Sevdiğim Kız Benimle Konuşmak İstiyor, Yardım Eder Misiniz?

Onu uzun zamandır seviyorum. Onu sevdiğimi yaklaşık 2 ay önce farketmişti. Sürekli bana bakıyor, beni mi seviyor acaba falan demişti. Bizim sınıfın çaprazında onalrın sınıfı var. Ben de onu görebilmek için her tenefüste kapıda bekliyorum ama biraz asosyal bir kız sadece yemekhaneye giderken veya tuvalete giderken dışarı çıkıyor. Yanında hep arkadaşları olduğu için utanıyorum konuşamıyorum. Bugün de bizim sınıftan samimi olduğum bir kız vardı, onunla çok iyi arkadaşlar, hergün görüşüyolar bugün derste moralimin bozuk olduğunu fark etti. Melisa'yı mı özledin diye sordu. Sınıftan çıkmıyor, bugün hiç görmedim dedim. Sonra defterime sürekli Melisa yazdığımı fark etti. O kadar mı seviyosun yaa, sen utanıyosun bari ben kızla konışiyim dedi. İlk başta yapmaz diye düşündüm ama kızın yanına gitmiş. Benden bahsetmiş. Kız da sürekli bana bakıyor, garip biri, sapık gibi demiş. O kız da sapık değil, iyi biri seni çok sevdiği için sürekli seni görmek istediğinden öyle bakıyor demiş. Sonra da her ders seni düşünüyo, seni çok özlüyo, konuşmaya utanıyor bari sen konuşsan demiş. Melisa da benim de hayal kırıklarım oldu, onun da üzülmesini istemem, ona ümit vermek istemiyorum, daha tanımıyorum bile, ama yine de elimden geldiğince konuşmaya çalışırım demiş. Sizce ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin.
Sevdiğim Kız Benimle Konuşmak İstiyor, Yardım Eder Misiniz?