8 aydır ayrıyız. nişanlılık süremiz de 6 ay sürdü. Ama unutamıyorum. tirtir titriyorum her an. hiç dinmiyor. Çok Aşığım mesajlarıma bir defa bile cevap vermedi. Umutla beklim mi. Umudumu yitireyim mi? Umudumu kaybetsem de ondan başkasıyla olamayacağımı biliyorum.
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 959 cevap paylaştı. 8 ay uzun bir zaman, belki hayatında biri bile olabilir şimdi. Boşuna bekliyorsun, istese seni zaten ayrı duramazdı. İstemek neyse biraz değer verse bile mesajına cevap verme gereği duyardı. Seni istemeyeni sende istemeyeceksin.
Dünyada kız mı kalmamış, sen ondan başkasıyla olamazmışsın. Onu o kadar büyütme. Onu gözünde büyük gördüğün sürece unutamazsın, takıntı haline gelir. Ki insanlar 10 senelik evliliklerini bitiriyor, alışıyor da sen mi alışamayacaksın yani.
Eğer istersen unutursun, ha belki uzun sürer belki kısa ama istersen bu kadar da takmazsın.
Ha ben illa üzülmek istiyorum diyosan da böyle devam edersin zaten. Mutlu olmak istiyosan vazgeç.07 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ama kendimden çok taviz verdim kırmim üzülmesin diye kendimi çok yıprattım, bunu haketmemiştim. O da haketmemişti ama aklını karıştıran çoktu
- +1 yıl
Ha deyince oluyor mu kardeşim
- +1 yıl
Doğru Söylüyorsun da bu kafamda bitti zaten kalbim aklıma üstün geliyor.
- +1 yıl
Şimdi sana sorsam Senin ailenden biri seninle konuşmasa vazgeçer misin?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl8 aydır cevap vermiyorsa artık vazgeç.. şu an emin ol, vazgeçtiğin gün kurtulacaksın bu zehirden.. sal ve rahatla. dünyanın sonu değil göreceksin. aynı durumu yaşamış ve aylarca ağlamış biriyim.. şükür saldım o zehiri, kabullendim ve kurtuldum.. şimdi allaha şükrediyorum bittiği için.
03 Yorumla- +1 yıl
@Delibal22 ettim
- +1 yıl
Nasıl salacam bu zehri
Sevene can feda sevmeyene elvada kardeş adamsan dürüstsen sağlamsan kimseye boyun eğme minnet etme muhtaçta değilsin işine gelen gelsin erkeğiz Allah bizi her acıya dayanaklı yaratmış alışırsın unutursun
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın da bende anlamıyorum neden bu kadar kötü oldum bilmiyorum.
eskisi gibi olmaz. 8 ayda çok şey değişmiştir eminim. KEndi yolunu çiz derim. Dünya sandığından daha büyük, sadece bakış açını değiştir yeter. Spora gitmeye başlayarak değişimi başlatabilirsin kardeşim.
01 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah kardeşim sağolasın
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
3Cevap
+1 yılolmuyorsa zorlamamalısın. eğer ayrılma sebebiniz küçük bir sebep ise geri dönmek için çabalamasın, ha kabul etmiyorsa yoluna bakmalısın. unutma kimse aşktan ölmedi, bir ilk de olmazsın.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben hayatımı sürdüremiyorum. Sürekli tamam kendini toparla artık diyorum silkeleniyorum. Iki gün sonra başa dönüyorum.
Seven kız bir haftadan fazla ayrı duramaz. Sen unut onu önüne bak arkadaşım. Sevseydi gerçekten sana kıyamaz en azından bir nasılsın derdi.
10 Yorumla
+1 yılHerşey nasip kısmet vardır bunda da bir hayır başkasıylaysa yaparsın hayat devam ediyo sonuçta Allah can sağlığı versin gerisi hallolur
05 Yorumla- +1 yıl
Sağlığımı yitiriyorum ama kardeşim
- +1 yıl
Ne diyeyim ki abi kendini o kadar çok kaptırmasaydın keşke sen daha iyi bilirsinde. Allah karşına onu unutturacak birini çıkarır inşallah Allah ile herşey mümkün abi sıkma canını
- +1 yıl
Kardeşim benim. Bu yaşıma kadar ilkimdi
- +1 yıl
Hayırlısı be abi
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim
Ayrilma sebebine bagli... ama bir kiz genelde ilk adimi atmaz, eger oda seni seviyorsa senden bir adim bekler belki oda pisman
09 Yorumla- +1 yıl
Mesaj üstüne mesaj attım daha da çok uzaklaştı benden
- +1 yıl
Asla aldatma olmadı.
- +1 yıl
Kimse gitmiyor. Bitti üsteleme diyorlar
- +1 yıl
Şöyle söylim. Ona aldığım hediyeleri ve ihtiyacından ötürü verdiğim yüklü parayı. Bana senden nasıl aldı dediler bende zorla verdim dedim, kendi teyzesi kızın babasına çocuktan zorla almış demiş.
- +1 yıl
Ben zorla derken almıyordu zorla verdim dedim.
- +1 yıl
Içimde bir umut var dönecek diyor. O Senin kaderindi diyor. Rötarlı olacak ama daha güçlü doğacak diyor. Bilmiyorum kafayı yiyecem
Bir umut kalmamış 8 aydır kız sana pas verseydi şimdiye dek verirdi. Neden değerli zamanını gidenin arkasından bekleyerek çarçur ediyorsun. Evet aşıkeın ama o değilmiş..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılDirek babasına işin aslı astarı bu deyip herşeyi anlat..
Arayı düzeltecek olan odur...04 Yorumla- +1 yıl
Babası pasif. Etkin güç değil evde.
- +1 yıl
Pasif veya değil.
Babanın kızına konuşması her zaman işler.
İşlemiyor gözükse bile..
Çünkü kızlar babalarına çok düşkündür. - +1 yıl
Babasıylada görüşemedim. Evlerine gittim kapıyı açmadılar adamda başka şehirde çalışıyor.
- +1 yıl
Adamın yanına git. Madem istiyorsun.
Son çare olarak bunu yap..
Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. kızın sana dönüp dönmemesi ayrılma sebebinize bağlı birazda.
061 Yorumla- +1 yıl
Şöyle söylim. Ona aldığım hediyeleri ve ihtiyacından ötürü verdiğim yüklü parayı. Bana senden nasıl aldı dediler bende zorla verdim dedim, kendi teyzesi kızın babasına çocuktan zorla almış demiş.
- +1 yıl
8 ay geçti aradan
- +1 yıl
mesaj dışında yüzyüze görüşme imkanınız olmadı mı hiç en azından kendini ifade ederdin kıza. Şimdi senden ayrılalı acaba bu kızı sürekli dolduyorlar mı diye düşünmeye başladım teyzesinin yaptığına bakılırsa. En azından bir yüzyüze gelseniz ya da araya birilerini koysan kızın ne düşüncede olduğunu öğrenirsin en azından.
- +1 yıl
Kızı hergün dolduruyorlar ondan eminim
- +1 yıl
Yüzyüze gelemedik. Getirmediler Yüzyüze ikna edebileceğimi biliyorlardı
- +1 yıl
Nefret ettirmişler. Geçen bacısı bir mesaj attı, senden nefret ediyoruz. Arkamızdan taklit yaparken iyi miydi dedi. Tövbe estağfurullah. Nerden çıkardınız bunu ne alaka, ben kimsenin taklitini yapmam. Yapanı da tenkit ederim. Sizin taklit edilecek bir yanınız mı varki, kim nerden uyduruyor bunları dedim ama bir daha irtibat kuramadım.
- +1 yıl
Bacıları farkında değil ama kardeşlerine kötülük ettiler. Ya ben bir erkek olarak onların bana karşı saygısızlıklarına hakaretlerine, terbiyem gereği Ses çıkaramadım doldum doldum ağladım, hem ağrıma gittiği için, hemde bitirmeye çalıştıklarını anladığım da kaybetmekten korktuğum için göz yaşı döktüm. Benim için böyle erkekmi olur ağlıyor demişler. Ne edeydim kayınvalidemle, baldızımla, kavgamı edeydim. Babam gelsin kpnuşalım dedim. Kayınbabamla görüşemedim
- +1 yıl
Erkekler ağlayamazmıymış düşünceye bak. Erkek de insan sonuçta duyguları var tabi ki ağlayabilir. Kavga etmemekle eni iyisini etmişsin. kavga etmediğin halde seni suçlayacak bir şey bulmuşlar kavga etmesen daha neler neler olabilirdi kimbilir.
Yalnız dikkat edin aranız düzelse de bu insanlar ayırmak için her an kuyunuzu kazabilirler. huzurunuz olmaz. - +1 yıl
Doğru Söylüyorsun. Ellerinden geleni ardlarına koymadılar kızı soğutmak, vazgeçirmek için.
- +1 yıl
Güzel seven insanları, çok kötü yaralıyorlar. Güzel sevince karşıda kıymetin kalmıyor sanki be.
- +1 yıl
Bana mesaj atabilir misin?
- +1 yıl
Teferruatları anşatayım dedim
- +1 yıl
Detaylı bir akla ihtiyacım var
- +1 yıl
Nasibim olmalı
- +1 yıl
Hayırsız da olsa O olsun
- +1 yıl
Biliyorum. Hiçiyi değilim bu yüzden.
- +1 yıl
Niye takıntı yapayımki
- +1 yıl
Sevginin adını takıntı ilan etmişiz
- +1 yıl
O kadar yaşadığım şeye rağmen vazgeçmediysem Sevgi değil midir bu.
- +1 yıl
bir şey bir yerden sonra olmuyorsa olmuyordur. çokta zorlamamak gerekir. içinde taşıdığın duygularını ben bilemem sevgi midir değil midir. fazla ısrarcı olmak bir yerden sonra geri de tepebiliyor onu demek istiyorum. mesela hangi konuda olursa olsun karşımdaki insanın fazla ısrarcı olması benim çok canımı sıkar. eğer nişanlında benim gibi bir yapıdaysa olacağı varsa da işler ister istemez olmaza doğru sürüklenir. amacım seni eleştirmek kırmak değil bunu da belirteyim.
- +1 yıl
Bilmiyorum ki anlayamadım. Yani normal değil. Çok kötüyüm. Nişan atldı iki ayda 10 kilo verdim. Üşümelerim titremelerim bitmiyor, geçmiyor. Göğüsümde sürekli titreme var. Uyuyamıyorum. Sabah uyandığımda çenemde bir titreme, vucudumda üşüme var. Onun dışında hiçbir Kız gözüme gelmiyor. Bende biliyorum normal değil bu durum ama inan takıntı da değil başka nirşey
- +1 yıl
İnanırım. Bende bu sebeple mesaj dedim. Durumum hiç normal değil anormal bir durum.
- +1 yıl
Işimden istifa ettim ayakta duramıyor takatsiz kalıyorum diye. 42 derece ateşle ölümden döndüm.
- +1 yıl
Anladım sıkıntı değil de mantığını beğendim detaylı anlatıp akıl almak istedim.
- +1 yıl
Bak az önce de ağlama krizine girdim. Aniden oluyor. Yoruldum kendimden.
- +1 yıl
Ve ben de büyüden şüpheleniyorum.
- +1 yıl
Birkaç duruma şahit oldum bununla ilgili.
- +1 yıl
anladım durumunu, bak dur ben internetten bulduğum ayetleri uygulamıştım kendime baya faydasını gördüm, 2 arkadaşıma da göndermiştim. onlarda sıkıntılıydı faydası oldu. istersen bir uygula bir şey kaybetmezsin ama uyguladıgın esnada çok sıkıntı veriyor insana, umarım dayanabilirsin.
- +1 yıl
Sen ne için kullanmıştın?
- +1 yıl
benim işlerim çok ters gidiyordu. ailem hocaya götürdü de ben o sıralar inanmıyordum büyüye pek ama zamanla bütün nasiplerim kapandı sanki. her şey ters gidiyordu. sıkıntı sinir bunaltı ağlama krizleri. inandıgım zamanda çok hocaya gittim de pek derman buldugumu söyleyemeyecegim hocalardan. kendim neden bir şeyler yapmıyorum ki dedim. sonuçta şifa Allahtan dedim. internet kitaplar derken çaresini buldum. şükür iyiyim şimdi bir sıkıntım yok.
- +1 yıl
Benim beynimi sürekli intihar karıştırıyor. Ihtiyacım var birşeylere
- +1 yıl
Noldu
- +1 yıl
Üzerinde büyü nazar ya da musallat olan ve bu yüzden hastalanan kısmeti kapanan ya da işleri rast gitmeyen bütün bu etkilerden kurtulmak ve temizlenmek istiyorsa:
100 besmele-i serif
100 estağfirullah el-azıym
100 selamün kavlen mirrabbirrahıym
100 kelime-i tevhid
7 ayetel kürsi
1 yasin suresi
11 felak suresi
11 nas suresi
3 esmaül hüsna
7 inşirah suresi
11 ved duha suresi
7 tebbet suresi
7 kevser suresi
3 şems suresi
7 karia suresi
3 amenerresulu
1 cin suresi
3 kafirun suresi
1 fetih suresi
1 naziat suresi
7 ihlas suresi
3 fatiha suresini,
1. gün bu dualar okunup suya üflenecek…..
2. gün okunup kisi üzerine üfleyecek…
3. gün ise bu dualar okunup bitirildikten sonra kisi evinin her yerine bütün odalara bütün esyalarına üfleyecek….
Bu dualar 3 gün okunup tamamladıktan sonra Allah rızası icin 2rekat namaz kılınıp
Allah’ım beni üzerimdeki…………(üzerinde ne varsa, hastalık, büyü, musallat) kurtar hepsini etkisiz hale getir die dua edilecek..
buarada okunup üflenecek su az olmayacak - +1 yıl
Su ne kadar olmzlıe
- +1 yıl
Suyu içecek miyim? Ne yapacağım
- +1 yıl
Sen bunu biryerden mi buldun yoksakendin mi uyarladın mı?
- +1 yıl
Bana bizim ayrılmamız için büyü yapıldığını söylediler
- +1 yıl
Tekrardan kavuşturacak birşeyler yok mu
- +1 yıl
Geçenlerde bir hocaya denk geldim o dediki kıza büyü yapmışlar senden ayrılsın diye. Senin yıldızın düşükmüş Sen de daha çok etkilenmişsin dedi.
Annemde geçen hastaneye giderken, kaldırımda oturup ağlayan bir kadın görmüş, sormuş neyin var diye. Oda anlatmış burda bir hoca var ona geldim demiş. Gitmiş hocanın yanına, HOCA da oğluna büyü yapılmış demiş. - +1 yıl
Benim evlilik hayatım bitti.
- +1 yıl
Bir daha beni heyecanlandıracak biri çıkar mı ki karşıma
- +1 yıl
Kalbim sıkışıyor
+1 yılOzel değilse neden ayrıldınız? Ona gore cevap verebilirim.
06 Yorumla- +1 yıl
Fitne fesat. Ve onun bu fitnelere beni dinlemeden itibar etmesi
- +1 yıl
Anladım bana kalsa sana inanmayan bir bayan icin iyiki bitmiş derim. Yinede seviyorsun ediyorsun. Bir sekilde kendini ispatlamaya bakmalısın. Bir yolunu bul ! Sunu unutmamalısın diyelim ki ispatladın evlendiğinizde cok büyük bir sorun olur. Nisanda boleyse evlilik büyük sıkıntı.
- +1 yıl
- +1 yıl
Anladım. İspatlaman lazım dediğin gibi olayı. Yoksa yengeyi kazanman zor.
- +1 yıl
Nasıl ispaylıyacağım. Iletişim kuramıyorumki
- +1 yıl
Kurmanın bir yolunu bul hiçbirşey imkansız değildir. Kafaya koydunmu yaparsın asıklar yapar.
Barışmak istemeni yazmadın mı kıza?
Yani buraya yazdığın duyğuları ona anlatmadın mı?00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılneden ayrilmissiniz? oda seni sevdigine eminsen birakma derim heleki gunah sendeyse hic birakma affettr kendini geri kazan surprizler yap
05 Yorumla- +1 yıl
Götemiyorum hayalet oldu yok oldu ulaşamıyorum hiçbir yerden
Cevap sahibi+1 yılara ya kesin bulursun bir insan nasil yok ola bilir.. akrabasinin evini flnda mi bilmiyosun annesinin ablasi kardesi falan numralari varsa ortak arkadas falan .. komsularndan sor
- +1 yıl
Evini Bildiğim tanıdığım hiçkimse yok. Hiç ailesinin içine giremedim. Sadece onların Evini biliyorum.
Cevap sahibi+1 yılya nasil nisanli olmussunuz siz baya durumun karisik ve garipmis
- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim
Gizli Üye(36-45)+1 yılumudunu yitir. sevgili olanlar ayril birles ayril birles lackalasabiliyo ama nisanlilik daha ciddi bir konu atinca muhtemelen kesin olmicagi icindir..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden ayrıldınız? O seni neden bıraktı? Neden aeninle konuşmak istemiyor
06 Yorumla- +1 yıl
Şöyle söylim. Ona aldığım hediyeleri ve ihtiyacından ötürü verdiğim yüklü parayı. Bana senden nasıl aldı dediler bende zorla verdim dedim, kendi teyzesi kızın babasına çocuktan zorla almış demiş. Olay bu
Cevap sahibi+1 yılYani babsı sende para aldığı için üstüne mi gitmiş? Bumu yani? Bence başka şeyler daha var. Sadece para aldığı için bişeyler bitmez. Cinsellik var mıydı
- +1 yıl
Yoktu
- +1 yıl
Evlenmeden bir babanın kızıyla cinsellik yaşamam.
Cevap sahibi+1 yılAcaba teyzesi parayı öyle mi yanlış anladı dedim de. Saçma bitmiş yaa. Mantığım almadı
- +1 yıl
Benimde mantığım alsa içim rahat edecek. Acabalarla yaşıyorum. Beynimde bir girdap var gibi.
Canın yanacak ama umudunu kes denemeden bilemezsin. .
01 Yorumla- +1 yıl
Denemeden bilemezsin derken?
+1 yılSebep ne idi bitmesinde..
05 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
anlatıığına göre babası seni çağırıp bunu sorması gerekirdi. kızın ailesi belki ihtiyacı olan parayı bilmiyordu diyelim fakat yinede senin bir suçun yok. Bana göre gerçek şu ki kız seni istemiyor. Gerçekten istese bir şekilde ulaşır sana. malesef bunu söylemeyi istemezdim ama bana göre gerçek bu
- +1 yıl
Doğru diyorsun da. O zaman o kadar maddi şey talep etti. Sevmeyen istemeyen Kız, talep eder mi?
- +1 yıl
Malesef çok fazla şey talep eden insanlar var sevmese bile sırf maddiyat için seviyormuş gibi görünen çok fazla insan var. Duygularla oynamak onlara göre çok kolay
- +1 yıl
Değil mi? İnsanda az vicdan olur ya
+1 yılvallahi yitir donseydi donerdi
01 Yorumla- +1 yıl
Yaşayamıyorum ama
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılacak ne yaşadınız?
013 Yorumla- +1 yıl
Fitne fesat kardeşim
- +1 yıl
Bahane olmasın?
- +1 yıl
Zannımca bahane be kardeşim
- +1 yıl
Bukadar ters davranması bormal değil. Oturup sıkıntı neyse son kez konuşalım de böyle sebebi belli olmayan saçma sapan ayrılıkla meşgul olma..
- +1 yıl
Doğru Söylüyorsun da konuşmuyor çok dedim. Bilinmezlik bitiriyor insanı. Bir kere ağzından duysam sadece dese ki senden sıkıldım diye, bu bile yeter.
- +1 yıl
Böyle saçmalık olmaz git evine konuş o gelmiyorsa sen git
- +1 yıl
Gittim açmadılar kapıyı
- +1 yıl
ya onlar bir halt yediler ya da sen yedin söylemiyorsun bunun başka bir açıklaması olamaz.
- +1 yıl
Ben bir halt yesem kabahatimi bilir burda akıl danışmaya kalkmam
- +1 yıl
araştır o halde...
- +1 yıl
Beni de yıkan zaten bu kardeşim. Birden bire bu şekilde bitmesi.
- +1 yıl
araştır soruştur elbet bir açığı vardır..
- +1 yıl
Doğru Söylüyorsun
+1 yılUnut.
02 Yorumla- +1 yıl
1-2-3 Tıp..! Gibi birşey mi bu unutmak kardeşim.
- +1 yıl
3-2-1 tıp... olmasın o...
+1 yılumudunu kaybet
013 Yorumla- +1 yıl
Can çekişiyorum ama.
- +1 yıl
@vuralksk :D
- +1 yıl
@vuralksk sakin ol ahbap erkeklere yanaştığım falan yok zaten :D
- +1 yıl
@vuralksk aksi bişi demedim yaşasın acısını
- +1 yıl
@vuralksk aradaki ironiyi anlamadın neyse takılma sen bunlara 'demeye dilim varmıyor ama kabahatin çoğu senin canım kardeşim'
Gizli Üye(36-45)+1 yılLa yine mi Sen
05 Yorumla- +1 yıl
Tanıyorsan özelden yazar mısın?
- +1 yıl
Kardeşim merak ettim. bir mesaj atar mısın kimsin diye. Bir de daha önce konuştuysak anlatacaklarım var
Cevap sahibi+1 yılKonustuk ya ozelden benimle dertlesiyodun
- +1 yıl
Hatırladım
- +1 yıl
Mesaj atar mısın
+1 yılGeçmiş olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Allah razı olsun
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı