Yaşım 18. Elim yüzüm düzgün. Boyum 1.75. Kilom 65. Ben evleneceğim kadının el değmemiş olduğunu istediğim için hiç bir kıza el sürmedim. Şimdi sevgili aramaya başlayınca görüyorum ki benim çevremde el değmemiş ve beni benim layık olduğum şekilde sevecek bir kıza rastlamadım. Hatta hayatım boyunca böyle bir kıza rastlamadım. Rastladıysamda bana layık olacak güzellikte değildi. E hal böyle olunca benim hormonlar azdı. Benim planım 18 ime gelince bana layık yani yukarıdaki özellikleri saydığım bir kız bulup hemen çıkmaya başlayıp en geç 1-2 yıl içinde evlenmekti. 2 tane soru sorucam. Sizce 18-19 yaşlarında eli yüzü düzgün oturmasını kalkmasını bilen namuslu bir kız aramaya devam mı edeyim yoksa ya bu devirde evlenilir mi ya aşk mı kaldı birader deyip aşkın gerçeğini sahtesini boşverip herkesin yaptığı gibi duyugusuz flirt mü etsem? Artık benim hormonlar tavan. Bildiğiniz gibi değil. Lütfen yardım.
Cevabın nedir?
+1 yılönüne gelene çak birader... yaşın geçince kaçırdığın fırsatlara pişman oluyosun çünkü.. bakir kalmak ne demek yaa... bu kadar mı salaklaştı yeni kuşak? olum sen erkeksin... hiç bişey ama hiçbişey kaybetmezsin... ben bakire kız bulucam diye bakir kalmak da aptallıktan başka bişey değil... karşılıklılık ilkesi diye bişey yok.. günümüz cazgır genç kaltaklarının beyinsiz yorumları içinde kaldığın için böyle düşünüyosun... kızlar her yediği yarraktan sonra boyuta göre genişler.. yani onlar hep kaybeder.. boşver şimdi onların özgür kız ayaklarını.. 30 undan sonra hepsi bakire gibi davranmaya başlayacak zaten :D
erkeksin sen erkek... sen ilişki yaşadıkça s. k. n küçülmez.. aptal olma!
ha bakire kız bulabilir misin ben de bilmiyorum.. aslında ben de çok merak ediyorum sizin yaş grubunu.. 15 inde bozduranların sayısı % 50 leri geçmiş diyolar... bizim zamanımızda taş çatlasa % 30 du bu oran...
aslında arkadaş olsak senle.. ciddi ciddi karı kız muhabbeti yapsak da fena olmazdı...02 Yorumla
Soran+1 yılyav en iyi görüşe bascaktım konnun açılmasından 24 saat geçmesi gerek dedi :D
- +1 yıl
unutma o zaman.. bas bir ara... hangi şehirdesin?
En İyi Cevaplar
herkes ektigini bicer kardes... oyle bir hanim kiz hakkedecek ne yaptin bugune kadar bu onemli. Aramaklada bulunmuyor tecrubeyle sabit. Hormonlarinada sahip cik boyle bir kizi hakketmekmenin en onemli maddesi bu. Olgun ol etrafindaki buyuklerine evlenmek istedigini soyle insallah karsina cikar hakketigin biri
215 Yorumla
Soran+1 yılkızlardan uzak durdum daha ne yapayım
- +1 yıl
yetmez :) kizlar seni isirmiyacak ki uzak durasin. Onemli olan kizlarin icinde olgun olabilmek, kadinlara saygi duyup oyle abaza olmayip duzgunce iletisim icinde olabilme... boylece duzgun bir kizin dikkatini cekersin belkide. Hee tabi akillida olman lazim bazi kizlar gorunusde duzgun gozukebilir ama yemedigi halt yoktur saf olma yoksa kendini harcarsin :)
Soran+1 yılben kadını gözünden anlarım valla sen merak etme sen yukarda anlattığım kızı nasıl bulacağımı söyle yeter
Soran+1 yılkardeş bekleye bekleye şelale ye döndüm anla işte bekleyekte nerde bekleyek bulmak için
Soran+1 yılnasip olsaydı şimdiye olurdu hocam biz şelaleye dönünce beni anca çok eşlilik doyurur yani evlilikte bu saaten sonra fayda vermez
Soran+1 yılbaşkasına zarar vermediğim sürece istediğim naneyi yerim temiz kızı ayartmam merak etme
Soran+1 yılkendime nasıl bir zarar vereceğimi anlatırsan kendimi biraz daha tutabilirim
Soran+1 yıllink çalışmıyor dostum
Soran+1 yılaçıldı kank saol
Daha 18 yasinda evliligi mi planliyorsun?
Ki "bana layik guzellikte degil" cumlesini gordugum an neden yalniz oldugunu anladim. Belki sen de zamanla anlarsin...01 Yorumla
Soran+1 yılbence zamana bırakmayalım lütfen engin tecrübenizden otlanmamı sağlayın :D
herkes bozuk degildir ayni dusunceye sahibiz ve namuslu kiz da var erkek de yeter ki herkese dikkatli bak
09 Yorumla
Soran+1 yılilk kez 10 yaşında bilmeden yorgana sürttürerek mastürbasyon yaptığım için benim çektiğim cinsel açlığı tahmin edebiliyorsundur herhalde yani artık bir kadın beni sökmez
Soran+1 yılerkek olan anlar diyelim o zaman :D
Soran+1 yılşelaleye döndüm yani şelaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D yanisi bu
Soran+1 yılpenisim tabiki şelale derken niagara filan ha öyle falanca şelale değil :D
Soran+1 yılrahatsız olduysan kendin gidebilirsin burası benim konum gelende sensin haddini bil o yüzden hadsiz :D
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
5Cevap
+1 yıl24 yaşındayım kimsenin gururuyla oynamadım. Seviyorum deyip yatağa atmadım. Gelinlik hayallerini bozmadım. Milletin bacak arasında gezip sonra namuslu kız diye tutturmadım. O yüzden kendim gibi biri geleceğini umut ediyorum. Sende öyle yap. Önce kendin ol sonra karşıdakinden bekle.
02 Yorumla
Soran+1 yılevlilikten soğuttular dayı üstelik bildiğin gibi değil ben 10 11 yaşından beridir cinsel istek başladı istersen anlatabilirim tabi mden kaldırırsa :D
- +1 yıl
O senle ilgili değil hormonlarınla ilgili bir şey. Ama seçim senin seçimin. Freni yapacağın zamanı iyi ayarlaman lazım. Baktığın kadarını görürsün kardeşim. Ve sen dikkatli bakmak zorundasın. Erkeksin çünkü sen. İlerde sende evleneceksin ve belki de kızın olacak. Seni örnek alıp, kahramanı kabul edecek. O yüzden adam olmak kolay değildir.
Dostum ne için namuslu birini ariyirsun. Seks hormonun tavansa namuslu kızla işin yok. He yok onu kast etmedim diyorsan ara tabiki kardeşim ille bulacaksin. Bende doğru kişiyi bulucam diye bu yaşıma kadar hiç kimseyle olmadim. Son 7 aydır hayati zirvede yaşıyorum yani buluyorsun aramaya devam...
00 YorumlaHormonlarım tavan yaptı diyor namuslu kız arıyor 😑olmadı bu. ya aşk ile evlilik yap ya da duygusuz flört et tabi kendini namusluyum diye kandırabileceksen
07 Yorumla
Soran+1 yılnamusluyum tabi beni doğru yoldan ayrılmaya türk kızları sürükledi çünkü
Soran+1 yılniye suçlamicak mışım biz düzgün adam olunca beğenen oldu mu yok düzgün halimizle beğenen olsaydı şelaleye dönermiydik yok o zaman neden suçlamıcakmışım kim suçlicam peki
- +1 yıl
canım ne alakası var Türk kızlarının tek sucu çirkin olması yani 18 yaşına kadar sev olmayan kız çirkindir ve sende kendine yakistiramiyorsun haklısın
Soran+1 yıl@ŞansızKizzz güzel olanlarında iyi erkeklere kaba saba erkeklere bakması meselesi de var tabi
Soran+1 yıl@ŞansızKizzz haddimi aşmak istemem ama profil fotondaki sen misin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni sorunsala sahibiz dediğin ozelliklere%500 sahibim ve çok begenilirim boyumda fena değil 1.70 ama bende el değmemiş erkek istiyorum fakat yok:((((( sanırım bana layık kimse bulamicam ve yalniz ölücem:(
13 Yorumla
Soran+1 yılnerde ikamet ediyorsun
Cevap sahibi+1 yılBursa ama artık bir önemi kalmadı çünkü insanları tanıdıkça yalnızlığı sevdim :((
Soran+1 yılne demek istediğini anlıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşım 18 kimseyle çıkmadım bile. Ben de evleniceğim erkeğe layık olmak isterim. İlk o tutmalı elimi..
31 Yorumla
Soran+1 yılellerinden ayaklarından öpüyorum (yanlış anlama :D )
+1 yılCahillik ne kötü bişey der susarım daha fazlasını hak etmiyosun sen ✋
113 Yorumla
Soran+1 yılne yapmam gerektiğini söyle sadece
- +1 yıl
number ablani dinle bak
Soran+1 yıldinlerim dinlemesinede meajının bir içeriği yok ki
- +1 yıl
@CinciHoca07 Hocam her yerde karşılaşıyoruz çok hoş😊
- +1 yıl
@nummberrone uykum var bee 😕😢
Soran+1 yılyani sizin tavsiyeniz nedir
- +1 yıl
Bak şimdi sen önce paranı kazanmaya bak gerisi gelir meslek düşün kendine o arada para biriktir o kadr azdıysan karıya git bir süre idare et ama sakın namuslu kız peşie düşüp aramaya kalkma bulamazsın aramayla bulunmuyo böyle şeyler düzgün ortamlarda bulun elbet çıkar karşına
- +1 yıl
kardes bosver kariyi falan al eve sisme bir tane kafan rahat 😀
- +1 yıl
@CinciHoca07 hahahaha😄 o da olur bak
Soran+1 yılkarıya gitmem para için benimle birlikte olan kadın bana zevk vermez doyurmaz bana beni beğendiği için benle birlikte olacak aşufte kız lazım
- +1 yıl
number sen nie takip etmiyosun bu arada beni sendemi engellicen 😀
- +1 yıl
@CinciHoca07 Edicem tatlım kafam karıştı yorumlardan
- +1 yıl
kardesim yaa
Bekle bence el sürülmemiş istiyorsan kimseye el sürmiycen war öyle kızlar benim çewremde
112 Yorumla
Soran+1 yılartık evlenme hayalimden de soğuttular üzgünüm bu saatten sonra tek eşlilik bana göre değil
Soran+1 yıleğer 11-12 yaşlarımdan itibaren doyurulsaydım şimdi turp gibi olurdum ama 18 yıl benim gibi bir bünye kızsız kalınca artık cinsel isteğim bir kızın doyuramayacağı noktaya geldi maalesef
Soran+1 yılanla halimi :D
Soran+1 yılbildiğin gibi değil şelaleye döndüm şelaleye :D
Soran+1 yılsizin ilk sevgilniz kaç yaşında olmuştu
- +1 yıl
dangalağa bak! cevaba gel... hangi kanunda kuralda var bu? sen nerde yaşıyosun? daha doğrusu yaşıyo musun?
- +1 yıl
@Jack_Trendsetter pardon dalgalak kim benmi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO isler eskide kaldi evet. Bence bu dusunce sekli ve bakis acisi yanlis. Hem kizlara hem de hayata karsi.
00 Yorumlakendinden ödün verme bahsetigin insanlara çok denk geldim var yani yok degil
01 Yorumla
Soran+1 yılkendimden ödün vermezsem şelaleye dönerim ama artık kızsız bir yere kadar
21 21 yasinda mi evleneceksin?
26 Yorumla
Soran+1 yıleğer 1 2 ay çinde yukarda anlattığım gibi bir kı bulamazsam kendimi topyekün değiştircem yeter artık ya nedir bu çektiğimiz
Soran+1 yılya kaliteli olmak istemiyorum ben ya ben saçma ilikilere girmek istiyorum guzel şeyler umrumda değil artık
Soran+1 yılben aşufte kızlarla çıkamadağımdan etkileyemediğimden değil kendime yakışacak kız bulamadığımdan dolayı sevgilim olmadı yoksa beceriksiz değiliz icabinda
Biri sunu eversin kudurmus bu
217 Yorumla
Soran+1 yılEVERMEKTEN KASTIN EVLENMEK Mİ?
- +1 yıl
asdggh
Soran+1 yılcinci hoca dalga geçme gözün sevim bildiğin gibi değil
- +1 yıl
kardes ask diye bisi yokki cak gec asdfg
Soran+1 yılcinsel istek tabiki :D
- +1 yıl
cahil bu iste bak 😀
Soran+1 yılyahu adam gibi kız vardıda bizmi çıkmadık anlamıyom daoğru düzgün adamın yüzüne bakmazsınız şerefsizin zibidinin üçkağıtçının köpeği olursunuz sonra biz doğru düzgün kız bulamadık diye sevgili yapmayınca abaza oluyoz var mı böyle saçmalık?
Soran+1 yılo zaman abaza deme
- +1 yıl
feminist en sevdigim uye oldugun feminist gruplar var mi
- +1 yıl
@CinciHoca07 ne?
- +1 yıl
senin gibi bir arkadasim var feminist kendisi de burada feminist kuruluslar gruplar var uye olmus ondan sordum
- +1 yıl
@CinciHoca07 hayir degilim
- +1 yıl
anladim
+1 yılruhlari kaşar olanlarda var knka
31 Yorumla
Soran+1 yılbakireler arasında mı
var olduklarını duydum ama soyları tükenmekteymiş
07 Yorumla
Soran+1 yıldalga geçme göünü sevim yav ben çok ciddiyim
- +1 yıl
kardeşim aynı durumdayım. dalga geçmek niyetiyle yazmadım. ama şunu söyleyebilirim sevsen bile ne olursa olsun yarın şüpheye mahal vermemek icin en başından enine boyuna konuşmak gerrnet olduğunu, olduğumuzu anlamaları gerek. ben inanmıyorum öylelerinin pek varlığına. uzun yıllar sevgilim olan kız çocukluk arkadasimla yattı. yok yani kalmadı.
Soran+1 yılyanlış zamanda yaşayan doğru adamlarız usta yani
Soran+1 yılaynen ya herkesin whatsapp ında bissürü karşı cins var her ihtimale karşı
Soran+1 yılyok kardeşim yok ben kararımı verdim çünkü evlendiğimdede 18 yıın hesabını kimden sorucam diyecem
Oldu ki buldun öyle birini. Ne olacak?
03 Yorumla
Soran+1 yılartık geçti borun pazrı beni 1 kız doyurmaz artık çünkü ilk mastürbasyonumu bilmeden 10 yaşımda deneyimledim bidiğin gibi değilim yani öyle böyle değil :D
Soran+1 yılonu merak ettiğim için sormuştum :D
Gizli Üye(25-29)+1 yıl175 boyla kendine yakisicak kız bulamazsin tabi
25 Yorumla
Soran+1 yılkaç cm boyla bulcam sorması ayıptır
Soran+1 yıl1.75 türkiye ortalamasının üstü canım bilmende fayda var türkiye ortalaması 1.70
- +1 yıl
dangalağa bak.. boy kilo oranı gayet yerinde... daha ne olsun.. sen 18 cm den kısa yaraaklara da küçük diyosundur.. ahahaha.. ama bu benim işime çok yarar genelde.. sizin gibi salaklar bitmez bu ülkede... yazsana özelden... hayatının gecesini yaşatıyım sana...
Soran+1 yılaynen ya adam gibi avrupadaki gibi herkesin cinsel ihtiyaçları zamanında giderilse kimse eşini aldatmaz taciz tecavüz olmaz bunlar hep kendine bakmadan karşındakinn elmas olmasını istemekten kaynaklı
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşkı O... Yaptılar kardeşim bu devirde
02 Yorumla
Soran+1 yılağzından bal damladı reyiz
- +1 yıl
sağol kardeşim Ne içmesini bilen var nede sevmesini
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. var cokk
02 Yorumla
Soran+1 yılnerde nerde :D
Soran+1 yılnasıl bulacaz sıkıntı orda
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 18-19 YAŞLARINDA BAKİRE ve GÜZEL KIZ ARIYORUM ama YOKSA ÇOK MU HAYALCİYİM? YANİ O İŞLER ESKİDE Mİ KALDI YOKSA?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım