursa dayanamam galiba
Soran+1 yılOnu anlatamam aslında ben sormadan sormuştum gibi cevaplar veriyordu. Ben de şaşırdım araya girmedim soracak soru bırakmadı bana. Bunda öyle olmasını istemiyorum
Soran+1 yılYapcaz bir şeyler İNŞALLAH iyi biridir
Soran+1 yılSağolun
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılmerak ettiğin her şeyi sor..
ileride sorun olacağını düşündüğün her şeyi de açıkla..
kartlar açık olmalı..
olduğundan farklı görünüme bürünürsen kesinlikle ileride sorun yaşarsın..
net ol yeter.
utanma.. utanacak bir şey yapmadın sen...37 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik için görüşeceğimizden utanıyorum yoksa utangaç değilim her
Cevap sahibi+1 yılbende utanacak bir şey yok diyorum..
az konuş ama aklında ne varsa onları söyle.
beklentilerini ve olmak istediğin profili anlat..
gerisini o düşünsün..
aslında bu durumlarda erkekler daha çok perişan olur benden sana bir tüyo...
Soran+1 yılGörüşmek isteyen o. Ve çok arattı bizim evi birilerini gönderdi utangaç değil bence. Ben namaz kılsın içki içmesin işinden evine evinden işine bir adam istiyorum fazla bir beklentim yok
Cevap sahibi+1 yılbelki utangaç değildir ama ortamda cümleyi kurup da yükleme kadar konuşabilir mi? bunu görmen lazım... ayrıca onun kişisel davranışlarını düzenlemeye çalışmanı haddim olmayarak doğru bulmadım.. namaz kılmak istiyorsa bunu kendi istediği için yapsın. diğer söylediklerini de öyle.. zaten huzurlu bir yuva varsa neden adam dışarıda takılısın ki?
Soran+1 yılDüzenleme değil ki benimki istediğim özellikler namaz kılarsan senle olurum demiyorumki namaz kalıyorsa olurum diyorum arada fark var. Teşekkürler görüşleriniz içün
Cevap sahibi+1 yılben aradaki farkı göremedim.. neyse hoşçakal...
Soran+1 yılBem kılan biriyim ve öyle birini istiyorum. öyle değilse hayır derim ve boşuna adamında vaktini almak istemem. Kıl demiyorum kılıyor mu diye soruyorum sizde hoşçakalın
+1 yılcanım yanlış anlamada bir insanla hayatı paylaşacaksın sevgi aşk olmadan neye yarar tamam aşk geçici ama insan aşık olmadıgi biriyle nasıl evlenir düşündürücü halbuki bu devirde görücü usulümü kaldı
149 Yorumla
Soran+1 yılSen de haklısın yanlış anlamam ama ben kimseyle sevgili falan olmadım güzelce de bir kızım. Çünkü evleneceğim adam olsun dedim onda da dışarıdaki adama güvenilmiyorki bu şekilde daha iyi olur.
Soran+1 yıl@Suleygt bir kere görüştüm biriyle bana o kadar yalan söylemişki arkadaşlarım inanma dediler ben niye yalan söylesin dedim. Benim diyecek bir şeyim yokki hiç sevgili yapmadım
Soran+1 yıl@Suleygt hemen inanma değilde bana neden yalan söylesin dedim. Ama söylemiş geçenlerde şükür namazı kıldım ve dua ediyorum onun gibi biriyle karşılaşmayayım diye
Soran+1 yıl@Suleygt ama deneyimsiz olduğumdan ben anlamadım benim nedenim bu
Soran+1 yıl@Suleygt ben istediğim özelliklere sahip olursa anca ama ne kadar güvenebilirim bu kişiye kefilim diyor bize gelen kişi pazar görüşürsem burdan paylaşırım
Soran+1 yıl@Suleygt Amin İNŞALLAH seninde
- +1 yıl
inşallah gönlüze göre olur :)
Soran+1 yılAmin. Sağolun cümlemizin
Soran+1 yıl@Suleygt dün görüştüm ama olumlu düşünmüyorum
- +1 yıl
nasip kismet
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yıl@Suleygt biraz laubali geldi bana aslında yeğenlerimle falan ilgilenmesi güzeldi galiba görüntü olarak çok hoşlanmadım
Soran+1 yıl@Suleygt aslında tavırları hoşuma gitse tipi pek fena sayılmaz. Aynen hayırlısı
Soran+1 yıl@Suleygt daha kararımı söylemedim ama anladığı. Kadarıyla o beni beğendi.
Soran+1 yılSende biriyle görüşcektim gbi hatırlıyorum sen ne yaptın
Soran+1 yıl@Suleygt şimdi arada akrabalar var ya arkadaş tanıştırmak olsa tanımaya çalışırdım böyle haftaya yüzük takalım diyecek gibi geldi çok korktum
Soran+1 yıl@Suleygt görüşmeyeceksin yani hayırlısı annem bir gün önce akşam pazar 5te gelin demiş hakkını yemeyeyim tam saatinde geldi
Soran+1 yıl@Suleygt aynen sanki istemeye gelinir ya öyleydi
Soran+1 yıl@Suleygt evet dakikti 3 aydır falan görüşmeye çalışıyor belki de ondandır. daha önce sevgili yapmadığımdan galiba ailem de çok istiyor ve ben korkuyorum.
Soran+1 yıl@Suleygt benim problemimde annem o bana hiç sormaz ne oldu diye adamın işini bile sormadan görüştürdü beni bir sorsana ne hissediyorum. Ben duydum aradılar annemi kararım ne diye benle gelip konuşmadı bile
Soran+1 yıl@Suleygt üzüldüm senin için ya... Ama zararın neresinden dönersen kardır aramızı yapmaya çalışan belki yarın. Arar beni ne dicem ona onu da bilmiyorum
Soran+1 yıl@Suleygt haklısın ama korktuğum şey onum duyguları biraz yoğun geldi bana ikimizde nötr olsak daha rahat olurdum
Soran+1 yıl@Suleygt ne oldı biliyor musun o benimle ilgili olumluymuş ve ablamı aramışlar bir daha görüşsünler mi yoksa isteme mi olsun diye ya böyle saçmalık olur mu
Soran+1 yıl@Suleygt ben aslında biraz düşünme taraftarıyım. Bu olay olunca bugün hayır dedim babam arayıp söyleyecekti ama noldu bilmiyorum
Soran+1 yıl@Suleygt aynen acele etmeseydi bir kere daha görüşebilirdim
Soran+1 yıl@Suleygt evet kapandı
Gizli Üye(30-35)+1 yılVallayi sırf meraktan giddim arkadaar ayarladılar ok adar met ettilerki uşak konuşamıyodu bile bemde utanmaktan ses çıkmadı
27 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben olumsuzum hiç görüşmüyorum
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin senin tercihin kimse bişey diyemez buna
Soran+1 yılBenim akrabaları görsen çeneleri yetiyor bardağı kaldırsam artık evlen diyorlar o derece ve görüşmeyince yediğim laflar
Soran+1 yıl@Suleygt istemiyorsan bence boşuna görüşme belki karşıdaki senden çok etkilenecek
Soran+1 yıl@Suleygt aynen.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
+1 yılNeden ben 😀
Nasıl bir evlilik hayal ediyosun 😀
Karekter olarak sorun , evlenince nasıl bir hayat yasıyacağız 😀
Romantik lık noktasına deyinin , ne iş yaptığı sinirli sakin
Çalışma noktasına deyinin11 Yorumla
Soran+1 yılGüzelmiş teşekkürler
Hayattan beklentilerini sor, seninle neden evlenmek istediğini sor, namaz kılıp kalmadığını sor, ayrı evde oturup oturacak mısınız onu sor, daha önce birliktelik yaşayıp yaşamadığını sor
21 Yorumla
Soran+1 yılNamaz kılıyor mu sordu annem kılıyormuş. Direkt soramıyorum ben bu soruları ahlaklı adam istiyorum sadece
utanma yeter. Gerisini zamana birak zaten tum sorular kendiliginden akacak
11 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı teşekkürler
Aklina gelen her şeyi sor
Merhametli mi
İnançlı mi
Bundan baba olur mu...
Bunları öğrenmeye çalış...10 YorumlaÇok fazla soru sorma, yani sorsan dahi seni eğer beğenmişse senin memnun olacağın cevaplar verir
182 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden burada sordum ne sorayım ye teşekkürler
Soran+1 yılBenimle görüşmek isteyen o. Ailemde istiyor. Zaten ilk görüşmede çok derin sormam ama sonra sorarım çünkü ben hayatımı güzel yaşadım kendim gibi birini arıyorum
Soran+1 yılOnu hiççç soracam ve sorun da etmem. Biz orta halli bir aileyiz o da muhtemelen. Öyle aile durumları yakın olmalı diue düşünüyorum
Soran+1 yılBenden düşük olsun demiyorum ama arkadaşlarımdan daha iyi durumla olanlarla evlenenler oldu kendilerini iyi hissetmediler küçümsüyor bazı kendini bilmezler
Soran+1 yılOrada haklısınız
Soran+1 yılİşten ayrıldım ama aynı işime geri döneceğim büyük ihtimal. Kpss tercihleri var ama puanım düşük
Soran+1 yılİşte onu sormadım aslında onu bilerek sormadım aklıma yatmazsa çalışmayı öne sürebilirim boşa üniversite okumadım
Soran+1 yılMalesef.
Soran+1 yılTuhaf işte o beni görmüş galiba ve ailesine demiş bu kız olsun diye tanıdık gönderdi bize sonra başka aracılar ben resmini bile istemedim ama o bunu sorun etmedi sizce neden olabilir (sözde kimseyi beğenmezmiş)
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılGüzel olduğumu söylerler. Çirkin olsam 3 aydır adam sürekli birilerini göndermez diue düşünüyorum ama sizin fikriniz saygı duyarım
Soran+1 yılBu cevabı diğer yorumlara yazdım galiba benim için önemli olan şeyler farklı görünüş geçici o zaten beni beğenmiş ben tipe bakmayacağım. Sadece 1 kişi ile bu şekilde görüştüm yakışıklıydı kaslı Vs falan ama istediğim özellikler yoktu tipe kanıp birbirimizi tanıyalım dedim aynı hataya düşmek istemiyorum
Soran+1 yılŞükür güzelim hiç. beni beğenmez düşüncesi olmaz içimde biri için. O kadar uğraştığını göre kendine güveniyorum herhalde çünkü ısrar eden ailesi değil o
Soran+1 yılO kendine güveniyordur tipi için
Soran+1 yılPeki. sağolun görüşleriniz için
Soran+1 yılBen de teşekkür ederim
Soran+1 yıl27 o 29
Soran+1 yılBakalım iyi biridir İNŞALLAH
Soran+1 yılKendimi beğenmişliğiöden belki. Belki de çevremdekileri görünce soğudum
Soran+1 yılEn çirkin kızın bile isteyeni olur. Benim biraz fazla olunca ben herkeste bir kusur aradım. Sadece evleneceğim adam olsun dedim hayatımda sevgili yapmadım yapmamda
Soran+1 yılYooo benim azalma olmuyor çünkü önceden ünv şu bu diyorduk şimdi bahane yokki
Soran+1 yılEtraftakiler öyle derler bende aynada derim ama RABBİMİN verdiği nimet olduğunu bilirim. inandığım gibi yaşıyorum sadece
Soran+1 yılBen onu görmedim ya o bunu sorun etmiyor sizce neden olabilri
Soran+1 yılÇevrem der zaten herkese göre güzellik göreceli takmam ki ben
Soran+1 yılYani 3-5 kişinin beni beğenememesine takılmam
Soran+1 yılSoruma cevap veririm misinzi
Soran+1 yılBen onun resmini bile istemedim o bunu neden sorun etmeyip hala benle görüşmek istiyor. Sizce
Soran+1 yılKız arkadaşlarımda kendine çok güveniyordur dediler olabilir sağolun
Soran+1 yılBakalım görünce anlarım artık güven mi başka birşey mi
Soran+1 yılBu pazar büyük ihtimal tabiki yazıcam
Soran+1 yılAmin bu pazar nasipse görüşeceğiz akşama yazarım artık resmini isteyecek yarın annem facede çok var bulamam o isim soy isim.
Soran+1 yılDün görüştüm adam sosyal ağ kullanmıyor. İlk ablamda gördüm. Ablamlar beğendi ama ben pek beğenmedim davranışlarını onunda beni beğenememesine istiyorum.
Soran+1 yılSanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi davrandı
Soran+1 yılAma ben konuşmanın sonuna kadar sizli bizli konuştum bunu anlamasını bekledim.
Soran+1 yılEvet sence bir kere daha mo görüşmek mantıklı telefonda mı görüşmek mantıklı
Soran+1 yılİlk başta konuşmasından hoşlanmadım biraz zaman geçtikten sonra dese neyse. Ablamda görüştük sanki ben onlara gittim de o ev sahibi. Bu arada o benimle ilgili olumluymuş
Soran+1 yılHem de ne olumlu hemen isteme olsun istedi. Ven bugün o yüzden hayır dedim yoksa bir kere daha görüşebilirdim
Soran+1 yılBen de araştırttırdım iyi biriymiş. dedim ya korktum acele edince biraz düşünelim dedim ilk gün istemeye mi geldi sandı bilemedim. O olay olmasa cidden görüşmek isterdim
Soran+1 yılArtık geçti kararımı söylemişler hayırlısı
Soran+1 yılHayır..
Genel bilgiyi edindigine gore
İlk nasılsın iyiyisin falan filan faslı
Sonra da konu bulursunuz muhabbet edecek10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aklı başında medeni insanlarız, ne işimiz var böyle saçma bir işin içinde de, onu da kurtar kendini de...
01 Yorumla
Soran+1 yılGörüşmek isteyen o ki
+1 yılKendin ol, çocuğa çok uzak durma ve konuşmaya istekli olduğunu göster ki boş geçmesin.
10 Yorumlayahu bırak o sorsun kadın olan sensin kendini ağırdan alacak olanda sensin
14 Yorumla
Soran+1 yılBir kere bu şekilde görüştüm adam ben sormuştum gibi cevapları vermeye başladı. Zaten utanıyorum. Ağır olacağım tabiki
Soran+1 yılAnladım sağolun zaten ben fazla konuşmayı düşünmüyorum
+1 yılHep, her buluşmada, her koşulda ve konuda kendi olmalı insan.
10 YorumlaYav normal işte aklına takılan herşeyi sor nerelisin ne iş yaparsın kimsin nevisin falan filan
10 Yorumla
+1 yılcanım görüştünüzmü naptınız çok merak ettim :)
28 Yorumla
Soran+1 yılEvet dün görüştüm. Tip olarak normal ama oturmasını cümlelerini pek beğenmedim
- +1 yıl
hadi ya neden ki yanlış mı konuştu
Soran+1 yılBen biraz ağır adam seviyorum bu sanki yıllardır tanışıyormuş gibi davrandı aslında çok ilgiliydi haber bekliyor benden ama ben emin olamadjm
- +1 yıl
hım fazla rahattı o zaman ya da yapı geneli öylede olabilir peki bir daha görüşecekmisiniz ve ne iş yapıyormuş çok merak ettim
Soran+1 yılDedi orda napalım diye ben düşünelim dedim o benim karar vermemi bekledi ben de tek taraflı olduğunu düşünmüyorum ikimizde düşünürüz dedim bir vakıflar çalışıyormuş
Soran+1 yılVakıfta çalışıyor
- +1 yıl
hım anladım ne zaman karar vericeksiniz peki
Soran+1 yılBen 2,3 gün düşünüp cevap vereyim dedim dün kadın ablamı aramış bir daha görüşsünler mi yoksa istemeye mi gelelim demiş
Babada bir kız isticekler kızla ne konuşcam bilmiyorum kız beni begenirmi begenmezmi görücü usulü zor ya keşke sevgilimiz olsa
02 Yorumla
Soran+1 yılBen olmazsa olmazlarımı sordum. Sizde sorun ona göre görüşün ve lütfen kendiniz olun
Oturun masayı inceleyin arada bir iki bişi konuşursunuz havadan Sudan yanlız masayı unutmayın
00 Yorumla
+1 yılkarşı tarafa boşa umut verme bence baksana gidesin bile yok ;)
08 Yorumla
Soran+1 yılIsrar eden o ve ailemi ikna etti belki de nasibim odur olumsuz düşünmüyorumki
- +1 yıl
valla hayırlısı neyse o olsun ne diyim düğün davetiyesi beklerim o zaman
Soran+1 yılAmin
- +1 yıl
valla bende evlencemde uygun bir nasip çıkmadıki
Soran+1 yılHayırlısını dile nasipse olur
- +1 yıl
hep öyle yapıyorum ama artık bazı arkadaşlarda aracı olsun mesela ;)
Soran+1 yılYaş doğruysa daha küçüksünüz işinizi falan yoluna koyun ve doğru anneye evlendirildi ben deyin 6 ay içinde işlem tama.
- +1 yıl
kısmet anaya babaya kalırsa benim yaş da nice kış da geçer yaniii
+1 yıldoğal olduğun gibi yapmacık olma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. görücü usulü buluşmaya gitmiş gibi davran.
10 YorumlaEvleneceğiniz birey de olmazsa olmaz diye belirttiğiniz şeyler nelerdir? Şimdiden teşekkürler 🙏
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal sohbet muhabbet edecen
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. Sert görün yüz verme ilk, günden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Mini etek giy
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026