gerçekten bu durumdan kurtulmak istiyorum nolur bir fikir verin :(
Bu aralar herkesi ve herşeyi kıskanır oldum
gerçekten bu durumdan kurtulmak istiyorum nolur bir fikir verin :(
teyzem surkeli gelir eltilerini cekistirirdi bana bu sunu aldi bu burya gitti bu erkek dogurdu kilo vermis kilo almis zati guzel degil vs diye diye ki kiskanmasa bukadar dedikodu etmez onud abiliyorum 6 eltiler ya 6 aydir onunla takiliyorum diye bende öyle oldum asiri kiskanc sinirli biri oldum oyuzden teyzemde olsa mesafemi koydum. belki seninde etrafinda böyle birileri vardir ? maddi skintidanda olabilir aklin hep maddiyata gidiyorsa ama takma hersein keyfini cikar gecici bir sure para hersey degil yuruyebilirsin kosabilirsin gulebilirrsin bunlari parayla almana gerek yok bunlari yapamayan nice nice insanlar var oyuzden duusnme bukadar =)
evet çok teşekkür ederim, aslında halam benim bu anlattığın gibi biri böyle gelip bana anlatır sürekli aynen dediğin ondan böyle olduysam kurtuluşum yok ya :( neyse yinede güzel cavabın için teşekkür ederim :)
Depresyon mepresyon daha ne oldugunu bilmeyenler cevap veriyorlar yanlış.
sendede erkeklerde aşırı görülen kıskanma örneğin biraz yakışıklı çocuk ve yanında 2 3 tane kız olsun kesin ona gay deriz çekemedigimiz için sendeki biraz farklı neden yok şu yüzden yok biraz sorunun cevabını kendinde ara kendini başka şeylere ada spor yap fizigin yerine otursun öyle gitar boş iş şuan fizik ön plana çıkıyor ülkemizde malum abazalar :( ve bu kıskanma duygusu normaldir
Tum canlilari allah yaratti bizede sukur etmek dusuyo..kiskanmak her insanda olur normal seyler...sikma canini bir sorunun yok...
şükür ederim herzaman için ama eskiden böyle değildim işte kıskandığım için herkesi, kendimi de çok ezik gibi görüyorum :(
Salla gitsin sikma o tatli canini ...aynisi bendede var ama takmiyom..istersen mesaj at dertleselim
Cevap
1Cevap
Depresyon the walking :(
:( deme öyle ya depresyon falan felan :((
Uyuyunca geçer :D
sen ben misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar