Lütfen yardim edin bana? Ailem sevgilimi ogrenirse?

İyi akşamlar arkadaşlar. Çok mutsuzum. 18 yasindayim 19a girmeme 2 ay kadar var. 3 yildir hayatimda kimse olmamisti. Hep doğru insan diledim ve karsima birisi cikti gerçekten sevdim ve şu an 1.5 aydir sevgiliyiz. Farkli şehirlerdeyiz çünkü o okuyor bende sinava hazirlaniyorum. Bulusacagiz cok kisa zamanda. Buluştugumuzda özellikle babamin gormesinden cok ama cok cekiniyorum. Oldu ki gördü tepkisi o an ne olur. Bana el kaldirir mi kaldirmaz mi yoksa sevgilime mi kaldiir veya hiç mi konuşmaz bilmiyorum. İçim çok sıkılıyor şuana kadar 2 sevgilim oldu ama fazla uzun sürmediğinden zaten bende anlatmak durumunda kalmadim aileme onlarda öğrenmedi zaten. Ama şimdi durum farkli yani büyüdüm. Ama onlara göre önce okul okumak falan geliyor. Erkeklere güven olmayacagini beni kullanirlar diye kötü şeyler yasarimda millet duyar eder diye galiba çekinceleri. Bana güvenleri varda cevreye karsi yok acikcasi. Ne yapmam lazim eninde sonunda öğrenecekler lütfen gerçekten uyuyamiyorum arkadaslar azap cekiyorum ne olur bana yardim edin...
Lütfen yardim edin bana? Ailem sevgilimi ogrenirse?