Ruh hastası eski sevgilimden nasıl kurtulabilirim?

arkadaşlar eski sevgilim bana kafayı takmış durumda sürekli rahatsız edip duruyor her yerden engelledim ama farklı numaralardan arıyor biz ayrılalı uzun zaman oldu beni aldatmıştı bu pislik bugün beni yüzsüzce yemeğe davet etti sen hangi yüzle bana bunu söyleyebiliyorsun işim olmaz seninle beni rahat bırak bir daha sakın rahatsız etme dedim seni rahat bırakmıcam özledim barışalım buluşalım diye saçma sapan şeyler diyo istemiyorum sevmiyorum diyorum bin kere sevmediğimi yakamdan düşmesini söylüyorum anlamıyo içiyo arıyo evime gelip olay çıkarmasından korkuyorum benim zaten şu an bir ilişkim var ve mutluyum bunu ona da söyledim ama anlamıyo arkadaşlar polisi arıcam git başımdan diyorum kimi ararsan ara ben her şeyi göze aldım seni istiyorum barışalım diyo istemiyorum diyorum senin şu an bir ilişkin var o kıza da yazık ilişkine bak beni unutmaya bak önüne bak çünkü benim seninle hiçbir şekilde işim olamaz diyorum bağırıyo saçmalama ben onu sevmiyorum kimseyi sevmiyorum seni seviyorum sana aşık oldum unutamıyorum diyo mutlu değilim sana ihtiyacım var diyo umrumda değil benden uzak dur diyip kapatıyorum anlamamakta ısrar ediyo kuzenimi arıyo özledim biz çok mutluyduk engeli kaldırsın barışalım diyo zorla güzellik olmaz ama hasta mıdır nedir anlamıyor ya sevgilime söylemeli miyim? çok tedirginim arkadaşlar evime gelirse olay çıkarırsa rezil olurum babam da evde korkuyorum
Güncellemeler
+1 yıl
ben seni sevmiyorum sevgilimi seviyorum ve mutluyum seni hiçbir şekilde istemiyorum anla artık dedim anlamıyo kafayı takmış durumda hasta ruhlu
kuzenim konuşmuş onunla kuzenime s*ktirtmesin sevgilisini demiş kuzenim konuştu beni rahatsız etmesin diye ama delinin teki laftan anlar mı
ne yapmalıyım arkadaşlar sevgilime söylersem onu öldürür :'(
Ruh hastası eski sevgilimden nasıl kurtulabilirim?