Öyle lafta değil, yüreğinizle sevebilir misiniz? Yüreğinizin, kendine layık gördüğü o yüreği sizde kendinize layık görebilir misiniz? Yürekten sevmek; O yüreğin eksikliklerine kör olmaktır. O eksik bir yüreği kendi yüreğinizle tamamlayabilir misiniz? Yüreğiniz tek bir yüreğe aç'ken, diğer yüreklere tok olmasını sağlayabilir misiniz?
Yarım bir yüreğe, bütün bir yürek olmak için koyun yüreğinizi ortaya ! Ben sevebilirim deyin ! ... ve o yarım yüreğe sahip çıkın.
Ben yürekten seviyorum ve sevdiğim kızla yine eskisi gibi konuşabilmek ilişkimizi ciddiye bağlamak yollarımızı birleştirmek istiyorum ve ona burdan bu yeminleri yolluyorum.
Yürekten seviyorum seni yüreğimin diğer yarısı ve sana yemin ederim eğer ilişkimiz yeniden başlarsa
Seni istemediğin hiç birşey için zorlamıyacağıma
Asla Tayıt dışında aşırıya kaçmayan hiçbir giyimine karışmıycağıma seni olduğun gibi kabul edeceğime küçük öneri ya da tavsiyeden öteye geçmiyceğime
Senin stemediğin şeylerde ısrar etmeyeceğime (cinsellik, birlikte vakit geçirmek, yakınlaşmak vs vs vs) sen istemedikçe bu konulara hassasiyet gösterip saygı duyacağıma
Önceden olduğu gibi sağ duyulu saygılı ve sadık olarak her durumda ilişkinin varlığını koruyacağıma
İlişkiyi evliliğe evliliği ömre ve cennete taşıyacağıma
Çok çalışıp iyi bir hayat sunmak için elimden geleni yapacağıma
Asla kırgınlıklarımıza misilleme yapmıycağıma seni üzmemeye itina göstereceğime seni koruyacağıma
Arıza çıkarmıyacağıma olgun davranıcağıma
Merakta bırakmayacağıma kesinlikle yalan söylemiyceğime
Seni kıskandırmıyacağıma seninde bu şartşarı karşılıklı olarak kabul etmen şartıyla
Allah adına Peygamber efendimiz adına Kuran hürmetine ve dini tüm kutsal saydığı şeyler üzerine YEMİN EDERİM lütfen dön ne olur.
Ciğerim yanıyor sadece ve sürekli iç geçiriyorum hani hıçkıra hıçkıra ağlarken olur ya onun gibi hiç aklımdan çıkmıyor boğazım düğümleniyor ve korkuyorum o gelmeden ben ona gidemiyorum
Onun aklımdan çıkması için aklımın benden çıkması lazım bu da mümkün değil 😭
Kız ailesi yüzüne en son ziyaretimde beni evden kovdu bağırdı annesi de kızı istemiyor sandı ve teyzeme demiş yanlış anlaşılma oldu falan unıtsun böyle birşey yok demiş teyzem de onları rahatsız etmişsin dedi bir yanlış anlaşılma var ortada
O yüzden ilk adımı kızın atması lazım icabında fikir alış verişi yapmalıyız bu konuyu konuşmalıyız
Nasıl mesela benim aklıma bir fikir geldi babasının demirleri ve tahtaları vardı bizde onları temizleyip boyayıp işte bunu bahane ederek konuşsam bilemiyorum
Kız adım atsa vallaha delilik yapmam ama mutluluktanda yer yüzüne sığmam konuşsak tekrar enngeli kaldırsa yazışsak 😭😭😭
Seni düşünmek güzel şey, ümitli şey, Dünyanın en güzel sesinden En güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey... Fakat artık ümit yetmiyor bana, Ben artık şarkı dinlemek değil, Şarkı söylemek istiyorum.
Bu anlattığın şeylerin erkekler için sadece bir defa mümkün olduğunu düşünüyorum. Biz erkekler sadece bir defa gözü kör olmuşcasına seviyoruz ve bir daha aynı şeyleri hissedemiyoruz. Kendi adıma cevabım hayır yürekten sevemem
@Articuno Sonuna kadar haklısın bence. Ben artık kimseye aşık olabileceğimi düşünmüyorum. Severim ama yürekten gözüm kör olmuşcasına olur mu bilmem. :D
Yani insan veya erkek doğası gereği insan sadece bir defa gözü kör olmuşcasına seviyor. Bilmiyorum nedenini nasılı ama dediğim gibi erkekler bir defa sever. Siz kadınlar nasıl beceriyorsunuz bilmiyorum
Yani yakın kız arkadaşlarımla konuşuyorum belli bir süre geçtikten sonra yine aşık oluyor aynı hisleri yaşıyorlar. Biz erkekler öyle değiliz bilmiyorum
Heyecan anlamında 1 kere yaşanır. İlk kez yaşanılan aşkın bir sonraki aşkta aynısını değil, tekrarını yaşarsın. Ve tekrarı heyecan vermez insana. O konuda haklısın.
Insan kör oluyor sevince. ben bunu bilirim bunu söylerim. tabi benimki karşılıksız sevgiydi. terini sildiği mendili bile saklamistim ah tam bir sapsalmisim
En İyi Cevaplar