Gizli Üye(30-35)+1 yılZaman ver bir aydan aşağıya çözülmez bu iş. Ama yalnızda bırakma. Sürekli bir temas halinde ol. Cevap almaya çalış sürekli. Pek umut yok ama onca senelik ilişki. Düzelme ihtimali de var. Sen uzunca bir mesaj at ona
010 Yorumla
Soran+1 yılHerşeyi yaparım ya şu an gerçekten ölmek istiyroum:'(
Cevap sahibi+1 yılDostum şu kızların yaptığı yorumları dikkate alma. Sen aklını kullanırsan sıkıntı olmaz.
Cevap sahibi+1 yılHem sadece yazışmışsın. Başka bişeyde Yok. Buna aldatma denmez. Yaramazlık denir.
Soran+1 yılNapayım peki şimdi? Mesaj yazabiliyorum sadece açmıyo telefonu:'(
Cevap sahibi+1 yılUzunca bir mesaj at. Çok uzun olsun. Gerçekleri söyleyerek başla
Soran+1 yılBugüm yüzyüze konuştuk tüm gerçekleri anlattım
Cevap sahibi+1 yılÇok merak ettim de bakim ne oldu sonuç ne oldu
Soran+1 yılPek iyi hissetmediğini uzunca bir zamana ihtiyacı olduğunu, sonucun muhtemelen olumsuz olacağını söyledi😞
Cevap sahibi+1 yılbundan sonrası sana kalmış. Gazla yalnız bırakma
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım geri kazanabilirim
En İyi Cevaplar
+1 yıl:D Görende sanacak o kızla yattın birşey olmaz bundan :D
03 Yorumla
Soran+1 yıl8 yıl bpyunca mükemmel bir sevgili oldum bu bize çok fazla:'(
- +1 yıl
8 Yıldır sevgili kalmışşınız evlenseydiniz bari :D
Soran+1 yılEvlenmeyi çok istedik, babası sudan sebeplerle işi uzattı bu bahar evlenecektik
yaptığını kız arkadaşın yapsa sen ne yaparsın önce onu düşün sonra kendini nasıl affettirecegini, sonuçta 8 yıl az değil birbirinizi unutmaniz imkansız hele evlilik hayalleri kuruyorken
014 Yorumla
Soran+1 yılBen sevgilimden başka kimseye ne aşkım, ne canım, ne de sevgilim dedim.. Kimseyle onunla olduğu gibi hayal kurmadım.. Eğer böyle olursa onun ki de affederdim..
Soran+1 yılDaha 18 yaşımdaydım ve ilk kız arkadaşımdı, böyle birileri de biraz ilgi gösterince hoşuma gitti sadece ama hiç bir zaman kız arkadaşım gibi değer vermedim:-(
- +1 yıl
bunu aynı şekilde ona anlatmaya çalış çünkü hala seni seviyodur bir çırpıda atamaz seni kalbinden kendini affettirene kadar çabala ve yaptığının kesinlikle doğru olmadığını da soyle kabul hatalı olduğunu tekrar tekrar söyle eğer evlenme teklifi edicek durumdaysan iş aile vs. edebilirsin eğer affederse haber ver ki öyle olur inşallah 😊
- +1 yıl
bu kadar yazdım çünkü kendimden biliyorum sevgilimle geçen ay buna benzer bişey yaşadım ilk öğrendiğimde hiç konuşmadım ayrilcaz dedim ama zaman geçtikten sonra ikna etti benim düşündüğüm gibi değilmiş herşey anlattı ve barıştık 3 yıldır beraberiz ve kesinlikle evleneceğim insan olarak görüyorum ilk erkek arkadaşım yani affediliyor 😊
Soran+1 yılBen zaten evlenme teklifi etmiştim geçen sene. Hatta buluşmaya giderken beraber alyans eşya falan bakarız diye gitmiştim:( İnşallah döner ya:(
Soran+1 yılVermiyor:(
Soran+1 yılİnşallah sabahtan beri yazıyorum
Soran+1 yılinşallah ya çok kötüyüm
Soran+1 yılbarışsak keşke, inşallah dediğin gibi olur
+1 yıl3 gün boyunca kızla ne konuştun? iltifat falan ettin mi
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya arkadaş gibiydik, sonra gece saat 2 falandı ben buna dedim ki uyusak iyi olacak kafamda pek iyi değil, anlamadım falan dedi, sonra dedim ki bak birimiz kız birimiz erkek bence uyuyalım.. Kız da zaten biraz kızdı ve uyuduk. Erteai gün görüşelim demiş o utançla görüşmedim de zaten
- +1 yıl
ama sen neden vaşka kızşa konuştun ki sevgilin oldugu halde yani sevgilin sana ilgi göstermiyormuydu? bulamadıgın sevgiyi başkasındamı aramaya başladın
Soran+1 yılO biraz uzun hikaye sevgililiğimizin ilk 3 yılı çok ilgisizdi sanki ben zorla kendimi sevdirmeye çalışıyo gibiydim. Ondan sonra normale döndü ama bende hep ben istediğim için böyle davranıyo hissiyatı oldu, sonra o da geçti.. Ama o benim ilk sevgilimdi daha önce de böyle kızlar yazmıştı umursamamıştım. Bu sefer arkadaş gibiydik ama hoşlandığı belliydi ben de yüz vermedim ama hoşuma da gitti.. Sonuçta böyle aptal bişey oldu
- +1 yıl
hıım bence yapma bir daha ya kendini kız arkadaşının yerine koy derim ben şu an konuşmuyormusunuz pekü
Soran+1 yılyapar mıyım ya resmen hayatım kaymış gibi hissediyorum şu an.. onu kırdığım üzdüğüm için çok pişmanım:( sadece mesaj atabiliyorum arayınca açmadı..
- +1 yıl
o zaman yalvaryakar sevdigi şeyleri yap ona inşallah barışırsınız
Soran+1 yılİnşallah ya inşallah herşeyi yapmaya hazırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Oğlum bir bok yiyorsunuz bari ipucu bırakmayın.. Çekecen cezanı, eşekliğinin bedelini öde, yapacak bir şey yok..
11 Yorumla
Soran+1 yılOlmalı ya bir yolu olmalı:'(
Sevip seviliyorsunuz neden böyle şeyler yaparsınız. İşin zor ama bir şekilde gidip gönlünü almaya çalış
06 Yorumla
Soran+1 yılcanım ot kafalının biriyim çünkü:'(
Soran+1 yılcanım ot kafalının biriyim çünkü
Soran+1 yılGerixekalı yazınca canım olarak çıkıyo
Soran+1 yılGözüm çıksın ya zaten o yanımdayken başka kimseyi gözüm görmüyo ama biz bu kızla 8 yıldır 3 ayda bir görüşüp götürmeye çalışıyoduk.. Yüzdüm yüzdüm kuyruğunda mahvettim herşeyi
yapmadan önce düşünecektin. empati kurmayı dene sevgilin senin yaptığını yapsaydı sen onu affeder miydin?
417 Yorumla
Soran+1 yılAffedermişim ya ben onu köpek gibi seviyorum ya:'(
Soran+1 yılYapar mıyım ya şu an hayatım kaydı resmen bir daha yapar mıyım:'( Cehennemi gördükten sonra bir daha aynı hataya düşer miyim:'(
Soran+1 yılşu an herşeye razıyım ya gelip bende semi aldattım dese diyecek bişeyim yok:'( Ondan başka hiçbişey umurumda değil
Soran+1 yıl@Lolıtal Mesajlaştı sadece evet:'( Zaten ondan başka kimswnin elini bile tutamam:'(
Soran+1 yıl@Delibal22 Açmıyo:'(
Soran+1 yıl@Lolıtal Ne alakası var ya:'( Ben bir kere bunu yaşadım bir daha yapar mıyım ya:'(
+1 yılBir kadin ayrilmaya karar verdiyse geri dönüsü imkansiz tek bir cözüm yolu var
113 Yorumla
Soran+1 yılNe? Neolsa yapmaya razıyım ya:'(
- +1 yıl
Cicek göndereceksin özür mesaji ve aciklayici mektup durumu izah edeceksin. Ve hic aramayacaksin sormayacaksin mesaj yazmayacak sosyal paylasim sitelerinde paylasimlarina begeni falan yapmayacaksin iletisim 0 a inecek ama engellemeyeceksin hic bir yerden. Seni özlemesi lazim en az 7 -8 ay sürer sabredeceksin sucun büyük.
Soran+1 yılHiç mesaj yazmayayım mı yani:'(
Soran+1 yılO beni özleyene kadar ben ölürüm:'(
- +1 yıl
Şu an ne yaparsan yap döndüremezsin bunu bir kere kabul et. Bu söyledigim sey acil durum kodu ama cok büyük sabir lazim , mecbursun. Cicek özür aciklayici mektup.. ve cicek gidince gün icinde sadece özür yanlis anlasilma ve ask temali kisa bir mesaj üc dört cümleyi gecmesin. Büyük ihtimal red cevabi gelecek ve cevap vermeyeceksin dedigimi yapacaksin.
Soran+1 yılİnşallah öyle olur, sonunda dönsün de 30 yıl bile beklerim:'(
- +1 yıl
Sabredeceksin 8 yillik iliski muhakkak özleyecek ama dedigim gibi iletisim 0 olacak, özlemesi icin imkan vereceksin ilk bir kac ay öfkeli olacak sonra bir durgunluk gelecek babaya ve özlem.. bu saclari alkol ve kadin beyazlatti😁
Soran+1 yılYani günde sadece 1-2 mesaj öyle mi
- +1 yıl
Hayir sadece cicek eline ulastiginda tek bir mesaj ondan sonra hic bisey yok yazmayacaksin aramayacaksin uzun sürecek dedigim gibi sabredemeyip yazarsan ararsan kaybedersin
Soran+1 yılYazdım, aradım bile..
Ya başkası aklını çeler de tamamen giderse:'(- +1 yıl
gitmez merak etme 8 yili ve ayriligi sindirmesi kolay degil kafasini dinlemek isteyecek bu öfkeyle Şu an tüm erkeklerden nefret ediyordur zaten. Rahat ol dedigimi yap su Saatten sonra..
Soran+1 yılUmarım işe yarar:'(
- +1 yıl
Yarayacak kesin ayrica merak etme kimse kafasini celemez cok öfkeli olacak uzun zaman ve sonra özlem duyacak kendi arayacak sabret hayatina dön islerine bak o olmadanda dimdik ayaktasin havasi ver , kadinlar gücsüz adamlardan hoslanmaz
+1 yılvicdanın nasıl rahat edecek? ben olsam bir daha hayata bile dönemem gerçi böyle bir kalleşliği yapmam ama neyse. Ne diyim geçmiş olsun :dd
02 Yorumla
Soran+1 yılHayata dönemem zaten, hayatım gitti:'_
Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. Madem pişmanlık duymuş ve mesajlaşmayıda bırakmışsın hatun nasıl gördü mesajları neden silmedin
04 Yorumla
Soran+1 yılNumarasını falan silmiştim mesajları çok fazla kullanmadığım için ve zirazibank vodafone falan mesajları arasında kaynamış gözüme çarpmamış görsem zaten silerdim..
Soran+1 yılSadece 2-3 günlüğüne aynı şehirdeyiz ki sonra yine ayrılıcaz en az bir ay ayrı şehirlerdeyiz:-(
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa Bence Sen kendini git kopruden at! Unutma yasattigini yasamadan olmiyceksin! Biliyosun degilmi
06 Yorumla
Soran+1 yılYaşattığımı yaşayayım herşeye razıyım ki..
O dönsün yeter ki, son nefesimde acılar içinde kıvranaral gebermeye razıyım:'(
Cevap sahibi+1 yılValla Bana da yasatti sevdigim Adam. hem de ondan Bunu hic beklemedigim bir anda internette 3 hafta konusmus lar evlilik hayalleri neler neler. daha yakalamasaydim devam ediyodu. ben yakaladim. ayaklarima kapandi agladi telefonunu Verdi. gittigi Her yeri rapor ediyodu tekrar Ona guvenebilmem icin. Onu Hala seviyorum Ewt. Affettim de. Ama guveniyomuyum Hayir
Soran+1 yılGüvenemesin her saniyemi sorgulasın azarlasın umurumda değil ki ya:( Ben bu kıxla toplam 3 gün mesajlaştım ve sevgili bile değildik zaten sevhili olamayız.. Sadece biraz ilgi görmek hoşuma gitmişti:'( şu an tek istediğim onun geri dönmesi:'(
Cevap sahibi+1 yılGordun ilgiyi iste...
Cevap sahibi+1 yılDua etde ailesine anlatmasin. iste o zaman kendisi affetse bile onlar engel Olur
Soran+1 yılÖyle bişey yapmaz ya melek gibi kız ya off Allah belamı versin of:'(
eğer sevgilin inatçıysa ve net bir tavrı varsa barışmanız çok zor ama gerçekten seviyorsa 8 yıl için biraz süründürüp seni affeder
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ya, evlenecektik biz ya.. Ben alyans bakarız diye gittim buluşmaya o mesajı gördü:'(
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi olmuş sen bir daha yaprsn inşallah kız seni afetmez bu yaptıklarıının bedeli ödersin
16 Yorumla
Soran+1 yılYapmam yemin ederimki yapmam ya:'( Allah belamı versin ya of:'(
Cevap sahibi+1 yılYalana bak yemin yalancının silahıdr afersn ama sen b**k yapmasn yine yaparsn sen
Soran+1 yılYa ben onu gözümden bile kıskanıyorum ya diğer kızın ne elini tutmuşluğum var ne canım demişliğim:'( Ben tek canım o:'(
Cevap sahibi+1 yılHadi oradan inşallah bedeli ödersin
Soran+1 yılYa 8-9 sene ben başka kimseye bakmadım hala da bakmıyorum:'( Ya 2-3 gün mesajlaştık sadece: '( Onun için kaçtım en sevdiğim mesleğimi bıraktım, hayatım o benim ya:'(
Cevap sahibi+1 yılHe he he sen kim bilir neler yaparsn
Umarım seni affetmez sevgilin!!!
11 Yorumla
Soran+1 yılBöylendemeyin nolur ya:'(
Sevgilin yapsa affeder misin?
032 Yorumla
Soran+1 yılşu an anlıyorum ki evet affederim:'( Ben onu çok seviyorum ya çok acizim şuan:-(
Soran+1 yıl@arda619 Abi kaldıramam hayat boyu kalbimde acısı kalır ama eğer ki bana karşı hissettiği şeyleri ona hissetmediyse affederim:'( Çok seviyorum be hocam çok:'(
Soran+1 yıl@arda619 Evlenme teklifi etmiştim zaten üstelik onun için ayda 8bin lira kazanacağım işi reddederek.. Ya o boku niye yedim bilmiyorum arkadaş konuşuyoduk sonra gece saat geç olunca bak konu başka yerlere gidecek hadi uyuyalım falan yazmıştım:'( Sevdiğim kız bunu gördü ve şu an çok kırgın:'(
Soran+1 yıl@arda619 ben alyans bakarız, ev eşyası bakarız diye gitmiştim yanıma sonra böyle oldu:(
Soran+1 yıl@arda619 Ya arkadaşlar kızım olsa senin gibi adamla evlendiririm derdi bana.. Bu kız zaten beni affetse bile ben kendimi ömür boyu affetmicem
Soran+1 yılKısıtlasın önemli değiş, kızsın bağırsın istediğini yapabilir:-/
Soran+1 yılBugün buluştuk ona neden böyle yaptığımı yaparken ne düşüdüğümü, ne yaptığımı olduğu gibi anlattım.. Onun açısından bakınca mesjlaşmakla sevişmek aynı kapıya çıkıyor. Haklı da zaten.. Ona ne kadar özel olduğunu anlatmaya çalıştım.. Bilmiyorum ne olacak bilmiyorum dedi.. Çok zor zamanlar olacak dedi, düşündükçe daha kötü oluyıçor düşünmeöeye çalışıyorum dedi ve gitti..
Soran+1 yılNe yapar ki belki biraz sakinleşince affeder olmaz mı?:-(
- +1 yıl
eğer yeni olsa bir şansın vardı ama 8 seneden sonra aldatman ve affetmesi çok zor.. Hele ki evlilik arifesin de. Yarın bir gün evliliği var bunun ilgi gösteremediğin de yine yaparsa diye düşünür. Şu saatten sonra sağlıklı olmaz ilişki.. kuşku duyar hep. ve sende bir saatten sonra yorulursun. yapmış olduğun ve sürekli aynı hatayı söylemesinden.
Soran+1 yılBaşka bir beden falan söz konusu değil ki ya ondan başkasının elini bilen tutmadım ben.. Mesajlaştık sadece ya bu sevişmek falan değil:(
Biliyorum sadece mesajlaşmış olmak suçumu affettirmez ama sevişmek başka birine sevgilim demek farklı bir olay diye düşünüyorum
Soran+1 yıl@arda619 8 sene olması dezavantaj değil, avantaj olması lazım değil mi😞 Çok zor zamanlar geçirdik ama bırakmadık birbirimizi, sevdiğimi ispatlayan bir sürü şey yaptım, hepi gitti şimdi.. Sevdiğim kadını kaybettim, cezası bu kadar ağır olmasaydı keşle
8 yıl iyi dayanmıssın tebrikler
10 Yorumla
+1 yılKöprüden geçilmiş kardeşim geçmiş olsun.
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya bunun bir dönüşü olmalı, resmen hayatım kaydı ya:'( 8 yıl ayrı şehirlerde yaşadık3 ayda bşr görüşüyorduk ve inan hiç kimseye dönüp bakmafım ben ya:'( Bu kızda gelip kendi yazınca bir anlık hoşuma gitti sadece ilgi görmek:'(
- +1 yıl
Öyle olmuyor. Bu yaptığın 8 yıllık birikimi yıkmak demek.
Binanın temel sütunlarından 2sini almışsın bina yan yatmış. Sen diyorsun ki çita koysak bina düzelir mi :) O yüzden bence umut yok.
Soran+1 yıl8 yıllık sevgi emek gitti mi yani şimdi:'( O xaman yaşamamın bir anlamı yok ki ya:'(
- +1 yıl
Unutacaksın.
Soran+1 yılBen hiç bir zamam ondan başka bir hayat düşünmedim hala da düşünmüyorum gerekirse intihar edicem:'(
- +1 yıl
Saçmalama. Kendine gel.
Soran+1 yılYok hocam ya köpek gibi seviyorum ben bu kızı sadece bu kadar sene ayrı şehirde olmamız 3 ayda bir ancak görüşüyor olmamız ve bir kızın o anlık ilgisi hayatım kaydı resmen:'(
- +1 yıl
Bu kadar az ilgi görünce dikkatin dağılmış yapacak bir şey yok. Kendine gel. ALLAHım verdiği hayata saygı duy. Bari ona ters yapma.
Soran+1 yılBilmiyorum abi ben hayatımı bu kız üzerine kurdum ya:'(
- +1 yıl
Başkası nasip olur. Zorla değil ya. Dönmüyorsa önüne bakmalısın.
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılAynen umarım dediğin de olur da ölürsün.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen de şu an onu istiyorum geberip gitmek istiyorum:'(
- +1 yıl
İntihar edebilirsin.
Soran+1 yılArkamdan nefreti devam edecel ama dimi:'( Gerçekten düşünüyorum artık:'(
- +1 yıl
Bence uygula.
sesli güldüm nerdeyse
01 Yorumla- +1 yıl
neden
Yazın yediğin hurmalar kışın poponu tırmalar
00 Yorumla
+1 yılhak etmişsin.
ilahi adalet10 Yorumla
+1 yılEmpati yap insallh affeder
16 Yorumla- +1 yıl
Bukadar kolay mi vay be
- +1 yıl
😏😏😏
- +1 yıl
Seninle bunu tartışırım sonuna kadar ama bunun yeri burası değil iste
Soran+1 yılEmpati yapıyorum ya ben kahroluyorum zaten.. Ben bu kızı çok sevdim 9bsene ayrı şehirlerde yaşadık da kimseye başımı çevirip bakmadım ya:'( Bu böyle oldu:'(
- +1 yıl
Allah yardımcın olsn kardesım
Soran+1 yılAmin
kızlar döktürmüş yine ag 😀
10 YorumlaKahbesin mk
026 Yorumla
Soran+1 yılTelefonumda işte numarasını falan silmiştim:-( Görüşmüyoruz zaten, ama mesaj kutusu bir sürü ıvır zıvırın içinde görmemişim
Soran+1 yılArkadaş gibi işte nerde okuyon, ne iş yapıyon, memleketin neresi falan.. Bunun ablası hastaydı hastanede yatıyodu, işte canım sıkıldı bugün şöyle oldu doktor böyle dedi diye anlatıyodu
Soran+1 yılSmule diye bir karaoke programından.. Oraya üye olmamım sebebi bile sevgilime şarkı söyleyip yollamaktı.. Sonra düet diye bir özellik orda bir kaç düet yaptık. Ö. M den mesaj attı falan sora hastanedeyim çekmiyo diye tel. istedi öyle. konuşmaya başladık
Soran+1 yılKötü bir niyetim yoktu ki ya gerizekalıyım ya canım.. şu an geri dönmese bundan sonra hiçbişeyin anlamı kalmamış olacak
Soran+1 yılYukarıda canım yazan yer gerixekalı olacaktı:-/
Soran+1 yılLütfen ya lütfen bir çaresi olsun
Soran+1 yılHayır nerden bilsin
Soran+1 yılŞimdilik kimseyi araya sokmak istemiyorum daha çok sinirlenir çünkü:-( Evden çıkarken hala annem selam söyle diyo.. şu an şehrin meydanında belki geçer de görürüm diye bekliyorum
Soran+1 yılBilmiyorum ki:/
Soran+1 yılböyle işte:( Bugün artık farklı daha çok seviyo gibi bişeyler daha iyi ama bu kez de ben eşşeklik yaptım:((
Soran+1 yılbir şeye saymasın ben herşeyi sıfırladım ama o da benim gibi sıfırdan güvenip sevse keşke
Soran+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q4114165-yuzuk-nisan-aile-konu-komsu
hal böyle işte, seneye evlenicem derken olanlar budur:(
Soran+1 yılyok ya son bir senede davranışları baya değişti.. Bunları o kötü ben iyiyim demek için atmadım ama sadece sevdiğimi anlayın diye attım..
+1 yılMesjlasirken peki niyetin ve amavin neydi yani?
01 Yorumla- +1 yıl
Yani hem affedilir hem de affedilemez bişey gibi
Beter ol
00 YorumlaÇok yaşa
01 Yorumla
Soran+1 yılBiran önce gebermek istiyorum
+1 yılİyi olmuş size.
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha beteri olsun dicem ama bundan beteri var mı bilmiyorum, ölüp gitsem daha iyiydi:-(
+1 yılÇok yaşa bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılAffferrriiinnn...
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne