Sıkıldım, Bunaldım Kaldıracak Daraldım gücüm Yok Seni Seviyorum Ama unutacam diyen erkek?

1 senelik ilişkimiz vardı erkek arkadaşım askerde terketti beni ayrıldık büyütün ısrarlarıma ragmen HYR dedi ama beni sürekli takip ediyor instagramda sesi birisini takip ediyorsun falan dior ayrı olsak bile mesaj atıp sonra Ne yaparsan yap bazında davranıyor 6 aydır birbirimizi göremiyoruz 15 gündür ayrıyız ama. Bu süre içinde o beni ben onu başka hesaplardan denedik tabi ikimizde düşmedik birbirimizin olduğunu bildik bana araya soğukluk girdi seni istemiyorum dior ama sanki vazgeçemiyor gibidir askerden nisanda dönüyor beni görmek isteyecek misin dedim olabilir falan dedi burda bir takım sorunlarım var hiç yüzüm gülmüyor falan dedi askerden geldiğinde evlenecektik ama herşey ters gitmeye başladı bnde sürekli kendimi tutamıyorum arıyorum sizce. Ne yapmalıyım yardım edin bana geri döner mi hayatıma başkasını almayacam falan dedi bana beni sevdiginide söylüyor nefret etiğinide sinirli olduğunda söylüyor Nlam veremiyorum artık istemiyorum dior bana hesapta soruyor Ne yapmalıyım
Sıkıldım, Bunaldım Kaldıracak Daraldım gücüm Yok Seni Seviyorum Ama unutacam diyen erkek?