Arkadaşlar dünyanın tüm erkeklerine baktığımda en tipsizi bizim erkekler. Kekolarda bizim erkeklerin imajını bozuyor. Çok fazla yakışıklı erkek yok, olanda dünyanı brn yarattım havaları var. Neden bizim ülkenin erkekleri Koreliler kadar yakışıklı değil ve tiksinç... 😢😢😢😢😢
Bu from çok yorumlar okuyorum Bilemem ben bu ülke den gitmek İstiyorum Meksika falan Gerçek türk kızları danda Ruslardan da nefret ediyorum kimseyi yadigar istemem de artık türk kızların nefret ediyorum sırf sizin gibi insanlar yüzünden erkeği de kızı da
Aynen, kız gibi diyenlere sinirlerim daha çok bozuluyor kıl yumakçıklarına... Hepsinden daha erkekler. Koreye gidersek ramen, kimçi benden kanka 😂😂😂😂😻😻😻
bu kodugmun andavalı it gibi havlayıp dursun boşver. internetten kore nin şehirleri yazmiş sonra hiç gittinizmi diyo ya malagi. ismibi bile 2 dakika önce duydu halbuki kimi kekliyo
Eminim ömründe korenin k sni gezmemiştir bize nutuk geçiyo. Türk kızlarının koreli erkeklerini beğenmesini çekemiyo canım keko. Neden türk dizileri ve müzikleri ve erkeklerini sevmiyonuz aha yanıtı...
Yok çok sorun etme boyuna bayıldım senin 😍😍😍😍😍😍😍 Bir arkadaşım vardı boyu 1.74 ve sevgilisi sorun etmemişti. Tam tersi uzun olmasından hoşlanıyordu. Şu an ayrılar ama boydan değil kı, başka koreliye aşıl oldu neyse o uzun hikaye yani boyunu dert etme derim
Evet var bizzat türkçe bilen koreli arkadaşım dedi. Ben korede hemşire olmak istiyorum deyince şaşırdı. Öyle bir şey yok dedi Kore'de. Biz yabancılar koreliden başka yabancı almıoz.
türk kızları neden çirkinse erkekleride ondan çirkin işin ilginç tarafıda türk kızları yakışıklı -kaslı erkekler hayal ederken çevreye baktığımızda yanlarındaki arabalı-paralı sevgililer görünüyor ve bu erkeklerde hiçte yakışıklı-kaslı olmuyor ama yinede bu durumdan erkekler suçlanıyor mahkemeye intikal ettirsek hakim bu kızlara elektrikli sandalye infaz cezası verir
Allah Dağına göre kar vermiş. Hayır sanırsın tipiniz böyle de triplere giriyorsunuz. Düşünün bak sizin makyaj falan şansınız var bizde o da yok. Ona rağmen arada uçurum var.
Üstüne vazife mi Allahin yarattigi kuluna tikseç bilmem ne ya bu ne biçim psikoloji sen baban sevgilin kekoysa ona göre mal mal konuşuyon sen sanki pek mi güzelsin mukemmelsinn ergen ergen defol git o zaman koreye fakir fakir konuşuyon sana donup bakacak mi bakalim içine düstugun adam
1-2 millet hariç her ülkede aynıdır. yakışıklı da var tipsiz de. boşuna erkeklere sallamaya da gerek yok. ama koreliler ne ya :D uzak doğululara bir şey hissedemem yani erkek gibi gelmiyorlar :D ona bakarsan rus kızları yanında biz de tipsiziz
Kişinin bakması önemlidir. Tipsiz, kime göre? Ben diyorum ki: ''Çirkin kız da, erkek de yoktur. Bakımsızdır, iki cinsiyet içinde bu böyle...'' bunu diyorum. Ama diğerleri başka bakar, kimseye çirkin/tipsiz demem, herkes güzeldir gözümde.
Erkeklerin çoğuna baktığında rus kızlarını görünce ağızları sulanıyo. Yüzde doksanı türk kızlarına kezban diyor. Sana kezban diyenleride desteklemen ayrı bir ironi.
Evet Koreli erkekler cidden çok iyi görünüyor ama bunda cilt bakımları epilasyon ten rengi açtırma güzel uyumlu kıyafetler giyme gibi şeylerin çok etkisi var. Türkiye'de erkekler kendine bu kadar özen göstermiyo bence çoğunda da bunları yapacak para yok Kore de alım gücü yüksek ve erkeklerin bunları yapması da cok yaygın yani şimdi Türk erkekleri niye tipsiz dememek lazım bakımsız desen daha iyi olabilir.
Ahaha ilk 10 muş, boy ortalaması 1.60 olan kızlar konuştu. Kusura bakma ama travestilerimiz sizden daha güzeller. Bu yüzden daha çok tercih ediliyorlar ;)))))))))
Bu vatanı senin hor gördüğün Türk erkekleri kurtardı süs köpekleri değil 15 Temmuz dada her yer kahraman doluydu senin beğendiğin süs köpekleri plajda gününü gün ediyordu merak etme o yüzden herkes Türk olamaz Türk olmak bir ayrıcalıktır
Onlar daha çok gömüyor emin ol. YouTube de türk kızlarını aşağılayan kezban videolarıyla dalga geçen erkekleri gördükçe kanım donuyor. Yorum yapan kıl yumakçıklarında boy bile yok.
En İyi Cevaplar