+1 yılsenin onunla maddi yönden kaldığını düşünüyor ve sanırım hayatında birisi var sana acıyor sen sevdiğini düşünüyorsun ama boşanır da başkası ile evlenmeye ya da yakınlaşmaya çalışırsan kıskançlıkla seni isteyecektir ama sanırım geç olacaktır kadın iş bulabilir birazda güzelsen
112 Yorumla
Soran+1 yılİsim var zaten. hayatinda biri var mı bilmiyorum. evden ise isden eve varsada sanal olabilir.
- +1 yıl
bilemiyorum belkide yoktur ya da gaydır evde karım olacak ve ben onunla ilgilenmeyeceğim lan bulup da bunamak bu mu dur üzüldüm sana ama evi terk etmeden boşanmadan bu düzelmez seni kaybetmeyi bilmeli bence şunu yap ilk evi ayır ve boşanmaya niyetli gibi ol annenlere git ve ailene olanı anlat onun ailesine de anlat yalan olmadan diye bilirler bumu sorun diye sorun olmasa neden ayrılayım de beraber zorluklara göğüs germeye çalışmıyoruz de ayrıca onun maaşı hacizli iken sende çalışıyorken kimin paraya sıkışması var anlamadım belkide asıl olan o senin maddi gücünü destek olarak kullanıyor olabilir ters orantı olabilir asıl muhtaç olan o olabilir
Soran+1 yılBenim maasim oglumun okul masraflari icin kullaniliyor. geri kalanida kendi ihtiyaclarim icin arasirada eve biseyler aliyorum okadar
- +1 yıl
o zaman psikolağa gidin ikinizde belki kocan gay ya da bisex bunu da düşünmelisin
Soran+1 yılPsikologa gitmeyi kabul etmiyor ama ben gitcem. gay oldugu sanmiyorum cunku cinsel iliski vardi.
- +1 yıl
bisex olabilir neden dedim karın varsa ya eşini sevmiyorsundur ya da değşik fantezileirn vardır erkek ya da kadın için
ama
diyorsun ki başkası olamaz işe gidişi belli gelişi belli diyorsan belkide borçlarından ötürü kalkmıyor olabilir ya da seni sevmiyor olabilir çekici gelmiyor olabilirsin onun için onu psikoloğa evlilik terapistine gitmeye ikna etmelisin
Soran+1 yılOyle bir durum yok. cinsel iliskide sorun yok yani sadece iki gundur kusuz onun icin yataklar ayrildi. psikoligu ve aile danismanini kabul etmiyir bende sorun yok ben normalim diyor
- +1 yıl
o zaman sorun sende
Soran+1 yılHer seferinde suclu kendimi buluyorum zaten o yuzden hep donus yapiyorum. ama isterdimki oda hatalarini kabul edip cabalasin. ben hep kendimi sucluyorum zaten ne kadar dogru bilmiyorum.
- +1 yıl
doktora gidiniz
En İyi Cevaplar
+1 yılerkekler maddi sıkıntıdayken biraz gerin olurlar.. dünyadaki tek dert parasızlık zannederler.. çünkü evine yetemeyen erkek mutsuz erkektir. çalışmadan parasızlık çekiyorsa suç ondadır. ama çalıştığı halde yetişemiyorsa yardıma ihtiyacı vardır.. onunla bir kez daha konuşmayı deneyin.. onun evin direği olduğunu çabasının farkında olduğunuzu ve bu günlerin geçeceğini birbirinizi üzerek borçların ödenmeyeceğini birlik olursanız herşeyi başarabileceğinizi vs... söyleyin . bu ona cesaret güç ve güven verecektir.. emin olunki yetemediği için çok üzgün. bu yüzden hata yapmaya çok açık. onu yanlız bırakmayın. bunları yapıyor çünkü kızgın..
43 Yorumla
Soran+1 yılPeki bencilce davranmasi, bizi yok gibi saymasi, bana hic acimadan bosanirim ddemesi, h ic hata kabul etmemesi, herssyde uste cikmasi hep beni suclu gostermesi hakliyken hep haksiz duruma dusurmesi bunlarda sirf borclari yuzundenmi?
- +1 yıl
yok o kadarda değil o eşşekliğinden...
Çok zor bir durum. Çocuk var mı acaba, bu çok önemli.
Çocuk yoksa böyle devam ederse ve ekonomik bağımsızlığın varsa, kendi ayaklarınız üzerinde durabilecekseniz ayrılmanız en doğrusu olacaktır.
Şayet bunlar yoksa sabretmekten başka çareniz kalmıyor. Ki 2 yılda olmuş, dile kolay az bir süre değil.027 Yorumla
Soran+1 yıl17 yasinda bir oglum var oda disarda okuyor. asgari ucretli bir iste calisiyorum. maddi zorluk umurumda bile degil ben onsuz yapamiyorum
- +1 yıl
Anlıyorum, evlilikte ilk adımları hep kadınlar atarlar, çünkü yuvanın değerini onlar çok daha iyi bilirler. Ki eşinizi çok seviyorsunuz ve vazgeçmek istemiyorsunuz. O zaman en doğrusu mücadelenize devam etmeniz olacaktır. Onunla yine konuşmayı deneyin, ilgi göstermiyor derken belki sıkıntıları vardır, onlarıda anlamaya çalışın. Borçlardan dolayı huzursuz olduğu kesin, ama başka sıkıntıları varsada onu öğrenmeye çalışın. Birlik, beraberlik, anlayış ve dayanışma ile her sorun çözülecektir, ki seviyorsunuz ve bunlarıda yapacağınıza inanıyorum.
Soran+1 yılKonusmaya calisiyorum ama ya sessiz kaliyor. ya da istedigini yap diyor. topu bana atiyor.
- +1 yıl
Arada başka bir kadın olduğunu sanmıyorum, çünkü dediğiniz gibi ise size saygısı ve sevgisi var. Erkeklere yönelik bir rahatsızlığı olabilir, sonuçta yaştan stresten v. b kaynaklı. Kendine özgüveni kalmamıştır, çekiniyordur ve size açılamıyordur. O yüzden sessiz kalıyor, topu size atıyor.
Soran+1 yılİki gun oncesine kadar sadece yatak iliskisi vardi. yani paylasim ilgi alaka yoktu. son tartismamizdan sonra yatagida ayirdi. yani bazilari gay olabilir dedigi icin bunu soyluyorum. peki bir erkek sevmiyorsa esini direk bosanmazmi. ben bosanmak istoyorsan bosanirim diyorum o sessiz kaliyor
- +1 yıl
Yok ya bilmeden insanları gay v. b sıfatlar yakıştırmak doğru değildir. Sevmiyorsa bile boşanmak istemeyebilir, sonuçta yaşadığınız çevre, akraba v. b hepsinin etkisi olabilir. Boşanarım diyorsan ve erkek sessiz kalıyorsa bu kötü bir durum, demek ki boşanmaya bile olumlu bakıyor gibi.
Soran+1 yılBosanmak istiyorsan bosanirim diyorum. oda nasil istiyorsan oyle yap diyor. bir ara borclarim var bir yil sonra biraz azalinca nafaka vrrebilirim diyordu. simdi ise ne bosanirim ne bosanmam. birde seviyormusun dedigimde sevmiyorum demedim peki ne ozaman seviyorsun dedigimde sevjyorumda demedim diyor. yani kafami cok karistiriyor ne dusunecegimi bilmiyorum.
- +1 yıl
Karmaşık bir durum cidden. Yanlış anlamayın ama seven ve saygı duyan bir erkek böyle yapmaz ki. İşin içinde başka bir durum var. Yatak ilişkisi derken aynı yatakta uyumak mı yoksa cinsellik yönünümü kasteddiniz. Çünkü o yönde bir sıkıntı olabilme ihtimalini düşündüğüm için sordum. Ayrıca telefon v. b elektronik cihazları sizden saklıyor mu, şifreli mi? Acaba başkası olabilir mi? Bu konularda gözlem yaptınız mı?
Soran+1 yılİliski vardi. telefonunda sifre var. iki yil once bir kadinla konusmalarini yakalamistim. zaten ondan sonra sorunlarimiz baslamisti. sanal olarak bir kac defa yakaladim sohbetlerini farkli farkli kisilerle. ben cok karistirdigim icin ve cok sorguladigim icin sifreyi kaldirmiyor. surekli gizli facesini yakaladim yani bir kadin degil bir cok kadinla konusuyor tahminim. yuzyuze bulustugu biri oldugunu dusunmuyorum ama sanal olarak yapti. Şu an var mı onuda bilmiyorum
- +1 yıl
Anlattıklarınıza bakılırsa, telde şifre olması v. b başka birinin varlığına işaret ediyor. şu an çok büyük ihtimalle (%99) sanal olarak devam ediyor. Yoksa size karşı böyle bir tavır sergilemezdi. Eşiniz kaç yaşında ki böyle davranıyor. Ayrıca eve geç gelmeleri, ya da dişarıda işleri v. b çıkma durumları varsa birileri ile yüzyüze görüştüğü ihimalini yükseltir. Tabiki ihtimalden bahsediyorum, bilip bilmeden görmeden kimseyi suçlama hakkımız yok.
Soran+1 yılŞu an isten eve geldim uyuyor yemek hazirladim. uyandirayimmi yemek icin. bilmiyorum icim hic rahat degil yine ilk adimi ben atmis olacagim. ben atmasamda o kesinlikle atmaz boyle mutsuz yasar giderim. yani ben bosanmasam o boyle yasar. bosansamda kabul eder. herseyi kabul ediyor. bana nasil mutlu okacaksan oyle yap diyor hep. ister dur ister git ister bosan ister beni boyle kabul et. Allah im bana bir yol goster icimdeki gelgitler bitmiyor ne yapmaliyim bilmiyorum
Soran+1 yılBir kac defa takip ettim sadece bir arkadasi var onunla kahvede pastanede oturuyor. baska bir yere gitmiyor cok takip ettim ve yakalandimda bu takiplerimde cok kizdirdi onu. esim 41 yasinda zaten 40 yasindan sonra degisti
Soran+1 yılPeki bir erkek olarak bana ne tavsiye edersiniz?
- +1 yıl
Açıkçası çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun. Eşiniz acaba sizde birşey mi gördü, hissetti. Sadakat yönünden ona karşı yanlış yapıp mahçup oldunuz mu? Yani sanal olsun v. b şu an onda gördükleriniz, siz ona karşı böyle birşey yaptınız da mı sizi gördü, o yüzden böyle tavır mı aldı acaba. Anlattıklarınıza bakılırsa eşinizin size olan sevgi ve saygısı kalmamış, sadece kağıt üzerinde evliliğiniz devam ediyor. Yani bunun nedenini irdelemek lazım. Maddi olsun, diğer türlü sıkıntılar olsun her türlü sıkıntı evlilikteki dayanışma ile beraber çözülebilir yeter ki eşler birbirlerine destek olsunlar. Ki sizdeki böyle bir sıkıntıda değil. Tamamen eşinizin size olan yaklaşımı. Takip edilmek, izlenmek çok kötü bir duygudur, güveni öldürür. Öncelikle eşinize karşı güven sergilemelisiniz, hataları vardır, büyük ihtimalle hala devam ediyor, ama siz onu kaybetmek istemiyorsunuz, kazanmak istiyorsunuz, o yüzden ona güven aşılayın, ona karşı güveninizin olduğunu hissetsin
- +1 yıl
Eşiniz size ona güvendiğini bilsin, onun yüzüne karşıda söyleyin, karşınıza alın yine samimice onunla konuşun. Sadece tavırlarını konuşmayın, evlilik müessesini anlatın, beraber olduğunu zaman dilimindeki tatlı anları paylaşın anlatın, çocuğunuzun doğduğu günü hatırlatın, böyle evlilik hayatınızdaki sihirli anları tespit edip ona hatırlatın. Sonra şuanki durumunuzla kıyaslayın, her ikinizinde hatalı olduğu söyleyin, insan olduğunuzu söyleyin, hatasız kul olmadığını hatırlatın ona, önemli olan hatanın neresinden dönerse kardır buna ona anlatın. Tabiki hatayı tamamen ona vermeyin, suçlamayın, kendinizide araya katın. Sonuçta hepimiz insanız. Kendinin bile onu takip ettiğini söyle, sürekli onu suçlama ki sana cephe almasın, kendinide arada suçla ki hatalarının farkında olduğunu bilsin, neden bu hale geldi de, tamamen samimi bir şekilde konuşun. Bir hatan varsa düzelteceğini söyle, evlilik kolay kolay kurulmuyor ki bir ömür boyu süren bir birliktelik.
Soran+1 yılHayir asla onu aldatma gibi biseyim olmadi. ne sanal ne gercek. ama ona guvenmiyordum oda biliyor bunu cunku sanalda cok yakaladim sohbeerini buda cok canimi yaktigi icin sorun cikariyordum ve guvenmedigim icinde hep takip ediyordum. onun icin oda bana guvenmedigini soyluyor. beni aldatan sanalda olsa kendisi
- +1 yıl
Ondan vazgeçmiyeceğinizi bilsin, herşeye rağmen onu sevip değer verdiğinizi hissetirin ona. Evlenirken son nefesine kadar onunla yaşayacağınızı, söz verdiğinizi hatırlatın. Oğlunuzun geleceğini konuşun, onu üzmemenizin gerektiğini anlatın. Sihirli sözcükler ile kalbine dokunmaya çalışın. Umarım bir işe yarar. Kalbi olan her insan bundan etkilenir. Kalbi kararmış ise artık yapacak birşey kalmamıştır. Ama tabiki değiişim içinde ona zaman vermelisiniz. Belki düzelir ama gerisini getirmezseniz yine bozulur. Sosyal medyadan uzaklaşmasını sağlayın, çünkü orada onu meşgul edenler vardır, onlarla muhatap oldukça sizden uzaklaşır. Öyle yerlere zaman harcamaması için onu boşta bırakmayın, tabiki bunları yaparken ona hissettirmeyin, tamamen ilgi alaka olarak hissetsin. İş yerinde ise tamamen onun kendi insiyatifine kalmıştır.
- +1 yıl
Siz asil bir kadınsınız. Tebrik ederim. Kim olsa bu aldatma karşısında güvenmez haklısınız. Ama karşıya bunu hissettirmek psikolojik olarak bazı tepkiler doğuruyor. Eşiniz takip ettiğinizi bile görmüş, eşinizde bunlara binaen sanki inat, nasıl olsa beni biliyor, ben böyleyim deyip herşeyi kulak ardı ediyor. İşte bu psikolojik tepkisinden kurtulmak için ona güveneceğinizi bilsin, hissetsi, hissettirin.
Soran+1 yılZamanin cogunu disarda geciriyor. istessmde onu sosyal medyadan uzak tutamiyorum. evet haisiniz orda oyaliyor kendini onun icin bana soguk doldurusa geliyor buyuk ihtimal.
Az once ufak bir saka yaptim az gulumsedi. ama yine suratini asti. sarilmak istedim ama istemedi itti dokunma bana dedi. esim cok inattir. zor barisir. ben bircok kez onunla konusmayi denedim ama hicbisey ise yaramadi. hak veriyor gibi ama uygulamiyor
Soran+1 yılOna guveniyor gibi yapiyorum. ama bu cok uzun surmuyor. yine biseyini yakaliyorum hep sanal sacma sapan seyler ciddi hic bisey yok. anlamiyorum neden bunu yapiyor bu kadar borcu varken kimseyle dogru duzgun iliskiside olamaz. sadece sanal sacma sapan seyler. ve ben bunu yapan kadinlarida anlamiyorum neden niye dogru dyzgun iliski yasamayilta sanalda evli erkeklerin kafasini karistiriyorsunuz
Soran+1 yılŞu an icin ne yapabilirim konusmuyor. Bilmiyorum belkide sessizce cekip gitmem gerekiyor asil bir kadinsam bunu yapmaliyim ama yapamiyorum iste birakamiyorum onu
Soran+1 yılBunuda denedim en fazla 3 hafta kalabildim. yine geri donen ben oldum. bu sure icinde arayip sormadi bile.
+1 yılDuzelmeyecek , ama böyle bir hayatta yasanmaz. Cok sorumsuz.. O'ndan dolayi hep cok stressli olacaksin. Bu ona geri dönecek mutsuz eden sen olacaksin halbuki kaynagi o iken. Ayrilmadan , kesinlikle aldatmadan bir kac mesgale edinebilirsin. Bir sure ona müdahale etmeden , olumsuz bir yonunu gostermeden saglikli iletişim kurmaya calis. Hayir dememeye , yapici dusunmeye , onu sevdiğini hissetmeye çalış. Bir süre gözlemle bu kadar buyuk bir fedakârlıktan sonra da ayni hissizligi gorursen aksiyon al. Ama bosanma fikrini zikretme.
015 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapabilmeyi cok istiyorum. bir sure yapiyorim karismiyorum yaptiklarina sorumsuzluklarina aldirmiyorum ilgisizligine hesap sordurtmayislarina alttan aliyorum. ama bir sure sonra patliyorum ve hakliyken haksiz duruma dusuyorum niye boyle yapiyosun dedigimde benden uzaklasiyor bana hesap soramazsin diyor. benden beklentide olma diyor. ben degismicem ilgimde sevgimde hep boyle olacak diyor. bunu nasil basarabilurim lutfen yardimci olun
Soran+1 yılVe bunu anlamasi icin ne yapmam gerek ne soylemem gerek. yani onu mutsuz eden benmisim gibi dusunuyor halbuki farkinda degil beni bu duruma dusurenin kendi oldugunun.
- +1 yıl
Ne kadar süredir esin böyle?
Soran+1 yıl2 yildan beri boyle. borclarida o donemler cikti ortaya
- +1 yıl
Esin eger seni birazcik seviyorsa ; ona mutluluk verdigini sabrederek , istikrarli bir sekilde gostermen gerekiyor. Seni sevdigi zamanlarda ki gibi olacaksin. Elbette onu ne mutlu eder , nasil davranmani ister bilirsin. Evliligi ayakta tutmak icin cok fedakar olmak gerekiyor. En azindan ''ben elimden gelen herseyi yaptim ''diyebilmek icin sabirli olman gerekiyor. Adamin hayati isten ibaretse ve borc yuku altinda eziliyorsa seni sevse dahi hayatindan bikmis olmasi cok muhtemel.
- +1 yıl
2 yıl cok uzun bir sure. Aslinda erkekleri sikbogaz ederek kendimizden uzaklastiriyoruz. Etkili iletisim cok onemli. Ayril demek kolay , elbette seninde hatalarin vardir. Esin kendini sana kapatmis. Asla gec degildir.
Soran+1 yılDoktora gidip ilac mi kullansam. cok sabirli olmam gerekiyor dayanamiyirum cok uzuluyorum sonrada patliyorum. bana sahip ciksin sevsin istiyorum. evet kendini bana kapatti esim. eve bakmayisi parasi olsa dahi eve bisey almayisi herseyi benden bekleyisi beni cileden cikariyo. ben cocuk okutuyorum aldigim maas yetmiyo. kira faturadan baska biseye karismiyor ya da karismak istemiyor. eve bakmayisi sorumsuzlugu beni cileden cikariyor. iki yil onceki esimi cok ozluyorum esim öldü gibi geliyo bana olmus gibi üzülüyorum
- +1 yıl
Ah cok iyi anlıyorum sizi. Aslında esinin icinde biriken duygular onu bu noktaya getirmis. Anladigim kadariyla maddi sorunlardan dolayi onu kırmak zorunda kaliyorsun ve icine atip atip patliyorsun . Maddi sikinti çekiyor isen seninde isin zor yani. Bol bol dua etmeli zaten kendin de yapmak isteyip yapamadigin bu taktigi denemelisin , en azindan cocugun için. Ama esini karsina alip konusmak istediginde sana bunun icin izin vermiyorsa ona bagirsanda , bosanalim desende onun icin birsey degismeyecek. BIR dene bakalim gercekten sorunun kaynagi sen misin? Esinde kucukte olsa bir kivilcim kalmis mi? önüne bir ay gibi bir süre koy ilgini dagitacak eylemlerde bulun. Esinle daha az konus , daha cok dinle. Muutlu etmeye calis bakalim bir adim geliyor mu yoksa bitmiş mi? Buna karar ver.
Soran+1 yılŞu an tamamen kendini kapatti bana yataginida ayirdi. hic konusmuyoruz. ne yapabilirimki aglamaktan baska elimden ne gelirki. hep sacini oksayip gonlunu alan ben oluyorum. yinede degismiyor. ben artik gurursuz kisiliksiz degersiz biri oldum sanirim onun gozunde
- +1 yıl
Gercekten onu sevdigini düşünüyorum. Seviyorsan savasmalisin. Belki istemeyerek kendinden soguttun. Toparlamaya calis. 2 yil once seni seviyorsa hala seviyordur , bunalmistir , senin onu anlamadigini dusunuyordur. Ben durumunuza olumsuz bakmiyorum nedense sanki bir dönem gececek ama senin cabalaman gerekiyor.
Soran+1 yılEvet sevgimi bagimlilikmi bilmiyorum. ama o beni seviyormu emin degilim. peki maddi manevi sorumsuzluklarini gorunce nasil davranmaliyim. mesela iki yil once evden disari cikmayan adam simdi her aksam disarda bir arkadssi var resmen sevgilisi gibi gel dese gidiyor gecenin yarisida olsa hastada olsa ne olursa olsun bulusuyor uzun vakit geciriyor bana hic vakit ayirmiyor benimle markete bile gitmiyir. benimle tek yaptigu yemk yemek. oda aksamdan aksama. aylardir boyleyiz ses cikarmiyorum genelde ama bazn dayanamiyorum. bazan yalanlarda soyluyor bana mesela en son tartismamizin sebebi kartinda biraz para oldugu halde bana bitti demesi. bende bitmedigini bildigimi soyledim neden yalan soyledigini sordum. nasil sorarmisim hesapmi soriyormusum. karttaki az miktardaki para degil benim sorunum o oyle oldugunu dusunuyor. benim derdim neden yalan soyluyor ve para oldugu halde neden bunu evine harcamayip kendisi icin ayiriyor. nasil davranmaliyim bilmiyorum
Soran+1 yılSize ozel mesaj atamiyorum. ozelden gorusme sansim varni?
- +1 yıl
Elbette.
- +1 yıl
Siz takip gonderirseniz size mesaj atabilirim.
Soran+1 yılGonderdim zaten sizi takipteyim ben
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Aile & Toplum konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılilgisiz olan her insanın sevgisi sorgulanır. buda hakkın. . eğer böyle kabul ederim dersen ikinizin aynı evde yaşayan iki yabancı dan farkı olmaz. . zaten de öyle görünüyor... insan sevgi ister bunu duygusal olarak bu eksiklik sağlıklı olmaz, ki hiç bir insanın eşini bundan mahrum bırakmaya hakkı yok. . siz arkadaş değil evli bir çiftsiniz. . onu sadece sevmen hayatında her şeye yetmez. . insan başını yastıga koyduğunda düşüneceği tek bir şey vardır o mutluluğa ortak olan değerleri bilmek ona sahip olmak, içinde buna dair hiç bir şey olamayan bir erkeği sevilmeye laik de görmem ben. . sevmek sana huzur mutluluk vermiyorsa orada durmanın bir anlamı yok. . ayrılman senin için belkide en sağlıklı karar olacaktır. ama karar senin tabi
11 Yorumla- +1 yıl
senin yakın durmanda bir farklılık yapmıyor onda.. yani yabancılaşmanda bir şey değiştirmez.. sürekli adomları sen attığın için onda bu sorumluluk duygusu oluşmuyor.. senin istedğin kadar oda istemeli..
Ya Rabb'im Ya Rabb'im.
Kadınların bitmek tükenmek bilmeyen ne kadar mağduriyetleri, ne kadar acıları, ne kadar sorumsuz kocaları ve sevgilileri, ne kadar eziyet, işkence ve şiddete dayalı yaşantıları, ne kadar zor, hak ettiği halde ilgi görmeyen hayatları varmış.
Tüh vah yazık.
Bu site kadınların arabesk ağlama duvarları olmuş.
Soruyorum hepsine sen ne yaptın ya?
Ne kadar kısır cevaplar: çocuk yaptım, saçımı süpürge yaptım, yemek yaptım, bulaşık yıkadım. Arada sırada güldüm diyorlar.
Size suç bulmuyorum.
Hepinizin o akılsız, şaşkın, cahil analarınız suçlu.
Çünkü size kadınlığı doğru öğretememişler, hatta kadınlığı öğretmişler de dişiliği hak getire...70 Yorumlakarşı taraf sevmedikten sonra bırak ağzınla kuş tutmayı, o kuşa hava da açık kalp ameliyatı yapsan da yaranamazsın. ayrılıp kendi hayatına bakarsan daha mutlu olursun. tabi çocuk yoksa. çocuk varsa ayrılma
20 Yorumla
+1 yılKocanda narsist kişilik bozukluğu olabilir. Bende 17 sene olacak son 3 senem cehennem gibi geçiyor. Ama gidecek anam babam yok. Okuyorum lise bitti lisans bitmek üzere müşavirlik sınavına girecem. Anladım ki düzelmeyecek. 2 çocuğum var kendi mesleğimi elime alana kadar iki yabancı gibi kalacak mecburen. Çünkü çocuklarımı bırakamam kendi paramıda kazanmam lazım
21 Yorumla- +1 yıl
Umarım her şey gönlünce güzel olur bundan sonra ki hayatin. Çocuklar için ise Allah bağışlasın 🙏.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçocugunuz var mı
eşinle aynı yatakta yatıyorsanız neden düzenli seks hayatınız yok
sen boşanmak istiyorsan güvencen nedir
kaç yıllık evlisiniz119 Yorumla
Soran+1 yılAsgari ucretli bir iste calisiyorum.17 yillik evliyim bir oglum var lisede. seks vardi fakat sevgi sefkat paylasim yoktu. ve suandada yataklarda ayrldi artik tamamen yabanci olduk.
Cevap sahibi+1 yıl400 bin tl kaybettim iyi bir şirketim vardı dolandırıldım, 16yıllık evliyim eşimle hiç bir zaman frekansımız tutmadı, maddi olarak en kötü dönemimde boşanmak istedi, 14 yaşında bana sevgiyle bağlı olan bir kızım var, boşanırsak kızım bende kalır dedim, kabul etti,
ama ben kızımın okulu bitsin ondan sonra boşanalım dedim 2 aydır konuşmuyorum zaten benden ayrı yatıyordu, hayatımda çok kötü günler geçirirken ve hiç bir arayışta değilken karşıma birisi çıktı oda evli ve hayatım cennete döndü
eşinle uyumsuzsanız boşanın, hayat çok kısa
Soran+1 yılBen esinizin tersi esimi maddi yonden hic sıkmadim. sikayetcide degilim. benim icin onemli olan sevgi esimin sefkati ondan cok sey istemiyorum. iki yil once boyle degildi mutluydum. esim 40 yasindan sonra cok degisti. s anirim bana karsi sevgisi bitti. ama bende bitmiyor bir turlu cok uzgunum
Cevap sahibi+1 yıleşine zaman tanı ülkede ciddi anlamda kriz var o üstündeki sorumlulukla ne seni nede kendi öz çoccuguyla ilğilenebilecek durumda, sen onun yanında ol en kötü anında en zor zamanında ya da hemen terket onu
bizde frekans uyumsuzlugu vardı, eşim sadece maddiyat yüzünden benimleydi, en kötü dönemimizde bile yılda 2 kez tatil yaptık ama ondan uzaklaştıgımda onu daha net gördüm ben sadece kızım için sabrettim ve artık kızımla bir hayatım olacak, ve şimdi eşim ölse cenazesini bile kaldırmam o derece kin doluyum,
sende bir yol seç ya devam ya tamam
Soran+1 yılAnliyorum. fakat esim beni istemiyorsa ne yapabilirim. sevgisiz ilgisiz paylasimsiz bir evlilik.
Beni sevdigini bilsem hic bisey umrumda olmaz inanin ama sanki benden kurtulmak istiyor ben boyleyim boylede olacak degismeyecegim diyor. ilgim hep ayni olacak istedigini yap diyor ister kal ister git diyor. yani ne bosaniyor ne toparliyor. ben ne yapacagimi sasirdim. hep ilk adimi atip barisan ben oldum ama her seferinde ayni sogukluk ilgisizlik devam etti bende buna cok uzun sure dayanamiyorum ve patliyorum bu sefer yine sil bastan bir kus bir barisik yasiyoruz. ne o bitirebiliyor ne ben.
Cevap sahibi+1 yılo zaman hayatının sonuna kadar adamlamı yaşayacaksın onu değerlendir, ve kendine bir yol bul sana değer veren birini bul veya oğlunla beraber kendine bir yol çiz, hayat çok kısa ve bir o kadarda zor
ama öncelikle hayata kendine eşine ve geleceğe objektif bakabileceğin bir yere geç
Soran+1 yılBunu yapabilsem hersey cozulcek. yani objektif bakabilmek nasil olacak. ama cok duygusal bakiyorum esimsiz hayat olmaz gibi geliyor. ona gizlice uyurken sarilip kokusunu icime cekiyordum. onu kokusu olmadan onu gormeden yasayabilirmiyim bilmiyorum. tek bildigim esimin beni sevmedigi. seven erkek ne olursa olsun esine kiyamaz. elinden geleni yapar maddi manevi
Cevap sahibi+1 yıldemekki o sana biraz sevgiyle baksa sen onu çok seveceksin, neden ayrı yatıyorsun o zaman veya kim ayrı yatıyor
Soran+1 yılEn son kavgamizdan sonra o istedi ayri yatmayi. her seferinde ben attim ilk adimi. artik kendimi gurursuz olarak goruyorum. kendini hep geri ceken o oluyor gonlunu alanda ben oluyorum. simdi yine ayni seyi yaparsam hic bisey cozulmeyecek sar bastan. yine bencil umursamsz sorumsuz ilgisiz bir koca ve yine mutsuz ben
Cevap sahibi+1 yılmutluluğu dışarda arıyor ama o daha neyi kaybedeceğinin farkında değil bence, bu hayatta herkes çok değerli yatacak yeri olmayan bir çingene bile, sende zamanında yaptıgın yanlışların cezasını bu şekilde çekiyorsun
bence bir yol çiz ve devam et
Soran+1 yılNe gibi yanlislar biraz acarmisiniz? Ve beni kaybedecegini gercekten anlarsa veya bunu nasil hissettirmeliyim? yani pisman olurmu? Beni kaybederse inanin onu icimde bitirmek istiyorum onu sevmemek onun icin aci cekmemek uzulmemek istiyorum. bana karsi cok kirici konusuyor ben yinede ona kiyip birakip gidemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılkendi yanlışlrını ondan uzaklaşıp onu karşında gördüğünde anlarsın, tabiki onunda sana karşı yanlışları var,
böyle kötü bir dönemden geçerken sen istesende asla birisini bulamazsın zaten bir arayış içindede değilsin
ama birisini bulursan sana çok değer veren birisi o sana yaşadıgın tüm kötülükleri unutturur vesana cenneti yaşatır sende aynı şekilde ona
ama öncelikle acını çekeceksin
Soran+1 yılBenim kafamda baskasi yok. fakat dediginiz gibi esim mutlulugu disarda ariyor faceden bir kac defa mesajlasmalarinida yakaladm yine suclu ben oldum niye karistiriyormusum yaptigi bisey yokmus iki yildir telefonunda sifre var. cunku iki yil once telden mesajlarini yakaladim ve bizim sorunlarimiz ondan sonra basladi guvenim gitti. yinede bitiremedim daha cok baglandim esime onu kaybetmek istemedim. bagirdim cagirdim terkettim ama ne oldu yine pes edip geri gelen ben oldum. benim yanlislarimda var ama benim yanlisimi doguran onun yanlislari hep
Cevap sahibi+1 yılyanlışı kimin önce yaptıgından çok
hayatınız bu şekilde mi devam edecek bence değil
Cevap sahibi+1 yılbunlar çok acı şeyler sakin kafayla kararlar al sen iyi insan ol mutlaka mükafatını alacaksın
Soran+1 yılOnu geri kazanabilirmiyim? Bir erkek olarak yardimci olun bana. kendini bana kapatti dertlesmiyor paylasmiyor. sevmiyor en onemlisi guven vermiyor. evet bu boyle gitmez onun bisey yapacagi yok. ne bitiriyor ne toparliyor. topu bana atiyor. bende sasirmis durumdayim
Cevap sahibi+1 yılyatak odasında senmi yalnız yatıyorsun, işte sorunun başlangıcı orada, ben eşime daha öncede dedimki ne olursa olsun asla ayrı yerde yatma diye, eşim bana hiç değer vermemiş beni hiç sevmemiş bunu gördüm ve bende onu sevemedim ona değer vermedim sonra koptuk bu raddeye geldik 2 aydır onunla konuşmuyorum, aynı evde yaşıyoruz buna ragmen kızımla ortak bir hayat kuracağım ve geçmişime dönüp asla bakmayacağım,
sen eşinle devam etmek istiyorsun çünkü kafan karışık, bir dayanak buldugun anda eşinin tüm kötü yanları aklına gelecek ve ona asla acımayacaksın, arkana bile bakmadan onu terkedeceksin, önce kafanı sakinleştir
ondan sonra geleceğini düşün, yoksa tüm erkekler çocuk gibidir
onları kazanmak çok kolaydır sorun sende
Soran+1 yılYatagi terkeden o. sorun sende derken. yani napmam lazim lutfen yardimci olun. o nu nasil kazanabilirim? Diyorum ya bana uzak, cok sorumsuzca davraniyor parasi olsa dahi eve harcamak istemiyor. butun bunlara hep sessizmi kalmam gerekiyor. istedigi saatte girip cikmalimi eve. yani neden sorun bende lutfen soyleyin ne yapmam lazim. onun bana donmesi icin.
Soran+1 yılİki yildir cabaliyorum. iki yildir yuregim yaniyor. ne zaman mutlu olcam ben bilmiyorum. iyi insan olmak mi bu bilmiyorum ama icimde ona karsi kin nefret barindiramiyorum ne yaparsa yapsin ne kadar cok kirarsa kirsin yinede affediyorum icimde ve ona geri donuyorum. gururum cok kiriliyor affettikten sonrada bu sefer neden bu kadar gurursuzum neden kopamiyorum diye yine mutsuz oluyorum.
Kötü günler geçiriyorsunuz o maddi açıdan huzursuz sende manevi açıdan bence ona destekçi ol maddi sorunlarınız çözülürse maneviyata daha fazla vakit kakacaktır bu da sorununuzu ortadan kaldırır diye düşünüyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılOna maddi yonden destek oluyorum calisiyorum ve oglumun butun masraflsri bana ait. fakat esim cok bencilce davraniyor. sanki sadece kendi icin yasiyor gibi az cok para kaliyor maasindan fakat bunu asla eve harcamak istemiyor. sadece kira ve fatura oduyor. esim cok bencilce davraniyor bizim icin harcama yapmak istemiyor sadece kendi icin yasiyor gibi
- Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılyeni biriyle yeni bir hayat iyi olur... senin esine bağımlılığın alışkanlıktan ibaret sadece bosan yeni biri elbet çıkacaktir karşına cocuk yoksa kolay olur
010 Yorumla
Soran+1 yılCocuk var. oglum buyudu lise caginda. sorun su ki onsuz yapabilecegimi sanmiyorum. bagimliyim onsuz mutlu olamayacagimi dusunuyorim. onun beni eskisi gibi sevip sahiplenmesini istiyorum. ama bunu yapacagini da dusunmuyorum.
- +1 yıl
sizin evlilik bitmiş onsuzda hayatin olacagini ayrildiktan sonra ogreneceksin esinde bu saatten sonra duzelmez zaten çocukta büyümüş sen yolunaa bn yoluma deyip ayrilmaniz daha iyi psikolojik olarak bunlar ikinizide zamanla cokertecektir. bosanmak daha hayırlısı
- +1 yıl
bosanmalisin
Soran+1 yılMantikli olani bu ama yapamiyorum Şu an bile barismamak icin zor duruyorum
- +1 yıl
ozelden birşey Anlatmak isterim sana
Soran+1 yılBurdan olmazmi anlatacaginiz sey cokmu ozel
- +1 yıl
sonucta hayatimdan bir kare
Soran+1 yılBen yeni uyeyim ozel mesaj atamiyormusunuz Şu an
Soran+1 yılNe yapmam lazim yani
- +1 yıl
bna istek gonder
Ablacim siz zaten ayrilmissiniz haberiniz yok ama cocuk varsa onun icin katlanmalisiniz
00 YorumlaBoşanmak daha iyi bence. Her gün kalktığımda benimle konuşmayan bana bakmayan bir kadın istemem evde
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 13,7b cevap paylaştı. Gerçekten çok zor 1 durum. Yerinde olsam boşanırdım. Eşin asla değişmez. Bunu bil.
10 Yorumla
+1 yılOnsuz yapamıyorsan. O varken başkasıyla ol sende. Ayrılsanda döneceksin
026 Yorumla
Soran+1 yılBaskasiyla yapamam. bu bana yakismaz belki yaralarimi sarar ama bu sefer daha buyuk bir mutsuzluk ve pismanlik icine girerim.
- +1 yıl
Haklısın bir nebze. O zaman sanalda sadece arkadaşça sohbet edip kafanı dağıtacaksın. Bulabilirsen.
Soran+1 yılOnun yaptigi bu zaten. surekli sanalda konusmalarini yakaladim. onun icinde telefonunda sifre var arastirip ortaya cikarmiyim diye.
- +1 yıl
Anladım. Bunu da istemiyorsun sanırım. Ne düşünüyorsun peki.
Soran+1 yılBilmiyorum. sadece cok mutsuzum onunlada olmuyor onsuzda olmuyor
- +1 yıl
Biliyorum bu durumu hemde cok iyi. O yüzden seni anlayabiliyorum.
- +1 yıl
Onay be yapacağını bilmiyorsun ama seni zerre Mutlu da etmiyor.
Soran+1 yılNe tavsiye edersiniz? Mesela az once yemk yiyelim dedim. hic cevap vermedi ve gelmedi.
- +1 yıl
Tavsiyemi söyledim. O hiç değişmeyecek maalesef. Ta ki kendine gelene kadar. Gelir mi bilmiyorum. Ama sen hep iyi olmayı dene yine de. Ve ya bana
- +1 yıl
seninle hiç Zaman geçirmiyor mu?
Soran+1 yılŞu an kus bana hic konusmuyor. ama bundan once sadece yemek yiyordu benimle onun disinda her aksam arkadasiyle bulusup vakit geciriyordu.
- +1 yıl
Bu cok zor. Yataklar ayrı mı
- +1 yıl
Belki küs olduğu için yemiyordur şu an
Soran+1 yılAynen kus oldugu icin yemiyor ben yedim sonra o gitti yemege :) iki gun once onun ufak bir yalanini yakaladim ve yuzune vurdum sorumsuzlugunu ve surekli beni sanaldan aldattigini soyledim ondan sonra cok kizip kustu bana. ama ondan oncede ilgisiz ve sorumsuzdu
- +1 yıl
O zaman bulaşıklarını da o yıkasın😉
İşine gelmemiş o yüzdendir. Burdan mı devam edelim? - +1 yıl
Suratına vurunca şok olmuştur tabi
Soran+1 yılEfendim anlamadim burdanmi devam edelim derken
- +1 yıl
Burdan mı yazalım mesaj atmak ister misin buradan anlamında söylemiştim
Soran+1 yılYok gerek yok mesaja
- +1 yıl
Peki Nasıl istersen kaç senedir evlisiniz
- +1 yıl
Uyudun sanırım iyi geceler
- +1 yıl
Günaydın
- +1 yıl
Buralarda misin?
- +1 yıl
Sanırım yoksun
- +1 yıl
Buralarda mısın
- +1 yıl
O yarayı biri gelir öyle bir açarki insan kullanmak neymiş görürsün ibreti alem için sana ben neler edecem hiçbirşeyden daha haberin yok gün gelecek sen tek kalacan bunu bizzat ben yaşatacam sana ozaman paraya çalışacan ne ailen ne cocuğun kimse dönüp suratına bakıyacak sama and olsun bunu yaiatacam
+1 yılgüzel kadın kendine yazık edersin evlenmek farz olduğu gibi boşanmak ta sünnettir hayatına yazık boşan yeni biriyle yuvani kur inan ki keşke önce yapsaydim dersin
10 YorumlaBoşanmak özgürlük verir. Aynı evde yaşamak sıkar insanı
02 Yorumla
Soran+1 yılBosanmaktan korkuyorum. onsuz yapabilecegimi sanmiyorum. onu gormek bile nefesimi aciyor
Aile & Toplum konusunda 956 cevap paylaştı. Ayrıl daha mutlu olursun.. bu şekilde bir cacık olmaz.. belki hayatına daha iyi biri girer.
00 Yorumla
+1 yılayrıl başta dediği gibi zorlanırsın eğer çocukta yoksa aldatıyor olma ihtimalide yüksek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel kadınların bunları yaşaması kadar çirkin birşey yok
00 Yorumla
+1 yılEvlilik kolay kurulmuyor, mücadele etmek gerek
10 Yorumla
+1 yılHer ikisi de mutsuz eder
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak
00 Yorumla
+1 yılBosanmak
10 Yorumla
+1 yılboşanmalısın