ayakkabi begenmis bana atti ve nasil diye sordu. dikkat ettim baktim instagram ve swarm dan bildirim gelmis sok oldum cnku biz sosyal medya asla kullanmiyorz kendisi askerde Şu an. ona bunu sordum ve arkadasinin telinden baktigini ve bana attigini soyledi sizce inandiricimi ayrildm resimlerde goruldugu gibi🙁🙁🙁
Askerdeki sevgilim bana ekran resmi atti lütfen okuyun 😢🙁🙁?
Sen nasıl bir insansın ya? Hadi o çocuğa saygın yok onu anladık ama askerlik makamına da mı saygın yok? Kızım sen ne çeşit bir yaratıksın ya? Bu ne terbiyesizlik, bu ne aymazlık bu küfürler ne hiç bir kıza yakışıyor mu sence ahlak nerede ya? Ağlamak istiyorum böyle sizin gibileri gördükçe
Aşırı tepki gösterip abartmışsın kuzum bir sorsaydın önce belli ki aranızda güven problemi var ve o kadar beddua etmene gerek yoktu ordan geleme denr mi hiç
Ama sosyal medya hesabı olduğundan emin değilsin bunu kesin olarak söyleyemezsin yani ve birbirinizi bu kadar kısıtlayarak bunaltmayın ileride sorun yaşarsınız. Ama sosyal medya hesabı olması seni aldatması anlamina gelmez eğer gerçekten bir hesabı olsaydı bu konuda aşırı titizlik gösterir ve resmi kırpardı bunu düşünürdü yani
Askerdeki biri için bu kadar beddua fazla bence okurken ciğerim sızladı. Bu nasıl sevgi bu nasıl aşk. Yılar önce sevdiğim kız beni aldatırken başka biriyle ilişki üstünde yakalamama rağmen beddua etmeye dilim varmadı varamaz da. Üstelik bu çocuk asker.
bu ekran samsung telefona ait j5 olabilir telefoncuyum bende zaten ama senin daha iyi bilmen gerek ondan bir ekran geldiğinde aklında kalması şimdi bu resimle kıyaslaman gerek açık konuşayım aranızda cinsel bişe olmuyorsa askerdeki adamın tek eli kolu sanal alemdir dikkatli ol
Askerdeki insana bidaha gelme inşallah diye beddua edilirmi benim sevgilimde askerde sen onun isteklerini karşılayamıyorsan çocuk ne yapsın içim acıdı o ettiğin laflara sen onu gerçekten sevseydin eğer bu kadar acımasızca beddua edemezdim ölümü nefesi kadar yakın olan bir adama.
ya senin aklından şüphe ederim ben arkadaşım askerdeki insana bu beddualar edilir mi yarın bir gün şehit düştüğünde bir taraflarını yırtarsın ama. bırakın şu ergen hallerinizi ya. insan sevdiğini böyle saçma salak bir sebepten hele ki askerdeyken bırakılır mı
askerde ki adam face swarm kulancak kasşdkasşdksaşdkasşkasdlkas sana kıcımla güldüm doostum saçmalamış çocuğun günahını almışsın askerde ki adamın tek sosyalleşme alanı çarşı izininde internet kafeye gitmek
Bu nasıl bir konuşma böyle ya.. İnsan sevdiği insana bir iki program yüzünden böylw saçma sapan küfürler beddualar eder mi hadi kızsan anlarım tamam da beddua falan diyecek bir şey bulamıyoeum üstelik askerde pes..
Öyle de askerde olan birine dönmezsin insallah bir daha buralara demek cok agır zaten son zamanlarda ülkenin durumu karısik. Allah korusun bir savas cıksa cocuk gitse ölse filan bu lafınin bedelini nasıl taşıyacaksın.
sevglm ayakkabi begenmis tamami bana atti ekran resmini begenicemmi diye. snra fark ettim baktm instagram ve swarm dan bildirim gelmis yukarda sordum kendisine arkadasin telinden baktm benim tele attim sana atmak icin dedi bizim sosyal medyamiz yok senelerdr smdi boyle bişeyle karsilasnca sok oldm.
En İyi Cevaplar