Ben çevremde hiç görmedim de. Hep piclere, bizi üzenlere asık oluyoruz sanırım erkekler haklı
Efendi birisine aşık oldum
Beni üzene aşık oldum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kadınlar kendilerini seven adamlardan hoşlanmazlar kadınlar ulaşamadıklarına tutulur onlar için mücadele eder elinin aktındakini de her ihtimale karşı hazırda tutar onları bütünüyle kaybetmek istemezler ne kadar akıllı olursa olsun kalbi ve aklı arasında kalan bir kadın doğruyu bilmesine rağmen yanlışa gider düşer dizlerinin üstüne kendi haline acır kadınlar asla iyi adam sevmezler
aynen :(
olan hep iyi adamlara ve kadınlara oluyor ve ne hikmetse bunlarda bir araya gelemiyor
Efendiliğim yüzünden dört senedir sevgilim yok bea biz ciddi ewlencek ilişki istioz ya kızlar kaçıyo nerde onlara sadece bir cinsel obje gözüyle bakcak var ona yöneliyolar bizler direk çöpe 30 dan sonra belki düşünürm hesabı sen kenarda kal şimdilk ask acılarımı paylattıgm bir piskolog gbi bni dinle yeterli misali öyle bizi oyalıyolar işte
aşık olmak değilde etkilenmiştim. Spor hocası vardı bir tane 20 yaşlarında. Çok efendiydi.
Aşık olmadıktan önce efendi biriydi, sonrası malum.
sonra pic umursamaz birisi oldu ve aşık oldun
aynen
zaten nerde pesinden koşturan varsa onu severiz bizi seveni değil
Cevap
17Cevap
Niye kafanızı yoruyorsunuz ki? Yaş 30 olunca bu erkeklere asılıp hemen evlenirsiniz, sonuçta salaklar bol bol kullanırsınız :D
2 kere aşık oldum ikiside efendi biriydi.
Tersi düşünülemez benim için zaten
yok genelde serserileri sever efendi erkeklere ağlarsınız
çoğu dereyi geçene kadar ayiya dayi diyor olmasin suç bizde değil kizlar 😈😄😄
Efendi biriyim ve de yıllardır yalnızım ne yazık ki.
aynen öylesiniz.. yeni öğrendiğim bir şey var stocholm sendromu çoğunuzda var bu.. o yüzden sert olmakk lazım size :D
kızlar genelde lolipoplardan geylerden veya it kopuklardan hoşlanır bunlar çekici geliyor onlara
Kızlar genelde serseri ve zengin erkeklere aşık olur.
Siz mi guldurmeyin beni 😂
Nedenmiskinee 👀😅
Bak pic herif dalga gecip gülmüs ve hemen bir kız ona asılmaya baslamıs. Durum ortada cekiyo bizi picler :D
Soruyu soran sen olayi cok yanlis anladin da neyse 😅😏
Çünkü o tip erkekler elde etmeyi seviyor ve başarma duyguları kuvvetli.
Genelde ergenler bu üzenlere çok oluyorlar.
çok hoşlandığım kişi hiç efendi degildi
efendi birini bulamadım ki 😂
işte ondan yalnızım ben
Beni tanırsan rastlarsın
kızlar, hak etmeyen musvettelere
Hakkını yemiyim aşık olan oldu
Efendi birisine aşık oldum
gözlerinizi açarsanız görür sünüz 😀😀
Beni üzene aşık oldum:((
Olmadılar
elbette ki
Erkeğe aşık olmadım