Onu çok seviyorum ama çokda kırgınım?

Merhaba inanın nasıl giriş yapıcağımı bilmiyorum 10 ay önce kuzenim vesilesinde tanıştık cidden çok seviyoduk birbirimizi anneme dair söylemiştim onu ama bir süre sonra ayrıldık geri barıştık sonra tekrar ayrıldık ve z tekrar yine konuşmaya başladık herşey çok güzeldi seni seviyorum dedi bana tekrar o bu sene son sınıf öğrencisi malum YGS lys var günde 1 saat konuşmaya bile razıydım herşeyini anlayışla karşıladım bide benden 14 saatlik olan urfa'ya nakil aldı özel sebeplerden dolayı özledim diye 4 gün öncede buluştuk kuzenim ve bir arkadaşım daha vardı herşey çok güzeldi sonra aramızda bir yakınlaşma oldu soğuk yaptı iş bittikten sonra ilişkimizde güven denen bişey yok aslında etrafımdaki herkes söyledi işi bittikten sonra tekrar gidicek ama ben dinlemedim sevıyorum çünkü o günden sonra pek konuşamadık kuzenime rica ettim konuş onunla derdi neymiş diye demiş ki sevemiyorum son bir kez daha denedim ama olmuyo demiş dün saatlerce ağladım herşeyimizi sildim sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun çok kırgınım ona karşı
Onu çok seviyorum ama çokda kırgınım?