Çok zor. Aynaya bakarsın baktığına pişman olursun. Allah tarafından verilmiş bir surat veya vücut neden güzel değil? Neden hepimiz eşit değiliz. Çok adaletsiz bir dünya. Allah'ın her yaratığı güzel. Ama ben değilim! Güzel olupta pohpohlanmayı bekleyen tiplerden değilim. Gözlerim, burnum, kulaklarım, vucüdum çirkin!
Kendine bakmıyorsun falan filan...
Herşey parayla oluyor. Param yok. Estetik,makyaj vs. hepsi parayla.
Okuyorum. 18 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı. Kimse bakmadı. Sokakta yürürken artık suratımı saklıyorum. Güzel zannedip hayal kırıklığına uğramasın diye. :)
Teyzem ve kuzenim sürekli toplum içinde rencide ediyorlar (kilom 65) "burnun büyük" ve "kilo ver" :( kırılıyorum, eriyorum resmen ama çok iyi bir oyuncuyum.
Kuzenlerimle veya arkadaşlarımla gezerken bir erkeğin bana baktığını görmedim. Kötü niyetli değilim. Ama hep yanımdakilere baktılar.
Haline Şükret!...
Evet ediyorum. İçten ediyorum. Ama bu yine beni mutlu etmiyor anlayın!
Hala okuyan varsa şunu yazmak istiyorum. İç güzellik, zeka vs. vs.
- Uğurböceği mi yoksa Hamamböceği mi? Hangisi? Beni anlamayıp dalga geçenlerde olacak, boşver diyenlerde ama boşveremiyorum. Hep bir buruklukla yaşamak zor.
Kendine bakmıyorsun falan filan...
Herşey parayla oluyor. Param yok. Estetik,makyaj vs. hepsi parayla.
Okuyorum. 18 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı. Kimse bakmadı. Sokakta yürürken artık suratımı saklıyorum. Güzel zannedip hayal kırıklığına uğramasın diye. :)
Teyzem ve kuzenim sürekli toplum içinde rencide ediyorlar (kilom 65) "burnun büyük" ve "kilo ver" :( kırılıyorum, eriyorum resmen ama çok iyi bir oyuncuyum.
Kuzenlerimle veya arkadaşlarımla gezerken bir erkeğin bana baktığını görmedim. Kötü niyetli değilim. Ama hep yanımdakilere baktılar.
Haline Şükret!...
Evet ediyorum. İçten ediyorum. Ama bu yine beni mutlu etmiyor anlayın!
Hala okuyan varsa şunu yazmak istiyorum. İç güzellik, zeka vs. vs.
- Uğurböceği mi yoksa Hamamböceği mi? Hangisi? Beni anlamayıp dalga geçenlerde olacak, boşver diyenlerde ama boşveremiyorum. Hep bir buruklukla yaşamak zor.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil