Kendimi erkek gibi hissediyorum ve aşık olduğum bir kız var ne yapmalıyım?

ben 18 yaşında kız olarak doğan bir erkeğim. ruhum erkek ama bedenim kız bu o kadar zor bir durum ki. artık dayanamıyorum 6 yaşından beri duruşum, hareketlerim, tavırlarım, giyinişim erkek gibi. küçükken insan geleceği düşünmüyor ergenliğe gelince kendimi sorgulamaya başladım özellikle de bu sene geleceğimi düşünmeye başladım. böyle devam ederse gelecek diye birşeyim olmayacak o kadar mutsuzum ki. kızlardan hoşlanıyorum. şuanda bir kıza aşığım. internette tanıştık. ben kendimi erkek olarak tanıttım aylardır konuşuyoruz o da beni çok seviyor. tek hayalim erkek olup onunla gerçek hayatta sevgili olup evlenmek. ama bu imkansız bir durum. bu sene içimde tutamayıp erkek gibi hissettiğimi anneme söyledim. sadece o biliyor. cinsiyet değiştirme ameliyatları var ama benim ailem bunu kabul etmez. kabul etmemekte haklılar aslında o kadar radikal bir değişikliği hangi aile ister ki. ailemi kendimden bile çok seviyorum o yüzden onları yoksayıp bunu yapamam. hayatım çok karmakarışık. işin içinden çıkamıyorum. bu durumum yetmezmiş gibi bir de kendimi yalnız hissediyorum. zaten bu zamana kadar pek de arkadaşım olmadı. her ortamda sessiz olan, eziilen kişi ben oldum,özgüven de yok ama bunların hepsinin sebebinin erkek olmak istediğimden dolayı olduğunu düşünüyorum. ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. nolur yardım edin
Kendimi erkek gibi hissediyorum ve aşık olduğum bir kız var ne yapmalıyım?