+1 yılBence oyle yapipta onun seviyesine dusme ;) Ne yap biliyormusun direkt baska birisni bul ve onunla fotograflar cekilip at zaten o zaman kahrolur yani ;)
023 Yorumla
Soran+1 yılzaten kesin aklında başkaları vardı olmadı geri bana yamanmaya çalışıyor.
- +1 yıl
Bak bence soyle yap ona yuz verme fakat sonra yeni birisini bul kendine o zaman iste koyar ona ;)
Soran+1 yılama hala o var aklımda kimseyle olmak istemiyorum :( varmış gibi yapabilirim ama iki kadeh çekip kalp koyarım :D
- +1 yıl
O zaman ona da yuz ver umitlensin fakat varmis gibi yap falan kahrolsun iyi fikir :)
Soran+1 yılo benden ayrılır ayrılmaz kaç kızı ekledi, takip etti zaten. hak etti bunu :D
- +1 yıl
Allah allah ne yuzsuz erkekler var yahu bir ben. mi boyle yapamiyorum anlamadim ki ya da bana dek gelmiyorn😂😂
Soran+1 yılyapma da zaten ya. sevgim ne kadar azaldı biliyor musun. gidip dönmeseydi gözümde daha ulaşılmaz daha kıymetli kalırdı
- +1 yıl
Yapmadigim icin zaten bu zamana kadar hic sevgilim olmadi ya zaten 😂 Sap geldik sap gidicez su hayattan 😂
Soran+1 yılbak benim bir kankam vardı erkek. çocuk karıya kıza bulaşmaz kimseyle oynamazdı. geçen yıl bir kızla tanıştı şimdi evlilik planı yapıyolar. daldan dala konmayanların mükafatı büyük oluyor bence :D
- +1 yıl
Cok guzel ya kankan adina sevindim cidden. Kankanda benim gibi demek. Bende oyleyim iste benimde hic sevgilim olmadi. Bende utangac birisiyim biraz ama yendim su son zamanlarda artik bende sevilmek istiyorum ama iste nasibim kapali galiba hic cikmiyor karsima. Tek olsun sonsuz olsun ama bakalim hayirlisi olur ins hakkimizda :) Bende o mükafati bekleyenlerdenim :)
Soran+1 yılİnşallah sende mutlu olacağın insana kavuşursun tüm kalbimle diliyorum bak şu an :) bu arada benimki yine mesaj attı yazmıcam artık haa yazmış. Mesaj atmıyorum diye atarlanıyor hakkı varmış gibi
- +1 yıl
Çok tesekkur ederim cidden Allah razi olsun :) Bosver atarlanirsa atarlansin sende yuz verme haketmiyor seni :)
Soran+1 yılYazmasan yazma demeyi hak ediyor ama işte diyemiyorum :)
- +1 yıl
Bazn kalbine söz gecirebilmen lazim yani :) Yapacak birsey yok o coktan haketti bunlari. Yani dişiliğini gostermen gerekiyor agirligini koyman lazim yoksa yuz buldukca ustune cikar soyleyeyim ;)
Soran+1 yılNe demem gerekiyor :(
- +1 yıl
Yani simdi sensiz yapamiyor senle de yapamiyor nasil olacak bende anlayamadim ama bence adam akıllı al karsina konus derim napiyorsun sen falan de yani yoksa boyle sacma seyler yapmaya devam edecek
Soran+1 yılher niye yazmıyorsun dediğinde konuşmak istiyorum ama kendi kendime güvey olmuş ''ee biz şimdi neyiz'' tribine girmiş görünmek istemiyorum :D bekliyorum şimdilik bakalım hayırlısı :)
- +1 yıl
Aynen hayirlisi ama fazla kasma dunyada sadece tek erkek o yok yani :) Elini sallasan ellisi baktin menfaatine uygun gelmiyor koy gtune tekmeyi gitsin :)
Soran+1 yılöyle tabi ya :D
- +1 yıl
Aynen :) Iyi bir arkadassin cidden uzulmeni istemem :) Bak profilim belli ne zaman canın sıkılırsa dertlesmek istersen yazabilirsin elimden geldigi kadariyla yardimci olmaya calisirim :)
Soran+1 yılçok teşekkür ederim :) ben 23 yaşındayım normalde kendimden küçüklerle anlaşamam pek ama sen olgun, mantıklı birisin belli. iki gündür çok destek oldun bana çok sağol :)
- +1 yıl
Ne demek rica ederim lafi bile olmaz :) Evet bende buyuksunuz ablam sayilirsiniz bir nevi ama cidden benim icin iyi dileklerde bulunmaniz beni ziyadesiyle memnun etti. Bunun için müteşekkirim :) Istediginiz zaman yazabilirsiniz. Bende size bir ablam olarak bazi seylerde danisirim kizlarla iletisimim konusunda sizde derdinizi anlatip rahatlayabilirsiniz :) Tanistigimiza memnun oldum :)
Soran+1 yılBende öyle, tekrar görüşmek üzere sağlıcakla kal :)
En İyi Cevaplar
+1 yılbravoooo =))))))))) hayatına devam ediceğine sadece 1 insan için 1 (bir) zamanınnı harcıyorusn helal olsun
010 Yorumla
Soran+1 yılyoo hayatıma devam ediyorum ben onsuzluğa alıştım aylar oldu o ayrı. ben sadece istediği zaman geri dönüp beni aynı şekilde bulamayacağını göstermek istiyorum :)
- +1 yıl
direkt hayır desen o zaman ne bu uğraş?
Soran+1 yılbana tekrar sevgili olalım demedi ki arkadaşlıkla sevgililik arası bir yerde konuşuyor
- +1 yıl
hee o zaman tamam şu an seni ikna etme işleminde zannettim. Amaaa ben olsam engel atardım direkt ne koşucam
Soran+1 yılişte öyle sadece hal hatır soran birine de birden engel koyamıyorum :)
- +1 yıl
belki de hala hoşlandığın içindir. İçinde bir kırıntı kalmıştır şunlardan oluşan ; kin , nefret, intikam isteği ve az da olsa sevgi ama burda ateş kin , nefret ve intikamdır ve odunda sevgidir bir kıvılcım tekrar o ateşi canlandırmaya yeter.
not : kitap mitap okumuyorum ne yazdım arkadaş. - +1 yıl
hayır yaa tam tersi dicektim odun kin nefret ve intikam istegidir. sevgi ateştir :((((((
Soran+1 yılValla sevmesine ben onu çok sevdim hala da seviyorum ama ondan bir sevgi göremiyorum. Bana kullanılıyorum hissini yaşatıyosa sevse bişe bişeyleri yanlış yapıyor demektir :(
- +1 yıl
senin sevgini kullanmaya çalışacak büyük ihtimal
Soran+1 yılAllah fırsat vermesin o zaman ne diyeyim etme bulma dünyası. Ben hep hayırlısıysa geri dönmesi için dua etmiştim değilse gitsin zaten kısmet :)
bendede oyle olmusdu ahim tutdu geri dondu o benden birdaha ayrilirsa hic bir zaman mutlu olmasini istemem bu arada ahim tutuyor sukurler olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılben ah etmedim ama Allahın adaleti belki ya da beni tavlamak için yalan söylüyor da olabilir. bir sürü kız takip etmiş ayrılınca
Soran+1 yılBende Allaha dua ediyorum canım hayırlısı olması için :)
+1 yılSnde öyle yaparsan ondan ne farkın kalcak bnce umursamaz ol erkekler buna tahammül edemez
03 Yorumla
Soran+1 yılzaten dün ben yazmadıkça yazmıyosun falan diye trip attı. hem ayrılmış dönmüş hem trip yapıyor tam yüzsüz :D
- +1 yıl
Yuh yani yuzsuzun de önde gideni sn niye cvp veriyorsun snde de suç sen şans veriyon onun yuzsuzlugune bnce
Soran+1 yılben hala onu seviyorum, o da biliyordu zaten sevdiğimi. geri döndüm beni reddedemez kafasında. bir iki halt hatır sorup suscak sandım baktım özledimlere, niye yazmıyosunlara geçti dedim benle oynarsan bende senle oynarım :D o yüzden diyorum intikam falan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bunlari cok yasamis biri olarak bir tavsiyem var. tekrar gidecek. her gidisi bir öncekinden acikli olacak.. affetme... desemde affedeveksin jaderimiz bu cunki.
11 Yorumla
Soran+1 yılaffetmeyi düşünmüyorum zaten şu an affet geri sevgili olalım gibi bir tavrı yok. arkadaşlıkla sevgililik arası bir tavırla konuşuyor sadece. sıkıntı ya da yokluk diye düşünüyorum. ve bir gün ilgili bir gün ilgisiz davranarak ona umursamadığımı göstercem. dediğin gibi başkasını bulunca gidecek zaten :)
+1 yılbence intikam için ayrılma vsvs saçmalıkları yapma. ama şöyle yapabilşrsin böyle o senin sevgine taam inanmışken taam güveniyorken artık sogudum yapamıuorum de bitir hahahahhahh g. t olurr sksnndndjd
01 Yorumla
Soran+1 yılSoğuk davranıyorum ya o yüzden artık sevmediğimi düşünüyor muhtemelen zaten severken de gitmişti sevmesem de gitcek o yüzden kadere bıraktım :D
Deger verme bosla onu hep saten burda s. keni severler kurali dvreye gircek ve o sana dahada baglancak. Asil o zaman alcan intukamini
010 Yorumla
Soran+1 yılO yazmadıkça yazmıyorum bu yeterli mi yazdıklarına cevap da vermesem sanmıyorum peşimden geleceğini :D
Soran+1 yılHem güzel konuşup hem ezilmiyor ki zor oluyor o ayarı tutturmak :D
Soran+1 yılTam yorum yazdım sana mesaj attı yazmıcam haa yazmış. Ya bu nasıl bir kafa anlamıyorum benden ayrılan o nasıl ona mesaj atmamı bekliyo ki bir de atarlanıyor. Şaka gibi
Soran+1 yılSevdiğim için oluyor böyle yoksa umursar mıyım :) sen bilirsin demek istiyorum yazmasan yazma demek istiyorum ama diyemiyorum işte içimdeki sevgi engel oluyor
Soran+1 yılNe yazılır ki bu mesaja hala cevap veremedim :(
Sakın sakın ikinci kez hayal kırıklığı olmasın sonra
12 Yorumla
Soran+1 yılama beni resmen hiç sebep yokken bıraktı. şimdi dönüp kaldığı yerden devam etmeye çalışıyo :/
+1 yılbence öyle yap ama dikkat et haberlerde görüyoruz psikopat çok bu sıralarda
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama ben o kadar psikopatlaştırmam :D
- +1 yıl
Bak sonra haberlere çıkma kız arkadaşını pompalı av tüfegiyle 3 el ateş ederek öldürdü moda artık av tüfegiyle vurmak ahaahas :D
Soran+1 yıl@MusacnKyss yok ya o av tüfeğini görse tanımaz :D
- +1 yıl
He iyi ozaman süründür onu maykk sen ne yaşadıysan oda yaşasın ve kimle dans ettiği ögrensin:D
+1 yılhala seviyorsan yapma barisin sevin hirbiriniz mutlu olun ya.
07 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum bacım :( ama olmaz ki artık. kim bilir kimlere yürüdü de olmayınca bana döndü..
- +1 yıl
ne desem bilemedim o zaman İNTİKAM SOĞUK YENEN BİR DONDURMADIR O DONDURMAYI HEMEN YEMELİSSİİNN
Soran+1 yıldondurmayı bulsam yicem :D
- +1 yıl
doğru kış nsndndn
- +1 yıl
bence düşünüyor da olabilir
Soran+1 yılinsan üç gün düşünür mü ya. arayı soğutmamak için yazması daha mantıklı değil mi :/
- +1 yıl
oda olabilir 😕
Yaşasın 😃
Boşver umursama bu da ona yeter bacım. Bence önemsememek en büyük intikam. Düşünsene sevdiğin insan seni hiç umursamıyor?06 Yorumla
Soran+1 yılah bacım sevse.. ben onu severken zamanında o umursamadan ayrılmıştı :( ama mesaj atmamam o atınca kısa cevaplar vermem sinir ediyor onu farkındayım. yakında mesaj atmayı kesecek gibi :D
Soran+1 yıldün gecenin sonunda intikam işinin bana göre olmadığına karar verdim zaten :D herkes yaptığıyla hatırlanır, o beni iyi hatırlasın
Soran+1 yılÇok sağolasın, aynısını bende senin için dilerim. Allah kötülere fırsat vermesin :)
ya o senle dalga gectim derse napican hemen kabul et saniyesine ayrıl 🤔
01 Yorumla
Soran+1 yılya zaten bir iki hal hatır sordum havalara girmişsindir der diye atar yapamıyorum :D
Ya güncellemede dediği şey fark yaratmaz bende sordum eski sevgilime evet demişti 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılben beddua etmedim ya ama karıya kıza gitmesin diye dua ettim o ayrı :D
+1 yılAffetmek buyukluktur biraz pesinden kostur sonra affet seviyosan sevmiyosan ama cevap bile verme
09 Yorumla
Soran+1 yılçok seviyorum ama şu güncelleme kısmındaki şeyi söylemiş adama artık güvenemem ki. sırf yokluktan yazdığını düşünüyorum yoksa biraz sevdiğini görsem affederdim :(
- +1 yıl
Sakasina demistir belki.
Soran+1 yılşaka bile olsa o ''daha'' kelimesi bilinçaltı. biz ayrılalı yıllar olmadı ki ne ara bundan yakınır olmuş :(
- +1 yıl
Pesinden baya kostur ozaman akli basina gelsin birdaha yapmaya cesaret edemesin.
Soran+1 yılBen bu güne kadar kimseyi peşimden koşturmadım ki nasıl yapılır ne yapılır gerçekten bilmiyorum. şu an sadece hevesli görünmemek için o yazmadıkça yazmıyorum o kadar bbaşka ne yapabilirim
- +1 yıl
Ozeden yaz istersen taktikveriyim
Soran+1 yılburdan yazarsanız çok makbule geçer
- +1 yıl
Mesajlarina gec cevap ver surekli fazla ilgili davranma kafasini karistir.
Soran+1 yıltamam zaten kısa cevaplar veriyorum genelde
+1 yılHayir eskisinden daha iyi ol bu sefer sonra oyle bir ayrilki intihar edicek kadar deliye doner zaten 😂😂😂
019 Yorumla
Soran+1 yılevet ya bende öyle bişey düşünüyorum bu sefer ben ayrılmalıyım :D
- +1 yıl
Tamam iste eskisiden daha sevdigini soyle ona sen gittigin cok uzuldum de iyiki bana dondun de poh pohla yani sonra seni cepte oldugunu hissettiginde vur kicina tekmeyi 😂😂
Soran+1 yılbende umursamaz davranıyodum kız beni umursamaz olmuş der diye. tüh ilgimi gösterseydim kafam karıştı bak :D
- +1 yıl
Ilgilenmeye basla usulca caktırma ama 😁 dediklerimi yap iste ayrilcagin zaman oyle ayrilinmaz boyle ayrilinir de var ya of diyorum sana komaya girer 😂😂
Soran+1 yılzaten sorularına cevap veriyorum. ama mesela senden sonra kimseyle olmadım beddua mı ettin falan dedi yoo dedim geçtim. uzatmıyorum söylediklerini. eskiden çok konuşurdun diyo artık kısa kısa cevaplar veriyorum :D
- +1 yıl
O zaman boyle surundur biraz 😀😀tadini kacirirsan soguyabilir uzaklasir senden senlemi ugrascam der o kisma gelmeden eskisi gibi ol sonra ayril iste ayrilmak istiyorsan 😀
Soran+1 yıliki gecedir yazıyor mesela bu gece yazarsa cevap vermicektim. vereyim mi? :D
- +1 yıl
Bu gece ver sonra iki gece verme yine sonra ver bir gece daha verme 😀😀😀 sonra 3 gece sonra cevap ver falan filan 😂😂😂
Soran+1 yıladam bu gece yazmıyomuş ben şok :D
- +1 yıl
Yazmazsa seni unutmaya baslamis olabilir 😀
Soran+1 yılKendi kaybeder ben onu kaybetmeye alışkınım zaten :( o zaman ben her ihtimale karşı hep cevap vereyim :D
- +1 yıl
Kesinlikle atmalisin 😀😀 surundur ve ayril sonra keyfine bak 😀😀
Soran+1 yıltamamdır teşekkürler umarım yazar :D
- +1 yıl
Bakalim 😀😀
- +1 yıl
Kesinlikle öyle 👍
Soran+1 yılüç gün düşünmek fazla dimi
- +1 yıl
Evet cok fazla
Soran+1 yılbasıyorum engeli :D
- +1 yıl
Bas gitsin artik cok uzadi 😀
+1 yıltekrar ayrılırsan oda gurur yapar tamamen ayrılır. bir tane erkek kankan varsa sevgilinin tanımadı. onala filan msjlas. sen yokken tanıstık kanka olduk de :D :D cok sinir olur :D ama muhabbetide uzatma 1 gun yapsan yeter :P
00 Yorumla
+1 yılBoşver arkadaşım intikama gerek yok değmez yolver gitsin sende üzülürsün.
012 Yorumla
Soran+1 yılZaten bana göre değil hiç bu işler yine mesaj attı bugün de yazmadın diye. Dayanamıyorum artık
- +1 yıl
Gerçekten değmez onunla konuşman bile hata belli ki kimseyi bulamamış gene sana dönmeye çalışıyor ilerde bulursa gene bırakır olan gene sana olur. Sevgini bu tür insanlara gösterme değmez
Soran+1 yılNe kadar acımasız. Ben anca alışmıştım onun yokluğuna kendi kendime idare ediyordum. Birden çıktı yine ortaya düzenimi bozuyor. Umarım Allah tekrar canımı yakmasına fırsat vermez
- +1 yıl
Bu senin elinde kuzum benim seni terk eden biriyle konuşman bile yanlış engellemen gerekirken konuşuyorsun.
Soran+1 yılSeviyorum. İnsan sevince yanlış olduğunu bile bile ateşe atıyor kendini. Başka birine olsa bende konuşma derdim ama işte insanın içinde o sevgi olunca gördüğü ufacık umut parçasıyla saçmalayabiliyor :)
- +1 yıl
Seni anlıyorum gerçekten anlıyorum bende sevdim ayrıldıl halen seviyorum ama terkedilmişsin ve kimseyi bulamadığı için geri dönmüş sana seni gene bırakacak bunu bile bile onunla konuşup sevgili olmamalısın bunu yaparsam kendine ve sevgine yazık etmiş olacaksın ve ben bir insan olarak ve sevgiye değer veren biri olarak bu hataya düşmeni istemiyorum tabi yine sizin kararınız.
Soran+1 yılHaklısın çok haklısın hemde ama ortada tekrar sevgili olma durumu yok aslında sadece üç gecedir mesaj atıyor belki özledi belki yokluktan bilmiyorum. Ama neden yazmıyorsun diye sitem etmesi falan tuhaf. Neyse daha fazla başını şişirmek istemem hayırlısı olsun ne diyim :)
- +1 yıl
Yol estağfurullah. Dediğim gibi ben sizin üzülmenizi istemediğim için bu hataya düşmenizi istemiyorum ilerde ilyas demişti demenizi istemem.
Soran+1 yılBiliyorum sağolun zaten gelen görüşlerde hep bu yönde. Bende mümkün olduğunca kendimi kaptırmıcam. Biliyorum ki yine gidecek ve ben sadece biliyodum diyeceğim.
- +1 yıl
Yoksa tabi ki sizin mutlu olmanızı isterim ama böyle insanlarla olmaz o iş.
Soran+1 yılÇok sağol :) herkes yaptığıyla hazırlanır ben onu kötü hatırlıyorum ama belki o beni iyi hatırlar
- +1 yıl
Aynen öyle 👍 herkes kendine yakışanı yapar.
+1 yılTekrar sevgili ol. Sonra da onun sana yaptiginin aynisini sende ona yap..
01 Yorumla
Soran+1 yılolursak yapacağım :D
+1 yılHep turk dizilerinden öğreniyorsunuz dimi bu entrikaları
00 YorumlaKızım cok safsın boyle devam et
04 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
Soran+1 yılinsan sevince böyle şeyler yapabiliyor işte. siz benim yerimde olsanız bende size öyle derdim ama işte
Yüz verme hiç bir şekilde
00 Yorumla
+1 yılumursamamak en büyük intikamdır
00 Yorumla
+1 yıl:D:D:d süründür biraz
01 Yorumla
Soran+1 yılsevse sürünür de sevmediği için muhtemelen amaan senle mi uğraşcam dicek :D
engelle
02 Yorumla
Soran+1 yılüç gündür bekliyorum hak etti artık engellenmeyi :/
Umrunda olmasin
00 Yorumlane halin varsa gör
01 Yorumla
+1 yılboylesi haketmistir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri