Sevgiliniz size kilo alırsan seni terk ederim dese ne yaparsınız? Iş yerinde yeni bir eleman kız aldılar.. Kiz 165 boyunda çok zayıf 45kg var mı yok mu bilemem.. Öğlenleri hep beraber yemek yeriz ve onu da davet ediyoruz ama aç değilim deyip hiç birşey yemiyo.. niye yemiyorsun sorunca.. Erkek arkadaşım kilo alırsam beni terk edeceğini söyledi bunun için yemiyorum dedi.. biz şok.. 😂 😂 😂 sevgiliniz size böyle birşey dese ne yaparsınız?
Sevgiliniz size kilo alırsan seni terk ederim dese ne yaparsınız?
Adam haklı. O kızı öyle sevmiş. Mevcudu korumasini istemiş. Hem ne çok meraklısiniz arkadaş tıkınmaya... Yemeyen ölmüyor tam tersine tıkinan hastalik içinde yüzüyor...
Hemen çirkefe bağlarım sen kendi göbeğine bak falan derim belli etmem ama baya takarım. 1 kg alınca zaten depresif hallere giriyorum bir de o derse tamaaaaaam.
Ona şunu söyleyebilirsin " yemek yediğin zaman kilo alıp ya da yemediğindede kilo verme gibi bir durum yok.. Zaten kilon 45 yani sen bir ectomorph oluyorsun (ectomorph bir vücut türüdür nekadar yerse yesin vücudu aldığı besinleri yağya dönüştürmez , böylece kolaycana kilo alamaz. Bu olaylara biyolojik yönlerden bakalım lütfen. Hiçbirşey bilmeyen bir sevgilinin lafı ile bir yere varılmaz. Diyelim kilo aldı ne var bunda 1 ay kardiyo yapsa eskisinden daha iyi bir fiziğe girer.
Güle güle derim ; beni her halimle olduğum gibi kabul etmeyecek biri sadece bedenen yani fiziki olarak beni seviyorsa benden daha iyi görünümlü birini bulduğu zaman zaten terk eder...
Sevgilim degilde, esim boyle bisey isterse elimden geleni yaparim.. kilo almissam zayiflarim. Tabi uslup cok onemli insan gibi soylesin oyle birakirimla filan olmaz olmamalida..
Çok derin ve sağlam bir SKTR çekerim. O kıza söyleyin, eğer terkedilmesi bedeninin irileşmesine bağlıysa yanında öyle bir erkek müsveddesini barındırmasın.
En İyi Cevaplar