Bu resmen aptallık! Bütün hayatı boyunca ilgi bekleyen birey birgün birisinin ilgisi ile uzaklaşıyor, Bırakıyorsun peşini birde geri geliyor. Yahu kızım bu adam peşindeyken dönde bir bak, mutluluğu neden bu kadar zorlaştırıyorsunuz? Sizcede kaçan mı kovalanıyor? ya da kızlar ağzına s*çan erkeklerden mi hoşlanıyor? :D Ben herzaman nazik, eğitimli, kibar ve zeki birisi olarak yetiştirildim. Her erkek kadar rekabeti severim bu yüzden Boks ( middleweight ) ile ilgileniyorum. Bu beni müzik kadar rahatlatıyor. Şimdi siz söyleyin ben kadınlara karşı nazik olarak mı hata ediyorum? Eğer öyle ise diğer yöntem benim için daha kolay şayet mavi gözlü sarışın adonisliyim ( özgüvenim patladı resmen ) :D Şaka bir yana bu kadınları anlamak gerçekten zor.
Kadın da sen ben gibi basit bir insan. Gözünde onu büyütüp farklı bir konuma koyarsan, taparsan, aşırı ilgi gösterirsen, dünyanı bir kadın üzerine kurarsan, ona bağımlı olursan , kusursuzmuş gibi görürsen kendini acizleştirmiş ve basitleştirmiş olursun. Ona olan aşırı ilgin sana iyi bir şeymiş gibi gelse de, onun gözünde aciz, basit, güçsüz olursun ve bir erkeğin böyle bir konumu iticidir. Yere ayakları sağlam basan, güçlü, onu yönlenderibilecek, kendi düşüncelerinden taviz vermeyen erkek ne kadar iyi davranmasa da kadını çeker.
dikkat ederseniz devir değişti. eskilerimiz zamanında kadınlar nazlı olurdu ve çok nazlı kadın erkeğin gözünde daha güzel ve değerli olurdu. kadın, hangi erkek nazına ne kadar katlanırsa, onun için çok sıkıntılara katlanırsa ona varırdı. ama şimdi devir değişti. kadınlar kendisi için acı çeken erkeği değil kendine acı çektiren erkeğe varıyor. nazlanma sırası erkeklerde.
Yaa şahsen ben sabit grafikli iyiliği sevmiyorum. İliski grafiği dediğin parabol olur, logaritmik olur: yükselişleri de olur, alçalışları da. Bazen grafiğin altına düşersin, kötü davranırsın ama sonra 0 noktasına ceker gönlünü alirsin, kadin anlar ki kaybetme ihtimalim var. Mesele o dengeyi tutturmakta Yorumlamam bu kadar.
sebep şu hem kız hem erkek için gerekli biraz gizemli olmalisin. Seveceksin sevdiğini hissettireceksin ama onun avucunda olduğunu ona gostermiyceksin her dediğine evet demiyceksin giderim derse git de. İstemesen bile. Zaten gidiyosa olmaz ondan geri geliyorsa biraz daha urkek olacaktır. Ama en önemlisi gizem
Bence kısır döngü. Kadınlar ilgi gördükleri için değil, erkek taraf sonrasında bunu devam ettirmediği için uzaklaşıyor... En azından bende böyle oluyor. Elde ettim zannediyor herhalde :D
Genelleme yapma güzel kardeşim kadınlar erkekler diye bir şey yok karakter meselesi ben hiç bir zaman sevdiklerimden gördüğüm ilgiden sonra uzaklaşmadım aksine kıymet ve değer bildim hala da öyleyim
Sen onu sevdikçe düşündükçe ilgi duydukça götleri kalkıyor kendilerini vaz geçilmez sanıyorlar hiç acıma defol git de köpek gibi bak nasıl geliyor gelmezse başka kızmı yok yüz vermeye gelmiyorlar
En İyi Cevaplar