6 yıldır sevgiliyiz. Yakında askere gidecek. Erkeklerin görüşlerini çok merak ediyorum ve önemsiyorum. Askerde benden ayrılır mı? hiç arayıp sormamazlık eder mi? kısacası bir erkek askerde sevgilisine karşı nasıl olur? herkese +1
Cevabın nedir?
+1 yılSeviyorsa ayrılmaz. aldatma durumları zaten olamaz. benim gördüğüm şuydu. askerdeki arkadaşlarımdan sevgilileri ayrıldı. hatta biri kaçacaktı snirden biz tuttuk sakinleştirdik. birisin nişanlısı nişanı attığını söyledi. çovuk izin aldı gitti. bir çoğunun da sevgilisi ayrılmak istediğini söyledi. genelde kızlar ayrılıyor yani. sen askerdeyken çocuktan soğuyup ayrılma da o bir şey yapmaz. askerlik psikolojisi biraz değişiktir. geldiğinde sinirli olabilir. çok üstüne gitme. zamanla düzelir.
27 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkür ediyorum görüşünüz için. asla bırakmam. o benim altı yıldır canım oldu, yuvam oldu. ben öyle bir adilik yapar mıyım, şeref yoksunluğu asla yapmam. hele ki askerdeyken. fakat şimdiden psikolojim alt üst oldu. ben daha haberlerdeki şehit haberlerini gördükçe içim parçalanıyor, ağlayıp duruyorum. bir de sevdiğim insanı düşündükçe kahroluyorum. terör, pkk kol geziyor. çok korkuyorum. 😔 sence bir yıl tecil ettirmeli mi? etraf durulsun diye.. tutturdu gideceğim diye öyle hevesli ki..
- +1 yıl
uzun dönem mi yapacak?
- +1 yıl
Evet uzun dönem. 😔 ben asla bırakmam emin olun. diyorum ya o benim yüreğimde yuvam.. endişelerim o kadar çok ki, umarım anlıyorsunuzdur
- +1 yıl
anlıyorum.1 yıl tecil ettirsin falan diye bir şey diyemem. çünkü 1 yıl sonra ortamın nasıl olacağını bilemeyiz. şu andan daha karışık da olabilir. durulmuş da olabilir. Allah bilir orasını. her zaman arayamayabilir. üstüne gitme sadece dediğim gibi. ben de gittim askerde terörist ihbarlarına ama dönünce ailemle her şey normalmiş gibi konuşuyordum. üzülmesinler diye. bir şeyleri kendi içinde yaşayabilir. o sebeple anlayışlı olman moral verir ona.
- +1 yıl
gerçekten çok sıkıntılı. onun için daha zor olacak, ama benim de yüreğim çıkacak gibi. tavsiyelerin hepsini aklıma kazıdım, çok sağol çok teşekkür ediyorum, vakit ayırıp yazdın Allah razı olsun.
- +1 yıl
Allah hepimizden razı olsun. rica ederim. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum ben. sizin sonunuzda hayırlı olur inşAllah.
En İyi Cevaplar
Askerdeyken sıkma onu. Elbette arayıp soracaktır.
Ama ilk zamanlar çok fırsat bulamaz. Sende ona bu durumda yardımcı olacaksın alttan alacaksın. Onunda endişeleri olur. Acaba ben askerdeyken başka erkekle görüşürmü vs diye. Buna o güveni ver. Sakın şüphe ettirme ;)
#LöseviçinXper24 Yorumla- +1 yıl
çok sağolun görüşünüz için vakit ayırdınız. dikkate alacağım tüm dediklerinizi. zaten asla bırakmam, o benim yüreğimde yuvam.. öyle bir adilik yapmam ama şimdiden psikolojim alt üst oldu. ben daha haberlerdeki şehit haberlerini gördükçe içim parçalanıyor, ağlayıp duruyorum. bir de sevdiğim insanı düşündükçe kahroluyorum. terör, pkk kol geziyor. çok korkuyorum. 😔 sence bir yıl tecil ettirmeli mi? etraf durulsun diye.. tutturdu gideceğim diye öyle hevesli ki..
- +1 yıl
babası ve ailesi etraf durulsun bekle diyorlar ama asla kabul etmiyor, şaşırtıcı derecede hevesli.. yani bir yıl sonra durumlar daha mı kötü olur? arkadaşları da bekle bu yıl çözülür olaylar seneye git demişler çünkü.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl9 senedir beraberdik askere gitti orasi cok farkli biz daha cok birbirimize baglanmistik degismez merak etme bakma simdi ayrildik da
24 Yorumla- +1 yıl
Seni arayıp sorabildi mi? Gerçekten çok üzülüyorum en iyi sen anlarsın beni herhalde.. 😔 ülkedeki durumlar beni çok korkutuyor
Cevap sahibi+1 yıltabi aradi sıra oluyomus ama erkenden gidip siraya girerdi konusurduk her gün arardi aramadigi günler cok nadir olurdu ertesi gün kesin arardi ama. tabi ki anlayabiliyorum sesini duymak sana iyi gelicektir merak etme arar yani
- +1 yıl
şu ülkedeki durumlar beni çok korkutuyor, senin sevgilin Doğuda mı yapmıştı?
Cevap sahibi+1 yılusta birligini malatyada yapmisti. sizin neresi cikti. kötü düsünme iyi düsün iyi olsun
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
58Cevap
askere gitmedim ama özgürlüğü kısıtlanmış eli kolu bağlı bir halde bir süre orda kalıcak eğer onu üzücek olursan askeriye de kafayı yer ona destek olman lazım 1 kez olsun ne üzüp ne kızıp ne trip atman lazım orayı zindan etme ona
askerde senden ayrılmaz her yer erkek neden ayrılsın 2rayıp sormamazlık duruma göre sıklığı değişir askeriye sonuçta 3 bütün gün seni düşünür ailesini düşünür yaşadığı yerleri düşünür vatan görevi diye diye askerliğini bitirmeye çalışır işte çokta kasmaya gerek yok10 Yorumlasenı sevıyosa eger emın ol dahaada baglanıcak daha da ozlıcek ama onu kıskandrcak moralını bozcak seyler yaparsan onu tamamen kaybdersın
14 Yorumla- +1 yıl
çok sağolun görüşünüz için. asla onu bırakmam, kıskandıracak şeyler yapmam. öyle bir adilik bana yakışmaz. fakat bir korkum var. ülkede terör pkk kol geziyor, şehit haberleri dolusuyla. benim onlara bile içim parçalanıyorken, sevdiğim insanı düşünüp psikolojim alt üst oluyor. çok korkuyorum. 😔 sizce 1 yıl tecil ettirmeli mi? kendisi çok hevesli gideceğim diye tutturdu kimse ikna edemiyor😔
- +1 yıl
çok haklısınız. ama beni de anlamıyorlar ki.. ben haberlerdeki şehit haberlerine bile içim parçalanıp ağlıyorum, bir de sevdiğim insanı düşününce bile kahroluyorum. 😔 bu beni bitirdi, üzüntüden kilo verdim. Gitsin diyorsunuz yani değil mi? kendisi de öyle der nasipte ecelde ölmek varsa ölürüz der , gitmeyi çok istiyor
evt askerlği yapmış biri oalrak biliyorum o neyaparsa yapsın alttan al ne olacagı belli olmaz degişik bir yer
12 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorum. Ne olursa olsun ben onun yanındayım zaten. İsterse askerliği 2 yıl olsun yine beklerim. Beni endişelendiren ülke durumlarımız belli, çok korkuyorum bir şey olacak diye o yüzden sizce 1 yıl daha tecil ettirmeli mi?
Yani asker olmadım daha ama bana kalırsa askere gidenler sevdiklerini çok özlüyorlar orası net. Sevdikleri ile iletişimi daha da güçleniyor. Yani askere gidince erkek arkadaşınız orada bir kız arkadaş bulacak hali yok erkek erkeğe de zaten olmaz :D O yüzden korkmayın olmaz bir şey.
00 Yorumlao Askerliğini yaptığı yerle alakalı ben doğuda yaptım bırak aramayı nefes aldığımıza şükür ediyoduk
126 Yorumla- +1 yıl
benimde korkum tam olarak bu. arayıp aramamasını geçiyorum, savaş terör vs acayip korkuyorum ona bir şey olur diye. 😔 sizce bir yıl tecil ettirmeli mi? etraf çok karışık. hiç uyuyamıyorum artık düşünmekten. 😔
- +1 yıl
Sevgilim gitmeye çok hevesli , hatta çok mutlu gidecek diye. Ne ailesi ne de ben ikna edemiyoruz bir yıl tecil ettir diyoruz ama kabul etmiyor asla.. doğuya çıkarsa ne gibi zorluklar yaşarız? Atayamaz diyorsunuz dimi?
- +1 yıl
arayamaz demiyorum şimdiki şartlar çok daha farklı artık tecrübesiz asker doğuda sahaya çıkmıyor dağa gönderilmiyor komando olmasın zaten dövmesi varsa olamaz iyi nişancı olmasın o zaman güvende olur ama yinede bir gazi olarak söylüyorum ki askerde elinden geleni yapsın sende bunun için dert etme Allah korusun ama can verecekse vatan uğruna versin
- +1 yıl
çok haklısın. dövmesi falan yok. komando neye göre seçiliyor ki?
- +1 yıl
Çok atletik bir vücuda sahip değil açıkçası. Kendisi uzun boylu fakat iri yapılı biraz.. komando olmaz umarım😔
- +1 yıl
Boy 178-180 arası diye biliyorum. Kilo 75-80 arasında gidip geliyor. olur mu diyorsunuz?
- +1 yıl
Bütün moralim bozuldu. 😔😔😔😔
- +1 yıl
Kendisindeki hevesi görseniz şaşırırsınız. Kesin o soru sorulunca evet der. Uyuz oluyorum bu duruma. 😔 peki jandarma olunca ne oluyor? yine tehlikeli mi? bir de şu batılılar doğuda askerlik yapar, doğulular batıda diye bir şey varmış. bu uydurma değil mi?
- +1 yıl
eskiden vardı öyle bişey ama artık atamaları bilgisayar yapıyor artık yok deniliyor ama yinede doğuya gidenler genelde batıdan çıkıyor. bak tekrar söylüyorum onun evet demesiyle bitmiyor iş seçmeleri geçmesi lazım çok ağır eğitim süreci var ve bu süreç çok acımasız eğer sporcu değilse bu eğitimi kaldırması çok zor hergün tam teçhizat 5 km koşucak mesala
- +1 yıl
Sporcu değil. Eskiden amatör olarak futbolla ilgiliydi. Fakat şimdi kendisi de diyor. Çok hamlaşmış. Hele ki şınav mekik nefes nefese kalıyor. Kendi de bu durumdan korkuyor eğitimlerde ne yapacağım diye. Ama bir o kadar da hevesli şaşırtıcı derecede. Valla çok ilgilendiniz nasıl teşekkür etsem bilemiyorum her sorumu cevapladınız vaktinizi ayırıp , sevdiğiniz varsa Allah hep sizi onunla el ele eylesin inşallah
- +1 yıl
bende sizin gibi düşünüyorum öyle deyince kızıyor birazcık. peki şu bazıları askerde aşçı falan, ya da patates soyucu onlar nasıl seçiliyor? Bilginiz var mı? veya askerde dini olarak biri oluyor mu başlarında? yani görevlendiriliyo mu askerler , mesela imam gibi. Çok mu saçma oldu? hiç bilgim olmadığı cahilliğim besbelli.. 🙈
- +1 yıl
anlıyorum. Orada gereken bir mesleği yok maalesef.. peki namaz kılmaya izin var mı? veya vakit oluyor mu? sevgilim namaz kılıyor da..
- +1 yıl
buna çok sevindim. 😌 kendisi de çok mutlu olacak, izin vermiyorlar demiş arkadaşları üzülüyordu. çok yardımcı oldun vallahi çok sağol ne desem az kalır..
- +1 yıl
son bir şey daha sorayım o vakit. 😌 telefon kullanabilecek mi? ben onun aramasını mı bekleyeceğim, yoksa ben istediğim zaman da arayabilecek miyim? ya da ben arayabiliyorsam eğer çok aramamalı mıyım?
- +1 yıl
acemi birliğinde kullanamaz ama usta birliğinde kullanabilir zaten askerlik sisteminde bunuda değiştiriyorlar artık her askerin cep telefon olucak ama sadece belirli numaraları arayabilicek için rahat olsun usta birliğinde muhakkak cep telefonu olur ama olmazsa bile seni arar birazcık sıra olur ankesörlü telefonda ama onun için sıkıntı olucağını sanmıyorum
- +1 yıl
içim rahatladı şu an.. 😌 ben sorularımla artık seni sıkmayım yeterince bunaldın milyontane şey sordum.. 🙈 tekrar çok çok teşekkür ediyorum
o kadar extreme tipler de benimle aynı havayı soluyorken kimseyi kompanse edip genelleme yapamayacağım. ben askerdeyken daha bir çok severim sevdiğimi sanırım. hasret girince araya daha bir arar oluyor gönül.
10 Yorumlasen sevgilinden ayrılırsan sıkıntı bizzat yaşamışlıyım var ben degil ama başkası
14 Yorumla- +1 yıl
asla ayrılmam, öyle bir adilik yapar mıyım hiç. Sizce askerliği 1 yıl tecil ettirmeli mi? Çok endişeliyim bu durumlardan dolayı.. ikna edemiyorum. gideceğim diye tutturdu.
- +1 yıl
gitsin yapsın çocuk belirli bir yaş geldigin de mecbur gidecek o zaman daha zor olur ikiniz açısından poşet diye adı çıkar valla :D :D asker de eziyolar diye psikolojisi bozulur tabi bu durum ortama baglı 5,6 sonra alışır zaten kısa dönemse çabuk geçer 5,6 ay da hiç bişi anlamaz kara cı mı hava cı mı
- +1 yıl
Daha belli olmadı. Doğu çıkar demişler ona çevredekiler. Doğuda olursa ben ne yaparım düşünmekten ölürüm sanırım. 😔
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. zor zamanlar +1e gerek yok ve sen onu bırakma olur mu psikolojisi bozuk olacaktır
12 Yorumla- +1 yıl
bırakır mıyım hiç. o benim yuvam, canım.. fakat çok endişeliyim. ülke durumları mâlum, Doğu çıkarsa korkudan ölürüm psikolojim alt üst olur benim. şimdiden kilo verdim üzüntüden. 😔 sence 1 yıl tecil ettirmeli mi? ikna edemiyorum bir türlü, illa gidip geleceğim diyor.
aslından üstüne daha çok düşer sorun geldikten sonra olabilir
12 Yorumla- +1 yıl
Geldikten sonra ne olabilir?
+1 yılsen onu aldatmazsan o da her gün ama her gün seni düşünür
15 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler görüşünüz için. zaten altı yıldır birlikteyiz, o benim canım, yuvam.. aldatır mıyım hiç.. aklım çıkıyor orada bir şey olacak diye. 😔durumlar belli ülkede.. sizce 1 yıl tecil ettirmeli mi?
- +1 yıl
Ulan gay değilse askerlik arkadaşıyla birlikte olacak değil ya koskoca 6 yıldan bahsediyorsun sen onu seviyorsan o da seni seviyordur merak etme dönünce de evlenme teklifi eder bikaç aya içini rahat tut sen
- +1 yıl
benim en çok korktuğum şey ona bir şey olması.. etrafta bir sürü pkk, terör.. geceleri düşünmekten uyuyamıyorum. Doğuya çıkar diye endişeleniyorum. O yüzden size sordum bir yıl tecil ettirmeli mi diye😔
- +1 yıl
kıbrısa düşmesini umut edeceksin
- +1 yıl
Bu dağıtım işi kura ile mi oluyor peki? Nereli olduğuyla alakalı bir durum değil di mi? derler ya batılı olanlar Doğuda yapar doğulu planlar Batı'da diye bu uydurma sanırım
+1 yılManyağa bağlar askerde bir süre. Alttan almaya çalış.
14 Yorumla- +1 yıl
Sizce askerliği 1 yıl tecil ettirmeli mi? Çok endişeliyim bu durumlardan dolayı.. ikna edemiyorum. gideceğim diye tutturdu.
- +1 yıl
Gitsin bitirsin ya zaten 1 sene bir şey değil. 6 ay sonra alışır.
- +1 yıl
Ülkedeki durumlardan dolayı çok korkuyorum açıkçası
- +1 yıl
Hiç bir şey olmaz korkma.
+1 yılO senden değil sen ondan ayrılırsın korkusu olur seviyorsan yanında ol hissettir onu beklediğini ve sevdiği
13 Yorumla- +1 yıl
dediğiniz gibi yapacağım, asla bırakamam zaten öyle bir adilik yapmam ama şimdiden psikolojim alt üst oldu. ben daha haberlerdeki şehit haberlerini gördükçe içim parçalanıyor, ağlayıp duruyorum. bir de sevdiğim insanı düşündükçe kahroluyorum. terör, pkk kol geziyor. çok korkuyorum. 😔 sence bir yıl tecil ettirmeli mi? etraf durulsun diye.. tutturdu gideceğim diye öyle hevesli ki..
- +1 yıl
Herşeyde bir hayır vardır o kendini hazır hissediyorsa gitsin. Kader ve alınyazı neyse o olur. Senide tebrik ediyorum bağlılığından dolayı inş kavuşur Mutlu olursunuz
- +1 yıl
çok teşekkür ediyorum güzel düşüncelerin için. Umarım umarım.. inşallah her şey çok güzel olur.
askerde dengesi bozulur ne yaparsa yapsın alttan alman gerekecek ve gittiği yere göre belki sana zaman ayiramaz Çok zor Allah sabır versin
17 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız. İçim içimi yiyor. Çok üzülüyorum. Sizce askerliği 1 yıl tecil ettirmeli mi? Çok endişeliyim bu durumlardan dolayı.. ikna edemiyorum. gideceğim diye tutturdu.
valla sen askerde terk etmezsen o cocuk gelince senle evlenir...
12 Yorumla- +1 yıl
asla terketmem. altı yıldır o benim canım, yuvam oldu. öyle bir adilik yapar mıyım. Ama şimdiden psikolojim alt üst oldu. ben daha haberlerdeki şehit haberlerini gördükçe içim parçalanıyor, ağlayıp duruyorum. bir de sevdiğim insanı düşündükçe kahroluyorum. terör, pkk kol geziyor. çok korkuyorum. 😔 sence bir yıl tecil ettirmeli mi? etraf durulsun diye.. tutturdu gideceğim diye öyle hevesli ki..
- +1 yıl
o kader kısmet işi varsa alın yazısında gelmişse vakti yolda yürürkende ölür. Terör dediğin olay asker ve polis ile bitmiyor yolda patlayan bir bomba sana bana hepimize zarar veriyor.
yani 1 sene sonra gitse farklı bir şey olacak diye dusunme ayni duyguları 1 sene sonrada yaşayacaksın.
+1 yılönemli olan senin ne yapacağın. genelde kadın tarafı ayrılıyor. olan askerimize oluyor maalesef
16 Yorumla- +1 yıl
6 yıl bir kere bile onu bırakmadım, başkasına bakmadım. Hele askerdeyken böyle bir adilik asla yapmam..
- +1 yıl
o zaman daha çok bağlanırsınız. Allah kavuştursun şimdiden
- +1 yıl
Sizce askerliği 1 yıl tecil ettirmeli mi? Çok endişeliyim bu durumlardan dolayı.. ikna edemiyorum. gideceğim diye tutturdu.
- +1 yıl
kaderde ne yazılıysa o. bence boşu boşuna tecil ettirmesin. yapsın gelsin. ne kadar geç o kadar zor sizin için
- +1 yıl
Ülkedeki durumları biliyorsunuz. 1 yıl sonra daha durulmaz mı? İçim içimi yiyor.
- +1 yıl
yarınlar bugünden daha kötü olabilir ama
Aşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. Özlem duyabilir sana lakin senin üzülmemen için gizlemeye de çalışabilir. Zaten seni düşünecek vakit bırakmazlar orda. Sürekli angarya işleri olur.
12 Yorumla- +1 yıl
beni düşünemeyecekse beni unutur, doğru değil mi?
+1 yılErkek korkar kız beni bırakır diye eğer Askerde bırakmazsa bir kız erkek için kaliteli kızdır mektup yaz bol bol kitap gönder
19 Yorumla- +1 yıl
Çok sağolun çok teşekkür ederim görüşünüz için. Ben hep onunla olacağım, pnu asla bırakmam. öyle şeref yoksunu değilim. Peki sizce askerliğini 1 yıl daha tecil ettirmeli mi? ülkedeki durumları görüyoruz, kalbim hop hop.. 😔 bir de gittiğinde kalbim durur psikolojim alt üst olur herhalde ona bir şey olacak mı diye.. ama ikna edemiyorum illa gideceğim diyor. 😔
- +1 yıl
Yani ülkenin durumu malum hep karışık üstelik korkunun ecele faydası yok ve bu vatan borcu.. bir an önce yapsa daha iyi bizde askere gitmeyene kız vermezler ve her Türk asker doğar olaya böyle bak
- +1 yıl
Haklısınız fakat Doğuda yaparsa bir şey olur korkusuyla benim psikolojim alt üst olur, kendime gelemem diye düşünüyorum. şimdiden geceleri düşünmekten uyuyamıyorum.
- +1 yıl
Askere giden erkek kuyuya düşen insan gibidir onu askerde en çok arayan kimse onu hayatı boyunca sever askerlik aşkınızı test edicek ya sönecek ya da alevlenecek kolaylıklar.. başladımı biter..
- +1 yıl
haklısınız anlıyorum.. peki orada telefon kullanabilecek mi? hiçbir bilgim yok. ben istediğim zaman arayabilecek miyim? ya da onun aramasını mı bekleyeceğim?
- +1 yıl
Sen sevgilini gönderme o da göndermesin o zaman bayrağı kim koruyacak
- +1 yıl
Tabi ki gitmeli.. zaten kendisi o kadar hevesli ki.. babası da aylardır gitme etraf durulsun diyor, ama gideceğim diye tutturdu. benim yerime koyarsanız kendinizi biraz anlayabilirsiniz, yüreğim çıkacak gibi düşündükçe, kötü bir şey olur mu savaş vs diye
- +1 yıl
Hayatında hiç oruç tuttunmu yaz gününde
- +1 yıl
Şırnak Cizre'de iki yıl görev yaptım askerliğimi Kıbrıs'ta yaptım sevgilimle hep uzaktık ama sevince sabredince oluyo
+1 yılgitmeden önce ona haksızlık edemem dönmek de var ölmek de triplerine girmezse özler gidince çok özler.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. sen ayrılırsın büyük ihtimal o ayrılmaz ama kafası bayağı karışır bu dönemde, ilişkini korumak için dikkatli olmalısın
10 YorumlaAyda 1 arar bence yani gercekten cok seviyosa ayrilmaz ama araya mesafe girdiginden bazı seyler eskisi gibi olmaz
10 Yorumla
+1 yıl6 yıl geçmiş sonuçta neden ayrılsın seviyorsa ayrılmaz ama askerdeki piskolojide farklı tabı orayı bilemem
11 Yorumla- +1 yıl
ayrılmasa bile ℅100 aldatır
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. bence onun nasil olcagindan cok kendin nasil olurum ona nasil moral verebilirim diye dusun askerlik cok zor bir donem
15 Yorumla- +1 yıl
şimdiden psikolojim alt üst oldu. ben daha haberlerdeki şehit haberlerini gördükçe içim parçalanıyor, ağlayıp duruyorum. bir de sevdiğim insanı düşündükçe kahroluyorum. terör, pkk kol geziyor. çok korkuyorum. 😔 sence bir yıl tecil ettirmeli mi? etraf durulsun diye.. tutturdu gideceğim diye öyle hevesli ki..
- +1 yıl
Anlatırsanız sevinirim
+1 yılaskerde kendı derdine düşer, ufak haraketlerine çok alınır. idare gereklidir
10 YorumlaSanmam. Bırakmaz ama sende onu bırakma sonucu kötü olabilir.
10 Yorumla
+1 yılBen olsam unutmazdım herhalde aksine daha çok kazırdım kafama unutmazdım
10 YorumlaBenim cok yakin arkadasim askerde gunde yarim saat whatsapptan sohbet edebiliyoruz , sende iste belki 1-2 saat zaman bulursun
10 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir.. kadın ve erkek olarak farketmez.. Kılını bile kıpırdatmYa bilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Onu idare edecek olan sensin birsey olmaz merak etme
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. Karakterine göre değişmekle birlikte. Daha çok sana düşer bence.. sen yine de biraz daha alttan al. Üzerine gitme birsey olduğunda.
10 Yorumla
+1 yılAskerde senden ayrılmaz tam tersi askerde acaba ondan ayrılırmıyım diye sor sen :D
10 YorumlaAskere giden erkeği genelde karşı taraf bırakır. Eğer bu zamana kadar ayrılmadıysa askerlik süresince de bir şey olmaz düşüncesindeyim.
10 Yorumla
+1 yılAskerde egoist davranır, belkisenin halini hatrını bile sormaz
04 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mi😔 neden ki. 😔 öylesine biri olsam öyle olabilir belki ama biz 13 yaşında tanıştık 6 yıldırda birlikteyiz
- +1 yıl
sadece askerlik döneminde, öyle bir işki insanın sen kendini düşünmezsen kimseden hayır görmezsin düşüncesi beynine işleniyor haliyle o da bencil oluyor
- +1 yıl
Gerçekten öyle mi.. bu konuları gerçekten bilmiyordum hiç. aramaz diyorsunuz yani
- +1 yıl
kişiye bağlı, ben sadece ailemi arardım para istemek için, bizim birader bütün sülaleyi aramışlardı ama onlarda da vardı bu durum
Genellikle Kız tarafı ayrılır Askerdeyken.. Erkek ayrılmaz.. bekler sabreder.. daha çok özler
10 Yorumla
+1 yılValla askerde kesin arar, orda ki psikoloji farklı işliyor elindekine daha çok sarılıyorsun
00 Yorumla
+1 yılAdam şu devirde askere gidiyor , sense kendini düşünüyorsun öyle mi?
01 Yorumla- +1 yıl
tabi ki sadece kendimi düşünmüyorum. aylardır onu ikna etmekle uğraşıyorum tecil ettirsin diye. kabul etmiyor. 😔
+1 yılAskerdeyken ayrılan değil terk edilen erkek olur genelde.
10 YorumlaÖzlücem, dahada özlücem, özlemessem al buda duş alırken ki fotom
00 Yorumla
+1 yılKuruntuları bir kenara bırakın cidden konuşun gitmeden en basiti kuruntularında haklı çıkarsan bile döndüğünde ona söyleyecek iki çift lafın olur
10 YorumlaAskerdeki can dostum 6 yilik sevgilisnden ayrildi ;)
01 Yorumla- +1 yıl
Nedeni neydi peki?
+1 yılDaha Çok Özler Daha Çok Sever İnan Banaa
14 Yorumla- +1 yıl
gerçekten mi? Çok sevindim çok sağolun. ben zaten asla bırakmam öyle bir adilik yapmam ama şimdiden psikolojim alt üst oldu. ben daha haberlerdeki şehit haberlerini gördükçe içim parçalanıyor, ağlayıp duruyorum. bir de sevdiğim insanı düşündükçe kahroluyorum. terör, pkk kol geziyor. çok korkuyorum. 😔 sence bir yıl tecil ettirmeli mi? etraf durulsun diye.. tutturdu gideceğim diye öyle hevesli ki..
- +1 yıl
Bence yapsın kurtulsun ilerisi daha kötü türkiye için korkmana gerek yok. sevgi yönünden seni daha cok sevicek ve arayacak
- +1 yıl
içim rahatladı gerçekten Allah ne muradın varsa versin
- +1 yıl
Tesekkür ederim birsey sorcam bende sana ben yeniyimde burda skype vs adres verince hesap kapanıomu :S
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyosa ciddiyse askerlik ne ki
12 Yorumla- +1 yıl
Uzun dönem çok zor olmaz mı? Benim kendimden asla şüphem yok, asla bırakmam öyle bir adilik yapmam. bir de bir şey soracağım. Sizce 1 yıl tecil ettirmeli mi, çok kormuyorum ülkedeki durumlardan dolayı😔
- +1 yıl
İnsanı ölümden koruyan ecelidir derler. Hem sen gordugum kadarıyla bırakılacak bir kız degilsin
+1 yılAskerde daha çok bağlanır :D
10 Yorumla
+1 yılseni daha fazla sever ve özler..
10 YorumlaBen, evlilik dışı ilişkileri doğru bulmuyorum. Hele ki 6 yıllık bir ilişki... Hiç sağlıklı değil bu.
02 Yorumla- +1 yıl
Yaşımız küçük olduğundan dolayı evlenemezdik? 13 yaşında tanıştık. Zaten vıcık vıcık bir ilişkimiz yok. haftada bir iki kez görüşürüz. Ki zaten ben size başka bir şey sormuştum başka bir şey söylediniz?
+1 yılCok konusamazsiniz cok ozler
10 YorumlaTam tersi olursen aramazsın onu
06 Yorumla- +1 yıl
Asla öyle bir şey yapmam. Öyle adi şeref yoksunu birisi değilim
- +1 yıl
Yalnız biz 6 yıldır beraberiz. Öylesine biri değil ki benim için.
- +1 yıl
çok sağolun görüşünüz için. ben hep onunlayım ve onunla olacağım kalben de.. sizce askerliğini 1 yıl daha tecil ettirmeli mi? Ülkedeki durumlar belli, o kadar korkuyorum ki gece gözüme uyku girmiyor. psikolojim gidince alt üst olacak. 😔 bir şey olur mu korkusuyla kalbim yerinden çıkacak. İkna edemiyorum. Bu sene illa gideceğim diyor. 😔
yo degismez arar sorar
10 Yorumla
+1 yılayrılmaz kardeş daha çok bağlanır özler seni
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaskerde psikolojisi bozulan cok var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir askerin tek sevgilisi delikli sabundur.
21 Yorumla- +1 yıl
kahkaha attım lan
+1 yılbazısı daha çok bağlanır bazısı uzaklaşır
10 Yorumla
+1 yılSeni hacı şakirle aldatacak.
00 Yorumla
+1 yılsiz ayrılmassanız o hiç ayrılmaz
10 YorumlaSana daha çok bağlanır daha çok özler seni.
10 Yorumlaaskere gitmedim bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılaske rpiskolojisi belli olmaz
00 Yorumlaseni hacı şakirle aldatacak
00 Yorumla
+1 yıldonunce birakir seni
04 Yorumla- +1 yıl
Neden? Tüm erkekler bırakıyor mu yani?
- +1 yıl
uzun iliski yasayanlar
- +1 yıl
Nedeni ne peki bunun
- +1 yıl
oncelikle illa ayrilacak demiyorum ama uzun iliskiden skilan erkekler askerlik psikolojisini bahane edip ayrilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kadına giderse 😮
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim ki Tuncelide yaptı gidemedi 😏
Bilmem
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!