Dayanamadı ve odama geldi bundan sonra ne olur Acaba?

Üniversiteyi teyzemin Yanında okuyorum Ben Şimdi saçma salak konuşup o Senin kuzenin Bilmem Ne demeyim oldu İşte elimde olan birşey değildi.. teyzemin oğlu sivil polis birde amir komisermi Ne işte Bilmiyorum Tam Gece Geç saatlerde geliyor ve Ben ona aşık oldum bekledim Birgün Yine geldi birşeyler Yemek istermisin açmısim dedim gerek Yok dedi gitti yattı Hiç yüz vermiyor Bana konuşmuyor bile Neden Bana Böyle yapıyorsun diye birkaç kez konuşmaya çalıştım Asıl Sen neyapmaya çalışıyorsun dedi Sen benim teyzemin kızısın ciddi birşey düşünsem bile Bunu insanlara teyzeme Nasıl açıklarım Sen Bizim evimizde kalıyorsun şu an dedi Lütfen dedi mesafemizi koruyalım uzak durmamiz gerek birbirimizden falan neyse İşte Ben çok utandım tabiki ertesi gün devlet yurduna başvurdum birkaç gün Sonra yurda geçtim yerleştim ertesi gün Evde göremeyince sormuş teyzemde yurda geçti daha rahat edecekmiş demiş geldi aradı topla eşyalarını in aşağı dedi Beni yurttan aldı Eve götürdü saatte geçti Zaten yattım Sonra Gece geldi odama arkamdan sarıldı omuzumdan öptü bir tane Öyle uyuduk Hiç konuşmadık Sabah kalktığımda yoktu ise gitmiş Sanırım Of yani Öyle ci. nsel bir durum Yok asla yapmaz kıyamaz Bana sizce Ne Olur Bundan sonra sizce Oda Bana aşık mi?
Dayanamadı ve odama geldi bundan sonra ne olur Acaba?