Erkeklerin "Sadece sarılıp uyuyacağız" sözü ile kadınların "Mağazaya girip birşey almadan çıkıcam" sözü ölümüne kapışır.
Benim kuracağım bir diyalog değil kesinlikle. Kuranlar için genel yorum yaparsam, o sözü söyleyene bağlıdır.
Sarılmak veya birlikte kalmak, her erkeğin başka şeyler yapma çabasında olduğu anlamına gelmiyor.
Aklı fikri ve kızla yaptığında tek keyif aldığı şey cinsellik ise başka.
Ha bu arada ben birlikte yaşayanlardan bahsetmiyorum.
Sürekli olan bir şey ise o sadece sarılıp uyumak ile kalmaz. Bir süre sonra durum başka bir hal alır.
Erkek kizi seviyorsa " sarilip uyuyacagiz " sozune guven olur. Hicbisi yapmaz. Ama kadinlarin magazaya " sadece girip cikicam" sozune hicbir zaman guven olmaz :-D :-D :-D
guzel 👍 😊
O kişinin iradesine güvenine sadakatine karakterine kalmış birşey, her öyle diyenlere güvenmeyin Fakat şu var ki adam gibi adam insanlarda var. Bu insanlar bu zamanın toplumunda arsız kişiliksiz insanlar yüzünden soyu tükenmekte koruma altına alınmalıdır ki o kişiden biride ben oluyorum.
Helal olsun.
Hiç güven olmaz :D Işıklar sönsün yeter
Her an hersey olabilir 😃
istemem yan cebime koy bisey yapmasak onuda begenmezler yapsak sapik oluruz peki napalim 😂
Cevap
50Cevap
böyle kadınlarda var. inan :D
Güldurdun 😂 inanırım sasirmam hiç 😃
bir erkek olarak sormasaydın keşke şu soruyu. neyse.. herkes başkasını kendi gibi zannedermiş. kimisi sadece cinsellik düşünür kimisi romantizm. kimseyi sözlerinden dolayı yalancılıkla suçlayamazsın.
Böyle bir genelleme var görüşleri merak ettim güveniyolar mi guvenmiyolar mi diye sorunun benle alakasi yok.
"Mağazaya girip birşey almadan çıkıcam" sözü ölümüne kapışır... gibi saçma sapan birşey yazmışsın. birkere sarılıp uyumak isteyen erkek sevgi arayan erkektir ! bunu anlamıyor olabilirsin. hissedemiyor, empati kuramıyor olabilirsin. ama bunu söyleyen bir erkeğin sahtekar olduğunu ima edemezsin !
O sözü yazan ben değilim surekli gorduğum bir sözdü paylastim. Sana göre oyledir bana gore boyledir doğru değil de geç herkes ayni gorusu savunmak zorunda değil yorum yazan herkesin yorumuna saygi duydum gorusumu kabul ettirmeye calismadim dikkat edersen.
Kız tavlamak gibi bir amacım yok basit olduğumu da düsünmuyorum ama bak hala sana saygi gosteriyorum karakter analizimi haddin olmadan yapmana ragmen sende biraz saygi duymayi ögren sözü yazdim beğenen ustune alsin yarasi olan gocunsun sana ters geliyosa doğru değil dersin sanada inanirim yalancilikla suclamam.
Gercekten sarilip uyudugum kizda oldu bu sozun gecerli olmadiği kizda yargilayacak olsam önce kendimi elestiririm. Eyvallah sende sağlicakla kal.
hep önyargılar
belki gerçekten sarılmak istiyordur olamazmı :))
#LöseviçinXper
Olabilir elbette kıza da bağlı biraz 😊
Öyle erkek kaybediyor mesela ben diğerleri gibi olsam kraldım el üstünde tutulurdum ama artık biraz daha katıyım eskiye göre pek merhamet etmiyorum kimseye sevgilim yok olmasınıda istemiyorum hesap günlerim gelsin sonrasına bakacağız :)
ikisinede inanmayın kendi adıma söylüyorum ben o mağzaya giriş izni çıkana kadar her yalanı söylerim ama o kapıdan girdiğim an beni kimse çıkaramaz çıktığımda elleirm dolu olur erkeklerin o sözüyle bizim bu sözümüz bencede kapışır:)
Şimdi zaten bir erkek onu kıza söylüyor sa kız bir kuruşluk erkek de iki kuruşluk insandır
Seni gorunce yorumunu okumadan bile yorumunu tahmin edebiliyorum 😃 eyw sen ole diyosan dogrudur
Allah razı olsun kardes
Söz , sözdür.. Bu sözü verdiysem tutmamak evvela kendime olan saygımı kaybettirir. Bu sınavı geçmişte 2 rus kızla aynı yatakta uyuyarak başarıyla zaten vermiştim.
Güven olmaz. Ne sarhoş hali ne normal halinde. Sistem çalışıyorsa sözü tutmaz. Sadece kibar olmaya çalışıyor😊
Samimi bir yorum oldu 😊
Kadın izin vermez ise erkek uyur. Erkek uyumak istiyorsa yine uyur.
Kadın mağazadan imkanı varsa alabilir, beğenirse alır. Öteki türlü almaz.
Klasik saçma yargılardır bunlar.
O söze değil, kişiye güvenle alakalı. Güvenilir bir erkekse o sözüne de güvenilir. Katakterine bağlı.
Ben inanmiyorum buna. Uyuyacağız diyen uyuyor yani gerçekten. İlla bir şey olmasına gerek yok ki olmuyor da yani. Aradaki sevgi ve güvene baglı bir durum.
ben cok saftim ya
sadece sarilip uyuyacgiz diyene inanip bekaretimi kaybettim
Tecavuz mu isteyerek mi?
tecavuz degil
kandirdirildik diyelim :D
Hala kanan var demek anin buyusune kapildin diyelim 😃 gecmis olsun
Olur tabi neden olmasın, her erkekte art niyetli değil. En güzeli ''sadece'' diyerek yalan söylememek :)
Guvenmedigim insanla öyle yatmam güvendiğim insanda asla sözünü çingemez. Ayrıca bişey almayacaksam bir mağazaya girmem.
SAÇMALAMAYIN... diyecem tecrubemi konuşuyor diyeceksiniz... ama harbiden saçmalamayın...( gencler uyumayın:))
kendin pişir kendin ye,
Böyle yalanlara girmiyorum sarılip sevisicez diyorum ben genelde.
Delikanli adamsın !
Eyvallah brocum yalana dolana gerek yok sevisicez yani bu kardeş kardeş niye uyuyalim delimiyiz biz.
ahahaha:))) bence srılıp uyucaz açık ara farkla gecer.
Ya hormonlardan haberiniz yok sanırım.
Haa iş bitince sarılıp uyur mu o bile belli olmaz.
Sen asla olmaz diye bil.
Erkekten erkeğe değişir mesela aklinda fikrinde piclik yoksa iyi niyetliyse kari kiz meraklusi degilse bence sarilip uyunulur
ya çok safsın ya da safa yatıyorsun?
Erkeklerin sadece uyuyacagiz cumlesiyle kadinlarin bakireyim yalani kiyasiya kapisir...
sevdiğine kıyamayan aklı fitnelikte gözü oynasta olmayan erkekler sadece sarılıp uyur
Adam olanın sözüne güvenilir 😄Her erkek adam değil maalesef
Bence olabilir... neden olmasın? (Erkeğine göre değişir pek tabii)
Valla uzun ilişkimde defalarca sarılıp uyuduğumuz için bana güvenmiş demekki eski kız arkadaşım :D
Şehvet yoksa olabilir.
Ben giriyorum çoğu zaman bir şey almadan çıkıyorum.
Kafan hep oradaysa tabi ki sarılıp uyuyamazsın ama adamsan durursun
İkisi arasında biraz fark var bence. :) adamlığına baglı
Doğru abi sadece sarılıp uyur erkek yalanmı konuşacak
Sarılıp uyumaya ne hacet seven boyle saçmalıklarla gelmez evlenince zaten yaşayacağın bir sey. Kadınlara gelecek olursak alışveriş yapmak zaafımız var ne yapalım
olanını gördüm ben her erkek sanıldığı gibi abazan değil
Bazen cidden sadece sarılıp uyuyorsun kadına güven vermek için
Elbette olur nıye olmasın , nıye erkeklerın hepsıne bu kadar olumsuz gozle bakılır kı
Ben erkeklere guvenmiyorum sözüne mi bakcam hih :D
Bakmazsin sen 😃
Burdayim 😃 eksilenecek bir cevaptı ama gönlum elvermedi 😃
Kıyamam biliyosun 😊
Hayatıma aldığım ve bana bunu söyleyecek cesaretteyse bu sözüne güveneceğim bir erkektir. Ama kadınların o sozunu bilmiyorum
:) Ben o konuda kendime güvenirim sadece sarılıp uyucam dediysem öyle olur başkalarını bilemem
olmali. ben oyle diyorsam sadece sarilir uyurum. erkek adam sozunu tutar...
Erkege guvenilecek en son yerdir yatak
Atesle barut yan yana durmaz 👍
:D aynen öyle kardeşim
hayır yani zaten sarıldığında ki o yılların birikimi...
sen neyine güvenip öyle bir söz verebiliyorsun ki :D
zaten boyle birseye kalkisan disi bakire kalsa ne yazar.
Asla güvenmem evlenmeden niye sarılıyorsunuz gidin ananıza sarılın
Sen daha iyi bilirsin
Sevdigim kadınsa olabilir değilse güven olmaz.
Sevdiğime kiyamam oyle hayaller kurmam onla nasilsa birgun benim olacak ne gerek var onceden benim icin boyle en azindan.
Haklısın olmasi gereken o ama bazen hersey olmasi gerektigi gibi olmuyor yoksa sonuna kadar katiliyorum gorusune 😊
Hayır güven olmaz. Sarılmak değildir niyeti.
biliyorum ben o sarılıp uyumalariiii 😃
pişman değilsin gibi,
hayir 😃
Bu soruyu neden bir erkek soruyor?
Merak ediyorum guveniyolar mı diye.
Kişiye göre değişir dostum.
Erkek değil de adam ise güven olur.
Sadece uyucaz mı gerçekten 😃
Sen nasil istersen 😃 bizde yanlıs olmaz olmuşsada yanlisikla olmustur.
Hiç ya eliniz yanlışıkla kayar hep bilerek yaptiğinizi duymadim daha 😃
Tamam sen gel bilerek yapcağim seyleride bir gör icinde kalmasın 😃
Oldu canım 😃
Evet 2 kız arkadaşımla hiç dokunmadan uyudum
Adamsın.
Sarılmadan başlar ve ve...
Kaçınılmaz son.
erkekten erkeğe değişir bence
Olsa da sarılarak uyusak, yok o kadar yok...
sarılış şekline bağlı...
olmaz... #LösemiçinXper
Karakter meselesi ADAM ise güvenilir
Iki tarafinda niyeti neyse sonuc o olur
Kisiden kisiye degisir.
Mağazadan birşey almam genelde dkcplr
niye olmasın
Ne yapacaz pişti mi oynayacağız?😏
Güvenilmez çok sakıncalı.
Adamına göre çok güveniyorsam olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar