Bosanmakmi daha mutlu eder bosanmayip ayni evde iki yabanci olmakmi?

İyi aksamlar herkese.
Esimle 2 yildan beri anlasamiyoruz. bazi sorunlarimiz oldu bir kac defa ayrilma noktasina geldik bazen o bazen ben bosanmayi istedik fakat her seferinde pes eden yapamayan ben oldum.
Esime karsi zaafim var. onsuz yapamiyorum onunlaykende mutsuzum. onun bana dedigi benden beklentide olma ben boyleyim hepte boyle kalacagim. yani ilgisiz paylasim yok istedigi saatte eve girip cikma, hic biseyine karistirmiyor.
Bana evde kotu davranmiyor fakat ilgi sevgide gostermiyor. buda beni cok mutsuz ediyor. onunla defalarca konusmayi denedim her seferinde ya sessiz kaldi ya da ben boyleyim dedi.
Simdi ise yine aramiz soguk ve gergin. ona mesaj attim bugun ya bu evliligi toparla ya da tamamen bitir dedim ben mutsuzum boyle dedim.
Bana cevabi su, ben isime gidip evime geliyorum. borclarimi oduyorum. baskada hic bisey umrumda değil. sen yalniz kalirsan maddi yonden zorlanacagin icin sana yardimci oloyorum (kira fatura baska bisey yok banka borclari var ) bunun disinda dusuncem ayni.
Ben onsuz yapabilirmiym bilmiyorum. cok aci cekiyorum ayrilirsam daha mutlu olurmuyum yoksa onu boyle kabul edip duzelecegi gunumu beklemeliyim? Bu arada borclari var maasida hacizli.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar ben boyle kus yabanci gibi yasayamiyorum. esimde hic bir gelisme yok. ne yapmam gerek yine ilk adimi benmi atmaliyim yoksa onun yaptigini yapip uzakmi durmaliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
6 ay olmus bu soruyu sorali ve halada hic bir ilerleme yok hayatimda. esimde ayni maalesef. bosanamadim bir türlü esimi bosanmaya nasil ikna edebilirim lütfen degerli yorumlarinizi bekliyorum...
Bosanmakmi daha mutlu eder bosanmayip ayni evde iki yabanci olmakmi?