Sevgilimi sevmiyorum, istemiyorum ama vazgeçemiyorum.. Bu nasıl bir iş ya?

Gençler şimdi benim bir sevgilim var ve 3 yıldır ciddi bir ilişki içindeyiz. Benim okul okuduğum şehirde tanıştık onun yerli halkındandı. Başta çok seviyorduk birbirimizi. O beni seviyordu ben onu. Ama zamanla bu sevgi bitti. Onda da bitti bendede bitti. Beni defalarca kez aldattı. Aşırı yalancı biri. Öyle şeyler yaşattıki bana anlatsam bu insan olamaz dersiniz. Sürekli birileriyle beni aldatıyor sürekli. Devamlı bir yalan durumu söz konusu. Kendide söylüyor seni sevmiyorum istemiyorum diye. Aslında bende sevmiyorum ve istemiyorum. Ama o bana bunu diyince artık hırsmı yapıyorum ne yapıyorsam direk ağlayıp ele geçirmeye çalışıyorum tekrar. Sonra barışıyoruz sonra yine aynı şeyler. Mal mıyım salak mıyım neyim anlamıyorum. Sevmiyorum işte ne güzel oda sevmiyor ayrılalım dediği anda bana bişeyler oluyor. Benim bir şekilde ondan kopmam lazım. Hiç mutlu değilim. Hayatım boyuncada olamam onla. Geleceğim yok onla çok net bir şekilde görüyorum. Vazgeçemiyorum. Verdiği acıyı sevmişim sanki. Hiç mutlu olmadım ki ben onla. Bilemiyorum.. nasıl vazgeçeceğim?
Sevgilimi sevmiyorum, istemiyorum ama vazgeçemiyorum.. Bu nasıl bir iş ya?