seviyorum ama ask degilim ölüyorum bitiyorum gibi bı durumum yok iyi bir insan maddi durumu yok ailem istemiyor? birlikte olmamı yanı evlenmemı tanısalı 4 ay oldu ciddi düşünüyoruz ama durumu iyi degil diye ama aıle olarak ınsan olarak cok ıyıler
Cevabın nedir?
+1 yılPara ve sevgi
Sizce paramı sevgimi, sevgi karın doyurmazmı diyorsunuz. Peki para size sevgi verirmi. ya da hem para hem sevgi mi diyorsunuz. Sizce ikisi bir arada bulunurmu insanda. Hayır bu imkansız, ikisi bir arada kesinlikle bir insanda bulunmaz. Bu özellikler ikiye ayrılılır, paraya sahip olup mutlu olduğunu sananlar var. Sevgiye sahip olup mutsuz olduğunu sananlar var. Sonuç olarak biri bir diğerini arattırıyor her zaman. Parayla herşeyi alabileceğini sanarlar, ama sadece aldıkları şeylerin dışını alırlar içine asla sahip olamazlar, buna bir örnek verirsek, ilaç alırsın ama sağlık alamassın. Bu vesileylede dünyadaki en büyük mutluluğun zenginliğin sağlığımız olduğunu anlamış olduk. Peki sevgiye gelirsek, bana göre sevgi emektir. Emek harcamadığı bir şeyi sevebilirmi insan. Sevgi olmadımı, mutluluk olmaz, huzurda olmaz. Bunada örnek verirsek, birbirini sevmeyen evli bir çift mutlu olurmu, parasıda var diyelim, herşeye sahipler ama sevgi yok, sevgi yoksa huzur da, mutlulukta yok. Para sadece insana sahte mutluluk verir, ama er ya da geç gerçek yüzünü gösterir, ama sevgi oldumu çalışırsın çabalarsın herşeyin üstesinden gelirsin, yeterki şükür etmesini bilelim, azı ile yetinmeyi bilirsek, yaradan zaten sana fazlasıyla verir. Para istiyorsan ilk olarak helalinden iste emek sarfet alın teri dök, işte o zaman gönlünde zengin olur ruhunda huzur bulur bana göre gerçek zenginlik ve mutluluk budur işte...023 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
bu benım kendı düşüncelerım umarım soran da cevabını bulmuştur
- +1 yıl
bulmuştur emeğine sağlık hepsini okudum
Soran+1 yıliyide paran olmayınca borçlar kapıya dizilince sırılsıklam asık dahı olsan ıçımızdekı seytan ortaya cıkıp o evlılıktekı catırtı patırtı baslar benım korkum bu öyle kolay degıl düğün falan yapmak 70 mılyar para bulacak ya da kredı sadece ıkımız odeyecegız anadan babadan fayda yok ee bıde cocuk olur 1 sene 2sene sonra borcun derdın ıcıne sadece sevıyorum dıyıp elektırıgını kestıklerınde askım mum ısıgındamı oturalım dıycez bırbırımızı kandırmayalım benım korkularım var evlılık okdar kolay degıl cıcım aylarının ask sevgısı hep kalıyormu acaba bıde para yok (elın hamur karnın ac bekle dur )
- +1 yıl
senin gibi düşünen kadını üzen erkeğin benn :) neysee
- +1 yıl
evlenicek durumda olmadan mesleğini falan almadan o evlilik olmamali caliscak adamda tasi sıkıp suyunu cikarmali evini geçirilmeli ki yuvayi ayakta tutsun azi karar çoğu zarar ya :)
- +1 yıl
bu mıllet hep nasıl geçiniyor azıcık aşın ağrısız başın olsun helalinden oldumu zaten bereket de olur insan ekmeğini taştan bıle çıkarır yeterki şükür etmesini bilsin o kadar ince düşünme herşeyi akışına bırak
- +1 yıl
sağlık sevgi saygı sadakat güven olsun gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten sen şimdiden sen hep parasal düşünüyorsun
Soran+1 yıl:( :(
Soran+1 yılbunu düşünmek zorundayım cünkü benım ailem istemıyorum yarın borcta dertte her sorunda tek basım aklacagım destegım kımsem olmayacak kendın evlendın dıyecekler
- +1 yıl
çokmu kötu durumu mesleği ne
- +1 yıl
empati kurarak sevgilinin yerine kendini koymani tavsiye ederim biraz da ben
- +1 yıl
durumunun kötü oldugu önemlı degıl önemlı olan durumunu düzeltmek için çaba sarfetmesi bunu yapıyorsa herşeyin üstesınden gelecegıne inanıyorsan ailenide inandır hakkında hayırlısı olsun
- +1 yıl
@günışığı22 mesaj atabilir miyim
