arkadaslar benim bir ilişkim var beş aydır. Ve hayatımdaki kişi benim kadar beni önemsemiyor deger vermiyor ona onunla ilgili bir soru sorduğum zaman sacmalama diyor benim kadar emek caba vermeyen biri var sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Yapman gereken tek şey ayrılman. Neden der isen bir gün sen de sıkılacaksın. Ben de öyle bir durum yaşadım. Sıkıldım yoruldum. Senin için çaba göstermeyen insan seni sevmiyodur zaten ve sen şu an seni sevmeyen biriyle ilişki yapıyorsun. İleride de ayrıldıgın zaman acısını sen çekeceksin. Seven insan çabalar uğraşır bırakmaz ne olursa olsun :) Kendine iyi bak seni mutsuz eden her insandan da uzak dur. O dünyadaki son erkek değil merak etme
23 Yorumla- +1 yıl
Aynen dedeğiniz gibi o hayatımda ama ben hep o arayacak mı mesaj atacak mı diye bekliyorum benimle sevgilisi gibi değilde arkadası gibi konusuyor bazen cok soguk buna ragmen hep cabaladım.
- +1 yıl
dogru diyorsunuz insallah hersey iyi olur
En İyi Cevaplar
+1 yılileride goreceksin ki ne kadar onemsiz ve layik olmadigini..5 aylik az bir zamanda oyle ise evlilikte kalir o is..
00 Yorumla
+1 yılAyrıl o zaman
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
+1 yılİliski tek tarafli olsaydi iliski olmazdi hersey karsilklk
10 YorumlaEvlenince cortlarsiz her şey karşılıklı bu hayatta aşkta sevgide :)
00 Yorumlatek tarafli cabayla yipranirsin. onunda emek vermesi gerek
00 Yorumlaİlk sapaktan dön geri
00 Yorumla
+1 yılTek tarafli emek olur ama yurumez bu is.
0115 Yorumla- +1 yıl
mesafeli ve soguk arada sıcak davranıyor ben ararsam aryor
- +1 yıl
Valla boyle insanlar insani cileden cikartir. Boyle davranislari olan insanlardan sahsen ben nefret ederim. Dunyada bir suru insan var kimsenin kahrini cekmeye gerek yok.
- +1 yıl
insan sadece bekliyor verdiği değeri görmeyi hersy karsılıklı sevgide ilişkiyi tek taraflı yürütmek zor oluyor sadece ben belkide beni sevsin diye bekliyorum
- +1 yıl
Peki bir erkek olarak size sunu soruyum sevmedginiz kızla neden devam eder bir erkek
- +1 yıl
Aynen sen seni sevsin diye bekliyorsun ama inan bunlara gerek yok. Eninde sonunda beklediginle kalacaksin. Ne gerek var zamanini bosuna harcamaya. Ona ayiracagin vaktini kitap okumakla gecirsen daha karli olur. En azindan huzurlu olursun
- +1 yıl
huzursuzum ondan mesaj beklemek ya da ı ne zmn bitti diyecek dıye bekliyorum
- +1 yıl
Ben sevmedigim kizla devam edersem umursamadigim icin devam ederim belki. Mesaj atmasi hosuma gider egom oksanir belki. Ama uzun surmez bu bir sure sonra bitiririm.
- +1 yıl
Bence beklenti icerisinde olma.
- +1 yıl
onun kide öyle aslında kendisi bunu dedi bana ben içimdekini bilmiyorum ama sende hayatımda ol dedi
- +1 yıl
Valla ilginc ya ben sevmem boyle insanlari net olsun isterim. Bir insani ya seversin ya sevmezsin ortasi yok.
- +1 yıl
belki o da boslukta ve o boşlugu benle doldumak istiyor ya da yarası vardı yarabantı olark gördü
- +1 yıl
Hersey olabilir. Sebeplerini dusunme bile sonuca odaklan. Bak gayet basit. Senin beklentilerini karsilamiyor adam.
- +1 yıl
haklısın benim beklentilerimi karsılsmıyor sevgili gşbi arkads gibi davranıyor
- +1 yıl
O yuzden uzme kendini. Hicbirsey icin degmez. Ben zamaninda cok ugrastim biri beni sevsin diye ama senin cabalamanla birseyler olmuyor. Iki tarafli hersey karsilikli hayatta.
- +1 yıl
haklısın
- +1 yıl
Unutma dediklerimi ileride pisman olursun. Once kendini sev sonra baskasini. Dilenci degiliz baskasinin bize sadaka vermesini bekleyelim
- +1 yıl
Ya inan konusmaya cok ihtiyacım vardı iyi oldu konusmak ama o hic anlamıyor beni
- +1 yıl
Sevindim yardimci olabildigime. Tamam anlamak zorunda degil. Anlamiyorsa sen de onu dinleme bosver. Mecbur musun hasta birini tedavi etmeye?
- +1 yıl
değilim mecbur mesala bgn aradı beni ne yapıyorsun falan dedi telefonu hadi neysw kapatlm dedi neden dedm düşün dedi hep böyle sonrada kapattı hep hatalı benmişim gibi kendi hatasız dört dörtlük ne yapıyor ne ediyor hatalı beni cıkaryor
- +1 yıl
Komik cidden
- +1 yıl
Cok sinir bozucu
- +1 yıl
Ben sepetlerim boyle insanlari
- +1 yıl
düşün ergen değiliz ama anlayamıyorum davranıslarını hiç
- +1 yıl
Bak boyle insanlarla hicbirsey olmaz. Selam desen batar Canim desen batar. Her lafin batar boyle insanlara. Kimsenin kahrini cekmek zorunda degilsin. Ben senin yerinde olsam hic ugrasmam
- +1 yıl
kendini birsey sanıyor hos bunu ben yaptım ona bulunmaz hint kumaşı olmadığını gösterdim
- +1 yıl
Aynen oyle ustune cok dusersen sana zarari dokunur
- +1 yıl
bende cok deger verdiğimi gösterdim oda böyle oldu yani
- +1 yıl
Aynen oyle. Karsindaki insan eger senin guzel seylerini gormuyorsa o zaman boyle kendini bisey sanir. He adam olsaydi sen bir adim geldiginde o iki adim atardi ama esek hosaftan anlamaz misali boyle olmus.
- +1 yıl
Ne yapsan yaranamsın oyle durum bu kısacası
- +1 yıl
aynen oyle o adamdan bir cacik olmaz. Kendini paralama
- +1 yıl
herkes cevremde bu dedgni diyor ondan bır cacık olmaz kendini yorarsın ergen düşünüyor dıorlar
- +1 yıl
Dogru soyluyorlar aklin yolu birdir her zaman. Cidden boyle kizlar hala kaldi mi ya sasiriyorum sen soyledikce. Benim uzerime bir kiz dusse asla geri cevirmem hosuma gider. Ben de onun uzerine titrerim. Bu eleman sorunlu belli
- +1 yıl
vallahi var az da olsa ilişki sürsün dıe ama artık yoruldugumu hissediyorum cünkü bir arkadsmda dedi senin gibisini basının üstüne koyması gerekiyor dedi
- +1 yıl
Dogru soylemis bak herkes senin yanlis yolda oldugunu soyluyor daha ne diye umitleniyosun. Sen uzuleceksin daima sen buna razi gibisin
- +1 yıl
razı değilim ki sadece bana yapılan haksızlık
- +1 yıl
Emek veripte deger görmemek zoruna gider
- +1 yıl
Tamam haksizlik oldugu asikar da sen hala atesle oynuyosun
- +1 yıl
Her ektigin tarladan hasat alacaksin diye birsey yok.
- +1 yıl
bilyorum zaten var mı yok mu beli değil hayatım da
- +1 yıl
Bence yok
- +1 yıl
Olsaydi buraya boyle seyler yazmak zorunda kalmazdim. Su an onunla konusuyor olurdun
- +1 yıl
Peki senin ilişkin neden bitti bitti ise
- +1 yıl
Benim iliskim karsimdaki yuzunden bitti hep. Deger verdik sahip ciktik hazmedemediler. Insanlari sahiplendin mi kendilerini bisey saniyolar. Millet gun gecirmek icin sevgili oluyor biz ciddi dusunerek biseyler yapmaya calisiyoruz ama sonuc elde var sifir. senin olay gibi iste
- +1 yıl
Aynen birine kalbini acarsin sonrada pişman ederler insanı
- +1 yıl
Bu sartlarda insanlar sevginin kiymetini ac kaldiklarinda anliyorlar. Ders almis insanlar karsima cikmadi o yuzden hep yalniz kaldim. Sen sen ol kiymet bilene gonul ver. Seninle anlattigin olaydaki gibi iliski kuran insanin hicbir zaman yanindan gitmemesi icin garantisi yok. Insanlar gercekten anlasilmiyor. Yani anlayamiyorum birine deger vermek sahip cikmak suc mu.
- +1 yıl
bende kıymet bilen oldum ama kıymetim bilinmedi sevgi ask o kadar güzl ki insalar bunları cıkar ilişkisine döndürüyorlar
- +1 yıl
Evet. O yuzden bu donguden cikmak en mantiklisi. Bak sana sunu soyleyim eger bir insan sana deger veriyorsa sen de kiymetini bilmiyorsan birgun mutlaka pisman olursun. Seni oyle bir uzerler ki neye ugradigini sasirirsin. Bugun sana yarin bir baskasina. Ondan sonra da seviyorum diye herseyine katlanmaya calisirsin bu boyle gider surekli degersiz olursun. Bunu niye soyluyorum o cocuk da birgun elbet pisman olacak. Bana deger veren biri vardi da ben kiymetini bilemedim diye. Sen eger elinden geleni yaptiysan soyleyecek baska birsey yoktur. Icin rahat olsun. Mutlu olmayi baska zamana ertele en azindan huzur sahibi olursun
- +1 yıl
huzur sahibi olmam için onun hayatından gitmem lazım o kadar mantıklı konusyorsun ki gercekten bu dediklerin dogru ve insan mutsuz oldugu bir durumdan kendini mutlu yapma imkanı var
- +1 yıl
Ben cok yasadim boyle seyler sana dogru yolu gosteriyorum yap ya da yapma senin bilecegin is ama yanlis oldugunu sen de bilmene ramen bugune kadar kabullenmissin
- +1 yıl
İşte bn bu kadar emek verdm dıe cektim onu
- +1 yıl
Gerek yok boyle seylere bundan sonra da emek ver bisey degisecek mi saniyorsun emek verdiginle kalirsin sadece
- +1 yıl
dogru diyorsun gerek yok hersey ortada
- +1 yıl
Dedigim gibi yaptigin seyler cidden akil alir gibi degil sen saglikli dusunme yetenegini kaybetmissin yapmayin etmeyin degmez. Ben iki yildir yalnizim kimseye yalvarmadim gayet mutluyum huzurluyum. Sabah kalktigimda rahatca ne is yapacagim diye dusunuyorum. 0 stresim var. Sukur bir derdim yok insana huzur lazim huzur anladin mi
- +1 yıl
İşte bnde ki onu kaybetme korkusu sadece içimdeki takıntı belki
- +1 yıl
Bilemem orasini. Kaybetmek diyorsun ya guluyorum buna. Asil su anda kaybediyorsun haberin yok
- +1 yıl
nasl yani
- +1 yıl
Su anda kaybediyorsun diyorum. Zamanim bosuna geciyor bosu bosuna mutsuz oluyorsun. Uzuldugun de cabasi. Bu kaybetmek degil de nedir
- +1 yıl
kaybetmek zamanı mutlulugu kaybetmek mutsuz oldugum bir durum var vr bn de dedgn gibi aaslında kendimi kaybediyorum
- +1 yıl
Onu diyorum iste. Siz kizlari gercekten anlamiyorum. Bir erkek size iyi davransa kaba olmasa size deger verse hemen ben kiz gibi erkek istemiyorum sert erkek istiyorum dersiniz. Cins adamlarin pesinde kosarsiniz. Eninde sonunda basiniz belaya girer sonra da beladan kurtulmak icin kara kara dusunur durursunuz. Siz gercekten sorun olan yerde yasamayi seviyorsunuz
- +1 yıl
sorun degl sadece basta ilgi alaka oluyor sonra adam sıkılıyor mu ne geri cekiyor kendini öyle oluyor bizde baglanmış oldgumuz için onlara böyle sekil a daki gibi cekiyoruz
- +1 yıl
Bak bir insan mutlu olmak istiyorsa caba harcamalidir. Nasil universite kazanmak icin ders calisiyorsan mutlu olmak icin de caba sarf etmen lazim. Sen su anda caba sarf etmeyen bir adami mutlu etmeye calisiyorsun. Adam oturdugu yerden seni oynatiyor sen de buna izin veriyorsun. Biraz olgun biri olsaydin kendini bu duruma dusurmezdin. Zamaninda bak ben de cok ezildim senin yaslarinda felan. Ama ileride hayatinin baskalari icin zindan olmasina izin vermeyeceksin. Biraz buyu sorumluluklarin artsin herkes senden birseyler beklesin o zaman ne demek istedigimi anlarsin. Su anda sana tamamen rahatliktan dolayi oluyor bunlar. Durduk yerde kendine sorun yaratiyorsun. Onu hic tanimamisken hayatina devam ediyordun mutluydun belki de mutsuzsan da onunla alakali bir durum degildi. Onu tanimadan mutluydun simdi o olmasa ne degisecek mutsuz mu olacaksin.
- +1 yıl
o olmasada birsey değişmeyecek hayat devam ediyor evet şu an ona hersye ragmen sabır gösteriyorum biliyorum bu yaptıgım sacma ama emegim var. ve mutlu olmam için onu hayatımdan cıkaracam bunu biliyorum cok dogru dedin ondan önce mutlu idim
- +1 yıl
Boyle iste neresinden tutsan elinde kaliyor. Hakli bir neden yok senin emek vermeye devam etmen icin.
- +1 yıl
Emek vermeyi bıraktım zaten o düşünsün artık
- +1 yıl
Sen bilirsin yine de kararini kendin ver ben sadece yol gosterdim sana
- +1 yıl
Tesekkur ederim ve cok yardımcı oldun yani konusmak iyi geldi acıkcası
- +1 yıl
Rica ederim yardimim dokunduysa ne mutlu bana. Dedigim gibi uzme kendini bosver hersey olacagina varir olmuyorsa zorlama
- +1 yıl
zorlamam cünkü yetrince zorladım artık olmaz cünkü kırılan bn oldum
- +1 yıl
Karar senin
- +1 yıl
Aynn karar benim tesekkur ederim gercekten
- +1 yıl
Rica ederim onemli degil.
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
☺😉
- +1 yıl
;) :)
- +1 yıl
🙈😱🔫
- +1 yıl
bu arada dünden beri bana yardımcı olmaya calstn ama senin de tecrüben oldgu beli
- +1 yıl
Evet yardim etmek istedim. Biz de cok sorun yasadik. Senin yasadigin seylerii gorunce kayitsiz kalamadim
- +1 yıl
cünkü mantıklı va dogru olanları dedin ama su sa gercek insan bir süre sonra eskisi gibi olmuyor çünkü yasadıgı için güveni kırılıyor etrafa
- +1 yıl
Oyle olmasi gerekiyor zaten sen hala birseylerin ustune gitmeye calisirsan daha cok hata yaparsin. Zararin neresinden donersen kardir unutma.
- +1 yıl
evet farkındayım herseyin artık kendimi mutlu edmem lazım
- +1 yıl
Umarim bu dusunceden uzaklasmazsin.
- +1 yıl
uzaklasmam cünkü deger görmemek beklentiye girmek onunla konusrken beni yanlıs anlayacak mı dıe cekinmek mutsuz ediyor bende artık mutlu olmak istiyorum
- +1 yıl
Bak insan baski altinda iken rahat hareket edemez. Gulerken dahi cekinir acaba bana ne diye guluyorsun diye kizar mi diye. Kendini rahat hissettigin yerde dogal halin nasilsa oyle davranirsin. Kimsenin seni kisitlamaya hakki yok. Eger senden memnun degilse bunu sana soylesin. Ne diye uzatiyor ki gerek yok boyle seylere cocukluktan baska bisey degil bu. Daha kisiligi karakteri oturmamis herseye sorun cikaran tipler hic cekilmez ya. Insana huzur lazim. Zaten herkesin kendine gore yeterince derdi var. Aile sorunlari gelecek kaygisi egitim durumu vs bir suru derdin olur. Bence o cocuk disindaki dertlerinle ilgilen ki ileride meslek sahibi olursun en azindan. O cocuk bugun var yarin yok. Onda daha iyilerini her zaman bulabilirsin. Ama her zaman egitim alamazsin. Turkiye sartlarinda 25 yasina kadar ne yaptin yaptin. O yasi gectikten sonra hersey zor. Is bulmakta bile gucluk cekersin.
- +1 yıl
Cok güzl dedin ben onla konusrken acaba yanlıs mı anlayacak beni diye düşünüyorum ya da bir düşüncemi onla paylasıyorum ve sacmala salak salak düşünce diyor yani insan hayatında olan kişi ile cekinmeden konusmalı benim düşücemin önemi yok tek o dogru. yasımız 20 her ikimizinde lakin bazen ergen düşüncesi gibi hareket ediyor bu hayatı yasayabildigimiz kadar bizim
- +1 yıl
aslında bazen düşünüyorm hayat güzel yasamak için ama işte biz deger kıymet bilmeyen insanlar ile hayatı zorlastıryorz bu hayata o kadar cok sıkıntı var bizimkiler sadece cok hafif kalır yanlrında
- +1 yıl
Diyorum sen gercekten cok dusuncessizsin kusura bakma da.
- +1 yıl
Neden ama sadece bn hersyi yıkmamak için ugrasdm olmadı
- +1 yıl
Soylen dusuncessizsin aciklayayim. Birseyler olmasi icin caba harcaman emek vermen guzel seyler bunlar. Ama senin hissettigini karsindaki hissetmiyor ve sen bosuna kurek cekiyorsun. Yani eline birsey de gecmiyor boyle yapmakla uzulmek de cabasi. Ona ihtiyacin olmadiginin farkina varamiyorsun. Karsida tepki yok sen hala birseyler olsun diye ugrasiyorsun. Bak herkes istedigini elde edemiyor bu hayatta. Acisiyla tatlisiyla bu hayati yasayacagiz elbet ama bile bile uzulmek de cahillik ahmakliktan baska birsey degil. Sen otur guzel seyler yap karsidaki sallamasin sen de akillanma. Ben bunu kabul etmiyorum. Kimseyi mutlu etmek zorunda degilsin ama mutlu olmak zorundasin. Onula ya da kendi basina mutlu olmak zorundasin. Onunla olmadigi asikar o zaman kendinle mutlu olacaksin. Niye baskasina ihtiyac duyuyorsun bu kadar anlamiyorum. Ya da hadi tamam ihtiyac duydun yalnizlik kotu yaninda biri olmasi guzel eyvallah ama neden oyle sorunlu bir insan icin cirpiniyorsun anlamis degilim dogrusu.
- +1 yıl
evet sacma gelebilir haklısında keza bende senin dediklerin ile hem fikrim ama insan bazn ne olursa olsun yaşamak istiyor evet acı cekiyorum deger görmedm ve sonun da onun hayatında fazla oldugumu anladım o an o zaman insanın gözü kör oluyor sadece o olsun da gerisi önemli değil diyor bulunmaz hint kumaşı mı hayır ama benim kide bana ders verdi kimseye gereğinden fazla deger vermemek lazımmış bunu ögrendm
- +1 yıl
Iste bunlari son kez soylemis oldun. Once insanlari tani dusun tart ondan sonra deger ver. Boyle kendini paralayarak bir yere varamazsin
- +1 yıl
biliyorm insanlara yaranamzsn sadece kendine olur
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Öyle yani
- +1 yıl
Sen dedigim gibi yap faydasini gorursun tamam
- +1 yıl
tammam dediklerini yapcam cünkü kendim için
- +1 yıl
Tamam o halde anlastik.
- +1 yıl
anlastık tesekkur ederim gercekten öyle iyi geldi ki
- +1 yıl
Rica ederimm faydali olduysa ☺
- +1 yıl
evet cok iyi geldi :)
- +1 yıl
Sevindim gercekten
- +1 yıl
:) :) bazen insan sadece yol göstercek bir yer arar bende senin dediklrrin rehber oldu bana
- +1 yıl
Oyle tabi herkesin zor zamanlari olabilir.
- +1 yıl
Umarim uygularsin faydasi sana nihayetinde ☺
- +1 yıl
uyguluyorum dediğin gibi faydası bana yoksa beni sevmeyen insan için kendimi mutsuz edcem
- +1 yıl
Aynen oyle olacak. Kendine deger ver kendini sev kendini gelistir baskasini bosver
- +1 yıl
insan önce kendini sevmeli ve baskaları için cabalamak yerine kendini mutlu edmeli oldgunu farkettim senle konusunca
- +1 yıl
Bosuna o kadar sey konusmadigima sevindim gercekten. Kendi bildigini okusaydin zoruma giderdi. O kadar vakit ayirdim fikrinin degismesi onemli benim icin
- +1 yıl
Tabi ki cünkü o kadar bana zaman ayırıp bana yardımcı oldun dediklerini uyguladım farkedmemi sagladın acıkcası sen ne kadar mutsuz oldgumu kendimin salak oldgunu hersyi bilip aynı degeri vermenin anlamsz oldgunu gördüm
- +1 yıl
Iyi yapmisim o zaman sana farkindalik kazandirmama sevindim
- +1 yıl
evet dediklerini yazdıklarını hep okudum tekarr tekarr
- +1 yıl
Iyi yapmissin okumussun hepsini dedigim sekilde uygula. Ne olursa olsun yolun sonu belli. Oyle veya boyle bu isin oluru yok sen de biliyorsun bosuna ugrasmana gerek yok
- +1 yıl
Aynen öyle sonu yok ve sadece tek birseye can sıkmaya gerek yok uyguluyorum
- +1 yıl
Guzel iyi anlamissin beni
- +1 yıl
anladım tabi kii
- +1 yıl
Yazdıklarınızı okudum da şimdi ne yaptın bitirdin mi nasıl sonuçlandı merak ettim
+1 yılsvmiyor belliki.. hçbirşey tek taraflı olmaz..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılya kabul et ya ayrıl
19 Yorumla- +1 yıl
Peki bir erkek neden bu kadar hayatındaki kıza uzak durur
- +1 yıl
ne zamandır görüşüyorsunuz
- +1 yıl
5 aydır Şu an o ünüversite okudugumuz için farklı sehirlerdeyiz ama aynı sehir de yasıyoruz
- +1 yıl
başkasını bulmuştur belki
- +1 yıl
Bilmiyorum ama beni şimdi ben ararsam aryor mesaj atyor hep ben soru sorunca tersliyor
- +1 yıl
çokmu arayıp mesaj atıyorsun sen
- +1 yıl
hayır sıkılmasın diye yerinde arayıp soruyorum
- +1 yıl
o zaman uğraşma bırak gitsin kimsenin bence kimse için kendini paralamasına değmez
- +1 yıl
Aynen çünkü ben cok umursuyorum deger veriyorum o sıkılmasın diye herseyi yerinde yapıyorum ama yaranamıyorum aklına gelmiyorum bile
+1 yılolur olur millet kosarken sen bol bol emeklersin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Olmaz , biter
00 Yorumla
+1 yılolmaz.
00 Yorumlaolmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmazz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem