kuzenim konuşmuş onunla kuzenime s*ktirtmesin sevgilisini demiş kuzenim konuştu beni rahatsız etmesin diye ama delinin teki laftan anlar mı
ne yapmalıyım arkadaşlar sevgilime söylersem onu öldürür :'(
Sana şu kadarını söyleyeyim.
Buna taviz verme.
Kesinlikle taviz verme.
Hele korku ile hiçbir biçimde hareket etme.
Böyle serseri tipler zaten korkudan beslenmeye çalışır.
Sana göz dağını vermiş, aklına düşmeyi başarmış gerisi umrunda olmaz o kendini düşünüyor sadece.
Cevap verme, yakınların da cevap vermesin.
muhatap olma.
Eğer çok sapıtırsa ailenden çok güvendiğin büyüklerinden birisine söyle, bilsin.
Destek olur, çok uzatırsa polise git, mesajları da hiç silme.
En önemlisi sürekli kafayı takip düşünme bunları, bunlar daima korkudan beslenir. Ve eğer bir sıkıntı çıkmayacaksa sevgilinde bilsin bunu, sessiz ve yalnız olana daha kolay sataşır bunlar.
çok haklısın teşekkür ederim dediklerini yapıcam eğer bir daha rahatsız etmeye kalkarsa abime söylerim o gerekeni yapar tekrar sağolun
ya şunu anlamıyorum serseri tiplere bayılıyosunuz sonra sıkıntı çıkarıyolar hiç bir bok yiyemez korkma sen ama dikkat et evini bildiği için senle yüz yüze konuşmak isticektir
ya aptallık bende zamanında tanıyamamışım serseri erkeklerin nesine bayılıcam işim olmaz
başta bana kendini çok iyi tanıtmıştı usta yalancıymış rol yaptığını 1 ay sonra anlayıp tekmeyi bastım zaten yani uzun bir ilişki değildi kısa sürdü ama nasıl aşık olduysa olmuş kafayı taktı düşmüyo yakamdan
adam olsaydı aldatmazdı zaten bir de seviyorum diyodu serefsiz kopek
inşallah gelmez evime ya
ama bence de haklısın o kadarına cesaret edemez sözde delikanlılığı onun...
@ariyaasin düzgün insanlar bulamıyosunuz misal sen birini sevdin olmadı bir sebepten ayrıldın niye içki içersin zaten içki düşünme mekanizmasını yok ettiği için aklından geçeni düşünmeden yapan bu yüzden içkiliydim bişey hatırlamıyorum diye bir sürü serefsiz kendini haklı çıkarmaya çalışır
Bnmde Böyle bir eski sevgilim vardı Ve hala
ondan kurtulmuş değilim hatta Beni Tehdit Ediyordu işte babana Yazıcam abine Yazıcam Falan diye Ben anneme söyledim Annem kaç kez onunla Konuştu falan çocuk tamam aramicam birdaha dedi 2 gün sonra tekrar gelip yaziyordu. Sen çocuğa Hiçbir şekilde yazma Cevap verme nekadar değişik numaralardan yazarsa Yazssin Sen engelle hep engelle ve ona ondan korktuğunu evine gelmessinden korktuğunu gösterme Hatta git numaranı falan değiştir bende öyle yaptım. Artık peşimi bıraktı çok şükür kaç aydır yazmiyor
cok haklısın canım numaramı değiştirmem en iyisi.. sen de en dogrusunu yapmissin..
bu şizofren manyaklardan kurtulmanın başka yolu yok gibi görünüyor..
tamam canım öyle yapıcam insallah kurtulucam çok teşekkür ederim istedigin zaman yazabilirsin dertlesiriz ben hep burdayım tatlım
Cevap
1Cevap
Isıracak köpek havlamaz👍
aynennn canım çok haklısın onun delikanlılığı sözde.. hiçbir şey yapamaz zavallının teki
beni sevseydi aldatmazdı bunu aldatmadan önce düşünecekti ben kapattım o defteri allahıma şükürler olsun ki şu an çok mutluyum sevgilim çok iyi biri ve beni gerçekten seviyo kılıma zarar gelse dünyayı yakar... onun gibi şerefsiz değil
Hata sendd zamaninda neden iyi tanimadin sn
aptallık işte tanıyamamışım ama asla işim olmaz allah yazdıysa bozsun akıl hastası
yok haşa
şu an sevgilim var ve mutluyum zaten allahım nazarlardan korusun ççok şükür gerçekten seviyorum ve seviliyorum
haklısın allah korusun demek istemiştim
mutlulugum da hic bozulmaz insallah kimse bozamaz allah buyuk
cok sagolun insallah rabbim benim gibi sizi de sevdiginize kavusturur da mutlu olursunuz
cok haklısınız oyle yapicam cok sagolun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar