At gibi giden it gibi döndü, intikam?

Sevgilim benden ayrılmıştı hemde seviyorum diye resmen yalvarmama rağmen. Şimdi mesaj attı özledim falan diyor. Biraz karşılık verir gibi yaptım ama intikam almak istiyorum. Kötü anlamda intikam değil ama o kadar canım yandı. Hiç bişey olmamış gibi geri dönemez. Ne yapmalıyım sizce? Tekrar sevgili olup ben mi ayrılsam :D yüreğim soğur hiç değilse
Güncellemeler
+1 yıl
Şunu unutmuşum bir de bana beddua mı ettin naptın senden ayrıldığımdan beri tık yok hala dedi. Bu ne demek resmen karı kız peşinde koştum, olmadı sana döndüm. İntikam istiyorum :D
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar rahatsız ediyorum ama.. Üç gün önce gece yine yazdı eski sevgilim bende artık her şeyi söyledim. Ne istediğimi, ne düşündüğümü. Boşta kaldın yazıyorsun dedim inkar etti. Tek dediği ''özledim, yazdım'' bende yetmez dedim. İyice bir düşün hayatında bana yer var mı yok mu dedim. Tamam dedi üç gündür ses yok. Bu gece de bir şey yazmazsa sileceğim her yerden ve engelleyeceğim. Sizce üç gün düşünmesi zaten beni istemediğinin göstergesi değil mi? :/ Engeli yiyince zaten şok olur intikam! :D
At gibi giden it gibi döndü, intikam?