Evet! Doğru duydun vazgeçiyorum çocukluk aşkımdan..7 sene hiç karşılık beklemeden sevmiştim. Ama seni, gerçekten tanımadığım için sevdiğimi farkettim. Şu an bakıyorum da tanıdığım kişi sevdiğim kişi değil. Benim sevdiğim insan bu kadar umursamaz, vicdansız olamaz. Yeterince savaştım, bir çok şey feda ettim. Ama seni hiç zor durumda bırakmadım. Buna rağmen gittin. Gelmeni beklemedim, bekledim ama seni beklemedim. Doğru kişiyi bekledim. Gelsen seni affetmeyecek kadar gururum kaldı tek. Üzüldüm. Senin gidişine değil; gereksiz yere sana aşk beslememe üzüldüm. Yaptığım hataların farkındayım. Olgunlaştım. Bunlar sana son cümlelerim, son kez gözyaşı döküyorum bak senin için. Vazgeçtim senden. Kolay olmadı vazgeçmek çünkü her şeyimdin sen. Vazgeçene kadar her şeyimdin.. Vazgeçince farkettim artık hiçbir şeyimsin. Yoksun. Olmadık biz. En büyük hatamı anladım. Sadece sen sevdiğin zaman değil, o da seni severse koşacaksın peşinden. Ayrıldık artık. İçim rahat.. Çünkü: Son kez düşledim seni. Artık kalbimden tamamıyla atmanın zamanı geldi. Ömürlük sevdim ama ömürlük sevdim diye ömrüm heba olacaktı. Sen istemiyorsan bu sevgiyi ömrümden değil senden vazgeçerim. İçimdeki sana sevgi besleyen karakteri öldürdüm bu akşam. Zor olmadı öldürmek. Senin bana yaptığın gibi yaptım. Onu seviyormuş gibi yaptım, yanına yaklaştım ve tek hamlede öldürdüm. İçim rahat. Terkettiğin günden beri her zamanki gibi seni değil doğru kişiyi bekleyeceğim yine. Teşekkür ediyorum sana. Ben , sana "Seni Seviyorum" dediğim zaman senin yüzsüzce "Teşekkür ederim" dediğin gibi.
Ve sen "Aşk", affeder misin beni? Sonsuz seveceğim dedim vazgeçmek zorunda kaldım. Affet beni! Bak artık aşk acısı da çekmiyorum. Tek isteğim beni seven, bana değer veren birini gönder. Tüm kalbimle seveceğim onu.
Güncellemeler
+1 yıl
En doğrusu bu değil mi sizce? diye soracaktım.
Vazgeçiyorum... Beni affedip birinin kalbine yerleştirir misin "aşk"?
Anlıyorum seni bende 2 senedir birbirimize örümcek ama değmiyor vazgeçmek için uğraşıyorum ama kendimi kandırıyorum vazgeçtim sanıp daha geçen uzaktan gördüğüm diye sevinçten havalara uçtum ne ona gitmek ne de gidememek arasındayım en kötüsü de buya değmiyor işte ona bir baskasi dokunabiliyirken sen sadece uzaktan yetinmekle kalıyorsun artık o da herkeslestigin için onu affetmeyeceğim içmiş dökmek istedim.
bu yaşa gelmişsin ama hala aklın başında değil bir de olgun olacaksın güya. Yaşla alakası olmaz yaşadığın şeylerle olur ve sen sadece burda gördüpün okuduğun kadar biliyorsun onum neler yaşadığını bemim neler yasadıgımı biliyor musun hayır en ufak fikrin yok olsa olsa bu konuda bişiler dersin bize laf edeceğine dönüp kendine bakmalısın yasından çekin bu yaşa gelip te hala bir şeyleri anlamak için yasın gerektiğini düşünüyorsun acı olgunlaştıır yaş değil bir örnegi de sen ve pandayla ben umarım kavrayabilirsin yazdıklarımı..
hahhahhhaha :D yav daha yaşın kaç senin sen ne yaşamış olabilirsin ergen. senin şu an ders çalışıp sınavlara hazırlanman gerek aşk sizin neyinize. sizde ki aşk kavramı parmaktaki tırnak gibidir uzayınca kesersiniz. senin kafanda ki saç kadar görüp yaşamışlığım var. evet acı olgunlaştırır ama zihnen de bir yere kadar olgunlaşman gerek. sen bana bunları diyeceğine git aynanın karşısına geç ve bu yazdıklarımı düşün bana hak vereceksin.
sadece aşk anlamında bişiler yaşadım demedim yasadıgım diğer seylerin yanında bu bir şey değil pek insanların hayatını bilmeden konusmaktan vazgeç milletin günahına girme
ama sende yorum yaptığın duruma bir bak. bunu normal hayatla ne ilgisi var tamamen duygusal içerikli aşk kelamları. özür dilememin sebebi yaşamış olduğun olumsuzluklara karşı saygıdan. çünkü bunlar herkesin başına gelebilecek durumlardır.
brn sana ilk mesajda ne dedim kimsenin hayatını içini bilemezsin demedim mi orda aşk diyr bir şey mi geçiyor ve aşk anlamında da birlemzsin aşık oldugumu sanmıyprum belki çok sevmişimdir ama yasayandan baskası bilrmez anlayama z iyice yani dediklerine katılmıyorum aşk konusunda da aşkı bilmiyot olabilirim ama sevmeyi biliyorum ve o gerçek bir sevgi anlaşamayacagız
Aslında kardeşim sen onu çok sevdin. Şimdi ise anladın ki vazgeçmelisin ve yoluna bakmalısın. Ama gerçekten vazgeçiliyor mu? O kadar zaman ömür verdin. Ama senin karşına kim çıksa bile hep aklın orada olacak. Ki bir gün gelecek sana dönüp gelecek. Ahh be kardeşim yaşadıkların çok zor...
Doğru kardeşim. Bende ömürlük sevdim. Beni tanıyan herkes bir kıza nasıl aşık olduğumu anlamadı. Hep ortamlarda "ben sevmem, ben aşık olmam" vs vs derdim. Bir kere tattım onu. Tanıdıkça severim sandım evet sevdim ama en sonunda gösterdiği o nankörlüğü görünce şok oldum kaldım. Arkasına bile bakmadan gitti. Ben yemin etmiştim "eğer ben, senden başka biriyle evlenirsem Allah bana gün yüzü göstermesin" demiştim. Hala daha sözümün arkasındayım.1 kere aşık oldum ve bitti.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben bıraktım O umursamazsa ben hiç umursamam dedim ve vazgeçtim. 😊
doğru olanı yaptın. Tanıdıkça benim sevdiğim bu olamaz dedik zamanla soguduk 6 sene sevdim birini ama onu tam anlamıyla tanıdığımda Vazgeçtim. Bir akrep kadını olarak belki size doğru gelmez ama intikamımı aldım o adamdan. Sıra sende hadi birazda sen mutlu ol.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sadece geceleri mutlu olamıyordum. Onu da hallederim heralde değil mi? Birisi beni sever umarım. :)
Benim yaşadığımın aynısı ve nefes alamıyorum. Benim karşımdaki sevdiğini söylemişti çocukluk aşkımdı bıraktı beni mahvetti. Şimdi bakıyorum paylasimlarinda bir insan bu kadar mı terbiyesiz bu kadar mı ahlaksız olabilir içim acıyor inanamıyorum kabullenemiyorum onun böyle rezil biri olduğunu
üstad ben hayatımın aşkını 4 sene önce kaybettim hala ismi geçtiğine dilim. tutulur gözüm dolar sevmek yürekli adam işidir sen ve senin gibilerin işi...
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Başın sağolsun. Çok üzüldüm senin adına. Teşekkür ederim bu arada. Üzülme sen, abim. Zor da olsa geçiyor bazen. 😞
bu kadar kendıne üzme lütfen hyat bu gun dogmadan neler dogar nasıp degmlmıs dyceksın kafana fazla takma giden gitmıstır gittigi gun bıtmıstır sen degl o aglasn o üzülsün :(
En İyi Cevaplar