Eski sevgilim neden yardım istiyor?

İki ay önce bir anlık öfke ile ayrıldım. Barışmayı denedim hatalarım yüzünden reddetti. Son konuşmamdan bir ay geçti. Bir kaç gün önce ona daha önce ondan başka hiç sevgilimin olmadığını ilk olduğunu söyledim ve tecrübem olmadığı için hatalarım için özür diledim biraz dostça muhabbet ettik. O gün beni düşündüğünü ve yazmama şaşırdığını söyledi. O zamandan beri her gün beni Stalkladığını fark ettim. Bu gün ödevi için benden yardım istedi. Buluşalım dedi. sıcak davranmaya başladı. Kabul ettim ama Kafam karışık acaba Barışmak mı istiyor yoksa ödevini bana mı yaptıracak. Şüphelendim çünkü hiç selam vermeden halimi hatırımı sormadan yardımına ihtiyacım var dedi. Barışmak için o kadar buluşalım yüz yüze konuşalım dedim istemiyorum dedi. Şimdi buluşmak istiyor. Amacı ne sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir kaç gün önce ona yazdığım da Ogün beni düşündüğünü ve yazmama şaşırdığını söyledi. Ondan sonra bana yazana kadar beni hergün Stalkladı ama emin değilim. Ödev için çağırdığında sadece ödevi ile konuştuk ve bana karşı ilgili davrandı biraz esprili konuştuk ama en son bana kendi resmini atınca bu kadar sıcak davranmasından Şüphelendim. İlk defa bir ilişki yaşadığım için emin olamadım
Eski sevgilim neden yardım istiyor?