Bayan öğretmenim kız öğrencim bana aşık?

Umarım anlarsınız, gerçekten ciddi bir durum. Özel bir okulda 8. Sınıflara ingilizce dersi veriyorum. 27 yaşındayım, daha önce erkeklerin ilgisi veya hayran bakışları olmuştu, bakışlarından rahatsız olduğum öğrencilerimde oldu. Bir gün kız öğrencimin arkadaşları size bir erkek gibi gerçekten aşık utanıyor , ve kimseye söylemeyin deler durumu anlattılar. Dalga geöiyorlar veya şaka yapıyorlar diye düşündüm. Sonradan beni ablası olarak veya yakın görüyor olabilir diye düşündüm. Nitekim öyle değilmiş, ödevine bakarken heyecan yapıyor ve kızarıyordu. Soru sorsam kekeliyor ve konuşamıyordu. Bazen derslerde yüzüme bile bakamıyor utanıyor sanki. Zor bir dönem geçiriyor olabilir, ilk defa başıma böyle birşey geliyor. Ve farkettim ki çok fazla bana bakıp dalıyor, sınav kağıdını çözmek yerine bana bakıyor göz göze gelincede gözlerini kaçırıyor. Konuşmak istedim ama benden kaçıyor, yardımcı olmak isterim. Gerçekten sarsmış bu olay onu, arkadaşlarıyla konuştum. Bana bir kez olsun sarılmak istediğini ama utandığını söylediler. Bende gittim yanına biraz uzaklaşmaya çalıştı ama sarıldım, ağlamaya başladı sıkıca sarıdı bende duygulandım. Üzülüyorum onu üzgün görünce, ama ellimden birşey gelmez. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Sarılmakla doğrumu yaptım bilmiyorum. Ailesiyle konuşsam mı ne yapsam. Zaman geçtikçe dersleri bile dinlemiyor artık, geçiş dönemi olduğunu düşünüyorum. En arkada oturuyor bazen ağlıyor, sıraların arasından gezerken ben heycan yapıp kalemini düşürüyor veya bana bakıyor. Kendinizi onun yerine koyun ne yapılmasını isterdiniz. Bu konu İdareye gitmemesi gerekiyor. Bu durumun ikimiz açısından iyi olmaz, arkadaşları çok belli ediyor. Kenera çekip konuşsam ne diyeceğim? Lütfen ciddiye alarak yorum yaparsanız sevinirim.
Bayan öğretmenim kız öğrencim bana aşık?