Soran+1 yılvalla sürekli birsey cıkıyor durumunu düzeltemıyor gecende kaza yaptı bunu lafı olmaz maddı destek ben cıktım düzelemıo arkadını toplayamıo param yok dıo ama yıne cafeye falan takılıo düzelemıo
- +1 yıl
eğer öyleyse evlilik gibi ciddi birşeye hazır değil bence
- +1 yıl
o söylediklerım bu kişi için geçerli değil o zaman aileni dinle
- +1 yıl
Valla ben mesaj takıt kabul etmıyorum sadece göruşlerde cevaplıyorum kusura bakma
- +1 yıl
:( peki
Soran+1 yılatın
- +1 yıl
derken
Soran+1 yılnasıl
- +1 yıl
Ben bu konunun. arasinda kaldım kafa karisik
En İyi Cevaplar
4 ay oldu ve ciddi ne ara ciddilestiniz ben onu anlamadim 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılBaslarken ciddi basladik 4 ay degil 4 senede evlilege yanasmatmyan erkekler var
+1 yılSevgi mi para mı bu soruya günümüzde para denir! bundan 50 sene önce sevgi denir! dahası 100 yıl öncesinde ok yay kullanıldığı topun keşfi yeni yeni yapıldığı dönemlerde sevgi sevgi olurdu neden mi insanlar insana değer verirdi birliktelik ve mücadele birlikte yapılırdı, hersey paylasmayla olurdu. Bu gün ömrünün yarısını gecirecegin, ölüm hariç hayata birlikte bakıp birlikte bir şeyleri inşaa edicegin insanı bulursan para yi kazanmak sonraki yapacagin akıl ve irade ile basaracagin Bur durum. unutmamak gerekir ki! !! Bu dünya ya yaratana hizmet etmek ve bu dünya da ömür yettigince bu dünya sınavında başarılı bir insan olmak Allaha iyi kul olmak para peşinde koşmak, dünya mali ile oyalanmak değil. O nedenle bu dünyada hayat arkadaşını bulmussun gerisini boş ver. bir soğanı katik yapıp birlikte mutlu olan insanlar sevgiyi de bilirdi yaşamı da. para ve sevgi konusunda sevgiyi seç, para birlikte bir dünya inşaa edince zaten Allah o kapıları açar, şükür Allaha giden yol. Allah kendisini unutmayan kulunu yarı yolda koymaz. seviyorsan peşinden git o erkeğin ama ikinizin ki de sevgi ise ve açık ve yalın bir sevgi ise iyi günde kötü günde. yoksa git para babası bul ve sadece eşyalarla kıyafetlerle oyalan dünya hayatını geçir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana kalmis bisey. Ahlakına bak becerisine bak kazanma ruhu nasıl miy miy birisimi hedefleri olan birisimi bunlari gözlemle. Hersey para degildir kendi eviniz olup ikiniz calişsaniz 5 binlarada eve girsen idare edersiniz. benim annem babam istanbula indiklerinde 2 cocukla ne ev ne is babamin tahsili ilkokul ama suanda 53 yaşinda biri İstanbul'da 2 si memleketinde 3 tane evi var ve hrpsini kendisi babam aldı dededen anneneden felan kalma. hic bisey yok ve bu adamin 3 tane evladı var hepsi Universite mezunu. Y ani sen bir adamin kazancina bakma hedeflerine bak kazanma hissine calisma ruhuna bak 😎😉
04 Yorumla
Soran+1 yılkazanma hırsı varda seyy yemeye cok musayıt kayın pederde cok zengınmıs yemeıs ıcmısler elde var sıfır :))))))))))))))
Cevap sahibi+1 yılGec ozaman olani erittilerse 😎😂
Soran+1 yılEvet maleser harcamaya eyilimli
Cevap sahibi+1 yılDegistir 😎😂
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
Ah Ah bu ihtiyarların para sevdası sanki kefene cep dikiyorlar ben varlıklı sayılırım benimle onun için evlendiğini anladığım insanı 50 sene sonrada olsa boşarım
03 Yorumla
Soran+1 yılya kendınce oda haklı okudun ısın var neden sen borc odeyeceksın ıste duzulu evlere gelın ol dıyor anne sonucta sozde ıyılık dusunuo bılmıyorkı az olsun oz olsun senın olsun demıyor para ıcın evlılık olmamalı gel bıde anneme desene
Soran+1 yılbencede ama annem nederse desın sevdıgım cocuk sımdılık susuyor evlenınce aılemı eve sokmazmı onu bılemıyorum
bu zamanda iyi insan ve aile bulup paradan dolayı olmaz diyorsan kusura bakmada. en çok para kazanan mesleği biliyorsundur. hem yatarak para kazanıyorlar. o sahalara geç sen.
06 Yorumla
Soran+1 yılsöylediğin bu söz cok agır bak benım maasım var elhamdullah ısımde var sevdıgım arkadasımında ısı var onunda maası fena degıl bunda sorun yok anlatamıyorum galıba ailem düğün yapamaz bu cocuk yapıncada ıkınız borcla ugrascaksınız dıyor ben unv mezunuyum o lıse benım maasım ondan bıraz yuksek yarın evlenınce bunları hepsı sorun olur dıyor annem benım yatarak para kazanmaya ıhtıyacım yok elhamdullah serefımle namuusmla maas aldıgım bır ısım staum konumum karıyerım var gercekten ayıp söyledıgın
Soran+1 yılsana kızdım sana beddua edıyorum benım annem gıbı allah sana huysuz bır kaynana versın amın :)
Soran+1 yılamın demıs bıde annem gıbı denk gelırse burnundan alır görursun
+1 yılTutkulu aşk yoksa evlenme. İdareten sevgi ile evlenilmez.
03 Yorumla
Soran+1 yılask evlılıgı yapanlar sankı hıc ayrılmıyor
- +1 yıl
Ayrılıyor ama ayrılmayanlar da var. Al Yazmalım filmindeki durum. Birini seçeceksin
Soran+1 yılevet
erkeklere göre genelde sevgidir ama bayanlar bazen şaşırtıyor bizi
01 Yorumla
Soran+1 yılValla ikiside orta duzeyde olsa yetcek bana
İkisi de uzakta kalsın. Bozuk bu zamanın sevgisi de, parası da...
017 Yorumla
Soran+1 yılozaman napalım hıc evlenmesekmı ne
Soran+1 yılsey dini boyutta sorun yasamayacaksan tabı
Soran+1 yılya bırak muslumandan ne görduk elın gavurunu es yapacan bırak bırak Rabbım ınsallah karsına ıyı bır ınsan cıkarır senınde
Soran+1 yılallah allah bosver rabbım tasıyamayacagımız yuku vermez ıns bıze sabır edelım belık hersey guzel olacak
Soran+1 yılsızın memeleket neresı de boyle yabancı kadınla evlenek falan ıstıyorsun
Soran+1 yılsanırım haklısın
Soran+1 yılama sızın aradıgınız gıbıde bırılerı vardır ıns
Soran+1 yılIyidi kardesim herkes ayni olacak degil ya vardir insan evladi kaliteli insanlarda bukadar karamsar olma
Soran+1 yılnasıp ozamna ALLAH yar ve yardımcınız olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen boşver. Bunu hak etmiyorsun.
Paranın peşinden koş git.!.04 Yorumla
Soran+1 yılyahu ben degıl annem ıstemıyor diyorumkı cok zengınıde benım kazandıgım paramı bıle yedırmez dıyorum takmıs kafaya sen okudun neden herseyın dort dortluk olmuo neden borc odeyeceksın dıyor
- +1 yıl
Sen bilirsin.
İstersen onları dinle
ve bir felaketi yaşasınlar.
Akılları başlarına gelsin.!.
Soran+1 yılrabbım hakkımızda hayırlısı neyse onu versın cok uzuluyorum dusmez kalkmaz bır allah
- +1 yıl
Amin.
durumu iyi değil derken nasıl yani açlıktan nefesimi kokuyor nedir yani olay
05 Yorumla
Soran+1 yılözel bir sirkette calıyor işte düğün için durumu iyi degil 2.500tl maas alıyr fakat düğün yaparsa kredı ekecek aılemde dört dörtlük biri olsun sen nıye borc odeyeceksın dıyor.
Soran+1 yılmalesef öyle bir olay var düğün takı esya mınımum 50 mılyar -70
- +1 yıl
Abi anlamıyorum ben evleniyorum diye niye milleti yediriyorum. eskiden köy yeri salonu yok evi yok eşyası yok masraf yok yapıyorlarmış böyle bir gelenek ama artık eskisi gibi değil bu işler. nikah yaparsın herkes gelir sonra yakın akrabalar arkadaşlar bir yemeğe gidersin eğlenirsin falan ya da bir restoran ile anlaşırsın herkes parasını öder. iyi insan bulmak bu devirde imkansız gibi birşey. yinede karar senin ben para ile mutlu olurum diyorsan sen bilirsin
Soran+1 yılişte bana kalsa nıkah yapar gecerımde ailem izin vermez ve 70 mılyarın üzeine ekle ekle ev alırım be :))) düğün bosa masraf gelde aılelere anlat olmadık seyler sevgı lazımda da bırazda maddı durumun olması gerekıyor sanırım korkular ıcımı kemırıyor ah su seytan gezmese suralarda
+1 yılİki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş dev bir yalan. Ona göre dusun
010 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum derdımde bu borc omuzlara bınınce sıkıntılar tek tek baslayınca asktan sevgıden eser kalmayacagını bır cok aılede gördüm derdımde bu acaba üstesınden gelırmıyım gelemezmıyım
- +1 yıl
parasız mutluluk zor değil imkansız. istisnalar mutlaka vardır. Ama bu devir kalbi değil mantığı dinleme devri
Soran+1 yılıkısıde orta kademede olaydı ıyıydı benım fazşasında gözum yok
- +1 yıl
kısmet bu isler
Soran+1 yılevet kısmet haklısın bıde sey dıyorlar evlenecegımız kısı zaten bellıymıs :) yazılmıs kaderımıze
- +1 yıl
Ona inanıyorum ben. tecrübeyle sabit :)))
Soran+1 yıle desene sabahtan berı nıye yazdırıon ozamn evlencegım bellıyse grasmaya gerek yok kardesss
- +1 yıl
ahahah herşeyi kadere bırakma biraz da ozgur iradeye güven :)
Soran+1 yılnasıp ya
- +1 yıl
aynen :)
+1 yılAilen istemiyosa vazgec sen aklin daha su gibidir iyi kotuyu tam aayiramassin
06 Yorumla
Soran+1 yılSeyy 26 yasindayim ve 5 yildir cakisiyorum halami aklim su gibi bir tek anne babami hakli
- +1 yıl
Bu konu ciddi ama
Soran+1 yılevet cıddı
- +1 yıl
Ben konu ciddi bir konu dedim
Soran+1 yılciddi evet bende cıddı oldugu ıcın korkularım var kı mıllete akıl danısıyorum
- +1 yıl
benim dedimi bir tirlu anlamadn benim dedim su konu ciddi konu ailen karismasi normal sen biraz yasin kucik diyorum * a
Çalışıp evine bakacak kadar da mı durumu yok?
02 Yorumla
Soran+1 yılYo calisiyor bende calisiyorum maasimizda iyi normal
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTahsilini öğrenebilir miyim?
05 Yorumla
Soran+1 yılseyy ben unv. arkadasım lise
- +1 yıl
Sizden olmaz
Soran+1 yıltahsıl ıcınmı ee bende ozelde calısıyorum oda ıkımızın maası arasında ucun bır fark yok ha vallaa ben unv mezunuyum ama onun kdar entektuel sosyal degılım bı cafede falan arkadaslarıyla otururken görsen sanırsın doktora yapmıs tezını hazırlıo tahsıl denklık konusunda bırsey yok kapasıtesı ıyı gıbı
- +1 yıl
İkinizin maaşı arasında uçurum yoksa bir doktor, mimar, avukat değilsin demektir. Hal böyle olunca 7.000-8.000 TL maaşı olan bir meslek sahibinin ailesi senin ailenin o arkadaşı istemediği gibi seni istemeyecek.
Soran+1 yılhaklısın bende bunu dıyorum yav bu anneler neden anlamıyor acaba ne yın kafasında bu kadın :)))))))))))
Paran olduktan sonra aşk çok
022 Yorumla
Soran+1 yılsadece para degıl ama o olmayınca olmuyor
Soran+1 yılsadece gecıcı mutluluklar bu saydıklarınız orta derece parası olsa yeter her ıstedıgımız yere 10 kere degılde de 5 kere gıderız olay cozulurde off bılmıyorum canım sıkıldı
Soran+1 yılparaya annem gıbı sende odaklanmıssın en buyuk dunya sevdıgın ınsanın gözlerının ıcınden gecerrr neyleyım yanımda sevdıgım yoksa bınbeyuz dıyar gezsem yazı baharı kısı :)
Soran+1 yılbunun ıcın paraya gerek yok :)
Soran+1 yılıyı allah sana ozamna benım annem gıbı huysuz bı kaynana versınde gor paranın tadını
Soran+1 yılcunku cok gızlıyım sevdıgım bu yazılanları gorse galıba o benden vazgecerdı
Soran+1 yılyok bılmıyorda valla bımeyecegı anlamına gelmez sahte hesap degıl gercek maaılım ondan dolayı
Soran+1 yılolmasında ınsallah
Soran+1 yılmesaj atamıyorum sistem ızın vermıyor
Soran+1 yılhıı
+1 yılbu soru yerine göre anlam taşır
031 Yorumla
Soran+1 yılvalla durum evlilik
- +1 yıl
bilemem sonucta benimde boy 1.90 vucut mucut var ama bennde durumum iyi degl yani para olmadan bisey olmuyor sonucta bu yuzdn ben de evlenmeyi dusnmyorn
Soran+1 yılişte sadece yakısıklı olmakla bıtmıyor helede aılesı olan bır kızla evlenmek ıstersen helede benımkıler gıbı gelenkcı görenekcı bı aıleden kız alıp evlenmek ımkansız düğün su bu adam kanser olur allah kımseyı muhtac etmesın cok zor bu ısler yakısıklı ıyı ınsan ama düğün yapamıo poff
- +1 yıl
bence dugune hic gerek yok bosa masraf
Soran+1 yılişte düğün olmadan olmuyor malesef buralarda ben ıstemesem aılem ıstıyor
- +1 yıl
aileni bosver sen mantikli dusn 15 20 milyar ona kredi cekip 1 gecelk millet oynasin diye borca giriceksnz senelerce odiyceksnz belkide seninde calsman gerekicek oyle yapana kadr 1 gece oynamayi versin millet kredi cekip ayni parayla araba cekersinz altinza gezer tozarsinz
Soran+1 yılben calısıyıorum zaten 3mılyar maas alıyırum erkek arkadasımda o cıvarda alıyor ayrıca o 15 mılyar degıl burda gercekten dugun yapıp esya su bu derken 70 mılyar olur valla aılem ızın verse tek nıkah yaparım.
- +1 yıl
maaslarnz iyiyse yapin sorun degl yas kc senin
Soran+1 yıl26 maaslar normal ıyı
- +1 yıl
iyi sknyi yok
Soran+1 yılgelde anneme anlat anlamaz o
- +1 yıl
tm yapin iste dugn yinemi istemiyor
Soran+1 yılborc odeyeceksın dıye vermıyor
- +1 yıl
kusura bakmada aileninde kafasi calismiyor yapma ozaman dugn ödeme borc elalemi eglendirmek icnmi dugn yapicaksn masrafi en aza indirin olsn bitsn
Soran+1 yılvaytt ne mantıklısın ah ahh basına bu ısler gelınce sene benı anlarsın kardes dardayım zordayım depresyonlardayım
- +1 yıl
hahah kiyamam sana ya ee ne olucak smdi sen ne yapicaksn😀😀
Soran+1 yılneolacagı var mı parası yok dıye cayacak degılım napcaz cekecez cıleyı
- +1 yıl
hahaha bir gelsene sana özel bisy anlaticm mantikli konusucagni dusunuyorm bisey danisicam
Soran+1 yılyaa kandıma
- +1 yıl
yok yok ciddiym gel bir
- +1 yıl
korkma be bekliyorm bsy anlaticm
Soran+1 yılözel mesaj atamıyorum kapalı
Soran+1 yılkredım yetmıyormus
- +1 yıl
off ttkkkb ediceksn bunu yazdirma illa yorum siliniyor cabuk ol
Soran+1 yılsenımı edıncek neolup
- +1 yıl
allah belani vermesin profilime tikla sagdaki t... et e tıkla artik 26 yasindasn cocuk deglsn
Soran+1 yıluyuz etmıyorum takıp gıcık cocuk
- +1 yıl
mesj atan senmsn
Soran+1 yılyoo atmadım
- +1 yıl
of sn tkp et ben mesaj aticam dedim ne uzattn ya hesabm kapanicak senn yuznden
Soran+1 yılTAMAM
Gizli Üye(36-45)+1 yılparasız mutluluk olmuyor bu dünyada
05 Yorumla
Soran+1 yılparanın gucu desene yazık bıze bız orta derecelıler evlenmesı desene
Cevap sahibi+1 yılpara gücün varsa evliliğinde çok güzel oluyor
Cevap sahibi+1 yılyoksa o öden mi onu bu ay ödeyemiyoz şeklinde sıkıntı olunca evlilik ilk yıllarda yıpranmaya ugruyor iyi düşün
Soran+1 yılhaklısın kardesım bana bırı demıstı abala sıgortan var demıstım oda dedıkı cocuklar tabaga sıgorta koyda yıyelım demıyor -lar yemek ıstıyırlar dedı
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılpara olduktan sonra en çok seveni bulursun
022 Yorumla
Soran+1 yılbenım maasım var ısım var normal sartlarda durumum orta duzey parası cok olan adamda ben orta duzeyım dıye benı ıstemez :) bu annem bunu anlasa
Cevap sahibi+1 yılbenim çok param var 100 çalışan işçim var gayrimenkullerim var benim eş olarak kriterim ilgi alaka anladın mı
Soran+1 yılvalla benım derdım para falan degıl orta düzey kendımıze yetelım kımseye muhtac olmayalım sevsın saysın yalan dolan olmasın en onemlısı yalansız olsun aılem uzerıme gelemese ben terttu dahı etmem borctan derten okdar korkan ınsan degılım. ılgı alaka yoksa kardesım zaten nıye bırlıkte olacan kı sadece yanında dursun dıyemı pof
Cevap sahibi+1 yılsohbetin hoş tanımak isterim seni merak ettim bir bayanda bu tür düşünce tarzı garip
Soran+1 yılah ah tanısan benı ıcı benı yakıyor :) :) dertler derya oldu
Cevap sahibi+1 yılseverim
Cevap sahibi+1 yılpardon tanımak isterim demek istedim
Soran+1 yılanladım anladım tesekkur ederım
Cevap sahibi+1 yılrica ederim istersen yazabirlisin
Soran+1 yıl100 tane calısanın 101 ınsımı olcagım kac tl maas :))))))))))))))))
Cevap sahibi+1 yılsüperdi bu soru ile karışık espirin
Soran+1 yılevet :) bu konuda ıyıym
Cevap sahibi+1 yılYazar mısın peki gizli hanımefendi bu güzel espirileri kimsenin görmesini istemem
Soran+1 yılherkse görsun ben zaten gızlıyım :)
Cevap sahibi+1 yılalçaltma operasyonu yani peki :(
Soran+1 yılneden alcaltayımkı
Cevap sahibi+1 yılneyse sormadım farz et küçük hanım
Soran+1 yılben ozel mesaj atamıyorum buarada
Cevap sahibi+1 yıltakibe al
Soran+1 yılhıı takıbe alınca ne oluyor ben cok kullanmıyorum bu sıteyı
Cevap sahibi+1 yılben seni ekliycem
Cevap sahibi+1 yılgelmedi
+1 yılSevgi..
00 Yorumlaher ikisi de
01 Yorumla
Soran+1 yılıkısı yok malesef
+1 yılnamazlı niyazlımı?
052 Yorumla
Soran+1 yılsürekli kılamıyor fakat yinede kılmaya calısıyor bu konuda yalan söylemez işi vardıyalı o yönden
- +1 yıl
nerelisiniz uyumlusunuzmu
Soran+1 yılmemleketlerımızı aynı uyum Şu an kadar sorun yok
- +1 yıl
yakışıyomusuz merak ettim ha
Soran+1 yılbana kalsa yakısıyoruz ama annem hıc begenmedı cevremdekılerden sordugum masallah demeyen yok herkes begenıo
- +1 yıl
görmek gerek merak ettim
Soran+1 yılhayal et :) o sarı ben sarı o beyaz ben beyaz o yaksııklı ben güzel hepsı bu.
- +1 yıl
şimdi daha çok merak ettim ha :) gizli kimsin
Soran+1 yılbırısı bırısı bos ver ama yaksıyoruz
- +1 yıl
üzme beni
Soran+1 yılnapayım resımmı atayım
- +1 yıl
merak ettim böyle anlatınca
kimsin?
Soran+1 yılben sana soruyormuyum kımsın dıye :) gizlı yazmısım demekkı gızlı kalmasını ıstıyorum demı
- +1 yıl
:( :(
Soran+1 yılcok merak ettın sen nerelısın
- +1 yıl
malatyalıyım aslen sen?
Soran+1 yılhe malatya uzak bana hemde cokkk
- +1 yıl
deme nerelisinki :) burda esmek insan olur :)
Soran+1 yılankaraya yakın 2saat
- +1 yıl
neresi işte :)
okuyomusun çalışıyomusun
Soran+1 yılçalısıyorum :) okudum unıv.
- +1 yıl
bölüm nedir :) sağlıkçı ol :)
Soran+1 yılyok degılım
- +1 yıl
bölüm nedir?
Soran+1 yılişletme
- +1 yıl
meslektaşız :) mali müşavirim bende
Soran+1 yıloo guzelmıs ama ınamadım malı musavır nasıl oldun 26 yasında kandırıkcı bır suru staj var su bu
- +1 yıl
3 yıl staj
azcık ineklik vardı :) :)
Soran+1 yılOKUL 21 DE BITSE NORMALMI DION HADI OLE OLSUN
- +1 yıl
lise bizde 3 yıldı?
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
e işte 17 üni. başlama 21 bitirme
Soran+1 yılguzel
- +1 yıl
:) :)
Soran+1 yıl:) :)
- +1 yıl
çirkin ne oldu
Soran+1 yılben tembelım galıba olamadık senın gıbı
- +1 yıl
ne gibi?
Soran+1 yılmalı musavır oldum dedın ya bende 26 yasındayım benden malı musavr cıkamdı :)
- +1 yıl
tabi ders çalışmak sonra böyle ol :) neden çalışmıyosun bak bu internetler filan boş
Soran+1 yılvalla bı sırkette calısyorum aynı anda nasıl staj yapam
- +1 yıl
bende sıtajımı şirkette yapmıştım daha kolay oluyo gözetimli
Soran+1 yılyanı sırekt derken burdan analatamıycam burdakı staj sayılmaz
- +1 yıl
neden merak ettim?
Soran+1 yılmudur kadrosundayım yıne muhasebe ve halkla ılıskılere bakıyorum
- +1 yıl
ne güzel işte daha rahat olur
Soran+1 yılmalı musavırlık ıcın 3 yıl muhasebecı yanında calısmak fala fılan bende bu ımkan yok sgk var baska yerde calısmamm yasak sozlesmeme gore
Soran+1 yılbu konuda bılgı verebılırmısın ne yapmalıyım bende ısterım kendımı gelıstırmek
- +1 yıl
bulunduğun şirkette yapabiliyosun olurmu öyle şey belliki aklı başında birsin yapmanı isterim
Soran+1 yılburdan sırektın adını yazmam uygun olmaz
Soran+1 yılbı malı musavıre sordum olmaz dedı
- +1 yıl
kim o mali müşavir numarasını ver konuşayım
takip at sen?
Bilmem
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi