Evet birkaç saat önce duygularımı açtığım bir duygusuz. Daha doğrusu bunun öncesi de var. bir öyle bir böyle davranmasından sıkıldım ve net olmasını istedim. Evet Allah var sonunda bet olabildi! Karakterizsiz. Keşke diyorum benden sustum dediğinde sussamıydım! !! Çünki o bana zamanında çok sustu! Sizce bu iyi mi oldu? Tam orda susmalımıydım?
Bence burada çocuğa duygusuz demeni gerektiricek bir durum yok sana insan olarak cok değer verdiğini fakat sevgili olacak duygulara sahip olmadığını kırmamaya özen göstererek anlatmış. Ama açıkçası sen olgun davranmamissin ne demek böyle şeyler hissettiğim biriyle arkadaş kalamam sence de çok arabesk bir cümle değil mi? Seninle hicbirsey hissetmedigi halde görüşüp duygularınla mi oynasın? Ya da senin birine iyi gelmen yalnızca aşkı mi kasdediyor
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neresi arabesk? Ever ben seni severken arkadaş kalamam dedim? Çok mu mantıksız? Ya gel ya git dedim. Tamam işte gitti...
3 sene önceye gittim.. Aynısını yaşadım hatta benimkimi yoksa diye baktım. Lannn bu çocuk kesin İkizler dedim ve haklı çıkmışım. Bu ikizlerin Allah belasını vermiş. Net değiller... Sırf ona iyi geldiğim için gel git yapıyordu. Hepsi bencil bunların. Bak yıl oldu 2018 halen aklımda. Normal değil... Sende ne oldu durumlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
sen en doğrusunu yapmışsın birine hislerin varsa söylemek en doğru seçenek çünkü sen yapacağını yapmış oldun olurmu olmazmı orası belli olmaz ama karşındakinin hislerini ögrenmiş oldun acı çektin belki reddedildin diye ama acı çekmekten korkmadın bu da seni çok iyi bir insan yapar güçlü yapar böyle korkmamaya devam et umarım mutlu olursun
ya bu beni instagramdan takip ediyodu ben etmiyodum. Profilime girip fotolarımın beğenisini geri almış. bende bunu fark edince engelledim sonra engeli kaldırdım. profilimde açık. Yani sadece takibimden çıkardım.
Bak arkadaşım bende çok sevdiğim hatta aşık olduğum birini kaybettim ama bak bu seni sevmiyor kendini üzmen için bir neden yok ama biz birbirimizi seviyorduk hemde çok ama olmayınca olmuyor baZı şeyleri kabul etmemiz lazım
Ha şöyle topla kendini kabul et bu hayat çok zalim o yüzden kötü olsa bile bazı şeyleri kabullenmemiz lazım yoksa yaşanılacak biryer değil. İlişki yaşayıp ayrulmak çok daha zor.
işte zaman diyolar ya aynen. bir de onun gözünde küçük gözükdüm mü diye düşünüyorum. en son açtığı dükkanına davet etti koşa koşa gittim. bişey yaptığımdan değil bunda bişey yok biliyorum ama erkekler öyle düşünmüyo
canim benimm bu kadar acma duygularini biraz gizemli kal emin ol o cocuk senin ayagina gelirdi ama al beni demisin resmen kac biraz zor ol sevsende sik disini sanki boyle oldumu olmadi taviz verme zaten bir erkek seviyosa napar neder seninle olmk icin bir bahane bulur ustune gitme iyice itersin
Niyeki kız kibarca reddetmiş bence bunun ilerisi olurdu ama bu saatten sonra olmamalı
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cevap veemediğim zaman neden sustun demesi ne ne demeli peki? İşte tam orda susmalıyıdım aslında tam orda! Onun en güzel yaptığı şeyi ona yapmalıydım.! Ama böyle oldu...
Aynen biraz ümit verir gibi vermez gibi olmuş sorsaydın neden diye o zaman ilk yazınca kısaca neden yazasaydın baktın cevaplar sallantılı tamam yazar giderdin
hahahhagahafahsghagsgahah iyi olmuş açıldığın pişman olmazsın en azından boşver evlenincede hep arada derede kalırdınız artık daha iyileri çıkar karsına umarım
Çok uzun mesajlar. atmışsn biraz ağır ol ya. Sanki başka erkek mi yok tamam seviyorsunda o seni istemiyor iyice şimartma
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunları bana bir kız arkadaşım yazdırdı bana kalsa kısa şeyler yazıcaktım. Hatta peki dicektim. Ama karşı tarafta hemen pes etti imajı vermemk için bunları yapmam gerekmiş. Çok ince düşünen bir arkadaşımdır sağolsun. Yazdıklarınla onhn aklında kal dedi. Bence haklıydı...
Dimi! Herkes aynı şeyi söylüyo. Allah soktu kalbimize işte benim yapıcak bişeyim yoktu. Ha bir de numaramı sil diyorum neden diyo? Nasıl neden dedim ya? Hayatımda gördüğüm en cins en kapalı kutu şahsiyet!
Ahh ahh zamanında bende böyle içimi dökmüştüm whatsappda o anı hatırlattın bana
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok iyi yapmışsın Ohhh miss. Bırak karşı taraf düşünsün. Hem ben kız halimle yazdım. Sen hiç bişey kaybetmesin. Ayıp mı günah mı hissettklerini söylemek? İşte bu Batuhan gibilerden olmıcaksın. Net olucaksın ne olduğun belli olucak.
Reddetti bende artık konuşmuyorum uğraşmıyorum görmezden geliyorum aksine nefret ediyorum çünkü 1 yıl boyunca acı çektim yeri geldiğinde üzüldüm ağladım çokda duygusalım yaa hep bizim gibilerini reddediyorlar nerde serseri it puşt var onları seviyorlar neden böyle😕
Deveyi diken insanı... diye bir laf varya çok doğru. Benimde 9 ay oldu 9 aydır ne sevgiliyiz ne değiliz. bir geldi bir gitti. Bende en son burda koptum işte!
Sinem bence bundan sonra kimseye bu kadar uzun mesajlar yazma reelde konuş kısa kesceksen de sanaldan konuş çünkü bazı insanlar var senin uzuldugunü takmaz bile aha bunun gibi
2 seçenek vardı. ya neden sustun dediğinde susucaktım! Ya da en son herşeyi şekilde görüldüğü gibi söylicektim. Kafasına girsin öküzün evet biliyorum ona fazla bunlar farkındayım. Bence iyi oldu be boşver...
En İyi Cevaplar