Ben senin, kaçmak istediğinde açabileceğin ve sonrasında dünyanın yüzüne çarpıp gidebileceğin bir kapıyım! Gel, aç ve kaç. Yolumdan dönemediğim için değil, seninle hiçbir yolda yürüyemeyeceğimi bildiğim için gidiyorum. Yeryüzünün bütün aşkları senin ve beni unutabilirsin...
Gitmek gerek bazen.. hayat seni bu duruma mecbur eder sevginin her engelini inanacak kadar tercubesiz ya da saf degilim maalesef.. Sevgi bir güçtür.. mutlu eder hayal kurmanı sağlar sana iyi gelir. ama sevgi gerçekleri bir süre sonra önüne serer imkansızlıklar veya olmaması gereken bir aşka düştüysen eğer gitmekten korkma.. çünkü giderken bile aslında kalana iyilik ediyorsundur o bunu anlamasa bile sana kızsa nefret etse öfke duysa bile.. sen dogru bildigini yapmaktan çekinme.. Çünkü ayrılıklarda kimi zaman sevdaya dairdir.. diye yazmak isterdim
üstadın dediği gibi gelene git gidene kal diyemem benim dediğim gibi sen gidiyorum dedikten sonra kal dememim ne faydası var... sorunuza gelecek olursak ne kadar zamanda ne için gittiğine bağlı...
Palavra, benim iyiliğim için, mutluluğum için benden vazgeçmek dahi olsa onun adı tuttuğu eli bırakmaktır, yarı yolda koymaktır, ne yani iyilik mi yapmış oluyor şimdi terkedenler, yok öyle dünya, sordu mu bana giderken, tercih hakkı tanıdı mı, ne biliyor arkada kalanın bu acıyla yaşayabileceğini, kalıp birlikte ölmek varken kaçıp arkadakini öldürmek fedakarlık dğl eziyettir, ayrılıklar arkada kalanların sevdasına dahildir, gidenin sevdası zaten bitmiştir
Sevda ve aşk olunca birtakım şeylere insan katlanabiliyor. Ama bir noktadan sonra ne kadar insan severse sevsin , mutlu olamadıktan sonra bir çare olamıyor ayrılmak için. Herşeyden önce kendinizi düşünün bu kişi ile yapabilir miyim diye? Geleceğiniz için riske atmayın kendinizi hiçbir zaman. Yaşam, biz insanlara sunulan en değerli armağan. Yaşamın kıymetini bilmeli insan.
Bırakıp kaçmak sana yakışır ancak... böyle bir şarkı vardı sanırım beynimdeki arşivlerden hatırladım 😀😂 bırakıp kaçmak korkaklar içindir sevmek büyük yürek ister varsa öyle bir yürek gel ölüme imza atalım hayatımızın sonuna kadar
eve değil iş yerine geldi hemde gayet rahatlardı adam bıçağını çekti şoföre arabayı aldı depoya bağırınca şoför ben indim beni görünce kaçtılar benden korkmamışlarırda daha birileri vardır diye korkmuşlardır heral de plakayı aldım ama :)
Hazırladığı valize kendini de yerleştirecek kadar gitmekle özdeşleşmiş bazı kadınlar… Bazı adamlar ise sığmadığı için son anda valizden çıkarılan o yazlık gömleklerden farksız. Bazı ilişkiler işte bu kadar tutarsız!
En İyi Cevaplar