Erkek arkadaşım beni tehdit ediyor onu istemiyorum?

Merhaba, lise 1 de yani 10 sene önce bir çocuğa aşıktım ve 1 sene sevdim onu karşılıksız. 22eylül 2015 de çıkmaya başladık imkansızı başardık. Araba kullanmayı motor kullanmayı bana o öğretti. İlk sigarayı alkolü onla içtim. 1 sene içinde ne görülebilecekse ne yaşanabilecekle kat kat fazlasını güzel günleri de gördüm çok kötü şeyleride yaşattı. Sahiplendi beni 20 30 bin borçlarımı ödedi. Yüz kere evlenelim dedim borçları var o yüzden bekle dedi evleneceği kesindi kutu kadar evde yaşamak istedim onunla çok sevdim. Yaklaşık 2 ay önce ayrıldık kızla konuştuğu için (konuşmakta aldatmaktır). Bir çocukla konuşmaya başladım çok iyiydi ona sarıldım whatsapp ve instagramda konuşma konusu olsun diye kıskandırmak Canını yakmak için ve çocuk tipsiz olsada tam evlenilecek adam olduğu için. Whatsapp instagram ve Facebook teki bütün yazışmalarımı kontrol ediyor. Sonra sana süprizim var diyerek beni eve götürdü kafamda onu bitirmiştim ama özlüyor ve seviyordum düzelmesini çok istedim düzelmedi hiç. Evde kendini asıyordu gözümün önünde. Barıştık konuştuk tekrar herşey güzel giderken 1 ay süre zarfında sonra olan oldu ve eski eskortluk yapan arkadaşlarından birisiyle konuşmuş ve resim unutmuş 9ekimde resmî gördüm ayrıldım tekrar tamamiyle bitti ölse bile acımam çünkü çok sevdim evet ama yaptıkları soğuttu 5 değil 10 değil. Onu kesinlikle istemiyorum o gün kendini vuracağı ile tehdit etti beni alkolluydu yapar diye düşündüm ama fazla da umursamadım bana yaptıklarından dolayı. İçip sıçmaları meşhur ve tam ruh hastası psikopat. Öyle böyle 20 gün geçti arada Facebook'tan ona bakıyorum gündüz gece 1 hafta öncesine kadar. Çiçek yüzük aldı barışmadım onu istemiyorum ve ikna olmuyor. Çevresi var peşime bir kız erkek takmış 20yaşlarında 2 haftadır dün karşıma da çıktı hiç bişey hissetmediğimi söyledim anlamıyor o iyi olan çocukla öpüştüm ve bunu gören kişi eski erkek arkadaşıma söyledi oda delirdi doğal olarak çocuk çok iyi tam evlenilecek kişi ve öptüm bende soğusun bıraksın diye.
Güncellemeler
+1 yıl
Gitmek istemedim babana herşeyi anlatıcam diyerek zorla getirdi beni yanına konuştu öptü beni hiç bişey hissetmediğimi söyledim ayrıldık ve istediğimle öpüşüceğimi arkadaşım ama hoşlandığımı ve sevgili olacağımı söyledim. Anlamıyor birtürlü babanla konuşucam yattığımızı söylicem seni isticem düzeldim bu sefer hattını falan değiştirdi evet düzelmiş olabilir ama 15 aldatmadan sonra güvenmiyorum ve istemiyorum kesinlikle. 3 hafta öncesine kadar deli gibi seviyordum nefrete dönüştürdü.
Güncellemeler
+1 yıl
Ailemin öğrenmesinide istemiyorum kesinlikle istemiyorum. ilk birliktelik onunla değildi ondan önce bir kişi oldu ve en son ben anlatıcam babama diye tehdit ettim anlamıyor anlat diyor istemediğimi kalın kafalı ruh hastası olduğu için anlamıyor. Amerika'ya gidicem diyorum işten cıkıcam diyorum hep peşindeyim ben senin emin ol diyip duruyor bırakmıcak ve anlamıcakta. Tekrar onu kesinlikle sevmem ve birlikte olmam. Bana ya benimsin ya da beni öldürt diyip duruyor çok seviyor benim için öl desem
Erkek arkadaşım beni tehdit ediyor onu istemiyorum?