Boğa burcu erkeğine açılmalımıyım?

Kendisi ilgi gösterdi ama tavırlarını çözemiyorum :( Bir dönem çok yazışıyoruz, bir dönem hiç yazışmıyoruz. Ben çok hoşlanıyorum ondan ve birşeyler olmasını istiyorum, tanışmak istiyorum (üniversiteden arkadaşımın lise arkadaşı onun sayesinde yazışmaya başladık). Ama hoşlandığını belirtse de adım atmıyor, nasıl ilerleyecek? Ben açılmak istiyorum, ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Bir yazı yazdım, göndermeyi düşünüyorum, burda paylaşmadım yazıyı çoook uzun, ama özet "ondan hoşlandığımı fakat karşılıklı olmadığını hissettiğimi ama içimde kalmaması için onunla dürüstçe paylaştığımı" yazdım. 6 ay geçti birşey olmuyor :( Mesajın sonunda da şöyle yazdım "senden bir cevap beklemiyorum, kendini zorunlu hissetme, ne diyebilirsin ki sonuçta? Seni zor bir duruma sokmak istemiyorum ama nasıl hissettiğimi bilmeni istedim. Dilersen beni silebilirsin her yerden, bu mesajı yazarken zaten ben olumlu/olumsuz her şeye hazırladım kendimi, dilersen sosyal medyada arkadaş kalabiliriz (şu an cevap vermesende ve bir müddetliğine yazışmasakta). Eğer olur da silersen hakkını helal et, yolun açık olsun". Sizce göndereyim mi? Mesaj cooook uzun, bu yazdığım sadece son kısmı, baştan sona kadar nasıl hissettiğimi yazdım :(( Ne yapacağım lütfen taktik verin, tek emin olduğum şey beni çok güzel bulduğu, direkt söyledi çünkü.
*Not ben akrebim, fena tutuldum :(
Boğa burcu erkeğine açılmalımıyım?