Sizce sevgilime nasil güvenebilirim? +1 ?

1 buçuk senedir sevgiliyiz.. ilk basta pek beni ciddiye almamış ki benimle sevgiliyken baska biriyle konuşuyordu ve ben bunu ogrendigimde hastanelik oldum cok kotu bunaldim.. bir hafta surekli hastanede yattım sonra panik atak başladı.. Allaha sukur gecti ama.. ben affettim onu ve oda bidaha yapmadı.. ama ne oldu bitti bir kiz arkadaşına bir erkek arkadaşını ayarlamak için benden gizli bir hafta konuştu ve onları yine benden gizli buluşturdu bir şekilde öğrendim bende bunu.. ayri şehirlerde yaşıyorduk belkide onun verdiği cesaretti.. bu sefer ayrılacak oldum ben senin guvensizligini çekemem dedim ve ayrıldım ama o ne yapti etti kendini affettirdi.. sonra aradan zaman gecti 6 ay kadar oldu iste su an herhangi bir sey yok hala onu cok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum hani ciddide düşünüyoruz ama ben korkuyorum surekli onu bir şekilde takip ediyorum bunu yapmama engel olamiyorum ve bu yaptıklarımı o asla bilmeyecek.. sizce bu durumdan nasil kurtulabilirim.. hani istiyorum ki.. ben onu takip etmiyim internetten konumlarında nerelere gitmiş günlük en az 5 kez bakmiyim.. acaba biriyle konusuyormu diye dusunmiyim istiyorum sizce bunu nasil yapabilirim..
Sizce sevgilime nasil güvenebilirim? +1 ?