Sevgilimle ayrilali 4 gun oldu ama numarami hala silmiyor bende bu resmi Whatsapp profil resmi yaptim sizce iyi yapmis miyim? Yoksa onu umursamiyormus gibi mi yapayim?
Evliliğe soğuk baktığı için ayrılmanız çok iyi olmuş. Adam gibi gelsin, tel no silmemesinin iyi ya da kötü birçok sebebi olabilir. Ama bu şekilde yapman doğru değil, sanki onu bekliyor gibi bir wp profil resmi olmuş. Evlenmiyorsan bir daha bana bakma tarzı wp profil resmi olsa daha iyi olur. Ve sana geri geldiğinde evlilik niyeti ile gelir, ya da direk gider gelmez artık.
1
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evlilige soguk bakmiyordu tam tersi o teklif etti bana ailmle tanismak istedi tanistirdim ama bir gunde sogudu evlilikten ailevi problemleri bide maddi sorunlari vardi galiba bu yuzden ayrildi benden ama kesin ayrilik nedenini soylemedi sadece aklinin karisik oldugunu ama kalben beni halen sevdigini soyledi unut beni dedi gitti😞 ama numarami silmiyo iste ve instagramda halen resimlerimiz duruyor
Yorumlara evliliğe soğuk baktığını yazmış olduğunuzu gördüğüm için bunu yazdım. Açıkçası ailevi sorun olsun ya da maddi sorun, kimse sevdiğinden bu yüzden vazgeçmez. Çünkü ailevi sorun konuşarak halledilir ki onlarda saygı duyar, maddi ise o da zamanla halledilebilecek birşey. Yalnız sizin ailenizi tanıdıktan sonra geri adım atması dikkatimi çekti. Belki bir ihtimal ailenizi kendinisine ve ailesine layık görmemiştir. Ama bu bile saçma bir neden olur, sonuçta ailenizle evlenmiyor sizle evlenecek. En iyisi onu kendisi ile yalnız bırakın, düşünsün, taşınsın, seviyorsa ve sizi gerçekten istiyorsa yeniden geri döner, özür diler.
Ailemi cok sevdi defalarcada soyledi bunu ama anlamadim bir anda baska biri oldu aksam benimle ilgili evlilik planlari yapan adam sabah ayrildigini soyledi hic anlamadim onunla yeniden konustum yine ayni seyleri soyledi kalbim baska bisey diyo aklim baska bisey diyo icim rahat degil ilerisi olmaz dedi ama ben ona karsi bir hata da yapmadim galiba isler ciddi oldu sorumluluk geldi ustune kafasi karisti numarami silmemeside bence bu yuzden umarim sadece kafasi karışıktır
Olmustu ama o biliyordu başından beri ben soylemistim ona kendiside bana eski iliskilerinden bahsetmisti oyle bisey olsa bile bana diyebilirdi ayrilik nedenini
Korkulari var iste ben degişirim saniyor galiba evlenince. bir ara telefonla konusurken evlenince ne yapacaz diye hayaller kurarken birden telefonu kapatmak istedigini soyledi sesi kotu oldu 1 gun ortadan kayboldu ne mesaj atti ne aradi onu aradigimda da kapatiyordu sonra hicbisey olmamis gibi mesaj atmisti bana.. bende ona kizmistim neden boyle yaptigini sormustum sen evlenince degişirmisin? aileme kötü davranirmisin? insanlar degisebilir falan dedi şok oldum sonra yine benimle ilgili hayaller kurdu beni sevmese ailemle tanismak istemezdi ama cok korkuyor iste 1 gun cok kararliyken ertesi gun baska bir karaktere burunuyor
Çok dengesiz davranıyor. Sana hala güvenmemeside ayrı bir sıkıntı. Bu kadar samimi konuşmana bakılırsa sorun tamamen ondan kaynaklı, kendi karekterinden kaynaklı, çok şüpheci, herşeye olumsuz bakan bir tip gibi. Çekincelerin var o zaman karşındaki insana saygı duyup konuşarak halletse güzel olacak ama kimseyi takmadan umursamaz bir şekilde kaçması çok saygısızca bir hareket. Açıkçası ileride böyle biri ile yaşamak istemem. İlişkide çok sıkıntı oluşturma ihtimali yüksek olur.
Evet bir oyle bir boyle bende yoruldum ama onu cok seviyorum cunku bana guzel. seyler yasatti.. yanliz icim hic rahat degil yinede ayrilirken "ben kotu bir insan degilim sana kotu bisey yapmadim ozur dilerim" diyip durdu hic bisey anlamadim ya
Bilmiyorum ama sadakatsizlik yapmış olabilir, belki biri ile olmuş v. b birşey olmuş. "Ben kötu bir insan degilim sana kötü bisey yapmadim özür dilerim" demesinin arkasında belki o vardır. Belkide seni tamamen terketme kararı vardır. Onu sevdiğini buradan bile anlaşılıyor. Anlamamak için aptal olmak lazım :)
Vicdan azabi cekiyor sanki onu cok seviyorum ama bu yaptiklari cok garipti... Numaramida silse keske engellese sosyal medyada resimlerimizi niye silmiyorki? Kusura bakma senin kafanida sisirdim ya😞😞😞😞😞
Yok ya kafam şişmedi, ne zaman konuşmak istersen yazabilirsin, yardımcı olabilmişsem sevinirim ama işte elimden birşey gelmiyor :( Vicdan azabı çekiyor olsa bile yine sebebi kendisi, onu şahsen tanımadığım için net konuşamıyorum, bu yüzden yürüteceğim tahminler bir yere kadar ancak gidebiliyor, yani bu dengesizliğine bende bir anlam veremedim ki insan kendi kendine bunu yapmaz.
Bak canım, evliliğe bukadar yaklaşmışken o seni biraktiysa! Defolsun gitsin kaldiki bir erkegin bir kadini birakmasi daha acı, bir zahmet yol ver gitsin oynatma kendinle
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen nereden bildin evlilige ramak kala ayrildigini😞
o zamn bu isin okacagi yok canım hazarsa engelle ya da cvp verme madem bikac kez seni kaybetmeyi goze aldinasl birsey oldugunu biliyor yani ayriligin hic birsekilde kirici degil yapici olmali aynem devam barisma bemcede
Hiçççç uğraşma boşver aynı olmassa da yakın duyguları bende yaşadım üzülen hep ben oldum üzerinden 7 ay geçti unutttum diyemiyorum ama üzülmüyorum artık inşallah zamanla geçer Allah helalinden bir aşk yaşamayı nasip eder inşallah
En İyi Cevaplar