Kova burcuyla aşk yaşayan insanların çoğu sevdiğinden şikayet etmektedir. Arkadaşlıkta çok iyi olsalar da ilişki de başarısızlardır. Duygularıyla hareket etmeyen mantığıyla hareket eden bir burç erkeği ve kadınıyla aşk yaşanır mı?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı. En kolay kova kadınları :)
zor gibi göründüğüne bakmayın aşkta yana hiç şansı olduğunu görmedim bu yüzdendirki azıcık ilgide hemen aşk kıvılcımları ateşlenir bu onların çapkınığını da açıklar ama aşktan yana şansları olmaz bencil oldukları için ilişkiyi yönetmek istedikleri için egoları çok olduğu için ilişkileri biter.
Aşıkta olurlar ama olunca tadından yenmez bunların aşık halleri
nasıl mı aşık edilirler? az bir ilgiden sonra geri çekiliyoruz kovalamayı severler kovaladıkça aşık olurlar çünkü ilgi manyağıdır lar ilgiye doyunca siz bittiniz asla kova kızına ilgi göstermeyin o ilk gördüğü ilgiye aç olduğu için onun peşine düşer bırakın peşinizden gelsin yaaşladımı ilgiyi birdaha koklatın :)20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYorumlara baktım da bizi övüyorlar mı, dövüyorlar mı tespit edemedim. İyiyizdir, bizi sevmeyenlerin yetersiz oldukları durumlar vardır. Sevilmeye de pek önem vermiyoruz gerçi.
23 Yorumla- +1 yıl
Yalnizliktan korkmayan tek burc ozelligi bizde var zaten
- +1 yıl
Ölüm olmadıktan sonra başa çıkılamayacak sorun yoktur. Sadece aşırı sevinir ya da aşırı üzülürsün. Bunun bilincinde olduktan sonra yalnızlık da pek mühim bir şey değildir. Eksiklik olarak görenler çoğunlukta olsa da bence iyi bir nimettir yalnızlık.
- +1 yıl
kesinlikle katiliyorum kardesim
Aşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı. Bir kova olarak ozgurlugume duskunum eğer sevgilim üzerimde hakimiyet kurmadan beni özgür birakirsa hiç zor sayilmam her dakika arayip mesaj atan civik civik bir ilişki yaşamaktan iyidir herkesin kendi özel hayatı da olmalı biraz mantıklı hareket ettiğim doğru özellikle dini değerleri aşktan üstün tutarım..
21 Yorumla- +1 yıl
Iste bu yuzden kovalar sevilmiyor ya. Kisitlanmaya gelemedikleri icin karsi tarafta baskin olunca olay burdan kopuyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAynen. Kova, akıl burcudur ve duygu burcu olmadıkları için deli dolu enerjiler yaşamak imkansızdır. Sakin, stabil, mantıklı bir birliktelik yaşarsın. Ama bu onların zor olduğu anlamına gelmez, sadece sizin için doğru kişi olmadığı anlamına gelir.
22 Yorumla- +1 yıl
Burc uyumu kesinlikle onemlidir o yuzden. Mesela yengec ile kova hayatta anlasamaz
- +1 yıl
Belki.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurclara pek inanmasamda donenceden dolayi insanlatin karekterline gore bazen tutuyor. Kova burclari basta cok soguk havali falan gorunuyor ama taniyinca vok seker insanlar oldugunu anliyorsun. Biraz egoist genelde. Erkekleri captin ve cool. Eser yenenler disinda o cool digil andnnd😂
21 Yorumla- +1 yıl
Ilginc.
+1 yılKova burcu erkeği Allah'a yakın bana uzak olsun 2 ayrı travma atlattım onlar yüzünden aşkta başlarda çok iyiler sonradan çabuk sıkılıyolar umursamaz olup birden gidiyolar
11 Yorumla- +1 yıl
Dogru tespit yapmissin. Gercekten kovayla ask yasayanlarin hepsi husranla sonuclaniyor
Evet kesinlikle zor bir burç.. ama aşk yaşadım aşık iken de mantikli olabiliyor 😂 nasıl başarılir ki bu anlamış değilim
11 Yorumla- +1 yıl
Gicik burc di mi? Diyorum kovalar sevilmez ya cok zor
+1 yılKova burcuyum. Bu zamana kadar olan ilişkilerimde özellikle inat olmamdan, özgürlüğüme düşkün olmamdan dolayı hep sorun yaşadım. Anlaşılması zor biriyim cidden annemde söyler hep bunu
23 Yorumla- +1 yıl
Hepimiz evde kalacagiz.#Direnkova✊
- +1 yıl
Ahahah olsundu😂
- +1 yıl
😂😂
+1 yılAsik olmuyorlar bence. capkin çabuk sıkılan duygusuzlar diye düşünüyorum
371 Yorumla- +1 yıl
tamamen katılıyorum
- +1 yıl
Kova burcu olarak duygusuz kismina katiliyoim ama capkin kismi yanlis. Akrep erkekleri daha capkindir
- +1 yıl
Bana denk gelen 2 kişide öyleydi sen farklısın demekki @gamecookie
- +1 yıl
Asik oluuyomusunuz peki siz
- +1 yıl
@BlackGirl94 benim karşılaştığım kişi de cokk capkindi
- +1 yıl
aynen hem çapkın hem duygusuz hem umarsızlar insanı deli ederler bana uzak olsunlar bende koç burcuyum her konuda uyumumuz harika kovalarla ama biz sadık kalabiliyoken onlara bir bakmıssın pııırrr başka kollara gtme hevesinde
- +1 yıl
@BlackGirl94 aynen uzak olsunlar😒hep gözleri disarda
- +1 yıl
Hainler :/
- +1 yıl
Yukselen burclarina baktiniz o kova burcunun capkin olamdam bahsediyorum. Yani o da etkiliyor. Evet genel olarak mantik on planda. oldugu icin duygularimizi gosteremeyiz ama asla sevdigimiz kadina ihanet yapmayiz ayriliriz sadece veya ilgiyi keseriz bu demek deildir ki hayatimizda baska kadin var oldugu icin degil kovanin yeteri kadar istedigi kisi olamadiginiz icin skilmistir. Ozgurlugunu kisitlarsaniz kova sogur. Veya surekli ayni bir sabitlikle hareket edip farklilik yapmazsaniz da kova skilir cunku degisikligi severler onlar
- +1 yıl
@BlackGirl94 duygulariyla oynarlar kızların ask eglencedir onlar için. mehmet ali erbil ve serdar ortacta kova burvu ayrıca 😏😏
- +1 yıl
Yükselen le de ilgisi olabilir haklsin
- +1 yıl
Ozgurlugune duskun olduklari icin. Eger. kiz baskiciysa ayrilir ama aldatmaz. Capkin degillerdir zaten kovalar hep ilgi ceker cevresi tarafindan. Herkese ilgisini paylasir ama kendisiyle yeteri kadar ilgilenmez. Sevildigi icin capkin dusunebilirsiniz ama asla onune. gore sarkmaz
- +1 yıl
Bende koç burcuyum özgürlüğüme düşkünüm deli tutkulu aşk yaşıyoruz ama kovanın uslanmaz halleri sürekli farklılık arayışları beni yoruyor ve ilşki bitiyor yükselenlerine bakmadım tabi
- +1 yıl
aynne öyle bayılıyolar duygularla oynamaya
- +1 yıl
mükemmeliyetçidir birazda sanki
- +1 yıl
@BlackGirl94 benlik değil valla kova ben basagim sevdigim insana sadik bir insanim sürekli kizlarin dikkatini ceken ve cekmeye calisan bana göre deil=kova
- +1 yıl
aynen bacım bende öyle sürekli bir özgüven kaygısı yaratıyorlar bende sürekli başka kızların ilgisini çekme bir cool tavırlar umarsızlıklar ayyyhh ayyhhh
- +1 yıl
@BlackGirl94 ayni benim eskiden sevdigim cocugu tarif ettin yaa bu kadar mi olur kovalar böyle iste 😂😂
- +1 yıl
@BlackGirl94 tipa tip aynısı cidden. kizi elde etmek için kirk takla atarlar elde edincede sıkılirlar bir haftada bile hemen sevgili bulurlar
- +1 yıl
Aynen öyle afedersin ağzıma sıçtı yaa hepsi aynı hepsi bundan sonra soruca burcun ne kova derse hadi canım bayy Allah yolunu açık etsin derim direk bir travma daha atlatamam kıskanılmaya gelmez ona gelmez buna gelmez aşk yaşanıcak adam değil onlar anca takılmalık olur
- +1 yıl
Bak su dogru takilmaca mevzusu evet kovalarla ask yasanmiyor. Baglilik problemleri ve mukemmeliyetci olmasi cok fazla. Detaylara dikkat ettigimizden kaynakliyor. Farkliligi seviyoruz maalesef. Karsi tarafin farkindalgi bitince. soguyoruz ama aldatmaz kova oyle terk eder. Capkin degildir sadece cevresi cok sever ama en cok darbeyi de kova yer. Iyi niyetinden kaybeder. Herkesle iyi olacagim diye cabalarda cabalar ama karsilgini gormez. Yalniz kalir kalabaligin icinde bile.
- +1 yıl
çok güzel tanımladın sizi böylece yalnızlığa hep mahkumdur ama detaycı olmak iyi bir şey değil mükemmel insan yoktur yoruyorsunuz... sizle aşk yaşanmaz aynen dediğin gibi hem dost hem flört gibi takılılınır sadece
- +1 yıl
@BlackGirl94 kovalarin etrafda genelde kanka ayagina takılan kızlar cok oluyo zaten. o tarz takılacak seven kişi benlik değil .
- +1 yıl
aynen öyle gizemli cool tavırları kızları çekiyor bizim gibi aptalık yapıp aşık oluyolar sonra vay hallerine birde çok yalancılar dimi 4 kova tanıdım 2 si kadın 2 si erkek (erkekler sevgilim oldu) hepsi çok yalancıydı
- +1 yıl
Haklisiniz. Realist olmak lazim. Ben anti sosyal oldugum icin artik insanlari uzmuyorum ama sanaldan da uzak durmam lazim acikcasi etkileyebiliyorum 🙁 elimde yok
- +1 yıl
Iyi kalpli duruyorlar ama öyle değil umursamiyolar duygusuzlar. aynen öyle iyi rol yapiyolar. benden uzak olsunda baska birşey istemm
- +1 yıl
Arkadaslar acisindan iyidir ama askta evet fazla baglanmayi sevmedikleir iicin onlarin ozgurluk tutkusu umursamiyormus gibi yapiyor. Kovalari anlamadiginiz icin sizler sevmiyorsunuz.
- +1 yıl
yapma yani bağlılık taşıyamıyosanız sizler aşk yaşamayın insanları üzüyosunuz
- +1 yıl
bende güzelim bende
- +1 yıl
@BlackGirl94 Yasiyor gibi mi gozukuyorum?
- +1 yıl
sanaldada etkileniyolar dedin ya ondan söyledim yoksa yaşarmısın yaşamazmısın bilemem tabi
- +1 yıl
@BlackGirl94 Reelde nasil biriysem sanalda da oyleyimdir. Ciddi ve sogukkanli.
- +1 yıl
etkilenene kadar hep öylesiniz benide cezbeden mesafeniz oluyor koçlar zoru sever çünkü
- +1 yıl
@BlackGirl94 Zoru sever ama cabuk uzulur.
- +1 yıl
aynen öyle çabuk üzülür bekle gelicem diyen bir kova sence gelirmi?
- +1 yıl
Aman ne kovaymis yaa boşver kovayi ben aslan buldum sende baskasini bul tatlim😃
- +1 yıl
@BlackGirl94 bekleme yaa ne beklemesi kız bekletir erkegi bekleme baskasini bulur hemen
- +1 yıl
aslan candır gerisi heyecandır aslan erkeği çok iyi bir aşıktır bende aslan erkeğini çok severim en iyi anlatığımdır sen daha iyi uyum sağlarsın aslanla benim ayrılık sebeplerim iki burcunda ego kasıp liderlik vafsına sahip olması çatışıyoruz yani ama mükemmel aşk yaşanır aslanla çok sevindim adına umarım mutlu olursun <3
- +1 yıl
en iyi anlaştığımdır* olucaktı
- +1 yıl
Kova sozlerine sadiktir! Kaypakligi sevmeyiz o kadar da degil sadece duygusuz olmamiz zor kiliyor bizi. Mantikla hareket eden bir beyinle duyguyla hareket eden beyin bir mi? Mantikla hareket eden burc yapamayacagi sozu vermez
- +1 yıl
Asil aslan burclari sozlerine sadik olmaz bak!
- +1 yıl
@BlackGirl94 cook saol😊❤anlasir mi başak aslan dersin 🤔sevgiliyz ama
- +1 yıl
hee diyosun bekle bekle gelir :D
- +1 yıl
Öyle gerçekten karakteri olsun kalbi olsun mükemmel bir insan ruh ikizim o benim❤
- +1 yıl
En azından aslan deli gibi duygularını belli eder tam bir aşk adamıdır aslanın tek - si yanı hakimiyet üstünlük taslamasıdır onun haricinde 10 numara değer veriyolar
- +1 yıl
Basak en iyi oglakla anlasir. Aslanlar daginikligi sever basak ise duzeni sever ve titizdir her konuda. Oglakta oyle disiplini sever ve duzenlidir her seyde. Hayati olsin dusunceleri olsun
- +1 yıl
Aslan kadar egoist ve sozune sadik olmayan burc gormedim. Cok cabuk donerler sozlerinden tutmazlar. Her sozu verir ama yapmaya gelince yapmaz
- +1 yıl
Oğlakla cok iyi anlastigim doğru evet ama kız arkadadlarimla hiç erkek arkadsim olmadi oglak 😂😂
- +1 yıl
Oglak burc senin icin en uygunu okudugum burc kitaplarindan cikardigim yorum
- +1 yıl
@BlackGirl94 aynen sevgisini belli etmeyeni napiyim ben bende belli ederim sevdigimi karsilikli yani😊
- +1 yıl
mis gibi anlaşırsınız birtane aslan erkeği bulayım vallahi yapışcam direk 3,5 senelik ilşkim aslan burcuydu en sonki kova ondan öncekide aslandı bitme sebebi hep didişmemiz birbirimize gurur ego kasmamızdı başaklar daha sakin çok iyi uyum sağlarsınız çok sevindim vallahi kovadan sonra sana ilaç gelir ilaç
- +1 yıl
Aslan cok temiz ve titizdir cook hemde ne daginigi yaa. babamdan biliyorum kendisi aslan
- +1 yıl
ablam oğlak burcu dağınığın teki :D Flörtüm oldu oda oğlaktı pisin tekiydi :D Kişiden kişiye değişiyor demekki :D
- +1 yıl
Yukselen burcunu ogren bana gel bakalim
- +1 yıl
Sonra yorumlayayim yukseleni su olup burcu oglak veya aslan olan
- +1 yıl
Deli ettiniz be bu kadar da kovayi yerden yere vurdunuz hih 😒
- +1 yıl
Coookk saol canim insallah anlasiyriuz da bazen onur gurur meselesi yapiyo yanlsi anliyo dediklerimi onun disinda anlasiyoruz tüm herseyzim uyuyo. cok gururlu sadece
- +1 yıl
sen bayağa bilgilisin bu konuda sanırım burçlar konusunda
- +1 yıl
@BlackGirl94 ins sende bulursun bir tane aslan gerçekten adam gibi adam sıfatına yakisan tek burc bence
- +1 yıl
Kova burclari astronomiyle ilgilenmeye bayilir siz ne kadar sevmesenizde 😒
- +1 yıl
aynen canım aslanlar titizdir eski sevgilim çok kişisel bakımına düşkündü valla severim severim egoistte olsalar sözünde durmasalarda aşk yaşıcaksan aslan <3 takılcaksan kova <3 heyecan tutku yaşamak istiyosan koç <3 sadakat anaç biri olsun diyosan başak<3 iş aşkı olsun eşşek gibi çalışsın diyosan oğlak <3 tercih ediceksin özet geçtim yani
- +1 yıl
Benim yukselenim yay onun tam bilmiyorum neye göre hesaplaniyo ya gecen hesaplayamadim internetten 😐
- +1 yıl
@BlackGirl94 hahaa saol yaa😂😂
- +1 yıl
Aslan daginik derken kendi bakimi degil ki kastettigim sozlerini tutmaz evet ama bakim konusinda titizler ozenirler kendilerine bakarlar yoksa o ozguven patlamasi ve egoistligi yapamaz. Biz garip kovalarda ezilir buzulur yalmiz basima icine atar her seyi
- +1 yıl
Bana tam dogum tarihini ve saatini ver internet yanlis oluyor
- +1 yıl
Tamam bekle sorucam hemen yazarim azdan sana gamercookie
- +1 yıl
Biri aslanlara kotu bisey mi dedi🦁🦁🦁🦁 😂😂😂😂😋
- +1 yıl
@berkayipek kankim yaa😂😂
- +1 yıl
Daginik uuuu...😂egoist... uuuu. sozunde durmaz uuuuu😂
- +1 yıl
Biz ask adamiyiz ailesine bagli tertipliyim de duzenliyim de mukemmeliyetciyim yalniz biraz ve emir altina girmeyi sevmem asker cocugu olsam da
- +1 yıl
yazdiklariniz eglenceli... ama kizmadim bak
+1 yılMantık iyidir güzeldir fakat aşkı aşk yapan mantığın devre dışı kalmasıdır
15 Yorumla- +1 yıl
Bide böyle şeyleri burclarla bagdastırmayın tamamen karakterle alakalı burcların öyle insanı ele gecirmez
- +1 yıl
Sen oyle san.
- +1 yıl
Peki o zaman şöyle söyleyeyim canım kova burcu olman icin gereken tarihler arasında dogup kova burcu olan her insan aynı mıdır? Hayır. Veya sen cocugunun nasıl biri olmasını istiyorsan ondan 9 ay oncesine ayarlayıp hamile kalarak cocugunun istediğin özelliklere sahip olmasını sağlayabilir misin? Hayır. Böyle saçma sapan şeylere düşmeyin illahaki etkiler lakin kişiyi burcundan tanıyamazsın salak olmayın
- +1 yıl
Valla tanidigim kim varsa hepsi burcuna gore hareket ettigini gordum hic yanilmadim bu zamana kadar.
- +1 yıl
Etkilediği konusunda hemfikiriz zaten
+1 yılaşk meşk bilmem de bu burcun en önemli özelliği bence pratik , yaratıcı ve zeki olmaları. boşuna dahiler burcu dememişler kova için.
11 Yorumla- +1 yıl
Insanlari uzmekte cok iyiler sadece ama ask konusunda arkadaslikta iyidirler
+1 yılBende kova burcuyum ama dediğin kadar başarısız değiller aşk konusunda karşı taraf kaldıramıyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Bak bu daha mantikli bir yorum oldu
Bazen zor, bazen kolay. Tam bilmiyorum. Tanıdığım kova burcu insanların bazıları çok iyi, bazıları cidden zor
10 Yorumlakova burçlarındaki bence en belirgin özelliğin başında bencillik geliyor sonrada arkadaşlıkları kova zor ama ulaşılmaz olmaları cazip kılıy onları
20 YorumlaBilmiyorum kova tanimadim hic. ama iyi arkadaslardir diye duymustum.
13 Yorumla- +1 yıl
Askta zorlar tavsiye etmiyorum.
- +1 yıl
😊😊
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılkova burcu sadece bir kişi tanıyorum 8 yıllık arkadaşım kendisi ve evet arkadaşlığı çok iyi ama ilişkileri kötüydü hep
10 Yorumla kova burcu bence zor degildir. ya da bana kolaylari denk geldi :)
10 Yorumlagerek yok bana yani bir teraziye göre değil uzak durmalarını tecih ederim.
10 Yorumla
+1 yılinsana göre değişiyo 3 kişi tanıdım kova burcu 1 tanesi çürük çıktı
13 Yorumla- +1 yıl
yukseleni neydi acaba🤔
- +1 yıl
yükselenini bilmem de çürük olan benim tansiyonumu fena yükseltiyodu :D
- +1 yıl
Akrep mi ki acaba 🤔 yoksa terazi mi? Terazi olan kovadan kork zaten dengesiz iyice dengesizlesirler 😂
+1 yılYaşanabilir bence. Neden derseniz herkesin, çok duygusal olmadığını düşünürsek...
Ben bir oğlağım, ama yükselen burcum kova.03 Yorumla- +1 yıl
Yukselen cok fazla etki etmior yalniz. Oglak burcu oldugun icin zaten ask burcusun. Kiskanclik ve disiplin vazgecilmezin. Sahiplenmeyi cok iyi biliyorsunuz acikcasi. Sevdiniz mi adam gibi seven burctur sadece biraz baskin karaktersiniz
- +1 yıl
👏 müthiş.
- +1 yıl
Disiplin, kararlılık, sevdim mi adam gibi severim. Sahiplenirim...:)
Kıskançlık, çok yoktur aslında. Karşındakinin hareketleriyle değişir bu durum.
+1 yılDuygularıyla da mantığıyla da hareket eden bir insan her durumda hata yapmış oluyor bir orta mantığı yok yani.
Kova burcu bir dostum ya da sevgilim olmadı hiç. O yüzden kova burcu insanlarını yorumlayamıyorum.00 Yorumla
+1 yılSadakatli ise zor olan herşey güzeldir kayıp etmesi kolay olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana heyecan veren ilşkilerde iyiyim yoksa sürekli aynı rutin ilişkiler yürümüyor bende
13 Yorumla- +1 yıl
Evet kova oyle. Basak burclari mesele hep ayni ve sabit duzenle gider.
Cevap sahibi+1 yılBabam öyle hiç anlaşamayız annem koç onla iyi aram
- +1 yıl
😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben kovayim. Asik oldu mu insan burçl birseyi farkettirmiyor inan
01 Yorumla- +1 yıl
Oyle mi? Hayret... Burc uyumu bosa yazilmis o zaman!
Bende kovayim... zor degiliz ya burclarla alakasi sifir bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılZor biri değilim ama bazen olmayınca olmuyor.
10 Yorumla
+1 yılBence çok tatlı ve sempatik insanlar. :)
17 Yorumla- +1 yıl
Yuh 😱
- +1 yıl
Noldu canım? :P
- +1 yıl
Millet kovayi kotumsuyor sen ne diyorsun😂
- +1 yıl
Ben herkes değilim de ondan.:)
- +1 yıl
Ay bayilicam😃
- +1 yıl
:) :) Relax.