Sevgilim benden nefret ettiğini söyledi. Sizce onu rahat bırakırsam geri dönüp beni arar mı?

Dün gece yine kavga ettik. Kendisi Askerde bana izne gittiğinde tek gecelik birşey yaşadığını söyledi. defalarca doğrumu söylüyorsun inanmıyorum sana dememe rağmen evt dedi. bende çok sinirlendim arkadaşlar dedim ki sen askerdeyken seni beklemeyen ortalıkta sürtüp gezen onla bunla yatıp kalkan orusbular layık sana dedim. sonra bana herşeyin bir espriden ibaret olduğunu söyledi. İnanmıyorum sana dedim annesinin üstüne yemin etti. Ben kadar kalitesiz bir insan değilim dedi. İlişkimiz 1 sene oldu o askerden nisanda geliyor gelince evlenecektik ve biz birlikte olduk. o sözlerimden sonra bana çok kızmış dedi şu an sana karşı nefret ediyorum seni sevmiyorum o kadar hakareti haketmiyorum ben bitti dedi çok seviyorum onu ne yapacağım bilmiyorum ama sırf onunla birlikte olduğum için boyun eğmek istemiyorum sizce aramasam arar mı beni pişman olur mu erkekler kızlar yorumlarınızı bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yorum yapın
Sevgilim benden nefret ettiğini söyledi. Sizce onu rahat bırakırsam geri dönüp beni arar mı?