eski sevgilim var di onu kayıp ettim.. Ve artik mutlu oluğunu gormek için arada bir sayfasına bakıyorum... mutlu gorunuyor inşallah hep mutlu olur ben onu mutlu edemedim cunki hayatıma giren butun kızlar bende çok şeyler çaldı. bu yuzden ona guvensizligimden bıktı ve gitti bende herkes oldu ise artık oldu en azından onun mutlu olması için bile dua etmek şereftir. o çok çok ama çok iyi bir insan inşallah omur boyu mutlu olur ♡
evet bakıyorum mınnak her gun bakıyorum hemde ınanmıcam az once baktım dur bı daha bakayım ıyı hatırlatttın sagol
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eskiden vardı birisi onu tanımadan önce her gece yatmadan profiline bakardım ne paylaşmış ne etmiş nasıl fotoğraf çekmiş diye sonra onu tanıdıktan sonra bakasım gelmedi artık onu tanımazken uzaktan sevdiğim günleri özledim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu soruya bir soru daha ekleyebilir miyim? Hergün profiline baktığınız bir kişinin profili açışmasa hesabını kapatmışsa ne yaparsınız ya da düşünürsünüz?
Gece calıstıgım için zaman geçirecek yer arıyordum tesadüf gördüm katıldım... Sorunun cevabı ise kimsenin profiline bakmıyorum sosyal medya hesabım yok
En İyi Cevaplar