Vazgeçiyorum... Beni affedip birinin kalbine yerleştirir misin "aşk"?

Evet! Doğru duydun vazgeçiyorum çocukluk aşkımdan..7 sene hiç karşılık beklemeden sevmiştim. Ama seni, gerçekten tanımadığım için sevdiğimi farkettim. Şu an bakıyorum da tanıdığım kişi sevdiğim kişi değil. Benim sevdiğim insan bu kadar umursamaz, vicdansız olamaz. Yeterince savaştım, bir çok şey feda ettim. Ama seni hiç zor durumda bırakmadım. Buna rağmen gittin. Gelmeni beklemedim, bekledim ama seni beklemedim. Doğru kişiyi bekledim. Gelsen seni affetmeyecek kadar gururum kaldı tek.
Üzüldüm. Senin gidişine değil; gereksiz yere sana aşk beslememe üzüldüm. Yaptığım hataların farkındayım. Olgunlaştım. Bunlar sana son cümlelerim, son kez gözyaşı döküyorum bak senin için.
Vazgeçiyorum...Beni affedip birinin kalbine yerleştirir misin

Vazgeçtim senden. Kolay olmadı vazgeçmek çünkü her şeyimdin sen. Vazgeçene kadar her şeyimdin.. Vazgeçince farkettim artık hiçbir şeyimsin. Yoksun. Olmadık biz. En büyük hatamı anladım. Sadece sen sevdiğin zaman değil, o da seni severse koşacaksın peşinden. Ayrıldık artık. İçim rahat.. Çünkü:
Son kez düşledim seni. Artık kalbimden tamamıyla atmanın zamanı geldi. Ömürlük sevdim ama ömürlük sevdim diye ömrüm heba olacaktı. Sen istemiyorsan bu sevgiyi ömrümden değil senden vazgeçerim. İçimdeki sana sevgi besleyen karakteri öldürdüm bu akşam. Zor olmadı öldürmek. Senin bana yaptığın gibi yaptım. Onu seviyormuş gibi yaptım, yanına yaklaştım ve tek hamlede öldürdüm. İçim rahat. Terkettiğin günden beri her zamanki gibi seni değil doğru kişiyi bekleyeceğim yine. Teşekkür ediyorum sana. Ben , sana "Seni Seviyorum" dediğim zaman senin yüzsüzce "Teşekkür ederim" dediğin gibi.

Ve sen "Aşk", affeder misin beni? Sonsuz seveceğim dedim vazgeçmek zorunda kaldım. Affet beni! Bak artık aşk acısı da çekmiyorum. Tek isteğim beni seven, bana değer veren birini gönder. Tüm kalbimle seveceğim onu.

Güncellemeler
+1 yıl
En doğrusu bu değil mi sizce? diye soracaktım.