"Benim de zaten hiç gücüm yok
Yüzüm yok hiç
Umudum yok
Ama bil ki
Farklı bir hayaldi
İşkenceydi bazen
Bazen çok güzeldi
Ama anlıyorum sesinden
Kurtulmuşsun
Sen
Nokta konmuş bitmiş
En güzel hikâyem…"
Iki kızı birden idare etmen çok ahmakça!
Bir uyarıda bulanayım yanlışını göstermek için değilde!
Bu konuda %50 şansın var!
~ Belki herşey isteğin gibi olur ama nereye kadar? Elbet Birgün herşey açığa çıkınca yalnız kalabilirsin. Sen ikiside benimle olur oyuncağım Gibi oynarım diyorsun ama öyle olmayacak... Bence baştan kimse kırılmasın kısa sürede seçimini yap!
2. kızı biraz daha tanıyıp ona göre karar vermek istiyorum.
Sevgilimi seviyorum ama inanılmaz bir kızla tanıştım diyorsun inşallah o tanistigin çok güzel kızın yüzü lokum huyu bokum gibidir ve insllh seni de inanilllmmazzz yakışıklı birisiyle aldatir sende kaldiramaz evdeki bulgurdanda olur zombi gibi ortalikta dolasirsin insllhhh sen ve senin gibilerin en kisa zamanda allah kökünü kurutsun ınsllh aminnn...
huyu da güzel ya. bak düşündükçe mutlu olmaya başladım. aşık oldum sanırım. sevgilim bana karşı inanılmaz ilgisiz ve bu üniye başladığımızda oldu ben ne kadar çalabalasam da sürekli trip atıyor tersliyor. muhtemelen aldatılıyorum.
bitirip öyle baslasaydin ozaman bu kızla o seni aldattı diye o karaktersizlik yaptı diye sende karaktersiz olmak zorunda misin.. Üstelik eminde değilsin aldattigindan ve sevmeyen insan 4 yıl birliktelik yürütmez zaten ah alırsan o ah senden er ya da geç çıkar allahın adaleti sasmaz bunu unutma hoş senin gibiler bunu anlamaz da neyse
yapacak bişi yok. hep onu düşündüm yıllardır biraz da kendimi düşüneyim.
o zaman şöyle soyliyim sen simdi bunu yaparsan evli oldugunda da yaparsin kardesim kufur etmenede gerek yok ayrica
kardeş doğru gelin adayını arıyorum. Evlenipe karımı aldatırsam top olayım.
Şu an yaptiginda farkli bisey degil be usta ben sana kotu veya iyi demiyorum haddim degil ama sadece şunu dusunmeni istiyorum 4 yillik olan kiz arkadasin sana ayni seyi yapmis olsa ve sende bunu ogrensen tepkin ne olurdu ne hissederdin
hocam 4 yıllık sevgilimle aramızda sorunlar var. bana ilgisiz davranmaya başladı son birkaç aydır, hiç takmıyor.
valla kardesim ben soracagimi sordum bence dusun ilgisizdir falan da aldatmiyordur heralde ama benden bu kadar simdi gerisi sana kalmis eyvallah
son paragraftaki yazını gördükten sonra bir şey yazmıcam ama anlamışındır sen zaten demek istediğimi
Cevap
1Cevap
Senin hayatına kimse karışamaz. Sana şöyle söyliyim ikinci kızı baktığın anda zaten ilk kızı aklından çıkarmışsın. Zaten kızın 4 yılını boşa harcadın. O yüzden bırak o da başka birini bulsun. İkinci kızın gidişatına göre onla ilişki kur. Ama ilk kıza yaptığın gerçekten onur kırıcı. aynı anda idare etme kesin hata verirsin.
ilk kız muhtemelen birini buldu bile. zaten gözümün dışarıya kaymasının sebebi de bu
evli olmak gerekmiyor bu yaptığın şey karaktersizlik. eğer ikisiylede tanışma döneminde olsan neyse, sevgilimi seviyorum diyosun ama başkasıyla deneyeceğini söylüyorsun demek ki yeterince sevmiyorsun. iki kızın da duygularını becermeye hakkın yok senin. birinden birini tercih ediceksin. kime ne yaşatırsan onu yaşarsın bu bir gerçek.
ama aslında 2. kızla sevgili değiliz ki? sadece konuşuyoruz. Sevgilimden ayrılıp ona yazıcam. Aslında çok uzun bir hikaye eksik anlatınca ben karaktersiz gibi oldum.
ne gurbeti ya aynı şehirdeyiz. kız beni sevmyor bıktım 4 senedir nazıyla uğraşmaktan
Nekadar igrenc insanlar var nefret ediyorum sizdenn ya pisliksiniz :o butun erkekler aynimi kendinden utan o kizi hicmi dusunmezsin bari hemen ayrilda kiz senin gibi birinden kurtulsun
ayrılcam yakında. yenisiyle devam edicem sanırım
Igrenc adam rezil ettiklerini bulmadan olmezsin bunu unutma o kizin ahi yaninda kalmaz
sen aşktan ne anlarsın kezocuğum
Evli degilim mk demissinde 4 yil azmi? Madem icinde bisiler eksilde onurlu sekilde yol ver kiza. Pislik yapmayi birak.. 1 -2 yillikda değil lan 4 yil.. bissuru sey yazarimda spam yicem
Evlilikle ne alakası var olgunlasmamis armut kafalı şey
evde kalmış kız kurusu defol
Hahah deliye bak 19 yaşına yeni gordim yaw sende
İgrencsin. Kız kardeşim idare edilse bu sekilde ya da kizin ne tepki verirdin? Adam gibi ayrıl sonra ne halt yiyosan ye. Sizin gibiler yüzünden kaç kız aci cekiyor yazık!
güncellemeyi okuyun
"İki kişi arasında kaldıysanız ikinciyi seçin, birinciyi gerçekten sevseydiniz ikincisi olmazdı" diye bir laf var bilir misin
aynen doğru bir söz. ben seçmimi yaptım
o kızdanda biran önce ayrıl yazık kıza
şunu yazdım; mesaj atıcam birazdan:
"Benim de zaten hiç gücüm yok
Yüzüm yok hiç
Umudum yok
Ama bil ki
Farklı bir hayaldi
İşkenceydi bazen
Bazen çok güzeldi
Ama anlıyorum sesinden
Kurtulmuşsun
Sen
Nokta konmuş bitmiş
En güzel hikâyem…"
ya o değilde ben kötü oldum şimdi dile kolay 4 sene. keşke biraz da o çabalasaydı. evlilik hayalleri kuruyordum ama belli ki istemiyor beni. yapabileceğim bir şey yok :(
Evlilik hayalleri kurduğun kisiyi başkasıyla aldatiyorsun ama çabalamadı diyosun belki o da seni aldatiyodur oh ne guzel
@mrmrssmith okuduğunu anlamayı dene.
ilgisiz diye baskasına mı kayması gerekiyodu hemen gözünün? Belki baska sorunları var kızın düsünsene simdi bide sen başkası için ayrılıcaksın. neymis cok güzel bir kızmıs. 4 senelik ilişkinin yerini tutar mı be bir güzellik icin yaptıgın seye bak
kızla konuştuk. aldatılıyormuşum.
Sizin gibi saçma insanlar ve saçma soruları görmemek için bu siteyi terkediyorum.
gitmeden meme capsi at bari
Kalp değil otel arkadaş nasıl pis insanlarınız.
sevgilim eninde sonunda terk edecek beni. üniye gittiğimizden beri çok değişti. büyk ihtimalle de aldatıyor. ne yapayım artık yoruldum. ben evlilik hayalleri bile kuruyordum ama kendi pişman olacak sonradan. sonuçta erkek olan benim, yedimiz haltları gelecekteki kocasına anlatırken umarım zorlanmaz
Sonuçta erkek olan benim derken?
Birinden vazgeç er geç çıkar yakalanirain
Ya aslında en son tanışığım kız mğkemmel birine benziyor ama daha bilemem. Sanırım sevgilimle yollarımızı ayrıcaz
Evli değilsin ama karaktersizsin
konuyla alakasız ama;
seni ara ara görüyorüm. aşık oldum neredeyse çoooooook güzelsin :(
Çok güzelsin çok
İnşallah ikisi birden terk eder
farklı şehirdesiniz kolay olur
öyle bir şey yazmadım. aynı şehir, farklı üni yazdım
yok senin gibisine zor gelmez
Evli olmaman karaktersiz olmanı değiştirmez.
hadi ordan mk 😂😂😂😂 karpuzmu seçiyon
ama karektersizsin
arkadaşım kurusu
Ütüyü yüzüne bastır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar