Evli ve yüzsüz bir insandan nasıl kurtulunur?

merhaba 3 ay önce biri ile tanıştım kendi ısrarları ile kültür olarak çok farklıyız ben karadenizli o doğulu, telefonda konuşmaya başladık beni çok beğendiğini dile getiriyordu ben kendisine hep temkinli davranmaya çalıştım evli olup olmadığını sordum bekar olduğunu söyledi. kimlik gösterdi kamerada kurana el bastı bekar olduğunu dair ben kardeşleri ile görüştüm ilk bekar sonra evli dediler neyse en son kendi itiraf etti , düğünden bir fotograf yolladı bu kez seni kızdırdım dedi bekarım dedi o en küçük teyzem dedi. ben defalarca kere bitirmek istedim hep tehdit ailene seni rezil ederim sana zarar veririm felan. neyse bitti bir şekilde 1 ay felan görüşmedik. beni daha önceden eşi olduğunu idda eden biri aradı konuştuk ben olanları anlattım bana hak verdi bir daha ararsa eşim bana söyle dedi. bu kişi beni yaklaşık 1 haftadır her gece arıyor mesaj atıyor ben cevap vermiyorum. çağrı atıp bırakıyor ara diyor ben aradım dün gece meşgule alıyor seni çok özledim darılma bana gibi mesajlar
ben eşinden şüphe ediyorum acaba eşimi kendisimi her gece arıyor çünkü
bu arada bu adam tek benle değil benim dışımda bir sürü kadınla ilişkisi olduğunu da öğrendim
beni her gece niye arayıp mesaj atıyor cevap vermiyorum aramaya devam edermi
hattımı çok rahatsız edilmediğim müddetçe değiştirmek istemiyorum
Evli ve yüzsüz bir insandan nasıl kurtulunur?